Ungár Péter társelnök szerint a politikának nem a civilek és szakemberek elé és helyére, hanem mögéjük kellene felsorakozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ungár, Ungár egyre jobban kimutatod a fogad fehérjét, meg anyád befolyásoltságát.
Az évértékelőn anyád zsebében lapultál? Kinyújtottad onnan a nyakad és te is megcsókoltad orbit mint az édes jóanyád?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Teljesen hihető, hogy az Ungár az ellenzék oszlopaként, ha valaha győzne az, akkor teljes mellszélességgel beleáll, hogy az anyja, a tesója és ő maga a fidiotizmus alatt lopott cuccokkal elszámoljon és menjen a börtönbe, ha hibádzik a matek. Vicc ez az egész. Az LMP helye már úgy 10 éve minimum a történelem szemétdombján van. Nem a lopásban, lerablásban, korrupcióban kéne nemzeti egység a pártok között, hanem az oktatás, az egészségügy és az euró bevezetésében . Azt hiszem, hogy egy hangyafasznyival jobb lenne akkor itt az élet. Az LMP már onnantól kezdve kuka, hogy az alapítók egyike Schiffer.
Eladott Ország
Áruló vagy Petike, és ezt már régóta tudjuk rólad - kár hogy az LMP meg nem tudja, vagy nem akarja tudni. "Őfelsége ellenzéke" Valamikor a 80-as évek - és a szocializmus - végén az egyik kevésbé képzett elvtárs meg volt ijedve, látva a formálódó ellenzéki pártokat, hogy mi lesz itt. Aztán az akkori titkosszolgálati vezető elvtárs megnyugtatta - nyugi, a másik oldalon is mi vagyunk.- Mariskám mennék a nyaralómba horvátba, ne legyen ott senki. - Rendben főni.
Továris Sztahanov leugrott az Adriára homározni egyet, távolléte alatt a brigádvezető töltögette a jelenléti ívet. Így esett meg, hogy Sztahanov (papíron) megint megmentette a magyar gazdaságot az összeomlástól. Csak azt a bendőt lehetne feledni. Egy normális tempóban dolgozó ember, végezzen akár fizikai, akár szellemi munkát, rászolgál a pihenésre, akár évente többször is. Az, hogy Orbán kihangsúlyozza, hogy ő ezt saját magának, illetve a mamelukjainak nem engedheti meg, az nem más, mint a megvezetett, buta közönségének az ismételtetni becsapása: ő dolgos kezeivel - jó reformátusként - a híveit pedig megvédi. Aki ennyire hülye, az el is hiszi neki. Sokkal hitelesebb lenne, ha nyíltan elmenne nyaralni Balatonsiratófalva-Alsóra és nem röhögne zombi népén. Emlékszem, amikor Medgyessyt piszkálták, főként a mocskos rémhír-tv, hogy Kubába merészelt menni. Egyéb. Ungár nem igazi ellenzéki, csak egy dísz ebben a gyomorforgató színjátékban, amely a hazai közélet.
Az anyatejjel szívta magába az ellenzékiséget ez az Ungár gyerek. Teljesen hihető amit hadovál. Anyu a barrikád túloldalán, ő meg az innensőn lengeti az ellenzéki zászlót. Ennek a szaldója pedig az, hogy a családban mindig van olyan aki éppen a kurzus élősködői oldalán bevételt generál. Őfelsége ellenzéke 2023. Nem vitás, hogy ez is egy mocskos áruló, orbán-spion. LMP eddig is fidesz kitartott kamuellenzéki pártja volt. Ők voltak az első kamuellenzékiek, akik a 2/3-ot szereztek a fidesznek.
