Igaza lehet Orbán Viktornak, mikor azt mondja: a magyarok jól tűrik a válságot.

Várkonyi Andrea 1,6 milliós szettben villogott MonacóbanHadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben bemutatta, hogy Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea hogyan használta fel ezúttal a „mi pénzünket”. 

1,6 MILLIÓ FORINTOS PÓLÓBAN ÉS RÖVIDNADRÁGBAN sétált be a Gázszerelő felesége a kikötőből a városba

– írja.

A nemzet leggazdagabb asszonya a Dior divatház idei nyárra kiadott kollekcióját viselte, a felső 2750 euró, a hozzá illő short még 1650 euró (a táska és a cipő sajnos nem azonosítható be). Méltó válasz ez a Hell jegeskávéra. A hölgy stílusos, hiszen a francia Riviérán a DioRIVIERA fantázianevű modellt húzta fel a testére

– részletezi Hadházy.

A független politikus azon is elmélázik a posztban, hogy vajon Várkonyi „ennyire nincs tisztában a valósággal, vagy direkt provokál”. Hadházy végül ez utóbbi mellett voksol.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Nagymamámnak volt ilyen mintájú és színű otthonkája... :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ha karóra gatyát húznak attól még karó marad!Esetünkben ha a ribire adják attól még nem lesz úri hölgy!
vacsi
Jól látom? Férjura meg megy mögötte a szatyorral? Egyébként miért ilyen rossz a kép?
Péter2
@vacsi: Alkonyban teleobjektívvel készült a fotó kb 200-300 méterről .
Eladott Ország
A hell jegeskávéért a pincér tálcáján külön járna egy újabb upvote. Az igazi magyar valóság. Hétköznapi szalontahók. Ott ül egy sok tízmilliárdos csónakon, amivel a parkolás is €3000 egy éjszakára, valszeg személyzet is van a fedélzeten és nem ők csinálják maguknak a parizeres kenyeret a konyhában, de gyanítom, a személyzet se a jogi diplomával mekis krumplit sütögető fiatal. Ha nem is micslenycsillagos, de valszeg kb bármilyen flancos jegeskávét össze tudna rittyenteni kristálypohárban, 12 kacskaringós szívószallal, napernyővel, jaktejszínhabbal és cibetmacska által kiszart kávéból... de nem, ők az odafelé benzinkúton vett mocskot isszák konzervből. A paraszt az sok pénzzel a zsebében is paraszt marad.( itt nem a földműves parasztról van szó)
uploads.disquscdn.com/images/2f77e1fc97b2345fed67d2f61b4c308b85c1ffb8ea7e89830cc0d3e98694911e.jpg?w=800&h=1370
Érdekes, hogy ezek is a haldokló nyugatra mennek nyaralni. Elhajókázhattak volna a csodált országokba pl a krím félszigetre is. "közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák" Ha nem mi fizetnék a luxusjachtját meg a luxuskurváját akkor megilletné. De így nem!
Eladott Ország
@Maccska: Cicuska: ma, 09:50 ☻ Senkit nem érdekelne a nyaralásuk, sőt, az sem, hány milliárdba került az a csónak, ha nem a mi pénzünkből tennék. "Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák" Mészáros urat a heti egy beszélő illeti meg, jó magaviselet esetén. Magyarország leggazdagabb embere a miniszterelnök, aki nem bankban, hanem strómanokban tartja a pénzt. Nos ezér nem "Szarházy"!
" - minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába. " értjük... gipsz jakab is igyekszik feltöltődni azon az egy hétvégén amit megengedhet magának, azután kezdődik a gályázás hogy nektek legyen mit túlárazni, lopni.. ez az amit te munkának nevezel, lotyó. Aki a nemzet vámszedője, az minden ócska fillérről, minden henyéléssel töltött másodpercéről elszámolással tartozik a nemzetének.
gina
Megérdemli még röbbet is, neki kell nap mint nap ágyba menni azzal az undorral,,,
Eladott Ország
@Maccska: 10:13 ☻ Semmi gond nincs azzal , ha valaki óriási vagyonnal rendelkezik és luxusban él, feltéve, ha nem az adófizetők, nyugdijasok, tanárok, rendőrök, kórházak pénzének csalárd, politikai kapcsolatokkal történő ellopásával jutott hozzá a vagyonhoz. Ez a qrva nagy különbség pl. Elon Musk és Stróman’Lőrinc között. Hülye magyarok köszi, hogy kifizettétek.
uploads.disquscdn.com/images/b7d29794a7566f635f3a0dca54cb7f9674e4397766a99e9f4b65f0da6c9d46e0.jpg?w=800&h=1280
Egyébkéént szeretnélek tájékoztatrni, hogy Orbaniszán' nem jogállam! Nem véletlenül fagytak be az EU-s pénzcsapok sem! Amíg a (többgenerációs) román cigány bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált geci és bűnszervezete van hatalmon, egy eurócent sem fog jönni! Továbbá a "fák sem nőnen az égig!" Nyugodj meg börtönben fognak megrohadni, cicuska, fideszes szervilis seggnyaló barom!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők biztos odáig vannak a gyönyörtől: jó helyre húzták az X-et, megérte! Igaz?
kereső
Nekem könnybe lábadt a szemem. A kebelem meg dagadozik a nemzethy büszkeségtől, látva a San-Tropez-i, nizzai, cannesi, montecarlói-monacói képeket. Micsoda nagyszerű dolog, a magyarok megengedhetik maguknak, hogy kiválóságaikat- orsszágarcaikat egy bármely rothadó usa - beli karvalytőkést megszégyenitő yachton -ilyen módon nyaraltassák, biztositsák számukra a jól megérdemelt pihenést. Az a kis Dior rongy meg, nagyon jól jelképezi hazánk asszonyainak kifinomult izlését. Ki viselhetné ezt a magyar lányok, asszonyok képviseletében, mint a legazdagabb magyar felesége. Igaz, hogy az illető úriembernél, egy mondatban nem igen szokott összejönni- az alany, és az állitmány összahngja, de ez nem von le semmit az érdemeiből. Magyar hon polgárai, ne picsogjatok- tessék utánacsinálni ennek a két nagyszerú embernek az életművét. legyetek legalább negyvenen, hiszen a kormány szerint is ez lenne a kivánatos.
UFF...
Levendula
Nagymamámnak volt ilyen mintájú és színű otthonkája... :)
jáger laszló
ENNEK A SZETTNEK A VALÓS ÁRA 20 EZER FORINTIT SEM ÉRI l L!!
CSAK HÁT A DIOR MÁRKA!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
colibri
Én meg azon elmélkedek, hogy ilyen hosszú jachtozásra magával vitt ruhatára mennyit kóstálhat, ha csak egyetlen szett került 1.6 millióba? Régóta tudjuk Ándikáról, hogy nagyon oda van a drága órákért, ékszerekért és ruhákért, ezért nem csoda, hogy lölö lett a szerencsés kiválasztott, akitől megkapja a csillagászati értékeket. Az ár, amit fizet érte...?? Gusztus és gyomor dolga!
infinity
Hülye @Maccska: már megint a fénybe bámulsz meredten?

