Nem várt fordulat az MTA-vitában. Szexbulivádak egy hét másodperces, kissé siváran berendezett tetőtéri helyiségről készített videóra alapozva. Minden jelek szerint új, a szélesebb közvélemény számára is érthetőbb (érthetőbbé tett) szakaszába lépett az MTA-kutatóintézetek vs. kormány csata. „Kéj­bar­lang a Ma­gyar Tu­do­má­nyos Aka­dé­mia ku­ta­tó­in­té­ze­té­ben: Kik tud­ják a tit­kos kódot?” címmel közölt cikket a kormánykommunikáció kulcstémáit bulvároldalról bármikor előzékenyen támogató Ripost. A meg nem nevezett informátorra hivatkozó cikk azt állítja, hogy professzorok bonyolítanak alkalmi szexuális együttléteket az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében (Sztaki) berendezett „kéjbarlangban”. A lap bizonyítékként egy hét másodperces videót is közöl: szív alakú ágy és jakuzzi látható egy tetőtéri lakásban. A Ripost szívós oknyomozó munkával kiderítette, hogy a Sztaki Lágymányosi utcai épületében vannak tetőtéri helyiségek is. Továbbá sejteti, hogy a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Na kedves fidesz, ezzel egy útolsó kommunista patkányokká váltatok. Ilyen még a rendszerváltás előtt sem volt, mert legalja... Szerintem elő kéne venni az afrikai útleveleket, kokót és prostikat intéző "üzletember" ügyét, aki "öngyilkos" lett a rendőrautóban, miközben egy életvidám és aduászokkal teli ember volt... Az valósabb ügynek tűnik nekem...és a halálával kapcsolatban vannak elképzeléseim, hogy még egy olajügyekkel ősszefüggésbe hozható nagy embernek is van hozzá köze..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Na kedves fidesz, ezzel egy útolsó kommunista patkányokká váltatok. Ilyen még a rendszerváltás előtt sem volt, mert legalja... Szerintem elő kéne venni az afrikai útleveleket, kokót és prostikat intéző "üzletember" ügyét, aki "öngyilkos" lett a rendőrautóban, miközben egy életvidám és aduászokkal teli ember volt... Az valósabb ügynek tűnik nekem...és a halálával kapcsolatban vannak elképzeléseim, hogy még egy olajügyekkel ősszefüggésbe hozható nagy embernek is van hozzá köze..
SystemError
Tényleg legalja csicska az összes és aki ezt pártolja, már elnézést! Így kell kősuttyó, paraszt országot építeni!
Pálinkafőző Rézüst
Lesz még egy elvesztett becsületsértési perük a patkányoknak... Számít? Mi fizetjük, emberek!! Ébresztő!!!
Csizmás Kond
@SystemError: Te most kire morogsz az MTA-ra vagy a Fideszre ?
nezelodo
Jé, hogy milyen alapos indokai vannak a Hörcsög bácsinak az intézetek bedarálásához! Ha meg leskelődnek a kulcslukon, kiderül, hogy úgy fújják a kokócsíkot, mint ahogy a Habony meg a szombathelyi alpolgí "szítta" a bulihajón a konzumlányokkal! Kár hogy amikor kellett volna, Londonban nem leskelődtek a közpénzen való élvezkedéskor!
verőce21
Csak nem ezért tiltakoztak az "akadémikusok" a kormány tervei ellen? :)
verőce21
Sikeres kutató munkához speciális laboratóriumok szükségeltetnek. :)
SystemError
@Csizmás Kond: A ripost=fidesz kommunizmusba illő intézetfoglalásán ês minden patkányon és kőbunkon, aki ezt élvezi, mert egy tanulatlan suttyó és ezzel pozitív visszacsatolást nyer a tanult emberekkel szemben. Persze ezzel számolt is Habony. Renélem válaszoltam és az ebből fakadó többi kérdésedre is...
SystemError
@verőce21: A bégetêshez speciális Habony művek kellenek a kőtahóknak, akik ezzel rombolják országunk utolsó értékeit!
verőce21
@SystemError: Az ”emtéa” egyik súlyos bűne a liberális, szivárványos nevelési és pszichológiai elvekhez való “kedvcsinálás”.
verőce21
Az MTA már megvalósította Karácsony álmát, melegbárt a főépületben?
Csizmás Kond
@SystemError: ...szerintem te most kurvára beleélted magad...
papa.49
A rifos éa a hírei, ugyan már kihisz nekik senki ))))))))))))))))))
SystemError
@verőce21: Ki vagy te, hogy az MTA kutatómunkáját és a tudományos élet egészét átlásd, megitéld fideszes vállalkozóként. Ha jól emlékszem ez a fedő történet, miközben közel 10 éve munkaidőben itt vagy full time... Nem hánysz magadtól, miközben miközben ezeket parancsokat hajtod végre.. Ez azért most nem egy sima pártpolitikai ügy... Most itt kiugrik, hogy ki fideszes, ki házmester rendesen!
