Egyre többen igényelnek segítséget a gyermekvállaláshoz, Magyarországon minden hetedik párt érintheti a probléma, hogy akár éveken keresztül nem sikerül a spontán fogantatás – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence, a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára az Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Katolikus Szeretetszolgálat természetes gyermekáldást segítő együttműködését bemutató sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában
Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra reagál az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A politikus kiemelte: a magyar családok szeretnének több gyermeket vállalni, a kormány pedig minden segítséget megad ehhez. Nincs még egy olyan kormány Európában, amelyik annyit fordít a családtámogatásra, mint Magyarország – jelentette ki, hozzátéve:

csak erős családokból lehet erős Magyarország.

Rétvári Bence hangsúlyozta, ha a gyermekvállalási kedv a 2011-es szinten stagnált volna, akkor ma 136 ezerrel lennénk kevesebben, ennyivel kevesebb gyermek született volna meg az elmúlt bő egy évtizedben.

Elmondta azt is, hogy a meddőségi problémákat sok esetben helytelen életmód, lelki nehézség vagy stressz okozza, a pároknak ezért érdemes megfontolniuk a természetes módszereket, melyek megfelelő szaksegítség mellett mesterséges beavatkozások nélkül is elősegíthetik a gyermekáldást.

Forrás: MTi

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában"

Cáfolhatatlan - férgek vagytok..egyedülállóan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Ebben igazad van csezd meg.
Nincs még egy ilyen aljas, hazaáruló, tolvaj, gazember kormány mint amilyen nekünk jutott.
Emmersson71
"Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában"

Cáfolhatatlan - férgek vagytok..egyedülállóan!
csipetke
Csak a címre:- Nem hazudik rétvári,ez sajnos tényleg így van. Soha,egyetlen kormány se lopott ennyit,amennyit ezek. Mutasson még valaki olyan országot,ahol egy félhülye gázszerelő csak azért lett pár röpke év alatt dollármilliárdos,és az ország leggazdagabb embere,mert orbán padtársa volt az iskolában. A többi strómanról meg oligarcháról most ne is beszéljünk. Másrészt dalolhat rétvári az egyedülálló családtámogatásról, ha pocsék az egészségügy,és az oktatás,illetve minkettő romokban. Merthogy a gyerekeknek igen jól jönne egy jól működő egészségügy,és oktatás. De azt látjuk,hogy pont ezt a két ágazatot tapossa földbe a fidesz a bandájáva. Innentől óbégathatnak családtámogatásról...
kereső
Te barom- miért a 2011-es adatokat veszed alapul? Most miért nem mutogatsz vissza az "emmuttnyocévre" és Gyurcsányra?? Mert akkor kiderülne, hogy az "egyedülálló családtámogatási rendszer" ellenére az akkori születési adatokat meg sem közelititek.
jáger laszló
Már csak szaporítani kéne őket és azután legéppuskázni a magját!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
"Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában "

