A mozgáskorlátozottak tiltakozására csak egy reakció van, elnézést kérni, írta ki a rendező a Facebookra. Nem maradt csendben a MEOSZ tiltakozása után Alföldi Róbert, a rendező a Facebookon reagált arra, hogy a mozgáskorlátozottak szövetsége kikérte magának a Pesti Srácok ominózus cikkét, amelyben azt írta a kormányközeli oldal a Coca-Cola love is love kampányáról, "tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Lehet Alföldit színészként és rendezőként szeretni vagy nem szeretni. De azt nem lehet mondani, hogy ne állt volna ki mindig a rendszer ellen és az elesettek, a kiközösítettek mellett. Emberséges és tisztességes hozzáállás az övé, az emberi milyensége pedig a másságától teljesen független. Nem a bőrszíne, vallása vagy nemi hovatartozása minősít egy embert.A szókimondásáért Alföldi Róbertnek csak köszönet jár, kevesen emelik fel a szavukat egy embertelen rezsim mellett. Tartok tőle hogy a "Pesti Srácoknak" eszük ágában sincs bocsánatot kérni holott elég egy közúti baleset, egy súlyos betegség, és ők is kerülhetnek még tolószékbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Lehet Alföldit színészként és rendezőként szeretni vagy nem szeretni. De azt nem lehet mondani, hogy ne állt volna ki mindig a rendszer ellen és az elesettek, a kiközösítettek mellett. Emberséges és tisztességes hozzáállás az övé, az emberi milyensége pedig a másságától teljesen független. Nem a bőrszíne, vallása vagy nemi hovatartozása minősít egy embert.A szókimondásáért Alföldi Róbertnek csak köszönet jár, kevesen emelik fel a szavukat egy embertelen rezsim mellett. Tartok tőle hogy a "Pesti Srácoknak" eszük ágában sincs bocsánatot kérni holott elég egy közúti baleset, egy súlyos betegség, és ők is kerülhetnek még tolószékbe.
dr. prédikátor
de mit is lehet várni a PROSTI SRÁCOKTÓL???BUDI FÉRGEL!!!
kereső
Alföldi Róbert nagyon felbecsüli ezeket a pöce gödör tisztitókat- a NER prostijait.Ezek nem becsületesek, nem tisztességesek- és szerintem kizárt ,hogy férfiak legyenek. Hiába biggyeszti magára a pólót" hetero, fehér, férfi vagyok"- az ilyenre mondta mindig a szomszédasszony "kis pichám, hova xarjak?".
csipetke
Mit lehet várni orbán mocsármédiájától?Mint ahogy eltüntették a hajléktalanokat,eltüntetnék a melegeket,a fogyatékosokat,a másképp gondolkodókat,és egyáltalán,mindenkit,aki nem ért egyet az idióta fidesszel,és orbánnal.Mi pedig a föld színéről is eltakarítanánk a fideszt és a hozzájuk tartozó sleppet.Reméljük,nem olyan sokára meglesz ez is.
Eriksson
@kereső: Nehogy azt próbáld állítani, hogy aki buziellenes, az csak Fideszes lehet.
Mert ha igazad lenne, akkor éppen azokra lehetne mondani, hogy "Ezek nem becsületesek, nem tisztességesek- és szerintem kizárt ,hogy férfiak legyenek" akiket éppen védeni akarsz.
Commenter
@kereső: Nagyon megfelelő lenne a Pesti Srácok sajtómunkásainak az indiai kasztok legalacsonyabbika az élő csatornatisztítóké, akik kézzel tisztítják a mellékhelyiségeket az otthonokban és a csatornarendszert az utcákon.
Mindenkire címkéket ragasztunk, tele van a társadalom előítéletekkel, kik jönnek a mozgássérültek után az értelmi fogyatékosok? A lényeg: találjunk minél több ellenséget ez a fidesz politikája, ezzel is még tovább megosztja a társadalmat. És ki is fogja játszani a végletekig a végsőkig a küKönnyű a gyengébbet bántani, azon gúnyolódni. A külcsínt látják sokan nem a belbecset, nem az embert. Ahol olyan társadalmi problémára mint a hajléktalanság a büntetőtörvénykönyv ad választ, ott nem lehet emberségességre számítani.