CsipkeRózsa
@verőce21: ma, 13:29

Talán nem jutottál be soron kívül?
SystemError
@Csizmás Kond: Szerintem meg elhülyült kőbunkók akarnak beleszólni a tudományos élet alakításába politikai alapon és igen ebben én is érintett vagyok, ezért éltem bele magamat. Mármint nem a szexbarlangokba, azzal már már 10 éve végeztem..:) Kicsit gondolkozzatok már, ha annyira büszkék vagyunk valamire, mondjuk az egyik hogy feltaláló nemzet vagyunk és halom suttyó faszt fognak beültetni és megmondani neki mit kutasson, abból lesz innováció vagy csak kommunista 123%-os jegyzőkönyvek a bevándorlásról... El fognak menni a szabadgondolkodású ember, tetszik vagy nem a liberális szó nem politikai értelmű csak és kizárólag. Egy kutatás ritkán célirányos, mármint a konkrét eljárásokat tekintve, azért is hívják "kutatás fejlesztésnek"... Mindegy mondhatom ezeket, ha vasvillával álltok a tudományokhoz, imádjátok Rákosit, hátha csurran cseppen valami a gerinc helyére..
nezelodo
@CsipkeRózsa: Csak a pohosra gerjed...
SystemError
@rhys: Látom az igazságot, de azzal, hogy börtönbe mész nem szolgálod a megoldást... Légy észnél!
SystemError
@rhys: Nem értem, szerintem össze vissza beszélsz megkészülve és el fognak vinni a rendőrök, ahogy elvinnének egy jogállamban is, nem hogy most. Abban sem vagyok biztos, hogy nem partizán felbujtó vagy a stílusod alapján. Amit írtam ne támadásnak vedd, hanem jó tanács. Ugyanis én aztán nem vagyok hatósági szerv, de ha ezt meglátja egy, akkor gyorsan odaleszel..
SystemError
@rhys: Csak szólok, hogy az IP számod alapján bármikor visszakövethető az előfizetésed vagy internetkávézó majd az utcán lévő kamerák képei... Szintén jótanács, hogy ne éld bele ebbe magad, hogy váltogatsz nevet... @Shikari: sem akarja ezt megérteni...:)
SystemError
@rhys: Egyetértek abban, hogy hazaáruló, hogy áttételesen gyilkosa sok embernek, aki mondjuk az egészségügy állapotai miatt vagy a rokkanthelyzete miatt halt meg, lett öngyilkos, miközben focira csobog a pénz, tehát nem lehet azt mondani, hogy nem volt lehetősége és ezáltal ez nem felelőssége. De ezt így nem lehet megoldani, sem hangoztatni. Egyszer mert ugyanolyanná válsz, mint ők..Egyszer mert életed végéig sitten fogsz ülni és azzal nem szolgálod az ügyet. Másrészről én a hosszú bőrtön szenvedést jobb büntetésnek tartom számára...
SystemError
Amúgy propin zéró az admin tevékenység? Úgy tudom, hogy vonatkoznak bizonyos szabályok a kommentelésre admin oldalról is még, ha fideszes is az új tulaj, akkor is...
SystemError
@verőce21: Gyanús, hogy ti egy szót sem szóltok rhys tevékenységére, netán valami központi partizánakció ez, amikor a legkisebb Királysértésre ugrassz?
SystemError
@rhys: Felnőtt emberek vagyunk, gondolom tisztában vagy a kijelentéseid súlyával...Kormányvádaiddal egyetértek, a megoldást, ami hangoztatsz azt társadalmilag és erkölcsileg is a káosz irányának tartom és károsnak, ami nem szolgálja azt, hogy ez a társadalom felépüljön azokból a romokból, amiben van.
Csizmás Kond
@SystemError: ...megmondani nekik ki mit kutasson...soha nem kutattam így nem tudom arrafele hogy mennek a dolgok, de szerintem egyetlen intézet sincs ahol mindenki azt csinál amit akar és nem azt amit valaki utasítást ad.
