A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleményben reagált Molnár Csaba és Kálmán Olga (DK) sajtótájékoztatójára.

Fidesz: "Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot"
Fotó: Facebook / DK videó 

Gyurcsányék ma hivatalosan is bejelentették, hogy háborúpártiak

- jelentette ki a párt.

Hozzátették: "A Gyurcsány-párt mai sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette, hogy nem fogják megszavazni a békepárti országgyűlési határozatot, vagyis háborúpártiak".

A dollárbaloldal továbbra is teljesíti azt, amiért külföldi megrendelői fizetik, háborúba akarják rángatni Magyarországot 

- fogalmazott a párt közleményében.

A Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatója itt tekinthető meg:

Forrás: MTI/OS

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hát ez már nagyon lábszagú propaganda..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hát ez már nagyon lábszagú propaganda..
nejlontacskó
Jó lenne, ha végre elárulná a Fidesz, hogy mégis, milyen feladatot szolgál, és azt hogyan éri el, a a békepárti határozat?
Netán, ha valaki, hazánk ellen indulna, bemutatjuk az ellenséges ütegeknek, rakétáknak, tankoknak a határon, mondván, hogy nekünk békepárti határozatunk van, amit a Viktor nemzetközileg is elismert kézjegye is hitelesít, úgyhogy mehettek is vissza?
Totem
Olyan csalódott vagyok, hogy nincs ezekben a fideSSes fiúkban semmi fantázia, ugyanazt az uncsi szöveget lökik, hogy így a Gyurcsányék, úgy Gyurcsányék!
vitriol
orbánék ezzel az orbitális hazugsággal nyerték meg a választásokat, mit gondol az orbán-kormány hányszor lehet hülyének nézni a magyarokat?
gina
Beteg fidesz pstkányok már nem tudnak mit kitalálni, ezeket kellene háboróba küldeni és mind lelöni
izéke
Melyik Ukrajnát támogató ország háborúzik jelenleg oroszországgal?Az ostoba büdöslábú ócska szarokat lehet ezzel etetni ,lásd a trolljainkat
namihami
És mindezt ugyanazon a nyelen, mint a migráncs, a brüsszel, a háborúsinfláció és társai.
Erre kell a Petőfi Macskazene Társulat. Talán azok kitalálnak valami új nótát!?!?!
Nessy
@vitriol: A jelen helyzetet tekintve sokszor! Elég elmondani: Brüsszel, Soros, Gyurcsány!
Ha már benne vannak a határozat hozatalba, kéretik egy határozatot hozni a csak minket sújtó "Brüsszeli szankciós infláció" ellen! Ugyanis ezt nehéz lenne Gyurcsányra fogni!
Gazella
Aki ezt a bar[mi nagy marhaságot elhiszi a fidesz részéről, az tényleg egy nagy nulkaszaldós eszű barom!!
jáger laszló
A fidex fordítva ül a lovon!!
A dK tájékoztatójából azt leszúrni,hogy a párt háborút akar ahhoz ilyen eszement fordított logika szükséges!!
Ezt még cáfolni is fölösleges!!! PR-nek pedig nagyon olcsó és gyengécske!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sámannus
Nálunk 2006 óta van háború, és a megtámadott éppen Magyarország. Azóta hogy az orosz specnaz egyesült hazaárúló áldrukkerokkal, populista rohama megtörtént az ország eltérítése a köztársasági államformától. Legyen átkozott az is aki nem értette akkor meg, hogy egy csökönyös hazudozó társaság hívja be az oroszokat és műküdik eggyütt a propagandagépezetükkel. Ezzel a propagandahadjárattal nyomulnak egyfolytában, tartják háborússzinten a közhangulatot.
Nem kell az ellenzéknek háborúzni, mert abban élünk két évtizede. A kitöréshez be kell látnunk, hogy az országot leigázták, és előbb ezt az igát kell leráznunk. El kell zavarni az oroszokat és a fideszt ki kell baszni a hatalomból! Ni reklámozzák az oroszok magukat sem az M1-en sem az Izauratv-n, amiből csak a fideszes árulók jattolnak, majd a lopott vagyonokkal elszelelnek.
Pálinkás Pál
nos, ha háború kéne ,eltakarítani a narancs szemetet, várnám a toborzást...
kulabombaafityiszre
