Nekimentek Puzsérnak Karácsony aktivistái, mert a  független főpolgármester-jelölt a kispesti korrupció ellen is felszólalt.

Puzsért Róbert kampányát nem voltak hajlandóak hallgatni Karácsony Gergely standjánál, ezért fütyültek és személyeskedő megjegyzéseket ordibáltak be a jelölt beszéde alatt. 

A Lehel tér előtt a közönségből volt, aki megfenyegette Puzsért és olyan is akadt, aki azzal vádolta, hogy a Fidesz fizet neki, hogy a kispesti korrupcióról beszéljen. A jelenetet a Sétáló Budapest stábja is rögzítette.

Címalpkép: Facebook/Sétáló Budapest

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Puzser megszegte az adott szavát. Ezekutan mirol is akar még kampanyolni? A fideSS szekeret tolja mint az elempe tavaly
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Fenét aktivisták - a volt Mókus-örs nyugdíjas tagozata... :)
Béla333
Miben különbek Karácsonyék fanatikusai, mint akár a DK, akár a Fidesz fanatikusai?
Semmiben! Ők sem viselnek el semmilyen véleményt, ami nem egyezik az övékével!
Miféle demokraták ezek?
Béla333
Ez a szokásos erkölcsi szint a magukat ellenzékinek hazudó MSZP/DK-Párbeszéd fanatikusok körében.
A '18-as választás előtt az LMP miniszterelnök jelöltjét fikázták, nevezték genetikai hulladéknak és mindenféle zsíroshajú kurvának - és nem a Fideszesek, hanem "ezen" oldal fanatikusai. Nem másutt: itt a Propin is.
És nagyon elégedettek voltak magukkal!
Most Puzsér az ellenfél, sőt ELLENSÉG! Mert kimondja az elmúlt 30 év politikai "elit"-jének az erkölcstelenségét, az összefonódásokat és mert képes úgy gondolkodni, hogy ezeken kívül is lehet élet.
bencemacska
Miért kell folyamatosan hazudozni?
Miért kell Karácsony standja mellé állni autóval, platójáról mikrofonnal fölényeskedni? Nem akadt más hely Budapesten, ahol legalább hallótávolságon kívül vagy?
Gondolod van olyan hülye, aki elhiszi, hogy nem a fityiszből élsz? Talán az LMP maradék selejtje, akik nem sértődtek meg azon, hogyan nevezted őket, amikor abbahagyták a támogatásodat.
Nessy
@Béla333: Tavaly is sikerült az LMP-nek támogatni a kormánypárti jelölteket, az elvitt pár % szavazattal. Most nem tudom, honnan, ki ásta elő Puzsért, ezt a ripacsot! Nem tudom, mennyit kap a fidesztől, hogy ilyen vehemensen kampányol annak érdekében, hogy Tarlósé legyen a győzelem, nem is érdekel. Nekem speciel Puzsér nem ellenség, csak egy megélhetési percember!
bencemacska
No most már Botkának is betettél te félőrült. Ez a dicséret egyenlő egy halálos öleléssel.
Mi lenne, ha Tarlóssal versenyeznél, nem a kihívójával.
Tudod, hogy mennyivel alacsonyabb a színvonalad a herevasalónál?!
Részt veszel a győri tüntetésen is, ott is megzavarod az ellenzéket? Vagy az utazás fárasztó?!
Nemcsak O1G, hanem P1G is!!!
Yoda69
Puzser megszegte az adott szavát. Ezekutan mirol is akar még kampanyolni? A fideSS szekeret tolja mint az elempe tavaly
kereső
Puzsér miért Karácsony standjánál tartotta a kampányát? Többnek lássék a közönség? Egyébként is Puzsér eddigi egész "kampánya" Karácsony és az ellenzék ekézéséből, gyalázásából állt. Miért is kellene ezt a végletekig eltúrni? Na lehet ,hogy ezért sokalltak be az aktivisták. Azért az érdekes, hogy a dk-sokat is egy lapon emlegeti itt lmp-s Bélánk a fidess aktivistákkal. Fanatikusak? Azért mert már nem tűrik a sokadik gyalázkodást?Azt csak Puzsérnak, meg a fidessesnek szabad?
Béla333
Most hallottam Puzsértől, hogy Köves Slomó bekebelezte a 168 órát és a Klubrádiót?
Karácsony miért nem hívja fel erre a figyelmet? Miért csak Puzsér beszél erről?
Eladott Ország
@Béla333: ma, 14:21; Az alacsonyabb részvétel valóban nekik lenne jobb, ezért is próbálják elbizonytalanítani az ellenzéki választókat. Puzsér a fidesz szekértolója. Sokadszorra derül ki, hogy a legnagyobb probléma mégiscsak azokkal van, akik ennek a nyomorult politikai elitnek négyévente esélyt adnak. Pedig már csak a vakhit óvhat meg itt bárkit a felismeréstől – bármennyire elcsépeltnek is tűnik -, hogy ezek bizony ugyanazok. Valahogy így lesz ez itt – az utolsó szögig feltárt visszaélések helyett – az utolsó szögig széthordott ország. De azért ne feledjük, hogy amazoknak még elég volt a talicska, ezeknek már a kamion is kevés.
Béla333
@Eladott Ország: 16.31
"...a legnagyobb probléma mégiscsak azokkal van, akik ennek a nyomorult politikai elitnek négyévente esélyt adnak"
A különbség a Te gondolkodásod és az enyém között abban van, hogy én szó szerint értem, amit leírtál: azokkal van a nagy baj, akik 4 évente esélyt adnak annak a korrupt, egymással összefonódó, közösen lopkodó, kéz-kezet mos gondolkodást követő politikai "elit"-nek, akik az elmúlt 30 évben egymást váltogatva kormányozták az országot ide, ahol most vagyunk: a szakadék szélére.
Nem hinném, hogy Puzsérnek ehhez bármi köze lenne, ő éppen arra hívja fel a figyelmet, hogy sehová nem vezet, ha így megyünk tovább! Nem fikázni kellene Puzsért, hanem elgondolkodni azon, amit mond!
Sámannus
Bejla hó a búbánatban kóvályogtá eddig?
Marisunkra vártál, vagy a ruszkikra?
Peller Anikó
@Béla333: Már megint sikerült egy 0% esélyes debilt választanod akinek semmi más szerepe nincs, csak a megosztás.