Az biztos! Hogy csak a legújabb példát nézzük: egy kormány sincs az Unióban (de talán a világos sincs!), amelyik milliárd Forintnyi Dollárt képes és mer magánszemélyek számlájára utalni, ahogy azt az alvásjavító gépek aranyáron történő beszerzése során tették a maláj strómannak...
Ehhez meg minden ezt kivizsgálni hivatott állami szerv bűnsegédként működik közre. (NAV, Rendőrség, ÁSZ, MNB, Ügyészség, stb)
Ekkora aljasságot nem hiszem hogy találni máshol a világon!
Nessy
Tisztelt álomtitkárunk! Ha nem tudná, a katolikus egyház sem a fogamzásgátlásnak, sem a lombik programnak nem nagy támogatója!
Gazella
Rooszul tudod répa!!
Nagyon sokan nem vállalnak gyereket erre az anyagi kilátástalanságra.
gina
Aljas szemét banda, családpolitika??? ugyan a nép kivéreztetése, hogy egyes szemetek úgy éljenek mint a királyok, egy cigány tönkretette ezt az országot, és ehhez tapsikol a sok agyilag nulla szintü hivö
gina
Igaz egyedülálló ez a kormány, ilyen tolvaj szemetek nincsenek a világon !!!
Havanagi
Nem csak ő egyedülálló,de a népe is,hogy még mindig nem váltotta le.
Aki Én
Nem tudom eldönteni ettől a vizenyőstekintetű Rogán-imitátorról, hogy csak meleg, vagy pedofil is.
Péter2
' Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában Ez így van , mert Európában itt a legnagyobb az infláció , az áfa , a fizetőeszköz értéke az egyik legrosszabb , a médiákból 24 órán át dől az aljas , hazug propaganda adófizetők adójának milliárdjaiból , ez a kormány az aki az a közösség ellen harcol aminek tagja , tehát a saját országa ellen , lehetne sorolni , csak evvel az a baj , hogy szinte minden negatívum , ámbár az agyhalottaknak ez is siker történet !
Giovanni Alba
@sgl: ma, 12:07
Megtehette? Meg is tette. Következmény mint eddig, ez nem éri el a házmester ingerküszöbét, mint ahogy azok az esetek sem, amikor az ellenzék által összehívott bizottságok munkáját lehetetlenítették el azzal, hogy demonstratíve távol maradtak, vigyorogva, mint az óvodások, mert ők a bot a küllők között. Bezzeg amikor Jakab ficsúrnak nevezte őket, morcos bajusz egyből milliós bírságot akasztott a nyakába.. Amikor hangos tapssal és harsány röhögéssel tették lehetetlenné egy parlamenti képviselő beszédének megtartását, akkor nem függesztette föl az ülést, nem biztosított időt a beszéd befejezéséhez, csak széttárta a karját cinikusan (polt módon), hogy ő itt nem tehetett semmit.
Szemét, aljas játszadozás folyik a dunaparti nagycirkuszban, a pártállam bábszínházában.
Csak részben kapcsolódik, amikor a bátor és derék ifjak Répássy vezetésével elmentek Gyurcsány Ferenc házához jópofizni, addig tartott a merészség, amíg Dobrev Klára ki nem jött egy tálca süteménnyel. Akkor egyből felrántották a nyúlcipőt a hősök, és elinaltak, csak úgy porzott utánuk az aszfalt.
justhpeter
Több minden igazolja, hogy a kormány LMBTQ-ügynökének - Rétvárinak - igaza van.
Az elmút nyóc évre rá tudtak tenni már minimum ötöt - ami szarabb mint az elmút nyóc.
Fletóék saját bevallásuk szerint hazudoztak éjjel-nappal
Rétváriék nem csak hazudoznak éjjel nappal, hanem lopnak is éjjel nappal.
Mindenki láthatja tehát, hogy az Orbán-kormány előrébb tart.
Félix
Minden negatív szemét dologban egyedülálló! Ez igen!
csipetke
@Béla333: 11:17 Nem véletlenül a félanalfabéta lölőt választotta orbán malacperselynek. Egy okos ember ennyi pénzzel,és egy plasztikai sebésszel a családjával együtt árkon-bokron túl lenne...De lölő (egyelőre) élvezi a csillogást,és luxust. Pedig tudja,hogy egyszer kihúzzák a talpa alól a perzsaszőnyeget...
balos
@CsipkeRózsa: Miután mást már nem tudnak felállítani,ezért ebben is rendkivül jól "teljesítenek"!Mert mint tudjuk a 0 % százalék is pozitív a nemzethy egyenlegben!
Néro2
Hááát Bencécske egyedülálló ammá szentigaz.
Ilyen alja szar szemét hazug tolvaj bosszúálló gyerekverő kormánya egy nemzetnek sincs Európában.
ómió
Pedig, hát, a "művelt nyugat" nem a családokra, hanem - jó bolsi módjára - a migráncs internacionalizmusra "alapoz"!
kereső
És akkor a másik imádkozó sáska:
"Veszélyes irányba növeli a titkosszolgálatok hatáskörét az a törvénymódosítás, amit kedden fogadott el az Országgyűlés. A "Semjén Zsolt által benyújtott jogszabály a nemzetbiztonsági törvényt és az elektronikus információ biztonságáról szóló törvényt is több ponton kiegészíti a kiberbiztonság erősítése jegyében.
A jogszabály kimondja, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat saját hatáskörben elrendelheti az „ideiglenes hozzáférhetetlenné” tételét annak az „elektronikus hírközlő hálózat útján továbbított” adatnak vagy szolgáltatásnak, amely a „magyar kibertér biztonságára fenyegetést jelent”, vagy „amely honvédelmi vagy szövetségi érdeket sért vagy veszélyeztet”.
Az „ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel” időtartama akár 90 nap is lehet, amit a két említett titkosszolgálati szervezet még egyszer ugyanekkora időtartamra meghosszabbíthat. Az intézkedés praktikusan azt jelenti, hogy valamely online tartalmat, szolgáltatást elérhetetlenné tesznek, vagyis szervereket kapcsolhatnak le, online szolgáltatók működését függeszthetik fel."
bence
Igen ! A LOPÁSBAN !!! Világszínvonalon : FELÜLMÚLHATATLAN !!!
Lepényleső
A "kormány" kivételével minden szava igaz,- a felvetésnek,- ám ha itt is konszolidált,kiszámítható törvények,
adózások,stb. és fizetések is lennének,a dolgozók nehézségek nélkül élhetnének? Az pedig szín hazugság,
hogy a kormányra szorulnak a dolgozó emberek,hiszen minden pénzt az utolsó fillérig ők teremtenek meg?
balos
@szópó-ómió: A migránsok nem vehetik el a magyar emberek munkáját!A gecid mondta!A migránsok az akkumulátor gyárakban fogják termelni a külfőldiek vagyonát,nekünk meg itt marad a lepusztított gazdaság és a természet!Ja a fideSSes seggben tenyésző szópó-ómiók fajtája is!
dr. prédikátor
retkesvári!!! igazad van, a lopásban, csalásban, hazugságban egyedülállóak vagytok Európában. És még a holdról is látni lehet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.