...és ami a szobát illeti...hát bevallották hogy volt olyan...
nezelodo
@verőce21: Nem róluk állított a megbízótok ki bizonyítványt, hanem saját magáról. Felesleges volt, ennyi év alatt aki figyelt, megismerhette. Aztán még azt mondja, nőügyekkel nem foglalkozik... Remélem azért a nejére nagyon vigyáz, nehogy röntgenfelvétel készüljön róla akár egy repülőtéren...
verőce21
@nezelodo: (18:49) Miért? Gondolod, mint kispályás, a vaginájában hordja ki az aranyláncokat?
nezelodo
@verőce21: Hát erre szerintem senki sem gondol rajtad kívül, ott a férje hátizsákja, még a vonaton is vesz a szütyőnek helyjegyet... Na meg a Mr. Arábikát sem dísznek tartja.
verőce21
A Tudomány a közoktatást is szivárványos Momentumos keltető telepekké változtatja?
SystemError
@rhys: Az orosz és ukrán maffiózók soha nem mentek el innen és hidd el most leginkább a fideszben vannak, de voltak azok mindenhol... Több jó napot kívánok számodra egynél, de ettől nem lesz és ha ettől teszed függővé akkor meg főleg!
Szerintem jobb, ha nem politikával foglalkozol mostanában, hanem a jobb napokkal. Én még olyat nem láttam, hogy aktuálpolitikától bárkinek jobb lett volna magánélete.
Sámannus
Ez úgy volt, hogy fidesznyikék már ott is koslattak, mejd beárúlták magukat, mintha nem is ők lettek volna, ráfogták a nyuszikra.
Sámannus
@SystemError: Emléxümk még amikor Horn Gyula panaszkodott a fekete gazdaságra, miért nem lehet őket korlátozni, "káoszba döntenék az országot". Ez a geci orbányay meg behunyászkodott nekik, és most már a fejére is szarnak.
SystemError
@verőce21: A tudomány nem ismeri ezeket hétköznapi proli, elpolitizált léteket, amiben van a legtöbb ember a kis 3 agysejtjével. Ez az egész erről szól, hogy a gusztustalan, ragadós, gerinctelen politikus gondolkodás ne fertőzzön össze olyan dolgokat, ahol értelmiségi emberek, tudományos alapon vizsgálnak valamit szemellenzők nélkül. Most ráfeszűl ez a sok szemellenzős és amúgy ostoba barom a tudományokra, ebből nem lesz innováció, de ez az egész pont arról is szól, hogy ne hozzád hasonlók szóljanak bele professzorok, kutatók munkájába és ne a tahó politikusok és kegyenceik, akik egy falat kenyérét az anyjukat is eladják. Nemhogy objektíven gondolkodnának. őszintén egy igaz, objektív gondolatuk nincs, ahogy te is csak tematizálni tudsz. A tudomány nem erről szól!
verőce21
@SystemError: Hanem te szeretnél beleszólni, a három agysejteddel, ugye?
SystemError
@verőce21: Bármilyen hihetetlen neked, de az egyik legnagyobb Magyar tulajdonú high tech cég xxxx elemzője vagyok. Szarok rá, hogy elhiszed vagy nem, de igen veled szemben biztosan! :)
SystemError
@verőce21: Ja és ennél valami ütősebb érvet hozzál fel, hogy miért is kell beleszólnia a suttyó politikának(pártpolitikától függetlenül) és kiszolgálóinak a tudományokba...
verőce21
@SystemError: (19:57) Ki nem sz@rja le?
Mellesleg, ha elemző vagy ennél szélesebb látókörűnek kellene lenned, mint bemutatsz...gondolom, azért nem a te elemzéseid a legütősebbek...legalábbis nem azokat használják az üzleti terveikhez! :)
verőce21
@SystemError: Olyan vagy, mint brókercégeknél mindig tartanak egy hülyét..., figyelik, hogy milyen irányban köt, és a többiek tudják, hogy ellenkező irányba kell játszani...:)
SystemError
@verőce21: Vezető rendszerelemző vagyok. Kutatás fejlesztés/gyártás alatt évi több tízmilliárdos forgalommal. Szóval, de azt használják pénzügyi és az ipar 4.0-ás gyártás monitorozásához is, amit én kitaláltam, bevezettem, integráltam a többi rendszerrel. Nem üzleti elemző vagyok, ők alattam vannak, de én vezettem be a vállalatirányítási rendszerünket is és tanítottam be őket..és én képeztem át őket BI rendszerek használatára is. A cég felét túdosok képzik, akik kreativítása a cég szellemi és áttételesen vagyoni tőkéje. Ha olyan bunkó, fasz módon állnánk hozzá, mint te vagy a kormány, akkor nem keletkezne szellemi termék, csak valami összeszerelő üzem lennénk... surmó, bunkó építkezési vállalkozós kiskirály műsorral..de az ilyen mentslitású vezetőket az ajtón sem engedjük be...:) Szóval ne verd magad, mert minden relatív..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.