Peller Anikó
@Commenter: Most azt akarod mondani, hogy a buzik és a pedofilok elesettek? Vagy kiközösítettek?

Fel kell karolni és támogatni az elesett és kiközösített buzikat és pedofilokat? Mert címkéket ragasztunk rájuk és tele van a társadalom előítéletekkel? Mert nem szíveljük a másságot?
görbetükör
@Peller Anikó: A buzi és a pedofil nem ugyanaz a kategória. Mint ahogy az az "apa" sem, aki a kislányát molesztálja.
És amíg nem szabad szabadon szeretni két embernek, még plakáton sem, addig bizony kiközösítettek.
Ők nem kényszerítenek senkit semmire, csak szabadon, szégyenkezés nélkül akarnak élni.
A magadfajta, meg ezek a srácok (nem említem a pesti jelzővel, mert a pestieket aláznám) bizony kiközösítenek, bizony rákényszerítenék az akaratukat másokra. És ettől bizony sok elesett ember él. Te egy lelketlen, cinikus alak vagy, már számtalanszor bizonyítottad más területen is
kereső
@Eriksson: @Peller Anikó: Alföldi Róbert alapvetően a mozgássérülteket sértően megbélyegző prosti NER-esek megnyilvánulása miatt szólalt meg. Na most ha valaki egy mozgássérültet bélyegez meg az nem férfi, nem becsületes, nem tisztességes. Én ezt irtam, és fenntartom!
Nem láttam, hallottam másokat igy megnyilvánulni csak a NER seggéből kilógókat- még senki nem ült be bármelyik tv.stúdiójába egy másik embert!!! gyalázni, kirekeszteni- ezt csak a prostik tették, teszik eddig.
És kérek mindenkit, hogy a "buzikat" legyen szives ne összemosni a pedofilokkal. Vagy ha nem tudja, mi a különbség- akkor nézzen utána.
A "buzik"- nem tehetnek arról!!!, hogy a nemi irányultságuk nem hetero- ennek nem társadalmi, hanem biológiai okai vannak. A legtöbbjük bizony nem is meri ezt felvállalni- mert a társadalom nagy többsége buta, tájékozatlan- és elitéli ezt a "másságot". Pedig attól még a legtöbbje tisztességes, becsületes ember!!. Nem kéne belőlük "kijelölt" ellenséget csinálni.
Ha a prosti srácok ,és a hit gyüli harcolni akar- akkor harcoljona papi pedofilia ellen, az eltussolások ellen- amelyek tényleg gyermekeket nyomoritanak meg. Harcoljanak az aberrált apák, fivérek, nagybácsik =pedofilok ellen, akik bántalmazzák a rájuk bizottakat, verbálisan és fizikailag is. Ekkor nem kéne a társadalomnak félre nézni, és helyettük a "buzikat" csesztetni-és kirekeszteni.
Hagyjuk már egymást élni.
Peller Anikó
@görbetükör: A pedofil nem kényszerít senkit semmire. A pedofil szereti a gyerekeket. Amíg nem szabad szabadon szeretni két embernek, még plakáton sem, addig bizony kiközösített. Te közösíted ki te szerencsétlen.

A pedofil csak szabadon, szégyenkezés nélkül akar élni, kategorizálás nélkül.

Rá akarod kényszeríteni az akaratodat másokra. Fel nem foghatod miről beszélek.

(ha valamelyik elmebeteg most azt hinné, hogy a pedúkat védem, az téved.)
görbetükör
@Peller Anikó: Szennyes a te lelked, közöm nincs hozzád, még virtuálisan sem!
tulipan
@görbetükör: Bizony , nagyon beteg lelkű, POFÁTLAN NÁCI gondolkodású MINDENKI, aki más EMBEREKET, vallásuk, bőrszínük szexuális beállítottságuk, vagy bármilyen FOGYATÉKOSSÁGÁGUK alapján akar KIKÖZÖSÍTENI a TÁRSADALOMBÓL! MÁR azzal, hogy szóvá teszi, vagy pláne viccelődik vele,meg is valósítja a Középkori-jellegű, KIKÖZÖSÍTÉS BŰNTETTÉT!!! Ez pedig nagyfokú tudatlanságból eredő butaságra és bunkósára VALL!!!
