Mráz Ágoston reagált Török Gábor előrehozott választásokról szóló gondolatmenetére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Inentől, onnantól tiszteletet érdemel Dr. Hadházy Ákos, aki nem hajlandó egy levegőt szívni azokkal, akik feláldozzák az országot még viszonylagos békeidőben is a HATALOM, és a LÓVÉ pöcegödrében:
.
www.google.com/search?q=K-monitor+Hadh%C3%A1zy&oq=K-monitor+Hadh%C3%A1zy&aqs=chrome..69i57j33.8191j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Még a koronavírus "támadása" idején is keccsölnek a lóvé után:
.
---- ORBÁN TANÍT: ÍGY KELL 11 MILLIÁRDOT KILOPNI EGY ERŐMŰBŐL
.
nepszava.us/orban-tanit-igy-kell-11-milliardot-kilopni-egy-eromubol/
.
Ejnye, bejnye Bibó-isták!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Inentől, onnantól tiszteletet érdemel Dr. Hadházy Ákos, aki nem hajlandó egy levegőt szívni azokkal, akik feláldozzák az országot még viszonylagos békeidőben is a HATALOM, és a LÓVÉ pöcegödrében:
.
www.google.com/search?q=K-monitor+Hadh%C3%A1zy&oq=K-monitor+Hadh%C3%A1zy&aqs=chrome..69i57j33.8191j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Még a koronavírus "támadása" idején is keccsölnek a lóvé után:
.
---- ORBÁN TANÍT: ÍGY KELL 11 MILLIÁRDOT KILOPNI EGY ERŐMŰBŐL
.
nepszava.us/orban-tanit-igy-kell-11-milliardot-kilopni-egy-eromubol/
.
Ejnye, bejnye Bibó-isták!
Nessy
@tudode: Ezért csinálták! Mert enélkül a felhatalmazási hisztéria nélkül is törvény biztosít nekik jogot minden intézkedés meghozatalára!
Undorító egy színtársulat! Keressenek egy fogorvost, aki csinál Orbánnak egy koronát!
Aki Én
A tényállás az, hogy hazánkban a nagy többség nem áll a kormány mellé. És ez nem véletlen.
Pálinkás Pál
Az emberekbe ez a szemét húzás fog beégni..amit elkövettek fidesznyikek!!!
tudode
@Nessy: .
Az a tragédia, vagy mi is, hogy Hadházyn kivül követik őféleségét, megszavaznák is (kis túlzással) a saját itéletüket is, megszegve képviselői esküjüket, mert be vannak rezelve, hogy őfélesége lőni fog rájuk, ha nem viselkednek csutis tisztességesen!
.
Ilyen gyengécske közszolgák még nem szívták az államigazgatás levegőjét!
vacsi
Az ellenzék nem a kormány mellé nem állt, hanem a magyar nép mellé nem állt - és ez nagy különbség! Jól megjegyeztük!
adrenalink
@Nessy: 10:45-re Elég lenne neki egy (korona)vírus is...:-)
Nessy
@vacsi: CLIV/1997 sz. törvény, melyet még anno a fidesz alkotott
( jelzem egy jó törvény!) légy szives olvasd el, és tett fel a kérdést hogy az megadott intézkedéseken felül, mire is szolgál ez a felhatalmazási hisztéria? Az emberek szembefordításán kívül?
Nessy
@tudode: Gondolod, hogy ez a 133 bátor ember ismeri a törvényeket, melyik mit tartalmaz? Ha nekik azt mondják "Igen gomb", a saját halálos ítéletüket is megszavazzák! Tudod, idomított kiskutya! Igen gomb 2 kocka cukor, Tartózkodás 1 kocka cukor, Nem gomb kaja megvonás!
Azért az ellenzék is megszólalhatna már végre!!! Még ma van egy két értelmes média! Hétfőtől már nem lesz! Az értelmes sajtó orgánumok elnémítása valóban nem szerepel az Egészségügyi törvényben!! Sem az uniós pénzek lenyúlása! Szakadjon rájuk az ég!
Aki Én
A fidesz érdeke, nem a hazáé. Sokatmondó kijelentés.
dr. prédikátor
mocskos fidesz MOCSKOS FIDESZ, MOCSKOS FIDESZ MOCSKOS FIDESZ!!!
solidedge
Ha az ellenzék megszavazta volna a Fidesz sunyi törvényét én elfordultam volna az ellenzéktől. De mivel a Fidesz szívből gyűlölöm szimpatikus párt nélkül maradtam volna.
Nessy
@Shikari: Rossz a címzés!! A fidesz jelmondata: " a haza javára, a magunk hasznára!"
Egyébként elkezdhetnék a kézrátételes gyógyítást. Amire eddig rá tették a kezüket az eltűnt! ( pl. MANYUP)
Kookas
@Shikari: a magunkfajták a nemzetes neres gecik.
Aki Én
@Shikari: Nem, a magatokfajta közé sokan nem tartozunk.
Nessy
@Shikari: Én nem minősítelek, nem sértegetlek,elfogadom, hogy más aspektusból, másképp éled meg a dolgokat, ergo más a véleményed!
Ha nem tudsz tisztességesen válaszolni inkább hallgass! Köszönöm!
Aki Én
@Shikari: Tény: orbán 2002-ben több szavazattal bukta el a választást, mint amennyivel ma ,,kétharmados"!
Tény: orbánnak soha nem volt valódi többségi támogatottsága!
Tény: orbánnak ma még a nyilvánvaló és közismert csalásokkal sincs többségi támogatottsága!
Tény: te egy elmebeteg féreg vagy, aki ártalmas módon főállásban hazudja tele a magyarok hazáját.
Ha ez nem így lenne, nem kéne hazaáruló módon a magyarok pénzét százmilliárdjával propagandára költeni.
verőce21
Az ellenzéki lelki nyomoroncok a saját gyűlöletükben főnek már most.
(Remélem életük végezetéig.) :)
Nessy
@Shikari: Ha érdekel, olvasd el a liberális és illiberális szó jelentését egy latin szótárban! Én maradok örökös párton kívüli liberális! Azért nem tudom, ti milyen fajták vagytok, én Homo Sapiens! Az esetenkénti hozzászólásodat olvasva, nem is óhajtok!
Oposit
Nekem az fog beleégni, ha túlélem, hogy az emberiség megszívta.

