Ez pedig jó hír Magyarország számára - elemezte a helyzetet a miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Shikari: Mi meg téged szopatunk hazátlan bozgor román patkány!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: Mi meg téged szopatunk hazátlan bozgor román patkány!!!
csak úgy....
@Shikari: tibi,te piszokúl bele lehetsz zúgva a viktorba, azt hittem hetero vagy...
ismered a mondást ? a szerelem elvakít ..
tulipan
@Shikari: Ez semmi más, csak a szokásos, végtelen modortalanságának és a diplomácia tudatlanságának (leg)újabb bizonyítéka!!! Ez már megint azt képzeli, hogy itthon pofázik a saját "haveri körében"!!! Sajnos az ország fogja ezt is, mégpedig rövidesen és alaposan, megszopni! Tudjuk jól, te román, orbán-seggnyaló zsivány, Téged ez nem érdekel!!!
csak úgy....
@Shikari: marhára félreérted Apocat ...,persze miért csodálkozok?
papa.49
Egyenlőre csak AZ LÁTSZIK MEGINT EGY BŐDÜLETESET HAZUDTÁL CSUTITETŰ !!!
colibri
Orbánc várúrról mikor mondhatjuk ki már végre, hogy "elesett"(?), mert az igazi jó hír már ez lenne a magyarok zömének!
csak úgy....
@Shikari: én nyugodt vagyok tibi! de,te csak óvatosan,azzal a penge agyaddal,nem ám kárt teszel magadban...
simmering73
"Miközben Orbán abban reménykedett, hogy az általa gerjesztett szélsőjobb átveszi egész Európa irányítását és európai méretekben megismétli azt a fasiszta puccsot, amit Magyarországon végrehajtott, nem ez történt, hanem az ellenkezője. Örülhet, ha a Weeber és társai által manipulált Európai Néppártba visszasunnyoghat, és nem rúgják ki. Eközben a baloldal, a liberálisok és a zöldek abba a helyzetbe kerültek, hogy az egész európai politikát befolyásolni tudják, és nélkülük a német jobboldal a Néppárton kerestzül nem tud elérni akármit. Ennek legvilágosabb üzenete Weber személyének elvetése."
nepszava.us/manfred-webert-orban-miatt-nem-szavazzak-meg/
papa.49
@simmering73: De azzal sincs tisztába ezzel a húzásával csomó ellenséget szerzett magának a csuti, mert az biztos, hogy a néppárt nem nyeli le retorzió nélkül ezt az ámokfutást !!!
Commenter
@papa.49: Nem először írom, de ha a hollandok Webert kiismerték annyira, hogy az Európai Néppárt "csendes erejeként" jellemezzék, akkor én hiszek is a hollandoknak. Manfred Weberben több a tartás és az emberség mint az egész magyar jobboldalban együttvéve, pláne a jelenlegiben. Ez nem egy lefutott meccs, és főleg ne takarózzon megint a csuti tetű az egész országgal. Csak a maga és a szennypártja nevében beszéljen.
papa.49
@Commenter: Én is jobban hiszek a külföldi sajtónak, mint a hazainak, a fene tudja miért !!!
Még egy azért arrafelé nem a ,,csicskák fújják a passzátszelet,, !!!
Commenter
@papa.49: A Volkskrant hozta le azt az interjút Weberrel ami számomra szimpatikussá tette, ott beszélt először azokról a vörös vonalakról amiket a csuti már rég átlépett. Ott hibázott Weber, hogy már jóval korábban fel kellett volna lépnie ellene. Ezt sajnos csak a budapesti látogatásakor ismerte fel igazán, mármint hogy a csuti pávatáncol és hazudik. Amit ma Weberhez vágott Magyarország nevében annak lesznek következményei számára. Nem, nem az országot fogják büntetni hanem ezt a gátlástalan, gerinctelen tetűt, aki úgy nyomul hogy már fel is van függesztve, eljárás is bármikor indulhat ellene.
papa.49
@Commenter: Ő ott most mint ME. van mert egyébként nincs keresni valója egy felfüggesztett pártvezérnek a tanácskozásokon !!!
Commenter
@papa.49: mivel tagország vagyunk kénytelenek me-ként eltűrni, de amúgy semmi keresnivalója nem lenne ott me-ként sem, mert ha valakit felfüggesztenek, az ki van zárva mindenből a felfüggesztés idejére bármelyik pozíciójában tehát pártelnök-me-ként is. Ez lenne a jó.
nezelodo
@Apoca: 13:37. Nem rajta múlik és egyre távolabb kerül attól, hogy valami fontosat az orrára, (az üzenőfüzetre bízzanak), kössenek, mégis a szokásos fideszes szerénységével döntéshozónak akarja láttatni magát.
advocat
Szerintem csak akkor urazunk, ha megszólítjuk. Akár szóban, akár írásban. Ennyit egy magát polgárnak tartónak illene tudni. Csak ő nem az, csak hinni szeretné. És ha megtanul kezet csókolni. Mert egy polgárnak azt is illik megtanulni. De nem az, csak azt hiszi.
