Több nagykövet is megjelent a Fidesz nélkül megtartott, svéd NATO-csatlakozásról szóló ülésen. 

Mi folyik a parlamentben? A Fidesz nem ment el az ülésre, de meglepő résztvevők érkeztek a svéd NATO-csatlakozás megtárgyalásáraMTI/Koszticsák Szilárd

David Pressman amerikai nagykövet több nagykövettársával együtt érkezett a parlament hétfői rendkívüli ülésére – tudta meg az atv.hu. Mint ismert, az ülést Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációja miatt hívtak össze az ellenzéki pártok kezdeményezésére. Ahogy megírtuk, a Fidesz és KDNP azonban nem vett részt az ülésen.

Pressman mellett a szlovák, a lengyel, a dán és a norvég nagykövet is bement a parlamentbe. Az amerikai nagykövet a 24.hu riportereinek elmondta: 

Az USA-nak rendkívül fontos az, hogy a magyar parlament végre jóváhagyja Svédország NATO-csatlakozását.

Korábban Pressman azt is mondta:

Mivel Magyarország marad az utolsó szövetséges, aki ratifikálja Svédország NATO-tagságát, az Egyesült Államok üdvözli a február 5-re, hétfőre összehívott rendkívüli parlamenti ülés bejelentését, amely közös biztonságunk e kulcsfontosságú kérdéséről szól. Orbán Viktor miniszterelnök megígérte, hogy Magyarország az első adandó alkalommal cselekedni fog. A hétfői ülésszak lehetőséget biztosít erre.

Az viszont biztos, hogy a kormánypártok bojkottja miatt ma sem fog a kérdésben döntés születni. A kérdésben a napi rend előtti felszólalások után szavaztak. 43 igen, 7 nem és 1 tartózkodás azt jelentette, hogy nem sikerült elfogadni a napirendet és határozatképtelenség miatt berekesztették az ülést.

Forrás: atv.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Még mindig van lejjebb a furkó orbán birodalmában..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
remélem Laca majd jól megbünteti őket! =))
Clavigo
Még mindig van lejjebb a furkó orbán birodalmában..
lampa laz
És ki volt az a 7 idióta aki nem-mel szavazott?
justhpeter
Tovább fog tartani a "főméltósági úr" szopatása.
izéke
Aztán majd sipákolnak orbánék,ha jön a vízumkényszer és egyéb nyalánkságok...mondjuk a ruszki kémbankból is azonnal ki tudtak lépni mikor az USA végre elszánta magát a szankcióra...
Pusztai
"Rendkívüli parlamenti kudarc: 6 nagykövet nézte végig, ahogy a Fidesz miatt meghiúsul az ülés
A svéd NATO-csatlakozásról szeretett volna szavazni az ellenzék. Kövér László összehívta ugyan az ülést, de csak kényszerből, és ez meg is látszott az eredményen."

ez a szégyen fénysebességgel terjed, mindenütt egyre többen bizonyítva látjá, a fidesz gazemberek pártja, hatalmuk van, kormányzás nincs, csak lopás.
jogállamiság???
pénz nuku!!
Cherry
Mi van pedofil bajszos Kövér ??mennyit fizetnek a nem dolgozó fideszesek
teuton
@KisTehen: Egyenlöre ugy nez ki, hogy a ptrohos gazdad esett pofara, egyreszt mert lejaratta magat es bandajat a nagykövetek elött, masreszt meg lett ujabb idok az EUs penzek visszafogasara. Tudod ok es okozat összefüg, ha gazdad zsarolja az EUt esa NATOt, akkor azok betesznek ugy neki, hogy fajjon. mert az erösebbnek megvan a lehetösege is ra...
Nyírfa
Az i-re felkerült a pont. Várom a fejleményeket.
Cappuccino
Kérjük a Svédeket, hogy a fideszt na azonosítják Magyarországgal.
Ftomi
Sokba kerül ez a NÉPNEK!
Persze a FIDESZ-KDMP röhög a markába, mert nekik tele a zsebük a lopott pénzekkel és éppen leszarják a 8,5 millió MAGYAR ember hogyan létét, véleményét!
Ha, meg szar van, akkor lépnek, na nem keletre NYUGATRA, mert ott tartják a biztosításukat!

Hajrá Magyarország!

Amíg lehet.
simmering73
"David Pressman részt vett a rendkívüli parlamenti ülésen, amelyről Orbán és a Fidesz távolmaradt. Az amerikai nagykövet az újságíróknak azt mondta, „Svédország csatlakozása a NATO-hoz olyan kérdés, ami közvetlenül érinti az Egyesült Államok biztonságát”. Ez összefügg a New York Times megállapításával, hogy Orbán biztonsági kockázatot jelent."
nepszava.us/orban-ezzel-hadat-uzent-amerikanak/
simmering73
@Cappuccino: Bűnösök közt cinkos aki néma.
lampa laz
@kereső: Elfelejtettem, h ezek az idióták helyettesítik a fidesz barmokat.
lusta
A legújabb angy barát Fico nagykövete is ott volt. Hoppá!
jáger laszló
A fidex szuverén
Senkivel nem közösködik!!
úgy táncol ahogy ov fütyül!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@jáger laszló: A putyin faszán!
kereső
Deutsch EP képviselő fel van háborodva, hogy az EP-ben magyar-és magyar ember között tesznek különbséget, és magyar embert a magyar emberek ellen uszitanak. Nem ez folyik 2002 óta Magyarországon a fideSS jóvoltából? Nem az állampárt által megválasztott parlamenti elnök gyakorolja ezt a különbségtételt? A már sokadszorra ellnezék által keztdeményezett- és kitúzött parlamenti munkanapra nem mentek el az állampárt frakciójának tagjai- és maga a házelnök sem. Nem lenne ideje a tiszteletdijak megvonásának, még a házelnök részére is???
balos
@kereső: Ha kérhetném,akkor a fejére zacskót húzzanak,csak hogy érezze a törődést!
kereső
Kövért ki fogja megbüntetni, mert nem ment be a munkahelyére?
balos
@KisTehen: Ezt azután gondolnád,hogy anyádat megtosztad?Nem bírom a mamabuziskodókat!
csak úgy....
@KisTehen: ökör,te az 0rbán iránt érzett szerelmedtöl már totál becsavarodtál! :)
www.youtube.com/watch?v=INv8hbHgBq4
kereső
Kövér lászló megbüntette már kövér lászlót és a fideSS frakció tagjait, mert sorozatosan nem mentek be a munkahelyükre??
balos
@KisTehen: Hát ahhoz ember kell köcsög vállas,nem ilyen fidesses turulbaszott pedofiliánuszcsicskaanyabaszónemzethy vice!Remélem az apádfasza nem volt vastag,mikor beszoptad,hogy feltehesd a tik-takra!?
balos
@KisTehen: Hát azt amit nedveske gecinek vél az vére a hatalomnak!Különben is vedd már be a putyin faszát jobban,hogy akadjon meg a seggedben!
Cherry
De a fizetésüket felveszik ezek a fidesz patkányok, most ehhez mit szól a retkes házmester, hány millió a büntetésük???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.