Hétfőn megérkezett Svédországba a fideszes parlamenti delegáció, Németh Zsolt, a külügyi bizottság elnöke.

 A magyar kormány elvárja a tiszteletet, akár egy gengszter – Már a svéd napilap is Orbánékat ekézi
Németh Zsolt, a Fidesz vezérszónoka felszólal a Finn Köztársaság és a Svéd Királyság Észak-atlanti Szerződéshez (NATO) való csatlakozásának kihirdetéséről szóló előterjesztések együttes általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. március 1-jén. MTI/Bruzák Noémi

A látogatás oka, hogy bár a Fidesz-frakció a tavaszi ülésszak legelejére ígérte a nyilatkozatok szerint a kormány által is támogatott finn és svéd NATO-csatlakozás parlamenti jóváhagyását.

A svéd Aftonbladet keddi vezércikke szerint nem szabad ugyanazt a hibát elkövetni, amit a Törökországgal kapcsolatban elkövettek:

a túlzott békülékenység csak bátorította Erdoğan elnököt, hogy még többet követeljen.

444.hu szemléjéből az is kiderült, hogy a magyar kormány elvárja a tiszteletet, akár egy gengszter, ahelyett, hogy kiérdemelné azt, a lap továbbá Orbán Viktort Vlagyimir Putyin barátjának nevezik, aki a svéd pártok közül csakis a szélsőjobboldali Svéd Demokraták számára szimpatikus. 

Forrás: 444

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A magyar kormány elvárja a tiszteletet, mert gengszter.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: A közösségben a közözsségi játékszabályokat kell egységesen tiszteletben tartani amit Magyarország meg is tesz, viszont itt a magánügyekbe, a saját döntés megváltoztatásába, a saját életvitel nemtetszésébe szolnak bele naponta, vagy annak megváltoztatását kérik kivölről, úgy hogy az nemcsak a kormányra sértő hanem az állampolgárra is.
balos
@Csizmás Kotond: Szóval nedveske ,mi a gondod,ha leszarják a kitartóid?Nem győződ lenyalni?Pedig ilyenből,mint nagácska 12 egy tucat fostalicska!
laja70
A tiszteletet nem elvárják, hanem kiérdemlik!!!
ómió
A svédbolsi tetücsapat is "belehúzott"? Ezek nem is akarnak NATO tagok lenni!
terlasz
@Csizmás Kond: "a közözsségi játékszabályokat kell egységesen tiszteletben tartani amit Magyarország meg is tesz"

Mit tesz Magyarország? Azt gondolnám, hogy csak rosszak a vicceid, de tudjuk, hogy nálatok mindig az ellenkezője igaz annak, amit mondtok.
Csizmás Kond
@terlasz: ...mondtam mindent megtesz...de ha már kötözködsz mond mit nem tett meg ?...mert nálatok stb az a neveletlenek fegyvere...oda nem kell más csak fapofa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.