Kapóra jött a szegedi Momentumnak, hogy épp meglátták a Dómból kisétáló Novák Katalint, így gyorsan rárepültek: írja alá petíciójukat.

Kínos: Novák Katalin töröltetni akarta a felvételt, miután beleszaladt a momentumosokba

Fotó: MTI/Sándor-palota

Aláírás helyett azonban...

Kikapcsoltatta a kamerát, és töröltetni akarta a felvételt Novák Katalin kísérete Szegeden, ezt állítják a Momentum politikusai. A köztársasági elnök ugyanis magánprogramon volt. A videón arra próbálták rábírni Novákot, hogy írja alá a petíciójukat, amiben azt követelik, védjenek meg hat hektár szegedi erdőt. A területre a kormány engedélyével fociakadémiát építene a Szeged-Csanádi Egyházmegye. A terv ellenzői szombaton tüntetést is tartottak

- számol be az Rtl.hu.

Forrás: RTL.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Katóka nem egyeztette ezt a kérdést a maffiafőnökkel, így nem is tudta mit KELL válaszolni?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Katóka nem egyeztette ezt a kérdést a maffiafőnökkel, így nem is tudta mit KELL válaszolni?!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők egyes tagjai 6 hektár erdő kivágása elleni fellépést tekintik: "ország ellenes dolog"-nak!!!???

"Nooormális?" kérdezte korábban Besenyő Pista bácsi!
ómió
Efftársi tiltakozás ellen tüntetni!? Nahát!??
frank
Nem kérünk a nácikból. Elég volt a ZSZDSZ-ből
izéke
De mi köze van az ukrajnai háborúnak ehhez,hogy erre hivatkozva adnak rá engedélyt???
csak úgy....
Miért Hiszik a BUTA EMBEREK Hogy Okosak? - A Dunning-Kruger Hatás Hogyan Ismerd Fel a Hülyéket
www.youtube.com/watch?v=9tgZkqRhGAk
Sakk Matt
Közszrreplő közterületen miért ne lenne fotózható/videózható?!
NK (NER KURVA) a legmagasabb közjogi méltatlanként nem ismerné a törvényt?
telegdilaci
@KisTehen:Nem az iskola ellen tüntetnek hanem a Sport akadémia ellen mivel hogy elférjen ki kell vágni az erdőt,mi a büdös francnak kell az egyháznak Sport akadémia van már az Országban annyi hogy Dunát lehetne velük rekeszteni,azt is a Magyar adófizetők pénzéből építenék mint az összes többit,az egyháznak nincs pénze!
izéke
@telegdilaci: mondhatod ennek a ner jobbágynak,ha szembesítenék a saját hazugságaival,csak szemérmesen meglapul es úgy tesz,mintha semmi sem történt volna...
lusta
veresné, a nemzeti háziszárnyas még azt sem tudja, hogy a kiosztott szerepe gyakorlatilag 24 órás. Nincs olyan, hogy épp most magán tevékenységet, nyilatkozatot, programot, stb. végzek. Persze elhiszem és látom, hogy az országot magánként, sajátként kezelik, de ez még nem jogosít fel senkit sem a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tAGJAKÉNT, HOGY AZ ITT ÉLŐKKEL IS RABSZOLGAKÉNT BÁNJANAK.
Sakk Matt
@lusta: Na igen..az ellenzéknek rég alkalmaznia kéne (Gyurcsányné mintára) a Fidesz ócska kommunikációját! Orbánt Lévai Anikó férjeként emlegetni, A NER libát Veresnéként stb.
vitriol
A mindig hazug kormánytagoknak kellemetlen lenne egy őszinte megnyilvánulás! -
Tehát ezt nagy ívben el kell kerülni!
Billibácsi
Díszmadár a fidesz kalitkájában! Így aztán a viselkedésében semmi meglepő nincs.
lusta
@Sakk Matt: Hát ez pont így egy ordas hazugság. A wikit idézem. Igaz angol nyelvű, de minden nyelven így van. Hivatalosan, még a személyiben is ez van, Veresné Novák Katalin Éva. Ellenben Dobrev Klára, Dobrev Klára, nem Gyurcsányné.
en.wikipedia.org/wiki/Katalin_Nov%C3%A1k
Csizmás Kond
@lusta: Ezt most úgy képzelted el hogy ott az út szélén adjon egy hivatalos elnöki aláírást ?
Sakk Matt
@lusta: A hivatalos nem egyenértékű a mindennapokban használt névvel.

