Gyurcsány szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak

Gyurcsány Ferenc szerint most nagyjából minden második ellenzéki szavazó a DK környékén van. A politikus ezt a Politikai Ifjúsági Party (Polip) Egyesület közéleti táborában tartott fórumán mondta el szombat délután.

Gyurcsány a Facebookon is közvetített és a Telex által szemlézett beszélgetés során kijelentette, hogy a kegyelmi ügy és Magyar Péter megjelenése egy „instabilitásra” és „mozdulatlanságra” való válasz volt, úgyhogy nem csodálkozik azon, hogy előállt ez a helyzet. Szerinte Magyar már az első interjúban úgy pozícionálta magát, hogy a Fideszből jön, de velük elégedetlen, és nem is akart kapásból politikus lenni, csak lerántani róluk a leplet – ez pedig elsősorban ellenzéki szavazókat szólította meg. A következő fázis az volt, hogy politikusként definiálta magát, akinek vannak konkrét céljai, de nemcsak a NER-t akarja leváltani, hanem a NER ellenzékét is. Gyurcsány szerint ez a jelenség többet árt ellenzéki oldalon, mint kormányoldalon, de a legkevesebb fejfájást a DK-nak fogja okozni, más ellenzéki pártok számára ez nagyobb kihívás.

Gyurcsánynak szegezték a kérdést, hogy hátralép-e – Itt a megdöbbentő válasz!

Gyurcsány szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak – Fotó: Facebook

Az ellenzéki politikus ezután kapott egy kérdést, hogy nem kellett volna-e 2006-ban az őszödi beszéd eseményei után lemondania, mivel látható, hogy az ő nevével operál a Fidesz, hogyha „goebbelsi módon politikai ellenfeleiket le akarják mészárolni.” Nem gondolkozik azon, hogy most hátralép, ha már elmulasztotta ezt a gesztust 2006-ban?

Gyurcsány erre azt felelte: szerinte téves állítás, hogy a lemondás az államférfiúi gesztus. Egy kormányfő feladata nem a lemondás, hanem a bizalmatlansági indítványra való reagálás, azaz szerinte az volt a helyes lépés, hogy a parlamenttel megerősíttette az iránta való bizalmat. A jelenlegi hátralépéséről pedig azt válaszolta a kérdező fiatalnak, hogy „a Fidesznek az az érdeke, hogy engem leszedjen”, és ő addig van, amíg mögötte elegendő választási támogatás van. Mindezt végül úgy foglalta össze: „Nem Gyurcsány a kétharmad oka, hanem a gyurcsányozás.”

Gyurcsány a beszélgetés végén leszögezte: ő nem akar megfelelni „egyetlen kedvencnek sem”, ő a választóinak szeretne megfelelni. „Jópofa dolog lájkbajnokságon indulni”, de van ennél fontosabb: „visszavezetni az országot oda, ahova való (…), ahhoz pedig másfajta hozzáállás kell, mint ahogy egyik-másik kolléga gondolja”.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A gyurcsányzás oka Gyurcsány.

vagy netán a 4 évszek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
A gyurcsányzás oka Gyurcsány.

vagy netán a 4 évszek?
Béla333
"Gyurcsány Ferenc szerint most nagyjából minden második ellenzéki szavazó a DK környékén van."

Az Iránytű Intézet április 17–19. között, CATI-módszerrel, 1073 fő részvételével végzett közvélemény-kutatás:
Tisza Párt – 26 százalék
DK–MSZP–Párbeszéd – 10 százalék

Feri! Mi a fenéről beszélsz? Magyar Péter helyett foglalkozz inkább a maffia leváltásával!
jesz
Gyurcsány a legnagyobb ártalom a baloldalon.
Béla333
Feri! Megírtad már a könyvet?:
"Gyurcsány Ferenc 2006-ban azzal zárta hírhedt őszödi beszédét, hogy ha már nem lesz miniszterelnök, ír "majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról"."
infostart.hu/belfold/2009/03/30/gyurcsany-jovoje-kib.szott-jo-konyvek-irasa-vagy-uj-part-267312

