Nem hallgatott tovább a kormány, kiadta az információkat. A Belügyminisztérium államtitkára, Rétvári Bence részletesen kifejtette a kínai rendőri erők jelenlétét és szerepét Magyarországon, miután Sas Zoltán, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának jobboldali elnöke érdeklődött a Kína és Magyarország közötti védelmi megállapodás tartalmáról. Rétvári Bence felidézte, hogy Wang Xiaohong, Kína közbiztonsági minisztere és államtanácsosa látogatást tett Budapesten, amelynek során a felek lényeges lépéseket tettek a két ország közbiztonsági szervei közötti kapcsolatok erősítése érdekében. A tárcavezetők olyan megállapodásokat írtak alá, amelyek a rendészeti együttműködés megerősítéséről és a közös járőrszolgálatról szóltak.

Forrás: promotions.hu
Feltöltő: Őrnagy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A lényeg hogy nagyon szuterének' vogymuk'. Az Unió és NATO tagként Európa közepén szopjuk az orosz, kinai meg a többi nem demokratikus ország cerkáját, őket istenitjük közben köpködünk az EU-ra és az USA-ra, eladjuk az országot Kínának és még a rendőreit is ide hozzuk, mi a f*szom van már ebben a szarkupac országban? Amúgy meg liberális és Európa pártinak indult fidesz, hogy a bánatba jutott ide, és a szavazóiknak ez így rendben van?! Komcsiból liberális utánna vissza komcsiba és ez fel sem tünik a kicsi birkáknak?! Lassan átnevezhetnek minket Kínai-Magyar Kommunista pártra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Dr. Proktor: együttműködés b+

nem csak kínai rendőrök járőröznek náluk
Horizont
@Őrnagy: Tőled hányok baszd meg.
Horizont
@Őrnagy: nagyobb örömed sose legyen kretén balfasz.
kereső
Milyen "belsős információt"? Azok után, hogy Hadházy nyilvánosságra hozta a belügy, a kinaiakkal kötött szerződéseinek főbb pontjait...?A magas rangú politikus meg elhajlitja a valóságot,/ill. nem bontja ki az igazság részleteit/ mert ezen szerződéseknek nem a kinai rendőrök járőrözése a legfontosabb pontja...bár , mindkét szerződés sérti az ország szuverenitását, -és tényleg az országét, nem orbánét- és szembe megy a két szövetségi rendszerrel amelynek tagja az ország.
rücsü41
Nem csorbult a szuverenitásunk azzal,hogy a hatalom kényszer intézkedéseit más ország rendőrei is elvégezhetik az országunk területén belül.Mi a biztosíték arra, hogy a kínai rendőrök magyar embereket nem vegzálják, igazoltatják , ellenőrizik?Semmi, és ez a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.