A műsorvezető a Facebook-oldalán akadt ki a jelenlegi kormányra. 
Juszt László feltette a kérdést Orbánnak: "Miért nem mond le, hiszen tehetetlen és inkompetens Ön és a kormánya?"Fotó: Juszt László/Facebook

Az egykori tévés az alábbiakat írta a közösségi oldalán.

"25. hete írom le azokat a valós kérdéseket, amelyeknek pénteken reggel kellene elhangozniuk az alányalós megjegyzések helyett, egy valódi interjúban. Ha Soros György és Gyurcsány Ferenc irányítja a fél világot, ha az ellenzéki EP-képviselők mozgatják Brüsszelt, ha Öntől független külpolitikai tényezők befolyásolják a kenyér árát, ha Brüsszel pénze nélkül még a pedagógusok béremelését sem tudja előteremteni, akkor miért nem mond le, hiszen tehetetlen és inkompetens Ön és a kormánya?

Megdicsérte már a vejét, aki azt nyilatkozta, hogy azt a 36 nagyértékű, luxusingatlant, amelyekhez – valamilyen formában – köze van, csak azért »vállalta fel«, hogy megőrizze a jövőnek?

30 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatás, bő 133 milliárdnyi kormányzati tőkeinjekció, majd’ 29 milliárd forint MFB-kölcsön és 151 milliárdnyi »baráti« hitel. Gondolja, hogy ehhez az irdatlan pénzhez akkor is hozzájutott volna a lánya és a veje, ha Ön nem miniszterelnök? Nem érzi, hogy sokkal férfiasabb lenne – a folyamatos hazudozás helyett – kiállni és azt mondani: igen, mindaz a vagyon, ami Mészáros nevén lett felhalmozva, az enyém?”

Forrás: Facebook

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Az Ördög Ügyvédje
Keziccsókolomjóestétkívánok! Hátezkriminális!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
NEM, NEM, SOHA!!!

Innen fognak vinni a felcsúti Mauzóleumba!...
Dr. Proktor
Orbán sajnos, származása révén, tehetséges!
Olyan mint az egyszeri lókupec, akinek a vak lova nekiment a falnak a vásáron! Mikor valaki megjegyezte hogy vak ez a ló, azt válaszolta hogy nem vak ez a ló, hanem bátor...
Az ómió és Kis Tehén félék ezt önként és dalolva beszopják!
jesz
baszki Juszt, nem egy szobából kell üzengetni, ráadásul fészbúkon, hanem a Várban tüntetni...táblával a kezedben leülsz a bejárat elé, aztán megmutatod...ha megmered...
Yoda69
@Maccska: Itt komcsi csak te lehetsz, te moszkovita fereg, aki a ruszkik szekeret tolja. Mi a faszt keresel az Unioban egyaltalan? Neked Moszkvaban a helyed hogy naponta leszopd puttyantat.
jáger laszló
Juszt kérdése költői
Nem vár feleletre
De a nem válasz is válasz, ha helyesen értelmezzük!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Maccska: Emigrálhatnál Keletre,,muzsik. Itt semmi szükség rád.
SÍva
@Qqberci: Be is balzsamozzák és üvegkoporsóban mutogatják! Elmennék, hogy le...sem!
Dr. Proktor
@Yoda69: Az FSZB magyar tagozata Szentpéterváron székel... onnan firkálhat a szerencsétlenje...
Clavigo
@Maccska: Szegény Gazdaállatod hülye mindenhez,,leszámítva a lopást,,meg az agyatlan felolvasó szeanszokat a még hülyébb híveknek..Hát ez tényleg xar ügy..
rücsü41
Na Tisztelt Orbán Viktor!Feltették a kérdést !Légy szíves válaszolj!Minden kérdésre külön külön!A válaszokat értékeljük!
balos
@Maccska: nedveske!Nekem speciel az apád jutott az eszembe,hogy hagyta a nyilas pártvezetőt élvezni az anyádon!Abból a dugibuliból csak 1 ilyen fostalicska lehetett kerék(agy) nélkül!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Békesi László: „A fidesznek a hatalom azaz eszköz amely nélkül nem tudja megúszni a büntető eljárást, megtartani a harácsolt vagyont. Orbán Viktornak semmi se elég drága miniszterelnökségének megőrzéséhez!”...
twitter.com/csorike1520/status/1665262255586328576/photo/1
Eladott Ország
@Maccska: Békesi László: „Megalapozottan vonhatjuk le a következtetést. A kormány és a jegybank elvesztette a hitelességét, alkalmatlan a gazdasági és szociális válság kezelésére... „ Nem ártana, ha lemondana az egész kormány.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/310090435_547904483804415_4353413428420407795_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AAL-cHjOQnUAX-Vg-Qx&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDUqsR2XwDbxUcYBJfbXcfL-7KlV9dzHCfnD3bme5feAw&oe=64D922BE
kereső
"25. hete írom le azokat a valós kérdéseket, amelyeknek pénteken reggel kellene elhangozniuk az alányalós megjegyzések helyett, egy valódi interjúban. Ha Soros György és Gyurcsány Ferenc irányítja a fél világot, ha az ellenzéki EP-képviselők mozgatják Brüsszelt, ha Öntől független külpolitikai tényezők befolyásolják a kenyér árát, ha Brüsszel pénze nélkül még a pedagógusok béremelését sem tudja előteremteni, akkor miért nem mond le, hiszen tehetetlen és inkompetens Ön és a kormánya?"

