Hol van ebben a magyar érdek? – vetődik fel a jogos kérdés a kínai rendvédelmi szervek Magyarországra engedésével kapcsolatban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A jövő: A kínai rendőr megbírságolja az indiai buszvezetőt, mert nem figyelt a zebrán áthaladó filippinó munkásokra, és majdnem balesetet okozott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan már, hiszen ebben is ahogy annyi másban a NER-társakra más törvények, fogalmak vonatkoznak, de legalább is másképpen! =))
Pálinkás Pál
nem kérdéseken kéne rágódni,gerinctelen ,szar, birkanép lett a magyar...
kereső
@Maccska: @Maccska: Kina eu-és nato tag? Tudtommal NEM! Mert Horvátország az- és szomszédos állam- kina meg több ezer kilométer. Ne próbáljátok ezt ezzel a fenti "magyarázattal" eladni...most már nem csak putyin scheggét kötelező nyalnotok, hanem a kinai kommunista pártét IS? Ilyen mélyre süllyedtek ti "mimagyarok", hatalmas jellemtelenségetekben és gerinctelenségetekben.
balos
@kereső: Mindenki nyugodjon le a picsába,mert az ország "IDEGEN KEZEKBE ÁTJÁTSZÁSA zavartalanul NEMZETHYLEG FOLYIK"!
vacsi
Sok nálunk a kínai, akiket mi meg sem tudunk egymástól különböztetni, a nevüket sem tudjuk kimondani. Nem árt néhány kínai rendőr, aki figyel rájuk!
Nyírfa
@kereső: 07.49

A " mimagyarok " közönséges hazaárulók, az EU és a NATO pedig jól tenné, ha ostort kapna a kezébe, és kiverné ezt az enyveskezű, hepciáskodó, alamuszi bandát a soraiból. Az EB ehelyett forrásokat szabadít fel, folyamatosan ásva a saját sírját. Olykor az az érzésem, hogy vannak politikusai az uniónak, akik egyáltalán nem érdekeltek abban, hogy Magyarország jogállam legyen, ezzel gyengítve az egész szervezetet, illetve segítve a nacionalista, fasizálódó folyamatot a térségünkben.
kereső
@Maccska: Nektek vette el az eszeteket- bár mit lehet abból elvenni, ami nem is volt- orbán katyvas NER-re. Amely ideológiájában szerencsésen ötvözi a sztálini és hitleráj ideológiákat. De annyira primitivek, tudatlanok, buták vagytok, hogy fel sem ismeritek.
Én nem gyúlölöm orbánt , sem a Co-t, mmert a dialektika szabályai szerint akkor valahol szeretnem is kéne. Nem, nem gyúlölöm- csak megvetem, undorodom tőle- mint a csúszó-mászó hüllőktől.
kereső
@Maccska: 08:12 Megnyugtatlak cicus, hogy többet jártam/járok "nyugat európába", mint te- igy aztán első kézből szerzett tapasztalataim vannak- nem a bohár/trombitás istállóban megirtak.
Sziszifusz
@vacsi: 08:16

" Nem árt néhány kínai rendőr, aki figyel rájuk ! " ... és még ki tudja mi másra is !

Egyébként úgy vélem, ezzel az intézkedéssel Magyarország szuverenitása csak erősödni tud.
Vagy mégsem... ki tudja ?
A magyar, vagy a kínai törvények betartására felügyelnek ezek a kínai rendőrök ? Lesznek kínai polgárőrök is ?
Szerintem ez a dolog nem az aminek az első pillanatban látszik .
kereső
@Maccska: Qrvára tudjátok hangoztatni most ezt a szuverenitást, amely résztekről- mimagyarok részéről csakis és kizárólag a "szövetségeseinkkel" szemben értendő. Mindenki más- kinai, koreai, orosz, török-türk kapcabetyár diktatúrákkal szemben nem. Hejj, de szépséges is ez - ez a "legpocsékabb nemzet" titulus, amit orbán - követve nagy előd horthy -t- ismét kiviv az ország számára.
Géza
A magyar rendőrök is teljesítenek nyáron szolgálatot Horvátországban, mégse acsarkodnak a liberálisok a szuverenitás miatt, amit egyébként gyűlölnek.
Csizmás Kond
...kellett ez a téma mert már azt gondoltam hogy a sok vinnyogó meghalt, eltünt... olyan csend volt.
...és kémkedés...aki ennyire ért hozzá miért itt próbál akadékoskodni, miért nem az illetékes minisztériumba adja elő félelmetes tudását ?
sándorbence
" Magyarország kinyitja az ajtaját egy másik, kifejezetten autokrata jellegű ország hatóságaihoz kötődő személyek előtt."
teljesmértékben egyetértek aszakértővel a kinai kommunista párt nagyon jol
figyel mindenkit othon ezcsak akezdet akét komcsi vezetés megértiegymást mocskok
KisTehen
@Maccska: agyalágyultaknak felesleges magyarázni
Nessy
A jövő: A kínai rendőr megbírságolja az indiai buszvezetőt, mert nem figyelt a zebrán áthaladó filippinó munkásokra, és majdnem balesetet okozott!
Yoda69
Az értetlenkedőknek
@KisTehen: Az USA NATO tag, Kina nem.
@Géza: Horvatorszag EU tag, Kina nem.
kereső
@KisTehen: 09:45 USA NATO tag? Igen. Magyarország NATO tag? Igen. Miért nem azzal jössz, hogy jöjjenek má az Észak-koreai kollégák is! Nagy baj az agybaj felétek
Csizmás Kond
...ja és szuverenitás...amikor ámerika lekémkedte az uniót, a németeket, a franciákat és még kitudja kit mint baráti ellenség az mi volt ?
csak úgy....
mikor 0rbánék kitalálnak valami nagy baromságot, akkor az itteni fifi csöcseléknek az a dolguk,hogy megvédjék a viki és társai idióta ötletét! - közben észre sem veszik, hogy ezzel szembepisálják a góréjuk szuverenitási törvényeit, amit maga 0rbán is szembepisál! :)
KisTehen
@Yoda69: @kereső: a kínaiakkal is szerződésünk van, mint a nato-val vagy az eu-val
KisTehen
@Yoda69: @kereső: ti tényleg nem gondolkodtok?
Yoda69
@KisTehen: Van a kinaiakkal NATO es EU tagság szerződésünk? :)
Latom marha nem te osztod az észt a fideSSben.
kereső
@KisTehen: 10:45 Milyen szerződés? Kormány? Mert az Eu-val, NATO-val népszavazassal megerősitett csatlakozási szerződésünk van- amely tagsági jogot biztosit az ország számára. És a kinai kommunista párttal?- csatlakoztunk a kinai népköztérsasághoz? Boci??? Hogy is van ez akkor mostan? A kormány mikor kapott felhatalmazést arra, hogy felülirja , vagy negligálja a két a népszavazást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.