Eriksson
Mennyi vágy vezérelte hozzászólás. Képtelenek vagytok elviselni a valót? Weber már akkor vesztett, amikor idejött valakik megbízásából "rendet csinálni". S miivel ez nem sikerült neki, a posztra is rögtön alkalmatlanná vált..
tudode
Mondja ezt az, aki miatt
.
---- Harari szerint az EU nélkül kitörne a román-magyar háború
.
444.hu/2019/06/18/harari-szerint-az-eu-nelkul-kitorne-a-roman-magyar-haboru
.
Miután
.
----- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
444.hu/2018/03/14/igy-lett-magyarorszag-az-uj-hideghaboru-egyik-foszereploje
.
.
Milyen igaza volt nyikhaj korában a titkárnőjének, hogy Isten mentse meg EZEKTŐL az országot, de most már Európát is
.
thepost.hu/reszletek.php?id=3285
.
Abnormális a "harci" retorikája, mivel talán csak háborús filmben láthatott ELESETT KATONÁT, de ha továbbra is fúrja az Európai Uniót, előfordulhat, hogy testközelből is átélheti azt, amit állandóan a zavart lelkével vizionál, valójában a Néppártból kiutáltan, amúgy közjogilag csupán KALÓZKODÓAN a saját országában!
papa.49
@Commenter: A felfüggesztés a frakcióra érvényes, mivel ő a miniszterelnök jogosan van ott a miniszterelnökök tanácskozásán, de ,,egy fecske nem csinál nyarat,, !!!
csak úgy....
@Eriksson: ha,most azzal magyarázod ,hogy a fidesz...stb. akkor magam alá csinálok...
különben,te nem lennél ám nagyon hülye ,ha a nózidnál tovább látnál és maradnál ,falusi pógármester jelölt . muszály mindenkit nyalni-szopni ,már elnízíst az kifelyesérér...
papa.49
Na de ki az a @durbincs: EGY SENKI ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Te laksz Ócsán te szerencsétlen picsagyümölcs @durbincs:, Vagy a Pilisben a hegyimócok között )))))))
csak úgy....
@durbincs: te hány lövetü ? szegény atyád,ugye jobb,hogy nem érte meg,hogy ?
a kedves mama és papa,uncsitesók ?
csak úgy....
@papa.49: néha keveri a kedves paciens az ócskát ócsával, náluk ez családi vonás ...
kakaósbögre
Érdekesen nyilatkozik az akinek a neve még a "futottak még" kategóriában sem lett említésre méltó.Mindazok ellenére hogy kb,akkora arca volt mint ide Sanghai.
csak úgy....
@durbincs: ha arra gondolok,hogy a viktor mennyire boldog lehet,hogy benned és a shikari tibibe ,milyen értékes támogatókra talált...,töletek könny szökik a szömömbe a meghatóságtól...
kakaósbögre
@durbincs: Időnként elgondolkozom hogy nektek románoknak miért ilyen alacsony a szocializációs szintetek.De végülis mindegy.Ezen már nem lehet segíteni
kakaósbögre
@durbincs: Nos,neked román patkányként,azt hiszem ez tökmindegy.Mint már írtam valahol te csupán eklatáns példája vagy annak az axiómának mely kimondja:"A magyar fideszesnél csupán egy ocsmányabb,butább állat létezik.A határontúli fideszes."
csak úgy....
@durbincs: ahristid , örömmel tölt el,hogy a baromságaidtól nem csak én etyetül kapom,magamnak a csalános kiütés! nem mernélek szavazásra bocsájtani,na nem a századvég kutatásai alaptyán :) sokan levernének maguk körül valamit ha azt mondanám,hogy tegye föl a kezét az,aki szerint a durbincs és a shikari nem normális.
solidedge
Szerencsétlen Orbán úgy beszél mint ha bárki jelentőséget tulajdonítana neki az EU-ban. A szöveg egyértelműen a hazai Fidesznyire zsugorított agyúaknak szól.
csak úgy....
@durbincs: és hány keresztes legyen az a pisi? köne ,végre találnod egy óccsó curvát,aki a pisi iránti vágyaidról is tesz,...
tulipan
@durbincs: Te pofátlan mocskos, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a román Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?
tulipan
@papa.49: A baj(unk) az, hogy elsősorban nem magának ártott ez a végletekig gőgös és a diplomáciához legkevésbé sem konyító narancsos Dagadék, hanem az országnak, ezzel a ostoba és értelmetlen kavarásával!!!
kakaósbögre
@solidedge: nagyjából csak az ilyen @durbincs féle egybiteseknek szóló kommunikációt folytat.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te pofátlan mocskos, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a román Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?...
a satnya-aszott szörtelenített tyúkmelleddel? hunyorogva a fénytől ,Denevér-kompótót rágva ? bányalárva ? Azt, ugyi neked meg má csak ez az élet ? mi , köcög- langyi ?
tulipan
@durbincs: Te magad vagy egy narancsos, seggnyaló, félfaroknyi mocskos, szaros, hánytató VIZELDE, ott a romány Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat", mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?...
tulipan
Ej, Te kretén @durbincs: Te narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.