A hírt Facebook oldalán jelentette be Magyar Péter, aki azt írta, nem tudja, pontosan milyen ügyben és céllal idézték be. De bízik benne, hogy az újonnan felállított hatóság érdemi munkát tud végezni. Szerinte a napnál is világosabb, hogy lenne mit vizsgálni.

A pártot alapító Magyar Pétert beidézte az Integritás Hatóság

Az interjúimban elhangzottak miatt a mai napra beidézett az Integritás Hatóság

– posztolta a Facebookon a pesti Széchenyi István térről Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje. Hozzátette:

Ez az a szervezet, amelynek a létrehozását a gonosz Brüsszel az uniós pénzek kifizetéséhez feltételül szabta. Hogy milyen ügyben és milyen céllal idéztek, nem tudom, de bízom benne, hogy az újonnan felállt hatóság érdemi munkát tud végezni. Hogy lenne mit vizsgálni, az a napnál is világosabb.

Magyar Péter a legfrissebb információk szerint már pártalapításon dolgozik. A Diákhitel Központ korábbi vezetője állítólag már az idei európai parlamenti választáson is indulna.

Forrás: Telex, 444, Index

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyar péter fejében sokkal több van ,mint a fidesz állatkert @KisTehen: @Maccska:...stb. buksijában,akik csak buta trollok letnek a csekélyke,siralmas szellemi képességeik miatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Az Integritás Hatóság képes Magyar Péter ellen vizsgálódni, nem pedig az ő általa említett személyek ellen.

Egyébként, ha Magyar Péter pártot alapítana, sokan oda voksolnának.
KisTehen
péter ... el fognak hajtani, ha ott is csak kamuzol ...
Sziszifusz
@CsipkeRózsa: 13:39

Szerintem gyanakvással kell fogadni Magyar Péter megnyilvánulásait.
Sok a szöveg, csak a duma megy, a sokak által is ismert dolgokról. "Borítás" nincs.
A helyzet hasonló a Pesti László által előadott produkcióhoz. Olyan " Nesze semmi, fogd meg jól".
Lehet, hogy mindketten, az ilyen viharos időben, csak a villámhárító szerepét töltik be.
fideszes gyökér
Engem az érdekelne, hogy borotválta-e az ex asszony?
CsipkeRózsa
@Sziszifusz: Remélem, Magyar Péter eredményesebb lesz.
Sziszifusz
@CsipkeRózsa: 14:10

A kormánybuktatásban, vagy a figyelem elterelésben ?
CsipkeRózsa
@Sziszifusz: Az emberek kormány elleni meggyőzésében.
KisTehen
@CsipkeRózsa: tények nélkül? déká módra?
Sziszifusz
@Maccska: 14:29

A sajátjukat nem állítják bíróság elé, sőt még a pedofil űgyben elítéltet is kegyelemben részesíttetik.
jáger laszló
Új magyar párt a horizonton
Tagságát már toborozzák és a programját +fogalmazzák!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
magyar péter fejében sokkal több van ,mint a fidesz állatkert @KisTehen: @Maccska:...stb. buksijában,akik csak buta trollok letnek a csekélyke,siralmas szellemi képességeik miatt!
Béla333
Talán a méltóságos hatóság beülhetne a méregdrága, közpénzért csak nekik vásárolt autójukba és el is mehetnének ahhoz, akivel beszélni szeretnének.
Beidézgetnek..??? Mint a rendőrség?
Philip Marlowe
@jáger laszló: Lesz +1 0,5%-os zorbánfóbiás párt! Nem / nem x !
Bocsi!...:D
Csizmás Kond
...indulna a választásokon...szóval akkor ezért lett egyből ekkora a szája...
csak úgy....
@Philip Marlowe: ivásnak adtad a buta buksidat? -rajtad már az sem segít!
csak úgy....
@Csizmás Kond: te kibaszottu kretén, no meg a logikádba is bele lehet kakilni!
jancsipapa
@Csizmás Kond: Inkább talán azért,mert kipottyant a tejjel ,mézzel folyó kánaánból...
Billibácsi
Húúú viktória! Hallod? Vizsgálódnak!!! Most aztán tele lesz a nadrág, mi?
KisTehen
@csak úgy...: ugyanolyan kamugép, mint te is
Nyírfa
Szavazatmegosztás. Ez vagy pompás hír a fidesznek, vagy éppen ,hogy bejött a számításuk, vagyis az egész cirkusz kiötlője maga a fidesz. Azonban Magyar számára az EP-választás a pont az i-n. Ennél jobban fizető állásba nem is ejtőernyőzhetne.
Nem osztom a hurráoptimizmusokat.
nemkati
@Nyírfa: Meghallgattad a Telex tegnapi riportját vele?
Szevasztok
De jó, már ketten vagyunk . "Te benned bíztunk eleitől fogva"
csak úgy....
@Maccska: nem mindenki annyira buta mint te és ez téged kibaszottu zavar, ugye!? :)
esetleg te egy több nyelven beszélö dr. macsska? - te csak egy szánalmas,okoskodó buta proli!
Nyírfa
@nemkati: 18.47

