A kormány kiáll a szépkorúak érdekeiért és megvédi a juttatásaikat – mondta a miniszterelnök főtanácsadója szombaton a Facebook-oldalán.

Nyitrai Zsolt megnyugtatta a nyugdíjasokat: "Az idősek most és 2024-ben is számíthatnak Orbán Viktorra és Magyarország kormányára"
Fotó: Nyitrai Zsolt, a Fidesz képviselője felszólal a helyi adókról szóló törvény módosítását célzó javaslat vitájában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2023. június 16-án. MTI/Balogh Zoltán

Nyitrai Zsolt a közösségi oldalán megosztott videójában elmondta: a szomszédunkban már több mint egy éve dúl a háború és háborús időkben védelmi költségvetésre van szükség, amely megvédi az ország biztonságát, a családokat, a munkahelyeket, a nyugdíjakat és biztosítja a rezsivédelmet.

Magyarország kormánya a nyugdíjasokkal kötött megállapodás értelmében háborús időkben is megőrzi a nyugdíjak értékét, biztosítja az inflációkövető nyugdíjemelést és garantálja a már teljes egészében visszaépített és megemelt 13. havi nyugdíj folyósítását

- hangsúlyozta.

A politikus szavai szerint a 2010 előtti baloldali kormányok a bajban nem segítették a nyugdíjasokat, hanem még nagyobb terhet róttak rájuk. Elvették a 13. havi nyugdíjat és egyszer sem fizettek nyugdíjprémiumot.

Mi azonban kiállunk a szépkorúak érdekeiért és megvédjük a juttatásaikat. Az idősek most és 2024-ben is számíthatnak Orbán Viktorra és Magyarország kormányára

- fogalmazott a főtanácsadó.

A videóban Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsa tagja azt mondta: a nyugdíjasok is érzik, hogy háborús időket élünk és nehéz helyzetben vagyunk, ugyanakkor azt is érzik, hogy odafigyelnek rájuk és támogatják őket.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tehenész
Ezt a nyugdíjas apádnak add be, talán ő még hisz nektek.
jáger laszló
Nyitrai úr téved!!
Én attól nem nyugszom +,hogy 2024-ben is ov fog kormányozni a diktátumaival
Ugye érthető ez Zsoltikám!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Qqberci
"2024-ben is számíthatnak Orbán Viktorra és Magyarország kormányára"

Eztán is lopni fognak, mint a gép...
kulabombaafityiszre
Már 2010-ben megvezették őket amikor megszüntették a svájci indexálást amit a Bajnai kormány vezetett be a dagadt geci orbán meg visszavont.
Péter2
Megint hatalmasat hazudott a cigány ! " A politikus szavai szerint a 2010 előtti baloldali kormányok a bajban nem segítették a nyugdíjasokat, hanem még nagyobb terhet róttak rájuk. Elvették a 13. havi nyugdíjat és egyszer sem fizettek nyugdíjprémiumot. " 2010 előtt Svájci index figyelembevételével fizették a nyugdíjat ami 100% infláció követő volt , most 20x% az infláció , volt e 20x% nyugdíjemelés ? NEM ! Még az elmúlt 13 év együttesében sem , azt hiszi ez a cigány , hogy mindenki olyan hülye mint a fidesz szavazók ,és ő hogy át lehet baszni a gondolkodó embereket , hát nagyot tévedett ! A 13. havi nyugdíj bevezetése szoci kormány alatt történt , és a pénzügyi világválság miatt Bajnai felfüggesztette a kifizetését 2011-ben az orbán kormány ahelyett , hogy visszaállította volna a 13.havi nyugdíj kifizetését mivel a válság addigra elmúlt inkább megszüntette , akkor ki lehet számolni , hány évig nem kapták a nyugdíjasok a 13.havi nyugdíjat 2010-2023 között , össze lehet adni aztán kijön a fidesz által évekig nem folyósított összeg amivel meglopta a nyugdíjasokat , ugyan így van , a nyugdíjakkal is , nem inflációkövető mint 2010 előtt , itt szintén jó sok pénzel meglopja a fidesz a nyugdíjasokat , a fidesz által adott nyugdíjprémium még 1% sincsen amennyi pénzt elloptak a nyugdíjasoktól !
Nessy
Nyitrai nertárs, ezt egy demens otthon lakóinak tessék felolvasni, meg a bigott híveknek, Ők még talán elhiszik!
looper
@kulabombaafityiszre: A kisnyugdíjasoknak 8 százalékkal, a gazdagoknak 19 százalékkal nőtt a nyugdíjuk

