„Kinyitjuk az aktákat, és akkor a mai vádlókból vádlottak lesznek.”

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
mindent be kell vetni a pedofil mocsok kompenzálásra.
nemkati
"Jók lesznek tanúnak." Ez életveszélyes fenyegetés.
kereső
„A napokban elítélték Fekete-Győr Andrást úgy, hogy a bíróság szerint sem követett el bűncselekményt, de, mondja ugyanez a bíróság, Fekete-Győr magatartásával másokat pszichológiailag támogathatott abban, hogy azok bűncselekményt kövessenek el.”

gondolat biróság? A jog mióta épül feltételezésekre?
kereső
mennyivel " elegánasabbak "is voltak samu bácsiék 2006-ban a Kossuth téren, ahol egyenesen akasztófára irták ki birák, ügyészek, ujságirók neveit és elérhetőségeiket- amelyet nap-mint nap láttak a téren felszólaló "ellenzéki"/fidesz-kdnp politikusok. Akkor az úgy rendben is volt.
balos
@kereső: Mióta szaros-lett a szájuk nemzethyleg!A Rubicon nekik már annyit is ér,amennyi az általuk kiszorított víz jelenlegi ára!Gáz lehet nekik!Orosz!
csak úgy....
nem csípam a ferkót de ez már számomra is sokk! a fidesz nívó lecsúszott a macsskák és kis tehenek beetetési szintjére...,közben harsányan röhöve szaladnak szét a pedofilok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.