Az akadémikus, egyetemi tanár szerint az erkölcs és a kultúra hiányát a jog nem tudja pótolni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ennek az lesz az eredménye, hogy Magyarország nem csak azért lesz egy fehér folt Európa közepén , mert elsikkasztották, hanem mert erkölcsileg megsemmisül orbán viktor oltárán. A szamojéd erkölcsök-"Erkölcseink egyre csak romlanak és züllenek. Látta ezt már Cicero is majd kétezer évvel ezelőtt, mikor Catilina elleni beszédében így kiáltott fel: O tempora, o mores!, vagyis Micsoda idők, micsoda erkölcsök! (És ezt a mondását még két másik beszédében is elsütötte.) Cicero a burkolt hatalomvágy, az ármány és összeesküvés, a politikai morál züllése ellen szólalt fel".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@nemkati: Ahhoz,hogy itt az említett "délibáb" valaha is csak percekre felüsse fejét,erre nincsen semmi remény!Pecsovics nép éli az életét újra a "közép kórban"!
balos
@lusta: A 89 es rendszar váltók elősegítették az ország kifosztását!
csak úgy....
0rbánba erkölcs és kultúra ? esetleg erre lenne valakinek egy meggyözö példája,hogy valamikor talán létezett ilyesmi benne? - hiszen 13 éve mást sem csinál,mint hazudik és harácsol!
csak úgy....
@balos: ha 89 ben nincs rendszerváltás ,akkor most szerinted mi lenne?
balos
@csak úgy...: Talán a 20milliárdós adósságot elengedték volna és mára ,mint saját lábion álló ország,mint Svájc élhetnénk!Persze erre a választott nép és vezetői alkalmatlaniok,mint az eltelt 35 év rá a bizonyíték!A turulbasznádi naszád a fennmaradásra képtelen!
lusta
@csak úgy...: A sort lehetne folytatni. az egyik ilyen érv, hogy a pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár millen kiváló stratéga, emberismerő, meg ez, meg az. Hát kérem szépen már 2 választott elnöke is megbukott és bizony nagyon csúfosan. Akkó, hogy is vagyon ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.