Tényleg, ha igy van mi a lófüttyöt csinál orbán és a kormánya? Márpedig igy van, hiszen a vizcsapból is ez folyik- ezt szajkózza 'közmédia", az állampárt papagáj kórusa, maga orbán is.
Yoda69
@Maccska: Te agyatlan barom, mi fasznak jottel vissza? Egy roman koldus migranssal tobb a Voros teren siman elfer.
szaboria1
Juszt László igen jó riporter volt, ha ma lennének olyan mint Ő volt akkor Orbánéktól már rég megszabadultunk volna.
Orbán egy vályogházi putriból törte fel magát mindenkin átgázolva. Aki nem ért vele egyet az gyorsan el is tünteti.
SÍva
@rücsü41: Kellene is rá válaszolnia! Tőlünk is várják amikor kiküldik a körlevelet az olyan válaszokkal ahová csak "X"-et kell tenni, hogy megfelelő helyre rajzoljunk mint az óvodások! Neki megadatott a lehetőség, hogy írásban válaszoljon és ne ikszelgetnie kelljen. Úgy sem fog.
Toller Béla
@Philip Marlowe: Elmész te a ...Mégis, mennyit kellene ahhoz lopnia valakinek hogy te igazából feháborodj rajta ?
jáger laszló
Lehet,hogy OV nem olvasta Juszt kérdését azért nem válaszol!!??
Esetleg olvasta ,de még töpreng a válaszon!!??
Lehetséges,hogy nincs is szándékában válaszolni!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
"Ha Soros György és Gyurcsány Ferenc irányítja a fél világot, ha az ellenzéki EP-képviselők mozgatják Brüsszelt, ha Öntől független külpolitikai tényezők befolyásolják a kenyér árát, ha Brüsszel pénze nélkül még a pedagógusok béremelését sem tudja előteremteni, akkor mi a kurvaanyádat heresel még mindig a nyakunkon?"