www.youtube.com/shorts/jua2rq0-ePU

Te... ti, állítólag kereszténydemokraták vagytok, márpedig a név kötelez!
Nos...

"Mert mindaz, a mi a világban van, a test kívánsága, és a szemek kívánsága, és az élet kérkedése nem az Atyától van, hanem a világból. És a világ elmúlik, és annak kívánsága is."

"Ti Istenhez hűtlenek, nem tudjátok, hogy a világgal való barátság, ellenségeskedés Istennel? Aki azért a világ barátja akar lenni, az Isten ellensége lesz."

Megpróbálhatod, de ebből semmiképpen nem jössz ki jól, mert még van ott, ahonnét ez a kettő jött!
Meg amúgy is, kereszténydemokrataként cáfolnád Isten Szavát, a Bibliát - de tényleg!?
kereső
@Maccska:@Maccska: "Szorgos népünk győzni fog!" Éljen május1,november7, október 32, és főleg éljen és virágozzék hős utcai harcosunk, vezénylő tábornokunk, a magyarság védőszentje- orbán viktor!!!
kereső
@Maccska: @Maccska: Nincs mire irigykednem. Ezeket a helyeket én is bejártam már. Igaz , nem 1,6 milliós Dior rongyban- a franciák mégsem szedték le rólam a ruhát, mert nem abban voltam. Egyébként sem szeretik a rongyrázást- nézd meg Macron elnök feleségét- azt a nemes egyszerúséget, amelyet olyan előkelően hord, mint egy királynő.
És, inkább legyek "proli"- egy egyszerú munkás , aki a saját szaktudásával hozzájárul a hon épitéséhez, mint egy tolvaj senki, egy felkapaszkodott gerinctelen élősködő, a 30 ezüstért a saját anyját is eladó utolsó aljadék.
Jó nekem a "proliság"- bár inkább a paraszt(földművelő, állattenyésztő) őseimre vagyok büszke-és rátarti paraszt ivadék.
Te mire/kire lehetsz büszke???
Borsó
De amúgy tényleg mit háborogtok, emberek. Nem teljesen mindegy, hogy a férje által ellopott közpénzt mire költi a hülye kurvája? A hangsúly azon kellene legyen, hogy miért van még mindig lehetősége lopni, mikor több, mint egy évtizede tudja mindenki, hogy Orbánnal összejátszva forgatják ki az országot minden lehető módon. Onnantól kezdve, hogy megint újabb milliárdokat lopnak lassan már nem is évente, hanem havonta, nem tökéletesen mindegy, hogy a ringyóik tetőtől-talpig csakis milliós értékű ruhákban járnak-e, vagy sem? Nem azon a pár rongyon kell laholni, hanem azt nézni, hogy basszák szét a férjuraik az országunkat. Bár lassan már mindegy… ez az ország elesett.
ómió
Hullaházy efftárs ma is megaljaskodta nekünk!?
Yoda69
Hat igy elsore ugy nez ki a luvnyan, mint Lolo kihizott pizsamaja. A masik NER elvtarsno meg kombineban paradezik vegig Monaco utcain?
namihami
Nem telhet mindenkinek a Hada márkára! MészárosNÉ ezzel lesz kénytelen beérni!
SÍva
Még mindig! Eszembe jut a qrva kövér ember akinek a zsebéből dől a pénz és ül a földön a száját tátva miközben egy csontig soványodott ember rongyos ruhában lapátolja a szájába a finomabbnál finomabb falatokat! Magyarán szólva azért ilyen a világ mert az emberek nem tudják jóllakatni a milliárdosokat! Semmi nem elég nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.