Ezt a gyúcsányt le kellene már váltani a miniszterelnöki posztról és a dk-val együtt kisöpörni a hatalomból,mert a végén még háboruba sodorják az országot.Mennyivel jobb lenne utánna a békepárti orbán meg a békepárti fidesz.Igaz nagyon sokat lopnak de legalább békepártiak.HAHAHA
Aki Én
@vacsi: @Shikari: @KisTehen: ti már ártalmasan buták vagytok.
simmering73
Ezek nem unják még ezt a faszságot? Tényleg ennyire debilnek nézik a birkanyájukat?
koszpeko
@KisTehen: @vacsi: @Shikari: Hol lehet jelentkezni hozzátok?
Látom nem kell mást tenni csak hülyének lenni és a hülyeséghez bólogatni.
Jó a fizetés?
Jó hülyének lenni?
Igaz akkor nem kell gondolkodni.
Megteszik a központba.
kereső
E má' úgy hiányzott, mint egy falat kenyér az éhezőnek. A fideSS imája- " a napi gyurcsányozást add meg nékünk ma!"
A mai megvót.
kereső
A fideSS háborút folytat 17 éve a józan ész és gondolkodás ellen.
Havanagi
Vegyétek már le ezt az ócska lemezt,hótra unalmas !!!
kereső
@Shikari: Minden világos. A fideSS alkot egy semmit érő, sehová nem vezető "békepárti nyilatkozato"=húségeskü putyin mellett-, és igazolandó orbán "békegalambságát", és elvárja, hogy ezt támogass az ellenzék. Amint ezt nem teszi- csatlakozik az eu-hoz, nato-hoz a "háborúpártiság " jegyében. Miközben a fideSS és orbán betart a vészhelyzetben lévő országoknak, hogy maximálisan meg tudják magukat védeni az agresszorral szemben(putyin oroszországa)- a finnek, a svédek, és főleg az ukránok.
Miközben ez a "békepárti" határozat nem szólitja fel az agresszort a kivonulásra a megszállt területekről , cselekményei azonnali abbahagyására. Ezt a rogánhabony ágyékából kiszakadt határozatot kéne támogatni? , miközben a magyar kormány továbbra is biztositja az orosz kémbank háboritatlan múködését- szabad utazgatást biztositva európában a bank tulaj (orosz állam) képviselőinek, azok családjának, alkalmazottainak- a magyar törvények fölötti állásnak. Szorosabbra fúzi kapcsolatait az agresszor állami atomvállalatával. Értjük nagyon jól, és ha lesz olyan ellenzéki képviselő aki szavazatával csatlakozik ehhez a "határozathoz", az ugyanolyan erkölcstelen lesz, mint a kormány és a fideSS 135 bátorokja. Sújtsa őket az emberi normalitás megvetése.
drrotf
Nem kellene a tényekből fals következtetéseket levonni.Úgy csinál a FIDESZ mintha a többi bennünket is körülvevő ország /Lengyelország, Csehország, Szlovákia/ már mind hadban állnának Oroszországgal mert fegyvereket küldtek Ukrajnának, vagy mert katonai kiképzésben részesítették az ukrán harcosokat .Csak Gyurcsány vinné azzal háborúba az országot, ha ugyan úgy segítené az ukránokat mint a többi bennünket is körülvevő ország, de az már nem számít hogy mi már hosszabb idő óta úgy vagyunk irányítva mintha tényleges háborús viszonyok lennének mert már több mint egy éve háborús vész helyzetet hirdetett egyedül az Orbán kormány és rendkívüli jogrendet vezetett be és valójában már régen egy autoriter rendszer uralkodik az országban, természetesen a nagy hadvezér, pereket elvesztő jogtudós ,az országot szegénységbe süllyesztő az UNIÓ szegényeivé tevő Orbán Viktor irányítása alatt!A háborút állandóan a FIDESZ vizionálja , és riogatja a gyengébb idegzetű honfitársakat.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:49
Annyira békepárti orbán amennyire hülye vagy.
menyire vagy hülye?Minél hülyébb vagy annál békepártibb.Neked kell ezt megítélni.
go on
Orbán sodorja háborúba, háborúskodásba Magyarországot azzal, hogy Európát és Amerikát tartja ellneségnek az agresszor Oroszország ellen!
Mert valójában ez folyik itt!
Orbán megszerette a despota beállítottságú keletet, ahogy ott működnek a dolgok (nem mellesleg mindegyik kivétel nélkül keresztényüldöző ország!) és emiatt az önérdeke (!) miatt, képes szembefordítani Magyarországot a nyugattal!