Meg kell védenie a magyarok, khhmmm a vukibán ellopott pénzét (vagyonát).
Az Ördög Ügyvédje
Keziccsókolomjóestétkívánok! Hátezkriminális!
Ezodabasz
@Maccska: ma, 11:18 Te nem a mában élsz? Apró már nem mindegy te fasz!?! A mostani helyzet a lényeg te idióta!
Ki birtokolja ma a teljhatalmat? Ki élősködik Ma a Magyar népen? Ki tud lopni gátlástalanul ma?...Csak nem a fideszmaffia az 0rbán klán vezetésével? Juszt jusztis jól látja amit te nem akarsz látni.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: 13:59 Ki a fasz vagy te, hogy mindenbe beleugatsz? Keress rá ha nem tudod valakiről hogy ki kicsoda!
Google sem a barátod seggfej? Vagy nem veszel tudomást a valóságról, csak fújod a magadét gyökér?
Több mint érdekes, hogy mit kérdez, és kitől! Választ nyilván nem fog kapni, és egy olyan lényeges kérdés nyitva marad amire már lassan minden értelmes ember tudja a választ!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Akiről eddig megkérdezted, hogy: Ki a f@szod ez azok mind nagyságrendekkel feljebb vannak nálad!
surdilloFUJT
@Őrnagy: Idétlen szellemi toprongya a fidkányoknak,nit ugatsz már ki tudjaaa hányadik nick neveden,fidesscsicska,hazug nyalonc!A szádat töröld meg ,rajt a fidkány fekália!!!
Ezodabasz
@Őrnagy: Hogy jön ide a Szoboszlai Dominik te idióta? Ez volt itt a kérdés, talán nem tudsz olvasni?: "25. hete írom le azokat a valós kérdéseket, amelyeknek pénteken reggel kellene elhangozniuk az alányalós megjegyzések helyett, egy valódi interjúban. Ha Soros György és Gyurcsány Ferenc irányítja a fél világot, ha az ellenzéki EP-képviselők mozgatják Brüsszelt, ha Öntől független külpolitikai tényezők befolyásolják a kenyér árát, ha Brüsszel pénze nélkül még a pedagógusok béremelését sem tudja előteremteni, akkor miért nem mond le, hiszen tehetetlen és inkompetens Ön és a kormánya?

Megdicsérte már a vejét, aki azt nyilatkozta, hogy azt a 36 nagyértékű, luxusingatlant, amelyekhez – valamilyen formában – köze van, csak azért »vállalta fel«, hogy megőrizze a jövőnek?

30 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatás, bő 133 milliárdnyi kormányzati tőkeinjekció, majd’ 29 milliárd forint MFB-kölcsön és 151 milliárdnyi »baráti« hitel. Gondolja, hogy ehhez az irdatlan pénzhez akkor is hozzájutott volna a lánya és a veje, ha Ön nem miniszterelnök? Nem érzi, hogy sokkal férfiasabb lenne – a folyamatos hazudozás helyett – kiállni és azt mondani: igen, mindaz a vagyon, ami Mészáros nevén lett felhalmozva, az enyém?”

Erre reagálj köcsög, vagy Kérjél engedélyt távozni!
terlasz
@Őrnagy: Hont értelmezési problémáival papagájkodsz most itt?
NKF
Én is felteszek egy kérdést Juszt elvtársnak:miért nem kussol már?
koszpeko
@NKF: Te meg a fajtád, miért nem kussoltok?
Látom kurva szar olvasni nektek az igazságot.
Látom, mennyire szar ezekre a kérdésekre vergődni nektek mint a partra vetett hal.
Még akik művelt narancsosnak adják elő magukat azoknak sincs egy értelmes beköpésük.
jáger laszló
Úgy tűnik
OV döntött!!
just se válaszol a kellemetlen kérdésre szokás szerint
Nem is vitázik ,mert ő nem vitaképes
Ő csak kinyilatkoztatni szeret mint Nostredamus!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Csak Norisz és senki más
László! Ön nyert! Okos ember! De ki váltja majd Viktort???

Talán Ön?
simmering73
@Csak Norisz és senki más: Még ő is jobb lenne.
Csak Norisz és senki más
@simmering73: Juszt? Ááááá! Vágó, az igen, de szegény...
ómió
Bizony, az efftársak mindig "tehetségesen" döntötték csődbe az országot! Most meg azt nem győzik ráhazudni!
CsipkeRózsa
@Őrnagy: 20:12

Juszt László válaszát Hont Andrásnak nem olvastad el: A köv.:

"De a szövegértés nem megy”
Juszt László szerda délben megkereste az Indexet, hogy felhívja figyelmünket arra a posztjára, amelyben nem hagyta szó nélkül az Átlátszó újságírójának megjegyzését. Bejegyzését azzal kezdte, hogy „akkor még egyszer csak azoknak, akik megakadtak az általános iskola 3. osztályánál. Tehát olvasni, káromkodni, gyalázkodni már valamennyire tudnak, de a szövegértés nem megy.”

A szerkesztő-riporter posztjában leszögezte, hogy a „Pincsi” nem a gyerekekre vonatkozó jelző. Mint írta: a Putyin pincsije Orbán. Ezt szerinte ő mondta – igaz néhány évvel korábban, Lakitelken 2007. szeptember 30-án. Így: „Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.”

