Orbán Viktor (egykori?) szövetségesével, az olasz miniszterelnökkel találkozott Novák Katalin az Európa Tanács csúcstalálkozóján. Novák Katalin minderről úgy posztolt közösségi oldalán, mint aki jót dumcsizott barátnőjével. Novák Facebook-követői el vannak ragadtatva a magyar államfő közvetlenségétől.

Olaszország miniszterelnökével, Orbán Viktor Giorgia Melonival folytatott "baráti beszélgetést" Novák Katalin köztársasági elnök Reykjavíkban

- írta az államfő szerdán a Facebook-oldalán.

Novák Katalin azt írta:

szövetségesek vagyunk könnyű és nehéz időkben egyaránt

Hozzátette, hogy a hagyományos családi értékek mellett, az illegális migráció ellen is közösen lépnek fel.

A 444.hu Novák posztja kapcsán megjegyzi, hogy valójában mennyire barátias a helyzet, azt megkérdőjelezheti az, hogy a jobboldali olasz miniszterelnök a rejkjavíki csevegésről nem posztolt egyik közösségi oldalán sem a magyar államfővel ellentétben.

A kommentelők mindenesetre imádják Novák új Facebook-posztját.

Volt, aki azt írta a kép alá, hogy:

Ez a felvétel nagyon EMBERI ! A legszebb benne, hogy a valóságot mutatja.

Más úgy fogalmazott:

Gratulálok! Így is lehet tárgyalni, nem kell tüntetni, ordenáré módon kiabálni, nem kell kordont bontani, nem kell rendőrt dobálni.

Megint más azt kommentelte, hogy

A mai világban meg kell becsülni a barátnőket

Volt, aki azt írta:

Nagyon aranyos felvétel! Csak nők tudnak így tárgyalni!

Volt, aki viccesen fogalmazott és egy film címe jutott eszébe a képről:

A kép címe: Csajok a csúcson !

Megint más reagált arra, hogy akkor vajon még Orbán szövetségese-e Giorgia Meloni.

Na ne már, hetek óta azt olvassuk a "haladó független objektív" sajtóban, hogy Meloni már nem haver... erre lábfeltartva kanapén dumcsizik.

Az államfő kedden Emmanuel Macron francia elnökkel egyeztetett Reykjavíkban, ahol Európa 46 országának vezetői gyűltek össze az Európa Tanács tagországainak csúcstalálkozóján.

A magyar köztársasági elnök a hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében felidézte, hogy húsz éve nem volt példa olyan csúcstalálkozóra, amely most kezdődik az izlandi fővárosban.

A tanácskozás előtt Emmanuel Macron francia elnökkel egyeztettünk. Európának stratégiai autonómia kell, hogy saját érdekei mentén tudjon döntéseket hozni. Ehhez azonban mihamarabbi béke szükséges Ukrajnában. Számítunk egymásra

- írta Novák Katalin.