Neked csak a déká az ellenséged, miközben tolod a fidesz szekerét. Nem jött be az elempé? Pedig az egy sokkal potensebb alakulat volt mint a féleszű puzsér. Most is mint mindig csakis megosztani akarsz. 30 évezel itt baszki, de először a fideszt kell legyőzni. Már ez is góliátoknak való feladat lenne, a csalásokkal együtt szinte megoldhatatlan.

Erre te jössz a puzsérral. Nem tanultál semmit? Vagy csak simán a fidesz fizet.
bencemacska
@Sámannus: ma, 16:47
A 2018--as választások után azt írta búcsúzóul - amikor az LMP jóvoltából "/3-a lett a fidesznek - hogy külföldre távozik az egész családja.
Hamar visszajöttek.
Sámannus
@bencemacska: Azóta tudjuk hogy ezer szálon kötődnek a fideszhez, és kizárólag őket segítik
luiz
Lehel térnél van a Magyarország leghíresebb csárdája. Csak a youtube-on már több, mint 6 millió megtekintés www.youtube.com/watch?v=vCeDA1kuAuY Mit akart azon a környéken ez a szerencsétlen?
human
"Karácsony aktivistái megsértődtek és széttrollkodták Puzsér kampányát "

Szól a cím. Nem derült ki számomra a cikkből, hogy Puzsér hogy került Karácsony standjához? Meghívott volt? Ha nem, akkor talán inkább Puzsér trollkodta szét Karácsony kampányát. Érthetetlen, hogy miért nem a fidesz székháznál trollkodik?
human
Sajnálom ezt a Puzsért. Pedig mocorgott benne valami, ami miatt szimpatikus volt, de totál nem veszi észre, hogy mekkora ütemtévesztésben van. Nem gondolja át, hogy ha sikerül elérnie, hogy Karácsony veszítsen, akkor ez neki sem lesz jó, mert Tarlós alatt kevesebb lehetősége lesz majd építeni egy új ellenzéki bázist. Olyan falakat fognak elé állítani amit Karácsony nem tenne meg.
Aki figyelt az tudja, hogy az ellenzék együttműködése nem örök, de felfogták, ahhoz hogy az emberekhez eltudjanak jutni előbb Orbánt kell eltávolítani (+MTVA, +Polt Péter) aki a teljes nyilvánsoságtól elzárja őket.
Madácsi Pali
Mit várt ez a barom! Minek ment Karácsany rendezvényére megafonozni? Ez Tarlósnak sem jött be. Egy sutyerák fideSS bérenc!
kereső
@Béla333: 16:22 Bélám átaludtad a másfél évet? Ez má lecsengett dolog, igaz nem nagyon foglakozott vele egyik ellenzéki portál sem.Azt sem hallottad, hogy miért is állt fel Lakner a 168 órától? Ja, el voltál foglalva az elmult harminc évvel.
bencemacska
@human: ma, 19:19
Mivel a Karácsony aktivistái csak egy asztallal és a saját torkukkal vettek részt a hangzavarban, - Puzsér meg autóval, hangosítással - feltételezhető, hogy ő mutogatta az erejét.
Egyébként ki ellen kampányolt angyalföldön? Az angyalföldi polgármester biztos nem kérte, hogy segítsen neki!!!
kereső
@Béla333: IS! Együtt ment a kettő.Nem akarok reklámot csinálni, de Bartus irta meg legelőször.
Jozefina
Ez a puzsér tényleg nem normális?? Saját magából csinál hülyét és észre sem veszi!!! Hol lenne ő alkalmas a főváros vzetésére??? Csak arra jó, hogy megossza a szavazókat a fidesz jkavára. Valószínűleg sok pénzt kap ezért!!!??
Béla333
@kereső: 19.58
Akkor már csak egy kérdés: ha pl. a Klubrádió Karácsonyt nyomja és Puzsért szapulja, akkor szerinted ez kinek az érdeke?