Szóval a még gyengébbek kedvéért: mára Orbán lett Európában Putyin kedvenc és leghűségesebb pincsije. Így már világos?"
simmering73
"Ezer sebből vérző sztorik, cáfolhatatlan és védhetetlen hazugságok ezek, amelyek viszont minden jel szerint nem tudják kizökkenteni a fidesztálib, horogkeresztény tábor fanatikusait abból a narancssárga színű ködből, amiben lassan 14 éve leledzenek. Változatlanul fogalmam nincs, minek kellene történnie ahhoz, hogy végre felfogja a sok nagyon okos, hogy amit ezek művelnek, az konkrétan az ő pénztárcája kifosztásával is jár. Nem értem, hogy a kurva életbe’ nem teszik fel maguknak azt a kérdést, hogy a mi a picsából telik ezeknek ilyen szintű rongyrázásra akkor, amikor az ország valaga a Holdról is jól látható mértékben lóg ki a trikolór színű nemzeti gatyából. Lövésem nincs, hogy mi a bánatos fasznak kellene történnie ahhoz, hogy felfogják a nyilvánvaló tényt, miszerint az imádott vezérük lajtos kocsival szivattyúzza ki az ország pénzét, ingó és ingatlan vagyonát, rájuk hivatkozva."
kolozsvaros.com/2023/08/11/felrugjuk-mint-kakas-a-tyukszart-es-minden-megy-tovabb/
koszpeko
@sgl: Szerinted ennek a fajtának miért jó hogy minden egyes behányásukra valaki mindig lehülyézi őket.
Nincs részükről értelmes hsz.
Játszák a hülyét vagy tényleg azok?
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 08:17 Ismét mellébeszélsz! 0rbánnak tett fel egy egyszerű kérdést! tőled sem és tőle sem fog értelmes választ kapni ugye látod te zombi ? Karácsony és Budapest ugyanez az ügy te szerencsétlen fasz! Minden vérmegye amelyik nem a fideszdisznyó fő és alispánok kezében van, azt tönkre teszik és ellehetítlenik, ugyanúgy ahogy a nem "fideszbarát" cégekkel teszik!
Ezodabasz
@NKF: ma, 06:00 Én is felteszek egy kérdést NKF elvtársnak: miért nem kussolsz már? Értelmes dolgot még soha nem írtál, vagy valamit hogy mi bajod van azokkal az emberekkel akik rávilágítanak a szürke valóságra, a tényekre!
gina
Ez a szemét OV patkány annyira ragaszkodik a hatalomhoz és a lopott pénzhez, sosem mondana le, ha csak ki nem nyirja valaki
Lepényleső
...mert inkább telhetetlen mintsem tehetetlen,- ráadásul kompetens minden zsarnoki cselekedetben?
Eladott Ország
Az év videója, minden túlzás nélkül, ázsiai sertésről van szó, innen van a neve, hogy a csüngőhasú sertés...
twitter.com/i/status/1690358071321677825
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Ezekkel a lipsikkel már régen is csak a baj volt! ...
www.facebook.com/rozsareginamkkp/videos/247990741452671?locale=hu_HU
Orbán magáról vagy a fideszről beszél. Elég volt az elszegényedésből...elég volt...
www.facebook.com/beoltottakcsoportja.covidellen/videos/2204902456370616?locale=hu_HU
Ha eladunk Szerbiának 500 millió köbméter gázt 250 millió euróért, most veszünk 750 millió köbméter gázt az oroszoktól 1,85 milliárd euróért, akkor kinek a qurva anyját kell szidni? Hol kell keresni a tolvajt?! És miért szavaz erre 3 millió hígagyú. illibsi?! ZSEBRE MEGY AZ ÁLNOK SZAR HAZAÁRULÓKNAK!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/366727369_6368005436586166_2960441620740368409_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dd63ad&_nc_ohc=1yqwQ5qqUkEAX80Qdb9&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBisIlxCaMMrK7XazQwKmJJ6VPRUSiPBuerAgMVWBg-_A&oe=64DCD9A9
vitriol
...és mit válaszolt orbán? Erre kb. 8 millió magyar kíváncsi lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.