Eladott Ország
Ungár egy totál hiteltelen, álszent, képmutató látszat-ellenzéki senkipolitikus, aki az anyja szoknyája alól asszisztál a fidesznek, miközben magát ellenzékinek próbálja beállítani, a néhai apja pénzéből-vagyonából. Hát még ha az ország felvirágoztatásában lennének olyan kreatívak, mint a közpénzek magánzsebbe tunkolásában. Terrorházi Mariska kicsi fia, te meg olyan vagy, mintha ellenzéki lennél, de azért bezsebeled a korrupciós NER milliárdokat anyuci jóvoltából. "Az ellenzék jövőjéről azt mondta, el tudja képzelni, hogy az LMP a DK-val lépjen koalícióra (egy ilyen kormány szerinte nagyon jót tenne az országnak), ráadásul Ungár szerint Gyurcsány “képes lehet összehozni egy választáson esélyes konglomerátumot”, de vezetni már nem vezethetné azt. “Olyan ez, mint az ígéret földje meg Mózes. Az ő útja addig tart, oda ő már nem léphet be” – vélekedett Ungár." Mekkora aljas duma! Addig jó lenne a DK, amíg velük lépne koalícióra egy esetleges kormányalakítás során, de onnantól kuss nekik, onnantól Gyurcsány már ne ugasson, csak kussoljon, majd ő megmondaná a tutit! Komolyan kérdezem, tudja valaki, hogy mit szed ez a vazelinos pojáca?! Ha pedig szerek nélkül beszélennyi baromságot, az még rosszabb! Anyu kiadta az ukázt, hogy mit tehetsz, és mit mondhatsz, Petike? Hiteltelen szardarab vagy.
Eladott Ország
Ungár Péter egy hiteltelen, gerinctelen, alkalmatlan politikus, és azt is tudja róla mindenki, hogy a fidesz beépített embere, ügynöke. Életében nem dolgozott egy percet sem, halvány fingja nincs a munka becsületéről. A parlamenti mandátumát is kilóra megvette, hiszen az édesapja halála után az anyjával, és a testvérével együtt iszonyatosan nagy vagyont örökölt, közel 18-millárd forintos vagyonnal rendelkezik, de én még sosem hallottam róla, hogy jótékony, karitatív célokra adományozott volna. És felhívom ennek a görénynek a figyelmét, hogy a pártja az LMP 1-2%-os törpepárt lett, alig van szavazójuk, és támogatójuk, pár éven belűl mennek a süllyesztőbe, és biztos vagyok abban is, hogy 2026-ban NEM fognak bejutni a parlamentbe, hanem mennek a pöcegödörbe, a jobbikkal együtt. Nem fogom ezeket a pártokat visszasírni, nekik lefőtt a kávé, mehetnek Kukutyinba zabot hegyezni. És annyit megjegyeznék még, hogyha a miniszterelnök 30-éve(!) az Ungár, Schmidt családhoz jár nyaralni, az nem elfogadható sem morálisan, sem erkölcsileg, mert felveti, és kimeríti a korrupció tányállását. Én ki nem állhatom Ungár Petit, és amikor azt mondja hogy nem kell gyűlölni a fideszt, és orbánt, természetesen nem értek vele egyet. Én bevallom őszintén, hogy tiszta szívből gyülölöm, utálom, és megvetem a fideszt, és orbánt, mert tönkretették és kifosztották hazánkat és kiárusították, eladósították évtizedekre a Kínaiaknak, és az Oroszoknak, amivel hazaárulást követtek el, és én sosem fogok megbocsájtani nekik. Veszniük, és bukniuk kell minél hamarabb, de ha ez már tegnap megtörtént volna már az is késő lett volna. Egy élhetetlen, országot, szegényházat, és pöcegödröt csináltak Magyarországból, és ehhez Ungár Péter, és az LMP is aszisztált. Még sosem hallottam róla, hogy jótékony, karitatív célokra adományozott volna. -- Dehogynem: 2019-ben ingyen átadta a figyelőt a KESMA-nak. A jó édes Schmidt Máriádat. Édesanyámnemstrómanjasenkinekse.
nemkati
@Géza: Azt mondod, hogy csak az ellenzékieknél verte ki a biztostékot a pedofil mosdatás? Hát, lehet, hogy te tudod jól.
Géza
@nemkati: Ha leszakadsz a lózungokról, akkor láthatod, ez egy ellenzéki tüntetés volt jó időben, ismert arcokkal, nagy bulival. Ez erről szólt. A pedofilozás csak a kemény magot érdekelte. Lehetne még egy, mennék, ha ráérek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.