A főpolgármesteri szék sem nem hatalmazza fel a nemzet gyalázására, sem nem ad több észt. Ön marad az a Karácsony Gergely, akivel Wass Albert szóba sem állna. Mert klasszikust idézve: Egy bizonyos szint fölött nem süllyedhetünk egy bizonyos szint alá.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hát, ha megnézzük Wass Albert Patkányok honfoglalása – Tanulságos mese fiatal magyaroknak című novelláját, kétségünk se lehet, hogy minimum antiszemita volt. Tehát nácinak nevezni nem tévedés. Ugyanakkor írt sok remekművet. Akik szeretik, azok elsősorban hazaszeretetéért, sőt nacionalizmusáért, és egyesek antiszemitizmusáért is szeretik.
Nekem egyébként kedvencem A funtineli boszorkány.

Ami pedig Stoffánt illeti, egy véresszájú mocskolódó, én nem foglalkoznék vele. Az ilyen emberen át kell nézni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kinek a pap, kinek a papné! Önök Stoffán Nertárs Esterházyt, Kertészt nem kedvelik, hogy finoman fogalmazzak. Egy a lényeg, hogy egyik író sincs indexen, ergo mindenki azt olvassa és szereti amelyiküket kedvel!
Becsülettel olvastam Wass Albertet, Tormay Ceciliát is. Pl. Tormay "Elhagyott ház" c. könyve érdekes volt. Ettől még magyar marad az olvasó!
Nessy
@Csizmás Kond: Lehet! De ahogy lehet a blog írójának érzékeny lelke, úgy lehet másnak toleránsabb véleménye!
Nessy
@Csizmás Kond: Még annyit, hogy valaki nem kedveli X.Y.írót, annak semmi köze a "magyarsághoz"!
CsipkeRózsa
Pocsék kezdet, annyira, hogy tovább olvasni sem érdemes!

Wass Albertet el is ítélték, azért hagyta el az országát. Joggal nevezhetik nácinak.
papa.49
Mit kell foglalkozni ezzel a valakivel ,had irkáljon ki nem szarja le !!!
Csizmás Kond
@Nessy: A lényeg nem a blogon van, hanem az oknélküli elsőfelszólalásos nácizáson van...amit ugyan sebtében igyekszik kijavítani de a berögzött szarakodást úgyis kibökte...mert senki nem kérdezte Gergőt Wassról...
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Wasst is úgy ítélték el mint a zsidókat...egy rendszer ítélte el.
namihami
Akkor Hitler se, Mussolini se és a csatlósállamok vezetői se?
De hát, éppen ő mondta sajátmagáról, hogy náci és antiszemita. Akkor a Stoffánnak már ez az Alualbi se elég hiteles? Talán ha a Rigó mondaná a szószékről? Jaaaaa, az nem fog ilyet mondani a karám egyik elvi vezérürüjéről.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Azt hiszem, hülyeséget mondtál.
nemkati
Hát, ha megnézzük Wass Albert Patkányok honfoglalása – Tanulságos mese fiatal magyaroknak című novelláját, kétségünk se lehet, hogy minimum antiszemita volt. Tehát nácinak nevezni nem tévedés. Ugyanakkor írt sok remekművet. Akik szeretik, azok elsősorban hazaszeretetéért, sőt nacionalizmusáért, és egyesek antiszemitizmusáért is szeretik.
Nekem egyébként kedvencem A funtineli boszorkány.