Eriksson
@kereső: Kicsit túl toltad. Én semmi olyanról nem beszéltem, amit te itt összefoglaltál. Csupán egyszerű megállapításról, hogy aki nem buzi, az csak Fideszes lehet. Szerinted/az itteniek szerint.
Amikor tavaly itt járt Milo Yiannopoulos, a balosok nagyon köpködtek, hogy micsoda dolog egy buzi megmondóembert ajnározni a Fidesz részéről.
Mekkorát változott azóta a világ!
Nessy
Már elnézést! Az aszexualitás, a homoszexulitás, nem betegség, állapot! Nem köztörvényes bűncselekmény! Szemben a pedofiliával, ami bűncselekmény családon belül és kívűl egyaránt! A legnagyobb probléma ezen a területen, hogy a családon belüli zaklatások sok esetben rejtve maradnak!
Ezeknek a fogalmaknak az összemosása tudatlanságra vall!
kereső
@Eriksson: kettőtöknek válaszoltam, válogasd ki. Ami meg Yiannopoulis elleni balos hörgést illeti- nem a buziságának szólt, hanem ennek:
A kormány január közepén Európa jövőjéről tervez konferenciát. A meghívott német, brit és francia szélsőjobboldaliak mellett a tervek szerint előadó lesz az az amerikai Milo Yiannopoulos is, aki nyíltan kiállt a pedofília mellett. Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat. Ez még az őt publicistaként foglalkoztató szélsőjobboldali Breitbart hírportálnál is annyira kiverte a biztosítékot, hogy kirúgták miatta. Őt hívta meg most a magyar kormány, hogy a magyar adófizetők pénzén beszélhessen egy konferencián és pedofíliát támogató nézeteit hangoztathassa. "- szóval mi is a véleményed?
Eriksson
@kereső: Mennyivel különb a Coca Cola reklám, mint az "adófizetők pénzén" tartott Milo előadás? Semmivel se. Befigyel a kettős mérce mindkét oldalról. Azzal a különbséggel, hogy az egyik egy előadás volt csupán, a másiké pedig egy széles körű tudatmódosító propaganda.
kereső
@Eriksson: Igen ,tudatmódositó propaganda- amely azt sugallja, hogy a szeretet, szerelem csakis és kizárólag ember függő!!!, és nem tesz különbséget .
Ami meg az inkriminált előadást illeti- teljesen világos, hogy egyenlőségjelet teszel a pedofilia/abuzus és homoszexualitás közé.
Eriksson
@kereső: Na jól van akkor. Lehet csűrni-csavarni.
Annyit azért engedj még megjegyeznem, hogy a szerelem magánügy, és nem plakátokra kívánkozó művelet.
A szeretet, a szerelem az vagy van, vagy nincs. Kicsikarni nem lehet, és felhívásra sem megy. Legfeljebb ha fizetnek érte.
Aki Én
@Eriksson: Érdekes módon, aki ilyen ostoba és tudatlan módon szólal fel bármelyik társadalmi csoport ellen, az általában fideszes.
Ráadásul most magától a fidesztől jött az uszító, törvénytelen és alaptörvény ellenes felhívás. Körülnézhetnél Európa értelmesebb felén, hogy kezelik az ilyesmit. Ott a kormány hivatalból védi a társadalmi csoportokat, és nem tűr nyílt uszítást, ostoba megbélyegzést akkor sem, ha mondjuk személyesen nem kedveli azok valamelyikét.
Lehet, hogy holnap az öregek, betegek, gyerekek vagy te kerülsz sorra pusztán tudatlan aljasságból.
Eriksson
@Aki Én: Ostoba fajankó vagy. Csak azt látod, amit látni akarsz.
Eriksson
@kereső: 14:03. Csak ide írom, ha már kikerestem. Milo így kezdte a bemutatkozását a pesti közönség előtt:
- Az ördög létezik...
- ...és hazudik.
- És az ő neve...
-...Soros György.
