Világszerte hajtóvadászat zajlik a nemzetközi liberális mainstreammel felvállaltan szembehelyezkedő, a nemzeti érdekeket bátran képviselő politikusokkal szemben – írta a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebook-oldalán.

Szijjártó: "Hajtóvadászat zajlik a nemzetközi liberális mainstreammel szembehelyezkedő politikusokkal szemben"
Fotó: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Kamel al-Vazír egyiptomi közlekedési miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. július 27-én. MTI/Soós Lajos

Szijjártó Péter azt írta, hogy az Egyesült Államokban újabb vádemeléssel próbálják ellehetetleníteni a következő elnökválasztás legesélyesebb indulóját, Szlovákiában letartóztatták az őszi parlamenti választás legesélyesebb pártjának egyik vezető politikusát, Bosznia-Hercegovinában pedig vádat emeltek a szerb közösség demokratikusan megválasztott vezetőjével szemben.

A nemzetközi liberális mainstream semmilyen durva beavatkozástól, rendőrségi, bírósági eszközök bevetésétől sem riad vissza, ha veszélyben érzi a hatalmát. Félnek a népakarattól, mint a tűztől. Na de miért nem szólal meg ilyenkor a Transparency International, az Amnesty, a Helsinki Bizottság? Nyilván azért, mert ők a nemzetközi liberális mainstream fizetési listáin vannak

- fogalmazott a tárcavezető.

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennek a jóembernek már teljesen elborult az elméje. Mára odáig jutott, hogy nem lehet eldönteni a dumája sületlensége vagy kártékonysága a nagyobb. Valószínű ugyanabban a grazi kezelőhelyen végzi, ahol a gazdaállata.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Te Petya, ne véletlen Magyarországról beszélsz?
justhpeter
Ennek a jóembernek már teljesen elborult az elméje. Mára odáig jutott, hogy nem lehet eldönteni a dumája sületlensége vagy kártékonysága a nagyobb. Valószínű ugyanabban a grazi kezelőhelyen végzi, ahol a gazdaállata.
Béla333
Mocskos hazaáruló, Lavrov által kitüntetett hazudozó elmebeteg!
Nessy
Drága külügyérünk! Maga tényleg eklatáns példája az illiberális politikusoknak! A "nemzeti érdek" kis hazánkban valójában Orbán és tsai érdeke!
Sakk Matt
Bizony! Itthon is ballipsi média-túlsúly van...
Giovanni Alba
Elbeszélgethetne egy pszichiáterrel, az üldözési mánia gyógyszeresen kezelhető, már továbbléptünk a hideg vizes kúránál.
gina
Te meleg primitiv idióta,,,bár igazad lenne és eltünnétek a földröl
telegdilaci
@justhpeter:Kérdezze már meg valaki,ezt a futóbolondot, milyen Nemzeti érdek az hogy lakótelepülések közelébe a lakosság akarata ellenére csak azért is oda telepítik a környezet szennyező akkugyárakat,ez szerintem csak a kormány érdeke,nem tudom milyen haszna van ezekből az akkugyárakból Magyarországnak,már csak azért is mivel nem Magyar Emberek fognak ott dolgozni? Távolkeleti vendég munkásoknak hoznak létre munkahelyeket az Országban,hiába szajkózzák hogy szigorú környezeti elő írások vonatkoznak ezekre az akkugyárakra minden elő írás vagy rendelet,annyit ér amennyit betartanak belőlle,főleg ha a hatóságoknak,meg lesz tíltva hogy vizsgálódjanak,viszont még a milliós birságot is kifizetik csikk zsebből a hatalmas haszonból ha véletlenűl meg büntetik őket,ENNYI!!
rücsü41
Minden rég óta hatalomban levő embernek üldözési mániája van, ha valaki megpróbálja vitatni azt a politikát amit már évtized óta sikertelenül tesznek.Ha a vadakra is ilyen 2hajtóvadászat" folyna, úton útfélen csak vadakkal találkoznánk, bár az embernek most is van egy olyan érzése hogy nálunk nem sikeres a vadirtása!
kereső
Szóval ezt azt jelenti, hogy az állampárt meginditja a hajtóvadászatot a liberálisok, a baloldaliak ellen. Politikai hajtóvadászat indul!!- amely nem sokára valódi, rendőr vadászattá alakul.