Forrás: MTI, 444

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, tudod miröl hoztak EGYHANGU hatarozatot a küldöttek??? Ukrajnat addig tamogatjak penzzel es fegyverekkel, ameddig keri/szüksege van ra!!! Meloni egyertelmüen Ukrajna mellett van, Orbant lefikazta es Olaszorszag fegyvereket szallit! Nemetorszag most hatarozott kb. 3 milliard eurorol, Anglia es Hollandia pedig harci repülöket fog szallitani... Na ennyit kivonatosan analfabetaknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
@KisTehen: Nem is kell neki, nem is ül le minden jöttmenttel.
verőce21
Nem is olyan vágómarha tekintetű kató, mint azt írják sokan... :) - Gondolatok Canterbury-be a vonaton...
Még nem ismerete fel, hogy egy számára elég rossz kimenetelű játékban vesz részt
jesz
nincs ebben semmi új...ez egy PR foto, hadd örüljön a nép...és mint olvasható, bevált...mindenki örül...
...vagy mégsem?
Aki Én
@ómió: Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, tudod miröl hoztak EGYHANGU hatarozatot a küldöttek??? Ukrajnat addig tamogatjak penzzel es fegyverekkel, ameddig keri/szüksege van ra!!! Meloni egyertelmüen Ukrajna mellett van, Orbant lefikazta es Olaszorszag fegyvereket szallit! Nemetorszag most hatarozott kb. 3 milliard eurorol, Anglia es Hollandia pedig harci repülöket fog szallitani... Na ennyit kivonatosan analfabetaknak!
jáger laszló
Legközelebb majd cicifixben és bugyiban ,mert úgy hatásosabb!!!???
remélem támogatod!!!??csak ennyit a politikáról
barátilag
J.L.
Néro2
szövetségesek vagyunk könnyű és nehéz időkben egyaránt.
Neked nektek fityma krotáliás NER csatakanca már nincs egy darab se szövetségben.
A kis bajuszos piktor esetleg lehetne de az már meghalt.
Macskaszem
Hiába a hazug bájvigyorod Katyi, Meloni lesz@rja a náci pofátokat. Méghogy barátnők... röhög a vakbelem. Nem esett még le, hogy a háború óta más a felállás?
Meloni az igazság mellé állt, és az nem az orosz oldalon van.
nemkati
Novák jáccóruhában, Meloni kiöltözve. :))) De legalább ő jóban van új barátnőjével. 0rbán már talán nem ilyen rajongója Meloninak. Tavaly még másképp reménykedett a kapcsolatukban. "Kevés olyan vezető politikus akad a világban, akivel annyi szelfije lenne Orbán Viktornak, mint Olaszország új miniszterelnökével. " - írta akkor a hang.hu. Azóta a háborút illetően már homlokegyenest ellenkező állásponton vannak. Novák meg vagy nem osztja 0rbán véleményét, vagy ő van kijelölve hogy tompítson 0rbán kijelentésein.
kereső
Megnéztem Meloni moniszterelnök asszony twitter oldalát. Egy árva hang/kép nincsen a "csevegésről", bezzeg Zelenszkij elnök látogatásáról...
Rockxy
törökülésben.
már megint az a piszkos erdogan.
nemkati
@Rockxy: Hát persze hogy naná! Töröküléssel demonstrálják, hogy Erdogánnak drukkolnak a választáson. :)))
Néro2
@Macskaszem: Pontosítanám.
Katyn.
Ez jobban illik hozzájuk legalább úgy mint a rubel meg a jen.
Meg az 56 az ellenforadalom meg 48 Világosa.
levarosbukta
@KisTehen: Aki szóba áll vagyis ül az alezredesnével az pont hogy jöttment!
levarosbukta
@KisTehen: Ez nem javít a helyzetén. Zelenszkij is követhet el hibákat!
csak úgy....
@KisTehen: "jó hírem" van gügye boci :Egyedül maradtunk Kelet-Európában, ahol 15 százaléknál nagyobb az infláció
444.hu/2023/05/17/egyedul-maradtunk-kelet-europaban-ahol-15-szazaleknal-nagyobb-az-inflacio
persze te és a hibbant haverjaid,ti korgó gyomorral is tudtok
segget nyalni! :)
ómió
@Aki Én: Mid fáj, bolsiék fajkreténje, ott az elmeosztályon!? Az agyad hűlt helye!? Igényelj magadnak új donor kutyaagyat, hogy legalább a tetvesbolsi magadéit felismerd!
ómió
@teuton: Önnön analfabéta fajkretén náci efftársiasságodat nonstop másrahazudni igyekvő bolsevista-nyilas elmebeteg efftárs! Remélem, gratuláltál a távlatos mészárlást megvalósítani rendelt "efftársi stratégiához"! Egyúttal gratulálj - már csak a "szochazafiságod" okán is - a péniszvirtuóz efftársadnak is, de meg még Ursula efftársnődnek is, amiért olyan "efftársi összhangban" tervezték a Magyarországra jövő orosz olajvezeték "elzárását", felrobbantását, a proletár internacionalizmusotok "legnagyobb dicsőségére"! Ha ez nem ér meg egy "efftársi gratulát", akkor semmi!
Aki Én
@ómió: Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
ómió
@Aki Én: És ennyit se értesz, bolsiék elmebetege!? Nem meglepő, akkor, hogy tényleg "jó efftárs" vagy! Az a kitenyésztett bolsi fajkretén típus!
Aki Én
@ómió: Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz bolsiék csicskája? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
csak úgy....
@ómió: szegénykém, te éber kómában szenvedsz!
Aki Én
@csak úgy...: ...sajnos néha nagyon is éber ez ez elmebeteg. Gondolom a stresszoldó miatt lehet. De szerencse, hogy hamar kidől.
Nem úgy, mint ez a hiperaktív idióta tehén.
csak úgy....
@Aki Én: nála mindíg ugyan az a beteg szöveg, csak kicsit cifrázza...
kibaxottu unalmas a faxi!
Aki Én
@csak úgy...: ...komolyan hiszem, hogy ez az ember beteg.
ómió
@Aki Én: Szóval, még mindig nem értesz semmit se!? Az új kutyaagyadról sincs semmi hír!? Szar ügy!
ómió
@csak úgy...: Ha tükörbe nézel, éber kómás állapotot látsz!? És már régóta nem ismersz magadra!? Talá fordulj @Aki Én: efftársad dilidokijához!
Aki Én
@ómió: Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz bolsiék csicskája? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
ómió
@Aki Én:Gyagyáskodj mással, bolsiék elmebetege! Én már únom a fajkreténségedet! Akárcsak a próbálkozásaidat az agyhalott balfasz bolsi csicskaságod rám hazudásával!
Aki Én
@ómió: Ma hamar lepattintottad a kezelőorvosod, hogy itt hazudozz egész nap, te agyhalott bolsi csicska.
Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz bolsiék csicskája? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, honnan szedsz akkora baromsagokat össze, mint "bolsi-naci"? Egyebkent en sokkal olcsobb es egyszerübb megoldasnak tartanam a Moszkva-Budapest Baratsagvezetek felrobbantasa helyett a kolostormalac felrobbantasat, lehetöleg akkor, amikor te nyakig a seggeben vagy!
Béla333
Azt hiszik a maffiózók, hogy ez aztán a diplomácia...
Törökülésben vihogni, vagy mint a maffiafőnök: alsógatyában repülőzgetni:
"Orbán és az amerikai nagykövet alsóneműre vetkőzve trécselt a miniszterelnöki különgépen"
444.hu/2019/10/22/orban-es-az-amerikai-nagykovet-alsonemure-vetkozve-trecselt-a-miniszterelnoki-kulongepen

