Rendőrökkel vezettették el az Origo szerkesztőségéből Kassai Zsigmond írót, miután számon akarta kérni a portáltól a róla íródott lejárató cikkeket – írja a 24.hu.

Kidobtak egy lejárató cikkek miatt reklamáló írót az Origo székházából, majd a vallásán gúnyolódtak

Kassai, aki a József Attila Kör Irodalmi Egyesület korábbi titkára, péntek délelőtt megpróbált bemenni az Origo szerkesztőségébe, hogy megkérdezze, miért ír róla lejárató cikkeket a fideszes lap anélkül, hogy előtte bármiről megkérdeznék. Főleg egy olyan iromány miatt rágott be, amely a kör elszámolásaival foglalkozik, és az író szerint rágalom az a vád is, hogy 150 ezer forintos fizetést kap egy támogatótól.

Kassai Zsigmond csak az auláig jutott, ott a biztonsági őr leültette, és rendőröket hívott rá. Az egyenruhások mielőtt az írót elvezették, megkérdezték az őrt, hogy Kassai alkoholos befolyásoltság alatt áll. Ő Kassai szerint azt mondta, hogy igen.

Én pedig mondtam, hogy nem állhatok alkohol befolyása alatt, hiszen muszlim vagyok. Ezek után megkérdezte tőlem a biztonsági őr, hogy akkor robbanószer, szúró-vágó eszköz van-e nálam

– mondta Kassai a 24.hu-nak.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Amikor még OBJEKTÍV volt az Órigó'
.
----- A cigánykérdéssel talált újra egymásra Orbán és Soros
.
www.origo.hu/itthon/20101030-orban-viktor-es-soros-gyorgy-kapcsolatanak-tortenete.html
.
www.google.com/search?q=orig%C3%B3+orb%C3%A1nr%C3%B3l+2006&oq=Orig%C3%B3+Orb%C3%A1nr%C3%B3l&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2.8684j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Na így múlhat el egy SAJTÓ tiszteSSége attól kezdve, hogy MEG VAN MAGÁRÓL A VÉLEMÉNYÜNK HAMISKA MISKA!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Amikor még OBJEKTÍV volt az Órigó'
.
----- A cigánykérdéssel talált újra egymásra Orbán és Soros
.
www.origo.hu/itthon/20101030-orban-viktor-es-soros-gyorgy-kapcsolatanak-tortenete.html
.
www.google.com/search?q=orig%C3%B3+orb%C3%A1nr%C3%B3l+2006&oq=Orig%C3%B3+Orb%C3%A1nr%C3%B3l&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2.8684j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Na így múlhat el egy SAJTÓ tiszteSSége attól kezdve, hogy MEG VAN MAGÁRÓL A VÉLEMÉNYÜNK HAMISKA MISKA!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...nekem bezzeg említetted,hogy olvassak lasabban...
szelektív a látásod,cirmi ?
CsipkeRózsa
Akár politikusok, akár újságírók, akár szürke emberek, akik maguk mögött tudják Orbán (valódi) védelmét, felhatalmazva érzik magukat a szemét, modortalan, lekezelő viselkedésre.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: ma, 19:05

Nem engem kérdeztél, de válaszolok, a címben megtalálod, ott említik.
papa.49
Mást nem is lehet várni az ilyen rémhír terjesztőktől !!!
justhpeter
Nemzeti-keresztény lett az origó. De ki olvassa ?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa:...túl lihegitek az egészet. Azt elhiszem, hogy bement, követelőzött majd kidobták, de azért mert valaki valamilyen vallás híve még bármit meg lehet kérdezni tőle...sőt ha már kérkedik a vallásával akkor annál inkább...és az még nem gúnyolódás.
...de az is lehet ez csak egy esti szórakoztató hír...mert egyre hosszabbak az esték és el kell ütni az időt...:)
csak úgy....
@Csizmás Kond: tudod,hogy az azt hiszem ,láttam vagy a biztos vagyok benne között mekkora a különbség?
persze az elkövetö politikai hovatartozása a te dioptriádat erösen béfolyásolja,mert !?