Mindenkinek jobb lenne, ha az ellenzék bomlasztása helyett megírnád végre azt a könyvet, mielőtt még késő lesz...!!!
Pegero
Fletó! Téged kéne odavezetni, ahova való vagy! Börtön!
Pegero
Feri!
Nem sül le a pofádról a bőr? Mégis mit képzelsz magadról?
Ki vezényeltetett lovasrohamot a tömegbe, ki verte szét az ünneplő Fideszes tömeget gumibottal?
Ki lövetett ki szemeket? Ki miatt halt meg az egyik honfitársunk évekkel később?
Ki kardlapoztatta a tömeget?
Ki vezette polgháború szélére Magyarországot?
Ki vitte csődbe hazánkat?
Kinek az országlása alatt lett 12% a munkanélküliség?
Kinél volt 12% az államháztartási hiány?
Kinél volt 85% a GDP arányos államadósság?
Kinél csökkent az aranytartalék le 3 tonnára (ma jelenleg 99 tonna) ?
Befoghatnád már végre!
Yoda69
Teljesen igaza van. Mit szamitana ha visszalepne? A pedofilok ugyanugy gyurcsanyoznanak mint eddig. A rogan propagandaval, amely lefedi az orszag 95 % mediatartalmata barmit elerhetnek. Aki eddig nemszavazott a DK-ra az ezutan se fog, viszont a tabor viszonylag stabil erot kepvisel. Nem cserelgetik az eszmet es az ideologiat mint a fideSS, ugyanazt mondjak miota megalakultak.
Meglatjuk mi lesz az outcome junius 9-en., felteve hogy nem csl a fideSS. Ettol pontosabb statisztikat senki nem tud csinalni.
jáger laszló
Gyurcsány válasz
1et hátra és utána mindig 2t előre!
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
Ezek az "újra hasznosított" kommunisták, zöld köpönyegben - vörös béléssel, csak akkor hagyják abba, ha már a sárga föld elfedte a görögdinnye létüket...! :)
Pusztai
Komcsiznak, sorosoznak:
imgur.com/aM2iWUF

