A Válasz online írt cikket a Bayer felesége által Országos Vérellátó Szolgálat plazmaeladási szerződéseiről. Bayer összeesküvést sejt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ha minden tiszta és törvényes, akkor nincs mitől tartan. De úgy látszik sumákság van, azért van begerjadve a trágár pofájú.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igaza van, sőt küldheti a verőlegényeket is! Egy udvari bohócnak vannak extra jogai! =))
Macskaszem
Ha minden tiszta és törvényes, akkor nincs mitől tartan. De úgy látszik sumákság van, azért van begerjadve a trágár pofájú.
namihami
És a kivégzésnél a Zsolti kapcsolhassa be az áramot vagy nyomhassa az újságíró karjába a tűt.
csak úgy....
börtönbiznisz...,talán a zsolt is osztalékot kap?
Aki Én
,,megbízásból cselekszik"
Igen, megbízásból. A társadalom megbízásából. Hiszen újságíró, nem olyan suttyó bolsi propagandista, mint ez a bájer
Nessy
Drága Bayer elvtárs! Amikor maga ír, beszél minősíthetetlen stílusban valakiről, nem ritkán valótlanságot, annyiszor küldenék börtönbe, már azt is elfelejtené, milyen az élet a rácson kívül! Imádom a mimóza lelkét!!
csak úgy....
@Nessy: amit szabad jupiternek...,érdekes társulat ez a komcsiból libbsi oszt hirtelen illibsi társulat! ök így védik a hazát,vannak dógok amihez még lövészárok sem köll ..
Pálinkás Pál
Hát zsolti fiam,ha buktok, és te nem Kecskemétre kerülsz a sittre...akkor nagyon fognak téged a böripajtásaid szeretni...imádják az ilyen tudálékos barmokat!!!
Sámannus
Megértem én ezt a vadbarmot. Igen, mert egyszer igaz is lehet az újságíró állítása, másodszor. Igen érzékenyen is érintheti a családi kasszát Harmadik lehetőség nincs, mert akkor ezzel jönne elő, hogy megvédje a kotlósát.
Béla333
Kűdd be Zsóóóti őket taknyukon nyálukon! Te már tudod, hogy kell ezt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.