adozona.hu/tb_jarulekok_nyugdij/nyugdijas_bevetel_nyugdij_Bankmonitor_joved_1N9R81
kereső
@kulabombaafityiszre: 11:19 A nyugdijak svájci indexálását a Medgyessy kormány vezette be 2002-2003-ban- nem Bajnai. Bajnai 2009 májusában felfüggesztette ezt a számitást, orbán meg a "múltat végleg" eltörölte 2011-től, amikor is bevezette a tisztán infláció követő!!! nyugdijkorrekciót. ( a hangsúly a követőn van, amely sohasem jelenti azt, a magyar nyelv szabályai szerint, hogy az megegyezik a tényleges infláció mértékével- ugye milyen cseles?).
Igy a nyugdijak vásárlóértéke bennragadt a 2012-es szinten. Ennyi a nagy átverés története.
kulabombaafityiszre
@looper: ma, 11:41
Kösz a cikket.Elolvastam.Elgondolkodtató.
AMORÁLISOK
te vizfejű hazugsággyáros akkor miért a krétán IRTÁTOK meg a szülőknek hogy államkötvénybe tegyék a pénzüket ja 5-8 évig tudnátok használni . odább meg aki oda tette az moszkvát támogtja eszetlen értelmetlen lények vagytok ami nektek nagyon meg azt ugy hívják népbutitás
Havanagi
Anyádat védd meg,te rohadt csicska!!!
Nessy
A kormány melyik hivatala veszi át a bevásárló listámat, és hozza helybe a megrendelt árut? Természetesen a gondoskodó kormány fizeti a számlát!
CsipkeRózsa
Mi az, hogy háborús időkről beszél a fideszes, nincs Magyarországon háború!
Csak Orbán Viktor szokott háborúskodni, a neki nem tetsző emberekkel, csoportokkal!
szaboria1
Ki ez a Kusovszkyné aki szerint jól van ez így. Neki biztos fél millánál is több a havi nyugdíja.
drrotf
Ez a Nyitrai- féle kijelentés, hogy megvédik 2024-ben is a nyugdíjasokat olyan mintha a kecskére bíznánk a káposztát!Olyanra bízni ezen emberek jövedelmének alakítását akik a szakérő szerint minden évben jelentős összegekkel meglopják , becsapják a nyugdíjasokat ,nagyon gondatlan cselekedet lenne, és bizonytalanságot okozna, s ezért sokkal okosabb dolog lett volna ha Nyitrai ez ügyben hallgat.
telegdilaci
@Ábel:Na ettől féltem hogy ilyen befolyásolható manipulálható Emberek képviselik a nyugdíjasokat mint a Kusovszkyné ,aki el hiszi az Orbán hazugságait,hogy a háború miatt nehéz a nyugdíjasok helyzete,hála Istennek hogy nem Magyarországon van háború és erre hivatkozni gyalázat,minden rosszról az Orbán kormány elhibázott politikája tehető felelőssé,a Körülöttünk lévő Országokat is érinti a Háború és ők nem hívatkoznak a háborús veszélyhelyzetre,mivel nálluk alacsonyabbak az árak,és egy számjegyű az Infláció,ENNYI!!
looper
Vannak emberek, akik máshogy gondolják..
Sokan vannak - többen, mint az új nácik - akik máshogy gondolnak a jóra, mint a fasiszta beteg aberrált új nácik.
Nem azért öllek meg újnáci faradista geciláda, mert utállak személy szerint, hanem azért, mert te utálsz mindenkit - személy szerint.
Vágod ezt köcsög?!

Már úton vagyok érted...
looper
Nyitrai Zsoltnak le kell vágni a fejét - kamerák előtt !!!
Lassan, hogy fájjon a geci zsidó patkány fideszes szarhalomnak!.
Engem már kínoztak meg, tudom, hogy mi fáj...
simmering73
Látjuk, te tetű. Szart nem ér se a nyugdíj, se a fizetések. Egyébként ezt már jó néhányan elpofázták előtted. De nem vagytok ti amnéziások, csak végtelenül aljasak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.