Lehet, hogy ezért volt a nagy ellenérzés a látogatásával szemben?
Nessy
@Aki Én: nem kell holnapig várni! Már a kerekes székesek sorra kerültek.
Minél tovább ragozzák ezt az egész témát, annál ostobább és sértőbb vélemények kerülnek elő. Akkor van probléma, ha a hangoztatója ezeket komolyan is gondolja.
papa.49
Nem tisztességesek, (mert akkor nem írnának ilyen cikket)
Nem újságírók csak (FŰZFA POÉTÁK, 3 összefüggő mondatot nem tudnak leírni)
Talán nem is férfiak (mert az elesetteket rendes férfi NEM BÁNTJA, se szóban, se tettekkel) !!!
Peller Anikó
@tulipan: Hajjaj, nagyon beteg lelkű, POFÁTLAN NÁCI gondolkodású MINDENKI, aki más EMBEREKET szexuális beállítottságuk (= pedofil) alapján akar KIKÖZÖSÍTENI a TÁRSADALOMBÓL!

Biztos, hogy ezt így gondolod?
Dr plágium
" Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más. Ha pedig a tolószékesek elkezdenék eltördelni a gyerekeink hátgerincét, hogy ők is tolószékesként éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna."
Ennek az elmebeteg Véseynek és a prostiknak zárt osztályon van a helyük. Senki nem kényszeríti őket semmire. Nyilván közöttük is vannak páran "mások" vagy ahogy ők mondják buzik.
De milyen alapon keverik ebbe bele a mozgássérülteket? Miből gondolják hogy eltörik a gerincüket? Hiszen nincs is nekik olyan.
Amíg nem élik az életüket addig ne ítélkezzenek senki felett! Kívánom nekik legyenek "tolószékesek+" Mert senki nem tudhatja mi vár még rá az életben.
Bocsánatot kérni biztosan nem fognak. A büntetést pedig majd kifizetik közpénzből.
Commenter
@Dr plágium: és írják tovább a hasonló cikkeket, úgyszintén közpénzből. Ha már a mozgássérültek a valóban viághírű Pető Intézetre és Pető módszerre mennyi is jut?
kereső
@Eriksson: Az ellenzéki felzúdulás, már ezen beköszönés előtt megvót- már akkor, amikor kiderült ,hogy Európa jövőjéről , a magyar kormány által szervezett konferenciára schmidték meghivták előadni ezt a genyát. És ,ha neked csak ennyi a problémád , hogy a balosok hörögtek, azt kell feltételeznem -egyet értesz Yiannopolouissal, ami a pedofiliát illeti. Vagy nem érted a probléma lényegét.
Eriksson
@kereső:
Ha valami van amiben egyetértek Yiannopolouissal, az nem a pedofília. Ha figyelmesen olvasol, akkor erre magadtól is rájöhetnél. De egyszerűbb hülyeségeket beszélni, mint gondolkodni.
Commenter
@kereső: nem kevés közpénzért hívták ide, válogatott VIP közönség elé. A cikkhez: nem csak az orvosok és az ápolók de a Pető intézet konduktorai is külföldre mennek szép számban.
kereső
@Eriksson: bocsáss meg együgyű lelkemnek, de éppen ez nem derült ki számomra a disputánkból. Szóval, ha itt valakinek gondolkodási problémája vagyon, úgy érzem, hogy nem én vagyok az.
Eriksson
@kereső: Biztos úgy van. A hülyék mindig a túloldalon vannak.
tulipan
@rongy@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi!
tulipan
@Eriksin: Hát persze, mindig is, Veled egy sorban!
Aki Én
@Eriksson: ez tőled bók, mert nagyon buta ember vagy. Látom most is viszed a pálmát, imádnak itt is téged.
tulipan
EBBEN tökéletesen BIZTOS VOLTAM! Elvégre, a LOPÁSON KIVŰL EZ AZ az ördögi mocsokság, amihez ezek a gazember narancsos-fideSSesek legjobban értenek!!!
24.hu/belfold/2019/08/07/donath-laszlo-szexualis-kenyszerites-nyomozas-brfk/
Eriksson
@Aki Én: Imádnak itt is? És még hol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.