Nem szükséges válaszolnod, nehogy meghasonulj önmagaddal!
bencemacska
@kereső: ma, 20:01
Szerintem Mester Ákos nyugdíjazásakor változott meg tulajdoni arány a 168 óránál.
"A 168 Óra többségi tulajdonosa a Brit Media Kft, ami mögött az a Brit Europe Foundation áll, amely kapcsolatban van a Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel. Köves Slomó egyébként épp a tavalyi országgyűlési választások idején állt ki nyíltan a fideszes Hollik István mellett, a lap tulajdonosi körének szövevényes összefonódásairól pedig az Átlátszó írt korábban, igen alaposan."
Az első eltávolított éppen a Klubrádiós Bolgár György volt.
Kb. ugyanebben az időszakban voltak nagyon jelentős adósságai a rádiónak is, amelyet szintén a Brit Média Kft segített ki, részesedést kérve cserébe. Ott Arató maradt a többségi tulajdonos, csak 15 %-a van a KFT-nek, műsor szerkezeti beleszólás nélkül. / Rózsa Péter azért sztem őket képviselte.
kereső
@bencemacska: Köszi a kiegészitést- remélem Bélánk is olvasta, mert átaludta az utóbbi másfél évet.
kereső
@Béla333: Miért hasonulnék meg? Nem budapesti vagyok, nem tudom egyenesben hallgatni a Klubrádiót, csak netről. Az meg időben korlátoz- hiszen nem ülök egész nap a neten csüngve.Igy aztán nem tudom, hogy ki mikor szidja a legújabb lieblingedet Puzsért. De mit szólsz, Szél Betti is dezertált a Puzsért szidókhoz.
Csak Te maradtál Bélám, aki fújja a nótáját az elmult harminc évről- és észre sem veszi, hogy az élet ma, jelenleg mit produkál. Mit neked illiberális , régi módi kereszténység, és keresztény szabadság- az új fasizmus, a gyűlölet nap-mint nap a kormány részéről, az egyre szűkűló szabadság jogok.Téged nem érdekel, te gyurcsány akarod elszámoltatni most is, és senki mást. Na bújj vissza az odúdban, ahonnan , most igy választások közeledtével ismét előjöttél, hogy hintsd az igét.Tudod, ti tavaly áprilisában történelmi bűnt követettetek el Magyarország ellen, ezt semmi nem irja felül. És folytatjátok .Azt sem veszitek észre, hogy ezért a választók nagyon keményen büntetnek.A fidess még életben tart benneteket, mert a sok sok kamu párt mellett azért kell egy "hitelesebb" is. Na szeva!
Béla333
@kereső: 07.46
Hülyeségeket beszélsz és fröcsögsz!
1./ Szót sem ejtettem pl. Gyurcsányról, hacsak úgy nem, hogy az elmúlt 30 év politikai "elit"-jében ő is benne volt.
2./ Történelmi bűnt az követ el, aki látva az elmúlt 30 év kollektív dúlását, fosztogatását, ezzel nem törődve ezen politikusok szekerét tolja most is. Pl. Te.
3./ Próbáld meg megemészteni: én nem az LMP vagyok, max. egy LMP-s szavazó voltam 2018-ban. Nem olyan komplikált dolog ezt megérteni!
4./ Gyűlölködni, fröcsögni, vagdalkozni úgy látom te nem felejtettél el. Csillapodj le! Senki nem bánt téged, csak arra akartalak rávezetni, hogy gondolkozz egy kicsit. De úgy látom, ez nem szokásod!
Na szeva neked is!
kereső
@Béla333: szólj igazat, betörik a fejed. Nem ,nem gyurcsányoztál, csak dékáz-tál. De egy szavad nincs a fidelitas, a fidess sósavazós aktivisták ellen. Nem gyülölködtem, fröcsögtem... csak rávilágitottam arra, hogy mit is köszönhet a te "pártatlan" szavazói létednek az ország. Cáfolj, ha tudsz- de harminc év nélkül.