Egyébként mi az "ordas nagy hazugság"? Nem én állítom, hogy Dobrev Klára Gyurcsányné.
CsipkeRózsa
Jobb lett volna, h a azt mondja, "templomból jövök".
Eladott Ország
@izéke: Az ukrajnai háborúra hivatkozva hosszabította meg a cigány geci a rendeleti kormányzást, amit még Rákosi elvtárs se mert megtenni! A rendeleti kormányzás – ezért sem kapott meghívót a demokráciacsúcsra Magyarország, amelyet az amerikai kormány szervezett, többek között. A rendeleti kormányzásnak itt már csak a nerrel együtt lesz vége. A háborús vészhelyzet meg akkor lesz aktuális, mert az a vég nagyon csúnya lesz.
namihami
A Papok FC-nek még nincs saját pályája?!?!?! Vétkes hanyagság! Na, majd most! Valahol gyakorolni kell a Jézus Szive vagy a Szent Grál kupáért!
Egyben már eddig is verhetetlenek, kötényt nem lehet nekik adni!
Sakk Matt
@KisTehen: @KisTehen: Nem így van!

"A lapnak a szegedi városháza környezetvédelmi ügyekkel foglalkozó, Zöld Város Programért felelős tanácsnoka, Mihálik Edvin azt mondta: az ingatlanátadásról, és a tervezett munkálatokról Szeged önkormányzata semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kapott, arról csak a Közlönyből értesültek. Mihálik szerint a városban sehol sem lehet másik olyan földterületet találni, amelynek beültetésével pótolni lehetne a hathektáros erdőt, amely az egykor árvízvédelmi célból épített körgát mellett fekvő zöld sáv része.

Mihálik Edvin szerint ez a beruházás egy nem indokolható természetpusztítás lenne. A tanácsnok érthetetlennek nevezte, miért kell erdőirtással, egy közművek nélküli területen iskolát építeni, és miért nem meglévő épületben alakítják ki az új egyházi oktatási intézményt."

444.hu/2023/10/26/hat-hektart-erdot-vagnanak-ki-hogy-egyhazi-iskola-epulhessen-szegeden
Sakk Matt
@Maccska: Lévainé Orbán Vétó :P
lusta
@Maccska: Hülye.
Valóban a nemzethy matyar vízi háziszárnyasunknak a neve Veresné Novák Katalin Éva, de Gyurcsány Ferenc feleségének a neve Dobrev Klára.
A tényekkel nehéz vitázni, de a mínusz IQ10 azért megpróbálkozik.
Nyírfa
@izéke: 09.12

Azé', mer" az erdőtől nem látják az ukrán partizánokat, akik belopakodnak az egyházmegyébe, hogy elfoglalják, megrontsák az apácákat, akik teleszülik majd kis ukránokkal az országot. Azé'.
Magyarország a magyaroké. Volt.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 11.47

Egy rugóra jár az agyunk. :)
Nyírfa
Az egyház olyan messzire ment, ahonnan arc- és becsületvesztés nélkül már nem tud elmozdulni.
Eladott Ország
@NKF: ma, 08:49 ☻ A fideszből újra KISZ lett . Kivénhedt illiberálisok szövetsége.
pbs.twimg.com/media/GETjxpxXMAEvS0Y?format=jpg&name=large
justhpeter
@Nyírfa: Magyar katolikus egyház ma nincs, átalakult NER egyházzá és most úton van a saját szentekkel való rendelkezés felé, mely úton menet közben szeretné megszerezni a régi (vatikáni) katolikusok vagyonát és nyáját. Ehhez nem kellem más csak pár jellembéli fogyatékossággal rendelkező - a köpönyegváltásra hajlamos - régi egyházi vezető, akik a kapzsiság és a hatalom vonzásában még arra sem figyeltek fel, hogy a sokat látott öregek körében sem látott még senki a temetésen a koporsó után utánfutót.
Nyírfa
@Eladott Ország: 13.59