Magyarország már társadalmilag beteg!
Hogy ez visszavonhatatlanul ilyen, az a rövid jövő zenéje (ja, mert a vég közel van, tehát csak rövid jövője van mindenkinek)
Aki Én
@Shikari: És hogyan lehetne béke? Nem úgy, hogy a gazdád elmebeteg haverja befejezi a népírtást, és kivonul idegen területről?
ómió
De, hisz', ezt már a tavalyi kampányban is elmondta a "kapitány" efftársuk!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:44
A békéhez erő kell.Mintha erős hadseregre utalna orbán.Tehát erős hadsereg béke.magyarul aki megerősíti az ukrán hadsereget az békepárti.
www.facebook.com/orbanviktor/videos/látogatás-a-székesfehérvári-laktanyában-a-békéhez-erő-kell-/908647497027507/
Törölt Nick
@Shikari: Orbán meg méregdrágán veszi az energiát, tehát pénzzel támogatja a gyilkos Putyint.
Még egyszer sem rángatta be Szargyártó az orosz nagykövetet, hogy mostmár aztán elég legyen a háborúból, takarodjon az orosz hadsereg haza, és abban a percben vége lesz a háborúnak.
Mindenkitől követelitek a békét húgyagyúak, csak attól nem, aki egy szavával véget vethetne neki.
Törölt Nick
@Shikari: Ha van ezen a kontinensen háborús uszító, azt Orbán Viktornak hívják, és éppen azon munkálkodik, hogy megássa azt a sírt, ahol egy nemzet süllyed el.

Igaz, Orbán módszere nem új: kormányozni nem tud, de szájkaratéban erős. Éppen olyan, mint a magyar kommunisták voltak az 1940-es évek végétől, majd utánuk a szocialista „béketábor” vezetői a hidegháborúban.
" Én érzem a puskapor szagát, érzem, hogy mi van a levegőben, és higgyétek el, nagy dolgok vannak készülőben”.
2014-ben azzal a szöveggel kampányolt, hogy „a háborút még nem nyertük meg, de átmentünk hátrálásból támadásba”, később Churchillt idézve azt mondta: „Nincs pezsdítőbb annál, mint amikor rálőnek az emberre, de nem találják el”. Majd ezzel zárta a 2014-es kampánybeszédét: „Mutassuk meg áprilisban, hogy erősek és egységesek vagyunk. Fújjátok meg a kürtöket és nyergeljetek, mert holnap reggel indulunk".
Orbán nyilvános megszólalásaiban, évértékelőiben és kampánybeszédeiben évről évre nőtt a következő szavak használata: „csata, ellenség, felnyergel, felszerszámoz, háború, hadakozik, hadjárat, hadsereg, harc, határvédelem, katona, kilő, kitör, kivív, lövészárok, megszállás, megtámad, megvéd, nyergel, nyíltsisakos, rálő, rezsiharc, robbant, szabadságharc, támad, világháború”.
Orbán a pártpolitikai küzdelmek terepét harcmezőnek, a politikai aktivistákat és képviselőket harcosoknak, az egymással világnézeti szempontból (is) szemben álló pártok küzdelmét pedig háborúnak tekintette és nevezte, saját magát pedig „utcai harcosnak” minősítette nem is egyszer.