Ja meg az, hogy ebben az országban már megint úgy zajlott le valami, hogy mindenki gyűlölködött mindenkivel. A legmadasabb szinttől idáig és a legalacsonyabb szintig. Ebben az országban még csak véletlenül sem működött úgy a gépezet, hogy az az emberekről szóllt volna, hanem az önös és pártérdekekről bebugyolálva némi katasztrófa jelmezbe.

Nekem ez fog beleégni.
dr. prédikátor
@Shikari: már megint ide evett a radai rosseb???te mocskos román fattyú!!!te élősködö pöcebogár, takarodj már a románcigány oláh kurva anyádba te faszszopó geci!!!
Kookas
@Shikari: te meg a neres mivoltodra tekintettel nyaljál FAR FAGYIT!
vitriol
@vacsi: Amit ti jól megjegyezhettek, az csak annyi, hogy a kormány 10 éve hazugsággal tartja fenn a hatalmát. Az ellenzék úgy áll a magyar emberek mellé, hogy nem engedi a kormány által tovább hülyíteni őket!
Aki Én
@Shikari: Azokra a táborokra gondolsz elmebeteg, amiket visszahoznál? Te sem vagy különb azoknál a kivedlett komcsiknál, akiket ma hangosan támogatsz.
Sámannus
@Shikari: Jó sokat hadoválsz kutyaütőkém, rohadj el a stadionoddal együtt ami az érdekedet szolgálja köcsög háziállat pofázzál még sok hülyeséget te szarházi állat.
Borsodi
Csak az elmebetegek agyába tud bele égni,hogy a kormányunk segít,az ellenzék meg gyilkos.Láthattuk tapasztalhattuk tíz év alatt mit tettek a családokért fiatalok boldogulásáért jövőjéért,nyugdíjasok,rokkantak devizások érdekében.Csak játszanak velünk,míg ők sütögetik a pecsenyéjüket.Szórják a pénzt fölöslegesen.közben meg sorra elszegényednek családok,rosszabb mint húsz évvel ezelőtt .www.youtube.com/watch?v=0VxR2o_ou74
canadahun.com/temak/az-orb%c3%a1n-korm%c3%a1ny-sz%c3%b3rja-a-p%c3%a9nzt-500-milli%c3%b3-forinttal-t%c3%a1mogatja-a-kanadai-magyar-reform%c3%a1tusokat.58636/

hvg.hu/cegauto/20191121_Oldalankent_egymillio_forintert_irhat_tanulmanyt_Szijjarto_testvere
Nessy
Ezeket a járványhelyzettel köszönő viszonyban sem lévő "salátákat" kell támogatni, amiket az éjszak leple alatt benyújtott Semjén és a kormány?? Na, ez "égjen bele az emberek emlékébe"! Az osztogatások, a színházak állami ellenőrzése, cenzúrája, az egyetemek alapítványi kézbe adása, ingatlanok elosztogatása stb. !
Titkosítások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.