Összenő ami összetartozik.
A komcsi ezerrel komcsizik miközben komcsi elveket vall, komcsi bölcsőbe született komcsi nevelés elvek, ... , egyetlen kormány volt 32 év alatt melynek minden tagja komcsi volt: a komcsizó komcsi 2010-es kormánya.
ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/
Pálinkás Pál
@Pegero: " ünneplő Fideszes tömeget "...miről beszélsz húgyagyú barom..?...arról a koszos csürhéről, aki gyújtogatott, kocsikat borított fel, szétverte, lopta a tv-székházat...szerencsétek volt a fletóval,...én másképp intéztem volna...a tóth " torockai " laci sem szállt volna ki a rendőrautóból, ahonnan hangosbeszélőn hergelte a tömeget..és ma nem lenne orbán - probléma sem...
Pusztai
@Yoda69: A probléma az, Gyurcsány nem kezeli, nem gyűri vissza az ellelne folyó hazug, aljas karaktergyilkosságot.
16 év alatt ráégett sőt beégett, ez átmegy Dobrevra, a dk-ra sőt az egész ellenzékre.
Ez az egész Gyurcsányozás alapja.
Ha egy parádés riposzttal visszagyűrné a xart, lehet befejezné a fidesz mert a saját szarukat hazudják Gyurcsányra de ez a tetves idióta nem képes egyetlen riposztra sem, mákos bejgli recepttel nem lehet a fidesz ellen politizálni.
25-30% fidesz szavazó van Gyurcsány mérhetetlen fassága miatt!
Mondom úgy hogy a dk-ra szavaztam, EDDIG!
ennek vége!
csak úgy....
ferkó ugyan azt a ragasztót használja a székén, mint a kisz dagi haverja...
ferkó él ,ferkó élt, ferkó élniakar , - ugyan ez a dagira is érvényes.
@verőce21: 0rbánt a volt komcsit melyik kategóriába sorolod?
Pusztai
@csak úgy...: ne feledd, Fleto kijelentette: HOBBIJA A POLITIZÁLÁS!!
Élvezi, nem fogja abbahagyni aq mi nagy örömünkre lehet gyurcsányozni végitéletig, mert a hobbiját az ember csak a halálos ágyában hagyja abba, Fleto akkor sem fogja.
kereső
Magyarországon minden baj , probléma okozója...eredője Gyurcsány Ferenc. Nem orbán viktor...a fülkeforradalmával, a centrális erőtérrel, a NER-rel, És főleg nem a "bamba" nép, amely hagyta magát megfosztani a jogállamtól, a demokráciától, és vagyonától. Á nem. Csakis és kizárólag gyurcsány, meg a gyurcsányisták...Na megnyugodhattok kedveskéim, a kánaán eljövetele már közel van...amit orbán nem tudott elintézézni 18 év alatt,holott száz milliárdokat költött rá, ahhoz MP-nek nem kellenek évek sem, elég lesz az év hátralévő része...
Horizont
@Pegero: 23:13
Jesszusom ennek egy pontja sem igaz. Hazugság vagy csúsztatás.
Tényleg egy eszement agyhalott ország vagyunk. Gyurcsánynak vannak hibái ez tény ahogy minden politikusnak, kinek több kinek kevesebb. Van olyan akinek bűnei vannak.
Nem Gyurcsánynak. Le kéne már szállni erről a Gyurcsányvonatról. Szánalmas.
Pusztai
@kereső: ne feledd!
Nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia és a hazaáruló tömeggyilkos pszihopata vezére.
---Mit várjunk a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló gazemberétől, akiben a szolidaritás NULLA??
Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.
Horizont
Én haragszom az ellenzékre, de nem értek egyet azzal, hogy lépjen vissza, hátra. Miért is???
Pártelnök. A pártot ő alapította. Kéri valaki is, hogy orbán pártelnök lépjen már hátra? Vagy Semjén pártelnök? Vagy a többi??? Amúgy mi a lófasz történne ha visszalépne Gyurcsány? orbánból jóságos elsőáldozós kisfiú lenne? Eltűnne az államadósság? Megszeretné orbánt Európa??? Eltűnne a szegénység a lopással együtt??? Vagy mi a franc? Őrület ami itt megy már.
Pusztai
@Horizont: nu ezé szoktam vala mondani vagy 20 éve: azonnal leleplezni, visszagyűrni a xart, mert amit a fidesz és hívei aljas módon kommunkálnak az pont a fideszmaffiára igaz.