Nem. De több nyilatkozatát elolvastam, a Telexen is. Ismétli magát, haknizik.
csak úgy....
@Nyírfa: már említettem,hogy elöször megnézni és csak az után ítélkezni! köszönöm, puszi! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 19.23

Zsigerből hamisnak érzem. Nemsokára kiderül, így van-e. Puszi! :)
csak úgy....
@Nyírfa: megnézni! oszt mellik pócra teccett tenni az emberismeretet ami zsigerek nélkü is mükszik? az elöítéleteknél csak a maccskák rondábbak és butábbak! puszi! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 19.46

:))) A zsiger az ösztön, az intuíció, beeee:)
Miért akarsz mindenáron hinni neki, benne? A gazságügyi felesége mellett elvolt mint a befőtt. Most, hogy a Jucó nem a kormányban dekázik, és kitessékelték minden jelölésből, férjeura , erkölcsi anomáliákon felháborodba, és felbátorodva elkezdte kidumálni, amit eddig is tudtunk.
Nem fura, hogy pártot alapít, és Brüsszelbe készül?
Na, majd, ha gondolkozol, lehet, hogy belenézek abba a videóba, és megbeszéljük, ki mire jutott.
Puszi! :)
csak úgy....
@Nyírfa: péter már akkor válófélben volt mikor juci még a fideszben dekázott, ebböl nem lehet megítélni semmit! valszeg nem jucitól volt hányingere,inkább a jucija munkaadóitól!
egy példa! - ha történetesen te az én nejem,- te kiállsz azok mellett akiket én nem csípek mert.., akkor csak kettö választásom marad,ha valóban szerelemböl vettelek el!
nálam a fideszes és sokszor a ti logikátok is fura, a ti szemetekben csak a magatoktól már jó régen kiválasztottak tudnak érvényesülni, sajnos ez a fidesz szakosztályra is érvényes!
akkor +? puszi! :)
csak úgy....
ide is bedobom mert ez egy látlelet : hamarosan a fidesz is így fog "lesminkelni" mint "mary" 14 éve... :) Eine Legende: So Leb dein Leben
www.youtube.com/watch?v=3YGnHQVNbZM
nemkati
@Nyírfa: Javaslom, hogy nézd meg a Telexes interjút. Sokkal több az, mint amit el lehet olvasni. Több, mint egy órás, de megéri. Segítek:
www.youtube.com/watch?v=WC-79xXadzE&t=4s
csak úgy....
@nemkati: érdekes,hogy az utóbbi idökben ritkán láthattak a magyarok egy spontán és értelmes magyart,aki nem fölolvasott csak neki, aki tudta hol a határ és a fehér böre ellenére sosem pirult el, még csak dühbe sem jött a történtek ellenére! - valami hasonlót tudok elképzelni miniszterelnöknek!
nemkati
@csak úgy...: Pont ezt gondolom én is. Az, amit szeretne, ha megvalósulna, az, amiért tenni is akar valamit, ahogy erről beszél, az olyan, amilyennek én egy államférfit elképzelek, aki igazán szereti a hazáját. És elmondta: nem akart ő pártot alapítani, nem akart atombombát ledobni, de nagyon sokan keresik meg és azt kérik, hogy ne hagyja abba.
csak úgy....
@nemkati: tehát hosszú idök óta ö az elsö és természetes, spontán figura, aki fogta magát és dühde jött a nevéhez nem méltó állapotokon! - valami van a fickóba!
csak úgy....
@nemkati: no de ezt miért nem veszi észre mindenki? miért kételkedik mindíg mindenbe a magyar, - csak abban nem,aki a dögvészt hozza reá?
nemkati
@csak úgy...: Sajnos kevesen vannak. Akiben van becsület, aki szerint a legfontosabb tulajdonság a tisztesség, és az igazsághoz való ragaszkodás, és belekerült 0rbán gyalázatos rendszerébe, az, amint kinyílik a szeme, amint rádöbben, hogy ez a rendszer nem az a rendszer amit hazudtak neki, az azonnal otthagyja. Mint pl. Hadházy is, és vannak még. Csak azok hagyják el 0rbán világát, akiknek a saját becsületük és a hazájuk megjavítása fontosabb, mint ami júdáspénzt kapnak a gazdától. És közülük nem sokan olyan bátrak, hogy tegyenek is valamit.