Ugye, amit ezek másra akarnak rákenni- azt mind ő maguk megvalósitották, vagy megvalósitani tervezik. Igy volt ez 2006-2010 között,Mindent elmondott orbán, hogy mit fog csinálni, amint hatalomra kerül. Kell az az európai hatalom a fasiszta orbánnak, és ner ribancainak. Kicsi már neki ez az ország- amit 14 év alatt bekebeleztek.
Ez a valódi jelentése druzsba pjotr mondatainak.
telegdilaci
@Sakk Matt:Orvos látott már nem a hazugságot szajkózó Propaganda médiából kellene tájékozódni,szinte az összes média nyomtatott sajtó mind a Fidesz birtokában van,mindent maga alá gyűrt amit csak lehetett,M1-TV2-HÍR-TV-Kossuth rádió Pesti srácok,és az összes megyei lap,akkor hol van a Baloldali sajtó túl súlya vagy talán nem a hazugságokat kellene elhinni amivel mossák a hiszékeny manipulálható Emberek agyát! egyébként Orbán is volt már minden még ballibsi is csak még akasztott Ember nem,mindig az érdekeinek megfelelően forgatja a köpönyegét,én még nem felejtettem el amikor a Parlamentben a KDNP-képviselőkön azzal gúnyolódott hogy csuhások térdre,most meg Ő a legnagyobb keresztény,mivel most ez az érdeke!
Sakk Matt
@telegdilaci: Hú bazmeg..igyál egy kávét vagy valami erősebbet :)
#irony
Nessy
@kereső: Orbán már ott tart, hogy "ide nekem az oroszlánt is"!És ha nem kapja meg normális országoktól, az uniótól, akkor jön a "minket mindenki bánt"! szöveg. Már ott tartanak, hogy őket és "barátaikat " üldözi az egész világegyetem!
dr. prédikátor
Zselés kakadu!!! előbb utóbb le is vadásznak te geci!!!
Qqberci
Szíjrágó, remélem, hamarosan téged is seggbelőnek... De előtte egy kis ungabunga...
infinity
Azoknak, akik csak a címre reagáltak Szijjártó kiállt a bűncselekményekkel vádolt szövetségesei mellett

444.hu/2023/08/12/szijjarto-kiallt-a-buncselekmenyekkel-vadolt-szovetsegesei-mellett?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=ct

Így már egy kicsit más a mennyasszony fekvése (most nem Dzsudzsákra gondoltam), mi?

SZ1G, ahogy a gazdája, O1G is és az összes horogkeresztény szarputtony is!
Pálinkás Pál
bár úgy lenne, és kilőnének titeket ,tetű...
Sakk Matt
@KisTehen: Zsótányt? Soha ;) Az ember hall ezt-azt...
Tudod, mint te a nőkkel : P
Péter2
Nem akarja a nagy többség a világban , hogy olyanok legyenek mint ti vagytok , és a szavazótáborotok !
simmering73
@KisTehen: 10:03 Hiányoznak a fajtársaid fidkány? Menj a faszparasztokra vagy a prostisrácokra.
Nyírfa
Lassan illegalitásba vonulhatunk, tele lesznek a börtönök politikaiakkal, lesz kínzás, vallatás, mi szem-szájnak ingere. Hogy egyelőre csak fű alatt és egy-egy ember tűnik el, hal meg hol ezért, hol azért, kizárólag az EU-tagságnak köszönhető. Orbán ugyanolyan elszabadult hajóágyú mint Putyin vagy Kim , a legfelső vezető, de kezet foghat Erdogannal is. Ernyő felettünk, és háló alattunk az EU. Még. De a háló szakad, az ernyő konyul.
Clavigo
Lavrov tölcsérseggű qrvája vagy , te görény..
csak úgy....
a paranoia, üldözési mánia már világszerte gyógyítható, úgy látszik magyarországon még mindíg nem!
Peller Anikó
@csak úgy...: Aggódnak a rohadékok az összeharácsolt vagyonka miatt.
kereső
@infinity: Magyarország Cosa Nostra, hogyne állna ki a hasonló bűnözők mellett?
justhpeter
@Peller Anikó: Ez a fajta aggódás már régen nem csak az "összeharácsolt vagyonka" miatt alakult ki. Szerepet játszik benne a kiderült nemzetközi megbízhatatlanságuk miatti olcsó kölcsön lehetetlenné válása, a kínai-orosz üzleti világ iránti fokozott elköteleződésük, a hazai pénzügyi források rohamos csökkenése, valamint a közismertté váló oroszbarátságuk. Európában a nemzetközi irányító közegből - eu néppárt - kikerültek, az Unió és a NATO a perifériájára juttatta őket, így azoknak döntéshozó magjára már nem látnak rá, tehát nem ismerik a jövő esetleges pénzfolyamait, ami szintén hozzájárulhat a veszettségükhöz.
Hazai viszonylatban amikor elfogy az osztogatható pénz kitelik a "becsületük" és széthullik a birodalmi álom, mert a rengeteg külhoni "magyaroknak" juttatott pénz a csökkenő magyarok száma miatt nem lesz elég egy választási győzelemhez.
infinity
@kereső: Magyarország egy Állatfarm! Hihetetlen... Látom, de mégsem hiszem el!
ómió
Hát, vannak rá példák! "Népi demokratikusak"!
Lepényleső
...na és akkor hogy nem kaptak el még senkit közülük?
Ezek után az is nyilvánvaló,hogy aki valamilyen fizetési listán van,vagy volt akkor az annak a bérence,
ahogy a fydes prominensei közül pl. sokan voltak,köztük az elnök is - Soros bérence? Ebből adódik,
hogy vagy akkor volt árulója Sorosnak,vagy most hazudik,- a többi hasonszőrűvel együtt?
E két lehetőség közül a fydesnek és az állítólagos kersztényeknek jobban mely erény felel meg?
Peller Anikó
Te nemzetti értéket védő petti, legyen neked igazad, legyen meg a te akaratod és teljesüljön a te álmo, dammen.
terlasz
Az a baj, hogy ti nem politikusok vagytok, hanem maffiózó bűnözők.
A börtönöket ilyenek miatt találták ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.