A politikai pályára lépett férfi felemlegeti, hogy a miniszterelnök vejének barátja összesen 47 százalékos tulajdont szerzett a magyarországi Auchan hálózatban.

Úgy tűnik, hogy egy pillanatra sem lassul Magyar Péter kommunikációja, óráról órára szivárogtat ki valamit, vagy éppen sokakat érdeklő kérdéseket tesz fel. Most például Orbán Viktort találta meg a közösségi oldalán, és arra vár választ a miniszterelnöktől,

vajon szerzett-e az ön családja, akár közvetetten tulajdonrészt a hazai Auchan üzletekben, illetve ki volt az a családtag és hány százalékot kért neki a Sparból?

Magyar Péter nekirontott Orbánnak – Azt tudakolja, melyik rokonának kért részesedést a Sparból

Magyar a kérdéseivel ismét felkorbácsolhatja a közhangulatot    Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Azt tudjuk, hogy Jellinek Dániel, az egyik leggazdagabb üzletember, 47%-os tulajdonrészt szerzett a magyarországi Auchan hálózatban. Azt is tudjuk, hogy milyen szoros üzleti szálak fűzik össze az Ön vejét, Tiborcz Istvánt és Jellinek Dánielt. Elhangzottak olyan információk háttérbeszélgetéseken, hogy az Ön veje is beszállna az Auchan-ba. Így történt végül? Akár Jellinek Dánielen keresztül?

Azt ugye már tudjuk az osztrák Spar vezérigazgatójától, hogy Ön valamelyik családtagjának részesedést kért a hazai Spar bolthálózatból, de a Spar tulajdonosai inkább védelembe helyezték a tulajdnonuk egy részét Svájcban. Ki volt ez a családtag és hány százalékot kért, Miniszterelnök Úr?

Mióta az osztrák vezérigazgató erről nyilatkozott, megkezdődött a kormányzati fenyegetés a Spar irányába.

Bevett gyakorlat Önnél, hogy a családjának részesedést kér nagy, multinacionális vállalatok hazai üzletrészéből?”

– olvasható Magyar Péter posztjában.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Be vannak szarva a Magyartól és joggal. Meg körömmel.

Nem félős a gyerek és igen mély tudással rendelkezhet a fidesz aljasságairól. Hát csak nosza, üssed a vasat amíg el nem törik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Még egy: ez nem nekirontás, hogy azokat a kérdéseket teszi fel Magyar, ami mindenkit érdekel, mindenkit foglalkoztat, ami bemutatja az állammaffia működését!
Az meg kimondottan bosszantó, amikor a hülyemagyar maffiahívők azzal jönnek, hogy az ellenzék is lopott! Mert ha így van, akkor miért nem csukták le őket, senki nem kért számukra mentességet!
Elég volt a politikusok büntetlen bűncselekményeiből!
Béla333
Ha a politikusok köztörvényes bűncselekményei közül jónéhány jogilag el is évült, még tegnapról is van olyan bűn, ami nem évült még el. Elég, ha ezekért kapjuk el a mocskos bűnözőket!
Meg aztán ha elévült, attól még bizonyítékokkal a választók elé kell tárni, hogy legalább lássák, hogy imádottjuk mekkora gazember volt!
Talán így rádöbbennek, hogy mennyire át lettek verve, mennyire nézték őket hülyének és talán a társadalom tanul a történetből. (Bár erre kis esélyt látok!)
simmering73
Ami a Spar ellen zajlik, az a háttérben mindennapos. Mindent az Orbán-maffia kontrollál, minden üzleti tevékenység politikai kegy. Ha bárki bármibe kezd, befektet, Magyarország határain belül vállalkozást csinál, és az jól megy, pillanatokon belül Orbánba és embereibe ütközik. Ugyanaz a hálózat tart a kezében és ellenőriz mindent.

Mindenki addig működhet szabadon, amíg az beleillik az Orbán-maffia stratégiájába, nem sérti az Orbán-család, a strómanjaik, oligarcháik érdekeit, illetve amíg nem vetnek szemet valaki üzletére. Aki útjukba kerül, elszeretik azt, ami az övé, menthetetlenül megszerzik, kinyírják vagy elüldözik.

A felszínen politikai locsogás zajlik, gyűlöletkeltő uszítás, bűnbakképzés, hogy az emberek gondolkodását irányítsák, a figyelmüket eltereljék, rabszolgává tegyék őket, míg a háttér farkasok tanyája, hiénák és sakálok földje, ahol az Orbán-család emberei és hűbéresei szabadrablást folytatnak, elválaszthatatlanul az állami tulajdontól és közpénztől.
nepszava.us/a-spar-ellenallt-annak-hogy-barmit-elvegyenek-amire-szemet-vetnek/
teuton
@Őrnagy: Aha! Szoval akkor gyakorlatilag megindokoltad/bevallottad, hogy a potrohos gazdad maffiaja ezert titkosit 20-30 evre valamit! Vagyis amikor kiderül, akkorra mar ugy va idözötve, hogy elevült... Tehat gyakorlatilag a bünözök a sajat maguk altal hozott törvenyekkel vedik be magukat! Ja, akkor mar tudom, mit jelent az ILLIB! MAFFIA!!!
CsipkeRózsa
Több Magyar Péterre van szükség, a Spar is azt bizonyítja. Egyedül nem megy!
Géza
Miért nem fog össze Hadházy-val?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.