Ezek azt hiszik, hogy így kell Magyarországot a nemzetközi színtéren képviselni?
Büdös bunkók!
ómió
@Aki Én: Bolsiék szarkupaca! Bolsi tetvességed másrahazudása helyett inkább vegyülj el a bolsi latrinában! Vagy már "feloldódni" se vagy képes!?
ómió
@teuton: Analfabéta fajkretén bolsevista-nyilas egód másrahazudása helyett neked is inkább az efftársi latrinában való "elvegyülést" ajánlanám, bolsiék szarkupac elmebetege! Biztos képes vagy még te is az "efftársi feloldódásra"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, latom, meg elolvasni sem tudtad azt, amit irtam! Magyarazdd mar el nekem a "bolsevista-nyilas" fogalmat! Vagy azt sem tudod, milyen baromsagokat firkalsz, csak valahonnan bemasolod? Esetleg az MSZMPs fidesznyikekre gondolsz, Sinter Sanyaval az elen?
ómió
@teuton: Nem tudod, kik a bolsevista-nyilasok!? Ennyire analfabéta fajkretén tudsz lenni a fajtádból!? Hát, a jobbikos "tezsvíreid", akikkel tavaly együtt "koalíciózott" az összes bolsi alfajod, tudod: akik már többízben is "zsidólistáztak" volna, ők teljesen "kimentek" az agyatlan fejedből, csak, mert "veretes" efftársak lettek!? Ilyen súlyos a bolsi agysorvadásod!? Az más! De, akkor, miért nem a földigilisztákkal chatelsz!? Az a te "szinted"!
teuton
@ómió: Nwem tudom, miröl vartyogsz, nekem semmilyen elvtarsam nincs, de neked a fitymaszban van eleg MSZMPs, partkatonak, parttitkarok, Sinter Sanyatol a kolostormalacig!
ómió
@teuton: Még mindig nem ismertél rá a bolsevista-nyilas efftársaidra, analfabéta fajkretén bolsevista-nyilas efftárs!? Majd - másrahazudás helyett - jegyezd meg a pofájukat, amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogod velük!
teuton
@ómió: Nwem tudom, miröl vartyogsz, nekem semmilyen elvtarsam nincs, de neked a fitymaszban van eleg MSZMPs, partkatonak, parttitkarok, Sinter Sanyatol a kolostormalacig!
Aki Én
@ómió: Idemenekültél, aztán itt is gyorsan kiderült, hogy rühelli mindenki a hazudós tetvesbolsi fajtádat.
ómió
@teuton: Neked semmilyen efftársad nincs, analfabéta fajkretén bolsevista-nyilas efftárs!? Azokon felül, akiknek itt naponta benyalsz a meleg szarig!? Akkor, te vagy bolsiék "szerény" idiótája!?
ómió
@Aki Én: Még mindig a hazudós tetvesbolsi egód másrahazudásán rugózol, bolsiék elmebetege!? De előtte, azért, ugye, nem múlasztottad el a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétok eléneklését!? Na, akkor, inkább kérj magadnak egy szedálást az ápolóidtól!
Aki Én
@ómió: Látom, ma is én vagyok a kezelésed utáni első gondolatod, te buta tetvesbolsi csicska.
...húúúú, de qrva beteg egy balfasz tetvesbolsi csicska vagy te, húúúúú, brrrr...
ómió
@Aki Én: Tetvesbolsi csicskaságod másrahazudása mai feladatánál totál legyökereztél, bolsiék elmebetege!? Az ápolóid megtagadták a szedálásodat!?
teuton
@ómió: Analfabeta fajgörny naci efftars, majd ha megtanulsz olvasni, akkor megtudod, hogy en senkinek nem nyalok be, de teged, aki szombat-vasarnap is napi 15 orat trollkodok, minden alkalommal jol tökönrüglak!
pacal
Léptem, gecik!
Nincs többé veletek dolgom ebben a világban.
Mind meghaltok - és ez biztos !!!

Geciség lenne tőlem, ha úgy búcsúznék tőletek: See Ya (later)
Ez nem fog megtörténni, úgyhogy nem így búcsúzom tőletek.
Éljétek a mihaszna életeteket, amíg tehetitek, aztán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.