Csak hát ez a kISZ nem az a KISZ. De: azért válhatott ilyenné, mert az eredeti sem állt a helyzet magaslatán. Még fiatalasszony voltam, amikor egy kollégám, aki történetesen KISZ-titkárként nem csinált semmit, megkérdezte , hogy lehet, hogy nem vagyok tag, amikor markáns véleményem , és elképzelésem van mindenről. Már hogyne lennék, válaszoltam, még a gimiben szavaztak be.
Kis utánanézés derítette ki, hogy már nem vagyok jegyezve.:) A kolléga újból be akart léptetni, de
legyintettem: hagyjuk, nincs értelme. Ebben maradtunk. Néhány év múlva egy párttitkár érdeklődött, hol tevékenykedem. Mondtam , sehol, és jobb a pártnak is, nekem is, ha én kívül maradok. Nagyon szerettem a hazámat. De csak egyetlen ember volt, akit politikusként tisztelni tudtam, és az kevés. Szerintem, már mindenki kívülről fújja, aki itt rendszeresen megfordul: igen, Kádár János. Tartottam is tőle, hogy mi lesz utána. Lám, joggal.
Nyírfa
@justhpeter: 14.31

Amíg Erdő Péter-féle istentelenek uraskodhatnak az egyházak nevében, addig lehet olyan haladó szellemű pápa a Vatikán élén, amilyen Ferenc is, sajnos, egy fecske nem csinál nyarat. Legalább kettő kell. :)
Az alapprobléma eleve az emberiség istenképében lakozik. Jó nagy mese az egész, amit a tanult, jó eszű papok írtak meg a varázslók nyomában, hogy uralni tudják a világot.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 14:38 ♦ Azért ezek a fideszes féle KISZ tagok közöttük is csak a legalja volt. Én is kihagytam a KISZ-t, csak a kisdobos és úttörő tagságig vittem. A csúti és a drogostompi még az egyetemi évek alatt is kiszeskedtek', pedig azokban az években már nem igazán volt jellemző. A két ifjúkommunista parazita kis is ment Csehszlovákiába verni a palábvert, mert ott volt a legolcsóbb a sör a szoc. táboron belül és utána forradalmárok lettek az ifjúkommunisták, és az akkori belügyminiszter Horváth István hazahozatta a két rendőr vamzert, spicli, majd a román cigót kineveztette a fidesz élére. kondavezérnek az MSZMP belügyminisztere.
Nyírfa
@Eladott Ország: 15.24

Ja. A mai állapotok mélyen a múltban gyökereznek. Csak melyik múltat, a múlt mely szereletét vegyük górcső alá? A 2000-es évek elejét, a múlt század második vagy az első felét? Menjünk vissza Mátyásig vagy Rákóczi-ig is elég lesz? De talán kezdhetnénk a bejövetellel: honnan, hány szakaszban, kik elől menekülve és kikkel kiegészülve jöttek a törzsek...
Egyszer ki kell derülnie annak, hogy kik a magyarok, hogy miért viselkednek úgy, mint az árvaházban felnőtt fiatal, aki kikerül a nagyvilágba.
Sakk Matt
@KisTehen: A foci akadémia is iskola, csak éppen focipálya is kell hozzá! Mi a fasznak? Milyen valódi eredményeket ért el Magyarország fociban? Megnyert bármilyen tornát? NEM! És ez nem is mostanság következik be.

A legnagyobb hazai akadémia nagy csapatában 70-80%-ban külföldi játékosok lépnek pályára hétről-hétre. 2007-ben alapították, 17 éve. Hány kimagasló játékost adott a magyar focinak? Talán kettőt. Ők külföldön játszanak.

"A 2007-ben alapított PFLA eddig összesen négy válogatottat ünnepelhetett: Kleinheiser László, Sallai Roland, Nagy Zsolt és Szolnoki Roland léphetett pályára címeres mezben. A mostani keretnek tagja még Spandler Csaba is, lehetőséget azonban - miként fentebb jeleztük - egyelőre nem kapott."
balos
@Nyírfa: Nálam akkor volt a vége,mikor a titkár magára költötte a tagdíjat!Addig sem voltam nyakig,mert már ott is láttam,hogy miért léptek egyesek bele a "szarba"!
balos
Az ilyen kati-félék viszont már akkor is jól feküdtek a díványokon!
Nyírfa
@balos: 09.40

A szocializmust is azok vitték a hátukon, akik ezt a megnevezhetetlen, kaotikus valamit - nem írok rendszert, mert az nincs benne, csak rendszerszintű gazemberség -, a munkájukat mindig lelkiismeretesen elvégző emberek. Nélkülük már nem létezne az ország.
balos
@Nyírfa: Ezzel a véleménnyel élek mindig itthon,mert szeretném látni,mikor az utolsó rendszarváltó is megdöglik a nemzethy tömeggyilkosokkal együtt!
Nyírfa
@balos: 16.50.

Ez a rendszerváltás nagyon félre ment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.