És ennek az állandó harci lázban égő elmebetegnek trottyos gatyának van bőr a pofáján magát békegalambnak, mindenki mást meg háborúpártinak hazudni.
Törölt Nick
@KisTehen: Csak simán kibasznak azzal aki szemét velük, és az nem más mint a csuti zsírosbödön.
Törölt Nick
@Shikari: A béketárgyalás egy nagy humbukk, kacsa, parasztvakítás.
Ukrajna azért szerelte le a világon a harmadik legnagyobb atomfegyver készletét, mert szerződést kötött többek közt az oroszokkal, hogy cserébe nem támadják meg, és semmilyen területi követeléssel nem élnek ellene. Betartotta? Lónak a faszát. Ennyit a Putyler féle béketárgyalásról.
kereső
@Shikari: Mert az, hogy "llegyen béke"- igy önmagában nem több egy blöffnél. Ha valaki békét akar, márpedig nincs senki aki ne akarna -kivéve putyint és gárdáját- az foglalja bele a határozatába a búnös nevét, szólitsa fel távozásra, és szólitsa fel, hogy állitsa vissza a szuverén ország függetlenségét, és tartsa tiszteletben a határait(ahogyan azt 1994-ben aláirásával szentesitette)- na, de a kormány, és 13
5 bátorok csicskája erre nem hajlandó. Hiába magyaráz druzsba pjotr- ennek a "béke" szólamnak az a kicsengése, hogy putyint támogatja a parlament. Mert az azonnali béke tárgyalás és túzszünet a jelenlegi helyzet befagyasztását jelenti. Ami meg ugye ellentétes az unió érdekeivel is. Mert 2014 után sem volt "béke" az olajfák alatt. Egyébként is számtalan jelét adja a kormány, hogy kinek az oldalán áll. Nem az eu, nem a nato, és főleg nem a megtámadott oldalán.
Törölt Nick
@Shikari: Viszont a szétváláskor meg is tarthatták volna, mert Ukrajna területén volt elhelyezve, és sakkban tarhatták volna vele ezt a rohadék hóhért a putttyantóst. Akkor nem merte volna megtámadni őket, de naív hülyék voltak, hittek ennek a vérszomjas szarzsáknak.
De mégegyszer nem követik el ezt a hibát, Zelenszkij már tudja, hogy el kell tiporni, hogy írmagja se maradjon.
Fenyöfa58
@Shikari: TIBBIKE !!TE IGEN HŰLYE !!!A GAZDÁD HÁBORÚZIK már 2006 -ota VAN MIKOR A DÉMONAIVAL / GRAZI GUMI SZOBA / VAGY AKI ÉPPEN SZEMBE MEGY VELE !!!A POFÁDAT INKÁBB EVÉSRE HASZNÁLD !!!ÁMEN !!!
kereső
@Shikari: Tudjuk a, ismerjük- az álláspontotokat . Ne szállitson senki Ukrajnának fegyvert- ne tudjanak védekezni, putyin hagy törölje el a föld szinéről az ukrán népet. Ez a ti "béke" vágyatok. És a gyilkosok, rablók, tolvajok, erőszaktevők(börtön töltelékek) ne hogy "bántódást" szenvedjenek ottan Ukrajnában. Azokat nem szabad bántani, csak ezek ,és az orosz reguláris erők gyilkolhatnak/ölhetnek. Az ukránoknak nincs erre sem joguk- szerintetek. Ha annyira nem akar orbán segiteni, akkor mire fel a háborús vészhelyzet? Ki fenyeget bennünket? Mi baja van a lengyeleknek, szlovákoknak, marokkóiaknak, cseheknek, angoloknak, németeknek, franciáknak- akik mind-mind segitik az ukránok védekezését? Meg tudjátok mondani? Nem. Csak azt, hogy ezek az országok "háborús uszitók". Mekkora nagy hazugok vagytok.
kereső
@Shikari: cccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
csak úgy....
ezzel az ütödött @Shikari: val teljesen fölösleges vitázni, egy bolondnak akkor is igaza van ha nincs és a mi tibink fájdalmasan bolond! :)
kereső
@Shikari: Gondútam- ugyanezt vallja a teljes "tihazátok".
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 16:05
Nem ez volt a kérdés.A kérdés amire orbán adta meg a választ az az hogy mi kell a békéhez.
Szar lehet nektek ez a kérdés hiszen itt nem müködik a gazdád által emlegetett pávatánc.
Nem is erre válaszoltál,mert a válasz egyértelmü.
Dr. Proktor
@csak úgy...: Bolonddal nem lehet vitatkozni, mert ő a maga bolondságában tökéletes...
A "Napoleonokat" sem lehet meggyőzni a sárga házban, hogy ők nem Napoleonok!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 06:37
Szóval elfogytak a nemlétező érveid,aztán ilynkor vagdalkozol,mint a többi orbán imádó.
Szánalmasok vagytok.Védtek egy mentálisan beteg embert.
Fenyöfa58
@ómió: TUDOD EGYÁTALÁN ,HOGY MIT JELENT A ff ?? azt ,hogy FASZ FEJ VAGY MINT A GAZDÁD !!! OLLÉ!!!
Fenyöfa58
@Shikari: IDEJE LENNE FELTENNED A SZOPÁSGÁTLODAT ,MERT ELVISZ A VIRUSOS ZOMBI KÓR !!!
Fenyöfa58
@Shikari: ANYÁMAT AKKOR VEDD A MOCSKOS SZÁDRA AMIKOR SZARIK A TETVES POFÁDRA !!!ÁMEN TE AGY HALOTT ZOMBI !!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:47
Ne haragudj,nem tudtam hogy éppen a családod valmelyik nöi tagján vagy.HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.