a ma esti kedvenc mondatom,töled! -..."de az is lehet ez csak egy esti szórakoztató hír...mert egyre hosszabbak az esték és el kell ütni az időt...:) " ha nem tudnád ,tavaszodik és bimbasznak a fák, a madarak csicsregnek és jössz ezzel az eszkimó szöveggel,hogy ...,valaki szokott rád nézni,nem ám mumifikálódsz ...
Csizmás Kond
@Horizont: ...te pedig tegyél szemüveget...és próbáld megérteni is amit olvasol...ha ez megvan folytathatjuk a vitát a cikkről.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te+ a vita ,ne röhögtess...,halszagú vagy,csak nem a durbincs tezsvértü?
staro2
Jól van fiúk, lesz ez még fordítva is.
Akkor viszont ne tessék majd sivalkodni.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...nézd, olvass vissza, hogy ki az aki hozzászól a másikhoz először, és ki az aki mindig valami neveletlen nevezgetésbe kezd...aztán azt is megérzed hogy ki terjeszti a halszagot.
Azt is megértem, hogy azért írsz így mert csak ennyire futja a neveltetésedből, és azt is, hogy csak azzal tudsz szarakodni aki neked visszaválaszol, viszont ennyi idő után ragadhatott volna rád némi becsület és társalkodási önkontroll, de nagyon síkos lehet a bőröd hogy ez nem történik meg
menekült
Egyesek szerint az rendben van, hogy a kritikát megfogalmazókról mindenféle hazug rágalmakat terjeszt az 0rbánmédia, de a megtámadott kussoljon, különösen ha nem keresztény vallású. Az a jó magyar, aki hazudik, lop, csal, gyűlöli a más nézetűeket, a nem keresztényeket, és gondolkodás nélkül lelkesedik az 0rbánkormány minden gaztettéért. Többek között ezeket a tulajdonságokat hívják NER-nek.
csipetke
Nem értem,miért csodálkozik ezen a sztorin bárki is? 9 év alatt hozzászokhatott mindenki a fidesz gusztustalan,alpári,mocskos ügyeihez,kommunikációjához,hazugságaihoz.Ez maga a fidesz,így működik az egész mocskos rendszaruk.Aki nem ért velük egyet,azt ellehetetlenítik,ha módjuk van rá,még meg is alázzák.Undorító egy bagázs.És még csodálkoznak rajta,ha lepatkányozzák őket,amit szintén nem értek,mert a patkány egy rendkívül intelligens állat,de nézzen végig bárki a fidesz bandán...
tulipan
@staro2: Ne törődj már ezekkel a (shikari, csizmás kond, tsai) narancsos seggnyalókkal , had hepciáskodjanak egymás között, elszórakoznak az ostoba bornyírtságukkal, többre úgysem "fussa" a vízfejükből!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: tegnap, 19:30

A vallási témával kapcsolatban én nem részleteztem külön kifogást, én általában beszéltem az illetőknek az emberi viselkedésükről.

Te kerested, hol van szó a vallási témáról, arra válaszoltam neked, hogy a címben.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nem részleteztem én sem semmit, csupán megjegyeztem, hogy szerintem a vallási kiemelés csak felhajtás.
Amúgy egy újságíró akinek van lehetősége megjelentetni bármilyen cikkét és számonkérését az őt ért akármiért, miért menne szóbeli számonkérésért egy másik újsághoz, ha csak nem feltűnési viszketegségből...gondolta ős is lenyom egy biztonsági őrös dulakodást és azzal emeli az ázsióját ?
...de amint látszik sokaknak épp az ilyen szarakodás a hiánycikk...harapnak is rá sokan...
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nem csak könyveket ír, cikkei is jelentek meg.
tulipan
Ej te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestbn szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől agyatlan földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, szombaton reggel óta, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megethetné a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?ed. az bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vcsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?
Yoda69
Ugy látszik a origonal is van lejjebb.
Remelem Kassai bepereli őket, leakaszthat par millat becsület sertesert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.