Ez a probléma fletóval is: 16 éve hagyja: bármit ráhazudhatnak, kussol, vagy ír egy mesét, receptet.
Horizont
@Pusztai: Ez igaz, de megkapta érte a büntetését? Igen.
Ez van a politikában. orbán is meg fogja kapni a maga büntijét.
kereső
@Pusztai: Na, most akkor mi is a problémád tulajdonképpen? Hiszen gyarapodik a "tábor", mert nem orbán az "ellen", hanem "gyurcsány"...és a dk , meg amit következetesen képvisel...Puzsérnál teljesen nyilvánvaló vált, és elő jött a "kacsa definicója"...megjegyzem vastapssal övezve.
kereső
@Pusztai: Csak még azt nem tudom, hogy ez után majd kit fogtok szidni, és kikiáltani ősellenségnek...ja, majd akire MP rámutat.
Béla333
Csak úgy felhívnám a figyelmet, hogy míg MP 1-2 szer szúr oda Gyurcsánynak (Talán a hétvégén pl. egyszer sem!), addig a DK-sok (Gyurcsány, Klára asszony, Molnár Csaba) csak a hétvégén vagy tucatszor mocskolták Magyart!
A DK milliókat költ Magyar lejáratására (nem a maffia, O1G ellen, hanem Magyar ellen!), addig Magyar max a gyűlésein olvas be az álellenzéki DK-nak!
Pusztai
@kereső: Te is politikai elemző vagy??
Én 2huszonéve a fideszre mutatok, bárkire szsvazok akiben reményt látok hogy leváltsa a fideszt és elszámoltassa.
A szociknak 3x volt lehetőségük elszámoltatni a geczit 1x nem tették meg.
MP például beigérte sőt azt is: visszaveszik a szétlopott vayont.
És ha holnap a momentum vagy a Duna párt igéri akkor rájuk is szsvazok, de ha valaki 3x elbaszta a geczi ismert bűneinek elszámoltatását, azzal nem szabad közösülni.
Sőt 2006 után a sikertelen erőszakos állampuccskisérlet után a geczinek 15 év nézett ki és a szoci-koalal kussolt.
Sosoem bocsátom meg !
kereső
@Béla333: Mi lesz veled Bélám, ha nem lesz sem gyurcsány, sem a dk? Mert nem lesz.
Amúgy a "beszólás"...az a fideSS hazugságainak megismétlése, élén a szemkilövetéssel. És, ami ugye erény és vastaps..azaz a x@r visszagyűrése mindenkinek, aki kritizál, az mindenki másnál mocskolódás-ha az MP-t éri. Igy van ez Dézsi András ujságiróval, igy van Hadházyval, igy van Dobrevvel- akit lehülyéz, igy van Cseh Katkával, és igy lesz mindenkivel aki szót mer emelni, mert Őt csak hódolat illeti és nem birálat a fehér slimfit ingében. Gyorsan keress egy új utálni valót, mert már nem sok időd van...
kereső
@Pusztai: Nem vagyok politikai elemző...én csak figyelem az eseményeket, és hallgatom/olvasom amit MP mond. Pl. 2006-ról is Puzsérnál.- és mindezekből vonok le következtetéseket. Tudod, a munkám egyik része, hogy a már megtörtént eseményekből, tényekből kiindulva következtessek a jövőbeni folyamatokra...bár ezeknél az a stabil kiinduló pont, hogy számok. De az amit most látok tényként, az arra enged következtetni, amit irtam...na, de nekem immár a 11 is páros. Én ezt már elengedem...hiszen én vagyok itten a "x@ros dk-ás", mint az megjegyezte itten az egyik kedves .
nepszava.us/orban-beszel-magyar-peterbol-vastaps-fogadja/
Béla333
@kereső: 08.30
Ne aggódj! Ahogy "Pusztai@" is írta, a Ferinek a politika a hobbija, nem fog leállni, annyi fanatikusa lesz neki, hogy ne kelljen nyugdíjba mennie!
Te meg próbálj egy kicsit megnyugodni, azért mert nem a DK lesz esetleg a legerősebb ellenzéki alakulat, azért még nem dől össze a világ!
Sőt! Szerintem jobb lesz...!!!
Pusztai
@kereső: mint írtaqm eddig dk-ra szsvaztam, és békében magasan Dobrevet tartom a legalkalmasabb miniszterelnöknek, hogy az országot vezesse.
A fidesz leváltásához és a geczi és maffia elszámoltatásához sokkal drasztikusabb, erősebb kommunikációra van szükség!
A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!
Szarsímogatással, béke ajánlattal, puszival a fidesz csak még nagyobb gazember lesz, mert látja: gyenge az ellenfél.
HATÉKONY, ÜTŐS KOMMUNIKCIÓ!!!
RIPOSZT, LELEPLEZÉS!!
MP meg azt csinálja amit vagy 15 éve hiányolok és ezerszer beírtam mindenfelé-
Pusztai
@Béla333: NAGYOBB A SANSZ A VÁLTÁSRA, a dk láthatóan elérte maximumát, nem látni változást, tehát nincs remény kiugrásra, ezért tud MP tarolni!
14 éve a legjobban kommunikáló pRolitikus.
Dr. Proktor
@kereső: Nem veled van problémája az illetőnek hanem a DK-val, csak rajtad csattan az ostor!
Gyurcsány pedig nagy lökést adhatna a DK-nak ha feleségestől nyugdíjba menne, na de az egó - az nem bír magával...
kereső
@Dr. Proktor: Te ezt most igy tényleg komolyan gondolod? A dk-nak az adna nagy lökést, ha leváltaná és nyugdijba küldené mindkét alapitóját, akik közül az egyik a párt "monogramja"? Megáll az eszem. Gyurcsánynak, DK-bnak, a dk-nak azért kell eltúnnie...feloszlatni, mert talán az egyetlen párt, amely ragaszkodik a demokráciához, az "erősebb"/több Európához. Gondolod, hogy ha eltúnik a "két kovász", akkor a dk-nak lesz létjogosultsága/sőt még nől is ha ragaszkodik ezekhez az értékekhez? Nem Gyurcsányról van itt szó, vagy DK-ról, hanem azokról az elvekről...amelyekhez ragaszkodnak. Tényleg ennyire naivak vagytok...hiszen ezt hirdeti immár úton útfélen minden szélsőjobbos..., hogy no demokraci, no europa,no liberte,no emberi jogok(az meg mi a faszság?) ...legyen szuverenitás, meg NER--------mert azzal végső soron semmi baj nincsen, csak nem a megfelelő ember vezeti.
De mint fentebb is irtam, ez meg fog oldódni az év végéig...mert 2025-nek már a 2026-os választásról kell szólnia, meg ahhoz a pártépitésről- hisze az ogy-nek nem lehet neki menni egy egy személyes párttal, miközben be kell lakni az EPP-t is.
balos
@kereső: Detto!Aki a fideSSből kiábrándul,az ott folytatja ahol megszakadt a kitartottsága!Ez bejön a barmoknak!Lásd ott a fideSSes példa!
balos
@Pusztai: csúti kettő szinre lép!Ne legyen igazam,de jobbról eddig mindig tömeggyilkosok jöttek!
Cherry
Gyurcsánynak már régen el kellett volna tünni a politikából,csak ront a pártjának, MP vel szemben sehol nincs...
kereső
Jászapátiban ajánlásgyűjtés közben támadtak rá a DK helyi önkormányzati képviselőjelöltjére – közölte a DK hétfőn. Az eset vasárnap történt, amikor Ungvári Istvánt, aki a település egyetlen ellenzéki párti jelöltje, a nyílt utcán támadták meg.

