Az legutóbbi, kordonbontós-rendőrökkel farkasszemet nézős demonstráció sajtóvisszhangján felbuzdulva újabb megmozdulást jelentett be az Egységes Diákfront.

Orbán készülhet, újabb nagy tüntetés szerveződik Budapesten
Fotó: Facebook

Aki úgy érzik, hogy muszáj tenniük valamit a magyar oktatás jövőjéért, azokat május 3-án, szerdán várják a Szent István Bazilikához.

A hétfői után nem állunk meg, találkozzunk jövőhét szerdán 16:00-kor!

Álljunk ki az oktatásért!

Álljunk ki országunk jövőjéért!

- üzenik a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Bírósági végzést kell kérni a kordonbontásra , a kúria kimondta , jogellenes a kordon megléte a karmelitánál , hagyni kell hogy a rendőrség bontassa el !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 18.37

Valahogy úgy. Kérdés, hogy Orbánt okolnák-e vagy Sorost.
csak úgy....
@Nyírfa: jó kérdés! vajon kit okolhat egy elbutított nép a halála elött? talán pintért a frissen kinevezett belgyógyászt,vagy a kásler apót aki a magyarságot kutatja és prof. létére a 12 benemtartott parancsolattal gyógyított?
Nyírfa
@csak úgy...: 19.07

A rózsafüzért se feledd, igen hatásos mindenféle bajok ellen. Csak számolsz, csak számolsz, és már nem is fáj, mert meghaltál.
Buta népnek nincs hazája.
Autonóm kis szigetekre kell felosztani az országot. Lennének NER-szigetek, szocialista szigetek, liberális szigetek, és, ami a legfontosabb: az értelmesek szigetei, ahol már a közvetlen demokráciát is ki lehet próbálni. Hű, de jó lenne!
A NER meg játsszon vármegyéset, ispánosat, azzal bratyizik, akivel csak akar, smúzolhat a Putyin-alteregókkal, szalutálhat a kínaiaknak, kit érdekel? Mi meg bevezetjük az eurót, és csatlakozunk a közös ügyészséghez. A mi pénzünket már senki nem lopja meg.
Miben fogadunk, hogy a NER-esek elkezdenének átszökdösni hozzánk, úgy kellene őket visszatoloncolni! :)
justhpeter
@Nyírfa: Mikor, mikor ? Majd amikor elfogy az itthoni ellopnivaló és se nyugaton, se keleten nem leszünk annyira megbízhatók, hogy ha kölcsönökkel is, de eltartsanak bennünket. Hogy miként lehet majd észrevenni ennek ez időnek az eljövetelét ? Amikor már azt fogjuk látni, hogy ellopható közösségi vagyon nincs és kénytelenek egymástól lopni. Régi kommunista módszer alapján, némi 21. századi finomítással. Kivégzések - mint Sztalin idején - nem lesznek, de majd megjelennek cikkek, hogy X.Y. az elmúlt időkben mennyivel többet lopott az" erkölcsileg" megengedettnél, ezért sújtsa ők a NER igaz tagjainak megvetése.
Nyírfa
@justhpeter: Azt már most is látni, hogy semmibe nem kerül nekik egy kis kannibalizmus, ha nincs más, felzabálják egymásét, aztán egymást is.
Csak...meg kell ezt nekünk várni? Mert a beteg -. és ez most a rendszer - magától is el tud patkolni, ha nem kap kezelést, de a jó doktorok - pld. a gúnyból lódoktorként emlegetett Ákos - el tudják távolítani a rákos daganatokat. Csupán fel kéne csapnunk asszisztensnek, hogy együtt végezzük el a beavatkozást.

Az ébredés perceiben a Hazám, hazámot énekelgettem. Varga Viktor jóvoltából a fülemben van Simándy József előadása, Hogy Erkel Ferencből ilyen gyönyörű dallamokat csalogatott elő a hazaszeretet, azt csodálni vagyok képes.
De bennem ez nincs meg, ezért is figyeltem fel rá, hogy pont ezt az áriát dúdolgatom.
Ahhoz, hogy a hazámmá váljon a szülőföldem, több kell, mint a közös nyelv. Azt az áhitatot, amit az említett dal vált ki belőlem, én más iránt érzem, és ez a más az a több, amit hiányolok : az élet feltételek nélküli tiszteletét. És ebben a természettől az emberig minden benne van.
Nem lehet a hazám az az ország, amelynek népe eltűri, sőt, támogatja az életellenességet.
ómió
@Toller Béla: Miközben a 100 millió áldozattal "rendelkezők" szignifikáns promótere vagy, még mások frakcióját hazudod gyilkosnak!? A Lenin szobor nem szakadt még rád!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.