Ami pedig Stoffánt illeti, egy véresszájú mocskolódó, én nem foglalkoznék vele. Az ilyen emberen át kell nézni.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Ki hogy veszi...azt viszont tudni illik, hogy a bűnösségét csak a román kommunista hatóságok állítják...és ez sokakba annyira beleégett, hogy egyebet nem is próbálnak elhinni.
advocat
Elnézést! Ha Wass csak egyszer tett volna antiszemitának minősíthető kijelentést, akkor is fasiszta volna. Mert Hitler festegetett, de nem arról híres! Elég egy szó, és vége. Ilyen egyszerű.
Nyírfa
Vessetek meg - inkább ne - , de nem tudom, ki az a Stoffán. Vass Albert, Tormay Cecilia , még a nevüket sem hallottam egészen addig, amíg Kövér László nem szaladgált Vass hamvaival. Tizenévesen Thomas Mann Varázshegyét emeltem le anyám könyvespolcáról - nagy valószínűséggel József Attila hatására -, amelyet akkor még nem értettem, de Benedek Istvánt, Szabó Magdát, igen. Nem hiszem, hogy sokat vesztettem volna Vass zsidó- és romaellenességével, hungarista nézeteivel.
ila51
@nemkati: Nekem is a Funtineli boszorkány az első helyen van , Kard és kasza , de mindet szeretem , a verseit is .
ila51
én is sok mindenkit kinyírnák , akkor én is náci vagyok
Csizmás Kond
...tulajdonképpen a cikket nem Wassért vagy Stoffánért raktam be, hanem a videóban elhangzottakért...de itt mindenki máson akad ki...:)
Pálinkás Pál
"Ugyanis Wass nem élhetett volna az USA-ban haláláig, ha bármilyen náci vagy náci kollaboráns cselekedetet követett volna el."
Felhívnám a blogfirkász stoffán figyelmét...az USA-ban mintegy 2000 náci tudos éldegélt vidáman a háború után...részt vettek az amerikai rakétaprogramban...a NASA technikai fejlesztésébem...
"Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun (Wirsitz, Németország, 1912. március 23. – Alexandria, Virginia, USA, 1977. június 16.) német tudós, a náci megtorlófegyverek (Vergeltungswaffe) programjának vezetője,[11] a németországi és az amerikai rakétafejlesztés egyik vezető alakja. Az Egyesült Államokban őt tartják az űrprogram hősének. A második világháború előtt és alatt a Harmadik Birodalom rakétaprogramjának jelentős alakja. " vagy őt nem ismered stoffán???
kereső
Na, előbújnak a "független" értelmiségi megmondók.Érdekes, orbán bármilyen baromságot mondhat, ezek az "irástudók" el vannak ájulva. Bezzeg Karácsony- aki egy nácit nácinak titulált, az ellen rögtön szót kell emelni. Ha eddig hallgattak ezek a függetlennek, akkor kéretik most is ezt gyakorolni.
nemkati
@Csizmás Kond: Nincs ebben a cikkben videó. Csak Stoffán. Akinek egyetlen szavát nem kellene terjeszteni.
Csizmás Kond
@nemkati: ...tényleg nincs, de amikor beraktam volt egy utalás az index készítette videóra...
itt könnyen változnak a dolgok...
nemkati
@Csizmás Kond: Erre gondolsz? "Széll Kálmán legalább nem volt – hogy mondjam – náci vagy náci kollaboráns"
Igaza van.
Csizmás Kond
@nemkati: igen.
..pontosabban arra a jelenetre amikor csak úgy neki Wass jut az eszébe a moszkva térről...mert azt kérdezték igazából, hogy visszakeresztelné-e arra.
Nessy
@Csizmás Kond: Nyugalom! Még párszor meglátogat bennünket Putyin, és vissza lészen keresztelve!
nemkati
@Csizmás Kond: Lehet, hogy azért jutott a kérdésről Wass Albert az eszébe, mert már annyi közterület, intézmény és sokminden más viseli a nevét, annyi szobra van már országszerte, nem igazán megérdemelten, hogy ettől már csömöre van.

hu.wikipedia.org/wiki/Wass_Albert
advocat
Azért a zsidózás, még nem előny. Európában. Odaátról meg fogják be a magyar kormány által teletömött "magyarok"! Egyébként biztos jó író volt. Megpróbáltam. Fél oldalig jutottam. de ez az én hibám. Más az értékrendem. Vagy a franc tudja mim.
Csizmás Kond
@nemkati: ...nem tudom miért jutott épp ez eszébe de nem volt szép tőle.
nemkati
@Csizmás Kond: Tudni én se tudom, csak tippeltem, és ha így van, tökéletesen megértem. Igaza volt, és nagyon jól beszélt. Örülhetünk hogy végre nem a kormány szolgálója vezeti a fővárost. A többség mostmár egy fokkal jobban érezheti magát.
Csizmás Kond
@nemkati: Szerintem ha már totalitárius rendszerekkel akart jeleskedni lett volna kit vagy mit idézzen a már felállított elnevezett fővárosi akármik közül és nem egy olyant emlegessen akiről nincs semmi elnevezve.
nemkati
@Csizmás Kond: Kiről nincs semmi elnevezve? Wass Albertről pont Zuglóban van elnevezve tér, Budapest környékén több településen van utca.
Ebben az interjúban Karácsony sokkal fontosabb kérdésekről beszélt és adott remek válaszokat, mint Wass Albert.
Csizmás Kond
@nemkati: ..nem akarok tőle semmit elvitatni, de hogy ezzel a meggondolatlan kijelentésével sokaknak nemtetszést keltett az biztos.
Eladott Ország
A stoffángyörgyök a gyűlölködésnek, a fajelmélettel kevert zűrzavaros magyarkodásnak egy talán még mélyebb bugyrát teszik szalonképessé. Istenre hivatkozva fröcsögnek, magyarságukba kapaszkodva igyekeznek meggyőzni. Ha ez nem megy, akkor megfélemlíteni. Teszik ezt úgy, hogy az ellenzéket vádolják gyűlöletkeltéssel, miközben kitagadni igyekeznek a nemzetből, elzavarni szeretnék az országból azt, aki nem abban hisz, nem úgy gondolkodik, mint ők. A bayerzsoltikat, stoffángyörgyöket ez nem érdekli, mert szerintük ebben az országban csak egyféle ember lehet: aki a kormányt dicsőíti. Aki nem ezt teszi, az szükségképpen áruló, idegenszívű, nem magyar, nem ember. Az egyre nehezebb életkörülmények, az egyébként is létező problémák, a létbizonytalanság, a tehetetlenség mindenkiből mást vált ki. Vannak, akik rémültek, képtelenek megoldást találni. Erre játszik rá a kormány a melldöngető magyarkodásával, az amúgy is rettegők félelmének erősítésével és a hazugságokkal.
nemkati
@Csizmás Kond: És ki nem... le? A dagadt retardált percenként képes olyat mondani, ami enyhén szólva "nemtetszést vált ki" sokakból. Na az sokkal nagyobb gáz!
Csizmás Kond
@nemkati: ..hát épp ez az ki nem...mert én igen.
dr. prédikátor
Osztmiért ?? Talán nem volt náci???antiszemita???DE AZ VOLT!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ..oszt mé.. te nem vagy az ?...vért iszol és tűzet prédikálsz...vagy az a nagybetűs az mert már nem tudom melyik melyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.