„Az ellenzéki politikust már napok óta fenyegetették, ami végül odáig fajult, hogy támadója ököllel olyan erővel mért ütést a képviselőjelölt fejére, hogy mentőknek kellett őt kórházba szállítani” – írja a DK közleménye.
Pegero
@Pálinkás Pál: Hol voltál, mikor az ég zengett? Mert én ott voltam az Astoriánál és élőben követtem az eseményeket! Mondhatsz amit akarsz, Gyurcsány egy rohadt briganti hazaáruló, gazember!
Pegero
@Horizont: Csak azért nem füzök a kommentedhez megjegyzést, mert nem akarlak itt a nagy nyilvánosság előtt porig alázni és vérig sérteni!
Horizont
@Pegero: Azért az a megalázás nagyon nehéz lenne vagyis inkább lehetetlen.
A vérig sértés lehetséges na de alázni??? Ne csináld már.
Pegero
@Horizont: Nem csinálom, kíméllek! Nem akarom, hogy anyázzál.
Horizont
@Pegero: Én csak válaszolva szoktam anyázni. Pl. amikor ez a ványadt macska azt írja, hogy munkásőrkurva voltam. Szerinted szó nélkül hagyom??? Hát nem.
Pegero
@Horizont: Azt írta a @Maccska:, hogy munkásőrkurva voltál? Na de ilyet, nahát!
Remélem nem igaz!
Horizont
@Pegero: nagyon vicces vagy. ja nem...
Pegero
@Horizont: Akkor most igen, vagy nem?!
Horizont
@Pegero: Na jó befejeztem veled. Nem vagy jópofa nehogy azt hidd.
Pegero
@Horizont: Visszakerestem @Maccska: beszólását ahol "vén komcsi munkásőr maca"-nak becézett. Ne duzzogj, mert elsírom magam! :-)))
Pálinkás Pál
@Pegero: miért lettem volna ott, nemzethy csürhe,...?
Pegero
@Pálinkás Pál: Mert akkor most nem beszélnél hülyeségeket.
Horizont
@Pegero: "a horizont nevű munkásőrkurva elhallgatott."
Dr. Proktor
Nem az ellenzéknek árt Magyar, nem úgy értette Gyurcsány, mert annak már nem nagyon ehet, hanem az ellenzék pénzének ami várhatóan jelentősen zsugorodni fog...
Az ellenzék már tizenéve beleszokott az ellenzékiségbe és a vele járó ellenzékiségi pénzbe és juttatásokba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.