Béla333
@kereső: 11.50
Hogy lehetne az elmúlt 30 évet megérteni, ha nem vagy hajlandó beszélni sem az eltelt időről.
Fából vaskarika!
Az meg eléggé undorító, hogy arra az 5-15 %-nyi, velem hasonlóan gondolkodó, "pártatlan szavazói lét"-et akarod felelőssé kenni az ország jelenlegi állapotát, aki elutasítja a politikusi összefonódást, a közös kétoldali mutyikat, a kéz-kezet mos gondolkodást.
Fölösleges újrakezdeni: én elfogadom hogy te így gondolkodsz, te meg úgysem fogod elfogadni, hogy én meg máshogy gondolom. Ez az áldemokraták sajátossága!
Béla333
@Béla333: 13.59
...jelenlegi állapotáért,...
Yoda69
@Béla333: Az elmúlt 30 ev 12 MSZP+SZDSZ 14 fideSS es 4 MDF
Szerinted kik okozták a legnagyobb kárt az országnak, az embereknek, és úgy általában morálisan. Őszinte választ várok, nem handa bandát.
Béla333
@Yoda69: 17.24
Nem handabandázok!
Együtt!
Hogy ki a nagyobb károkozó? A Fidesz/KdnP!
De ezer és egy bizonyíték van arra, hogy a Fidesz jelenlegi dúlásához kellett a vele összekacsintó (70-30%) MSZP is!
A bűnösség mértékét meg nem neked vagy nekem kell eldönteni, hanem egy független bíróságnak. De amíg ilyen nincs, csak annyit tudok mondani, hogy az ország jelenlegi mélyrepüléséhez az elmúlt 30 év összes kormányon levő pártja és politikusa különböző mértékben, de felelős!
Ezért fáj nekem, hogy most ugyanazokat akarjuk századszor is visszahozni, akiknek ezt a helyzetet köszönhetjük!
Pedig lehetne más út is!
kereső
@Béla333: 14:01 Bélám, világositsál már fel, engem a kis tudatlant, hogy ki, melyik média csinál Puzsérból "celebet"? Nem a volt simicska médiabirodalom, amit összelopott közpénzből hoztak létre? Hm..?Akoor , most ilyenkor mi van azzal a qrva nagy függetlenséggel? Mert ,ha én élvezhetem a lopott közpénz nyújtotta előnyöket, akkor már nem is számit annyira?
Béla333
@kereső: 18.37
Világosíts fel Te engem arról, hogy hol, melyik médiában volt Puzsérnak lehetősége arra, hogy a véleményét, programját ismertesse? Mondjuk legalább fele annyi szereplési lehetőséget melyik médiában kapott, mint amennyit Karácsony kapott?
Klubrádió? Szerintem Puzsért egyszer sem kérdezték a véleményéről, semmiben sem! És Karácsonyt?
Vagy Te úgy láttad, hogy Puzsért a Hír TV vagy az M1 nyomta? Ne röhögtess!
Miféle lopott pénz nyújtotta előnyről beszélsz? Ezt hívják ködszurkálásnak!
Tehát konkrétumot tudsz mondani, vagy csak változatlanul vádaskodsz?
jesz
most van urnazárás. Kiváncsi vagyok, ha nem Karácsony nyer, akkor mi is lesz vele? Mertugye főpolgármester nem lesz, zuglói polgármester szintéén nem... Akkor?
Szóval nagy a tét.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:03 FRISS: Bulgária utólérte Magyarországot! – Szóval akkor ki teljesít jól?
olkt.hu/friss-bulgaria-utolerte-magyarorszagot-szoval-akkor-ki-teljesit-jol/
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/06/61850723_2040558309389547_6530394861856620544_n.jpg
A kérdések helyett inkább válaszolni kéne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.