Nem tudom, Magyar Péterből mi lesz, de végre egy újabb kis reménysugár.
csak úgy....
@nemkati: szerintem egy értelmes fideszenek rá kéne végre jönnie arra,hogy ez a "bringa" ,amit ök tekernek az nem sokáig viszi öket és föleg az utódaiknak jelent majd problémát!
miért van az,hogy egy nagyravágyó elmebeteget gondolkodás nélkül kiszolgálnak,aki az ö vesztüket is okozhatja, nem csak a katyiét és magyarországét! -ok.katyi ki van staférolva,de ez akkor is egy iszonyatos nagy bukta! - hogy gyülölheti katyi most viktort, aki odadobta a hüsége ellenére egy alantas pedofil botrányba ...
nemkati
@csak úgy...: főleg, hogy ők állítólag minden emberüket megvédik. Kivéve azt, aki, akár akaratlanul is, de veszélyezteti az ő szentjüket.
csak úgy....
@nemkati: most akkor el lehet képzelni ,hogy ezek a buzgó keresztények,egyszer majd, hogy fognak bánni az állítólagos lipsi eretnekeikkel...,mikor már végleg és örökre becsavarodott a dagi nyuszijuk, aki tojta nekik a magyaros igét cigánygyerek létére...
percsi
@nemkati: @csak úgy...: Én is korainak tartom, óvatos vagyok Magyarral szemben, mint @Nyírfa: . Ne feledjük, hogy évekig bandatag volt a Jucussal együtt.
Egy-két hete azt mondta, hogy nem akar pártot, kiderült, hogy mégis. Azt is mondta, hogy sok tisztességes politikus van a fidben, sok a barát is, vajon kik lesznek majd a párttagok?
Ezek a tisztességes tagok ha össze fogtak volna, már rég robbantani tudtak volna.
De nem akartak-nem akarnak, mert mindegyiket ellehetne ítélni.
Nincs nagy szája a fidnek, pedig ha valaki megmondja róluk a tutit, azonnal teliszájjal átkot szórnak rá, kikezdik, elhallgattatják!
Majd ha a rácsos ablakon néznek ki!
Baj van, változtatni kell a stratégián, úgy látszik a krumpli már nem tud segíteni rajtuk.
Lesznek sok kicsi nindzsa pártok, akik többszáz milliót emelnek ki a kasszából, választókat csalnak el, és minden folytatódik :(
De ne legyen úgy, ahogy gondolom!
nemkati
@percsi: Igy van, de ahogy @csak úgy...: is írta, nem lehet egyből mindenkiről rosszat feltételezni. Hadházy is hiába volt évekig bandatag, megszállottan mutogatja be a rendszer ocsmányságait. Őróluk elhiszem, hogy igazán csak jót akarnak.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Ne vedd ek a reménysugarat tőlünk, akik hiszünk Magyar Péter erejében, akaratában.

Nem örülnék, ha igazad lenne.
KisTehen
@csak úgy...: náladnál is több van a fejében ... az orrotoknál fogva vezet titeket ... marhákat :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.23

Ha hisztek benne, a reményt senki nem tudja elvenni tőletek. Én is hiszek egy jobb korban, akkor is, ha most éppen egy dögkeselyű köröz felettünk.
percsi
@nemkati: Én is örülnék annak, ha igazán jót akarnának, mert már én is nagyon várom azt a napot...
Hadházy szerintem teljesen más eset. Ő mint fid. képviselő nyilvánosan nekiment a trafikmutyinak, majd kilépett, mert gerinces, nem közéjük való.
Magyar akkor kezdett hőbörögni, állt ki a nyilvánosság elé, amikor Jucust a magas pozícióból kitessékelték, feláldozták.
Ezek a miniszteri kinevezéseket nem az odaadó, becsületes munkáért osztogatják. Ha nem robban ki a pedobotrány, még mindig ott csücsülnének a bársonyszékben.
Ezért vagyok óvatosabb velük.
nemkati
@percsi: Mindenki azt hisz, amit akar. Én hiszek ebben az emberben. Amit elmondott, abból az derül ki, hogy ő már jó ideje bírálta a Fideszen belüli folyamatokat, nem Varga Judit lemondatásakor nyílt ki a szeme, már előtte lemondott állami megbízatásokról. De 0rbánnak abban igaza volt, hogy azt kell nézni, mit tesz, nem amit mond - nála ez két homlokegyenest ellenkező dolog. De majd meglátjuk, hogy Magyar Péter mit fog tenni. Addig meg nem tehetünk mást, mint várunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.