Kifejezetten mérges a Tisza Párt alapítójára, mert állítása szerint több mint hárommillió embert szabadítottak fel a Fidesz uralma alól, amit most elvesz előlük.

Magyar pártja Budapesten is elindul: a Tisza a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben indít jelölteket – írja a 24.hu.

Dobrev Klára kimondta: fél Magyar Pétertől, mert veszélyezteti a DK sikerét

Dobrev Klára mérges Magyar Péterre/Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Dobrev Klára az index.hu-nak adott interjújában ezzel kapcsolatban elmondta: nagyon neheztel a Tisza Párt alapítójára.

„Magyar Péter pártja sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjünk el. Én ezért nagyon mérges vagyok, mert 2019-ben az ellenzéki közösség legnagyobb sikere volt, hogy önkormányzati szinten több mint hárommillió embert szabadítottunk fel a Fidesz uralma alól”

- fogalmazott.

„Rendkívül felelőtlen hozzáállás kockáztatni, hogy ezeket a polgármesteri pozíciókat visszaszerezze a Fidesz. Ráadásul tényleg megkérdőjelezi, hogy Magyar Péter az Orbán-rendszert akarja-e leváltani”

– tette hozzá.

Forrás: index.hu, 24.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Milyen sikert veszélyeztet? Hol a siker már bocsánat???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
"Rendkívül felelőtlen hozzáállás" - a demokráciába beletörődni.
Pusztai
Az utóbbi pár hónap azt hozta, akiben a legjobban bíztam mert tudása mindene megvan ahhoz jó vezetője legyen MO-nak, gyenge.
Nagyon gyenge.
a fidesz ellen ő is totálisan alkalmatlan a kommunikációra, pedig 90%-ban ezen múlik a fidesz eltaakarítása.
Panelok, gyenge szövegek, mások hibáztatása saját gyengeségük okán, tébláb impotenciával megtámotva.
Brrrrrrrrrrrrrr!!!
Csizmás Kond
...ez egy kurvára kommunista kifejezés...
Horizont
Milyen sikert veszélyeztet? Hol a siker már bocsánat???
KisTehen
na tessék ... varga után már dobrev is fél magyartól

HAHAHA
KisTehen
pedig még elő se vette a csatos szíját
Őrnagy
„Rendkívül felelőtlen hozzáállás kockáztatni, hogy ezeket a polgármesteri pozíciókat visszaszerezze a Fidesz. Ráadásul tényleg megkérdőjelezi, hogy Magyar Péter az Orbán-rendszert akarja-e leváltani”

Jogos Klárika félelme! Már az Új és mégújabb Messiások azonos finanszírozói is rájöttek, hogy a Gyurcsány-Dobrev páros és a többi aprócska párt ideje lejárt, a Momentum egy hatalmas csalódás, tehát aki le akarja győzni parlamenti választáson a fidesz-KDNP pártszövetséget Orbánnal, vagy Orbán nélkül, annak először a teljes ellenzéket kell megkísérleni leváltani!
Nincs más út a sikerhez.

Tehát Klárika nyugodtan aggódhat, mert rá hamarosan már nem lesz semmi szükség. Nekel Gyurcsánnyal együtt 2006 óta egyáltalán nem hiányoznának, ha rég nyomtalanul eltűntek volna a közéletből.
KisTehen
szegény feri ... egy kicsit sajnálom őt ... 70 millát tolt bele a dékába a 2022-es választás előtt ... de karácsony és mzp meghekkelte az előválasztását és a klárija hoppon maradt ... most meg a péter hekkeli meg őket :)
KisTehen
mondjuk a 70 millájával labdába se rúghatna magyar mellett ... csak magyar tüntetései voltak 100-150 milla
Őrnagy
@KisTehen: 09.41

Úgy volt, hogy Rogán tóninak kellene legjobban rettegnie, és amíg teheti elmenekülnie az országból valami eldugott vidékre, de hogy, hogy nem Rogán Tóni se nem retteg, se nem menekül, és még a beígért "Atombomba" se került még elő, amit MP le szeretett volna dobni!
Vajon mi történt az "Atombombával" ?
Talán ellopták?
Dr. Proktor
Klára asszony erősen téved!
Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc veszélyezteti a DK sikerét, a lustaság és teszetoszaság pedig csak tovább ront rajta...
( Amúgy pedig ha siker a 12 év vesztés - akkor csak gratulálni tudok a helyzetértékeléséhez! )
KisTehen
@Őrnagy: csak egy füstbomba volt, amit végül ledobott

HAHAHA
Peller Anikó
Kedves Klári fári, a Magyar Péter NEM az Orbán-rendszert akarja leváltani.

Magyar Péter az Orbánt akarja leváltani, lecserélni saját magára. Ami nem lenne nagy baj akkor, ha tartaná magát a programjához. Ezt még nem tudjuk, mert nem láthatunk a jövőbe.

Az egyetlen amit tehetsz ha abbahagyod az ellenségeskedést, mert szükség lehet az együttműködésre. Fogd már fel Klárika, a ködbe vész a vezető szerep az ellenzéki oldalon. A Péter helyzete valóban irigylésre méltó, mert belülről támad, ezért hiteles és hatékony. Ti meg unalmasak vagytok, de nem baj, szükség van rátok. De ha árkot ásol akkor elkúrod ezt az egyedülálló lehetőséget amit a magyarás. Ne ríjj, alkalmazkodni kell az égbőlpottyant viszonyokhoz.
KisTehen
@Peller Anikó: egy hiteles kékeres volt ner-es

HAHAHAHA
Őrnagy
@KisTehen: Csak nem azt akarod ezzel mondani, hogy az új "MESSIÁSUNK" hazudott a Messiáshívőknek? És erre a Messiáshívők még nem jöttek rá, hogy már a kezdet kezdete is tele van hazugságokkal? Mi lesz is később, ha a "MESSIÁS" egy orbitális hazugsággal kezdi?
sokanvagyunk
Nem kell félni, Klára asszony, MP nem fogja kilopni alólatok a benneteket "erősítő" két pártocskát.
sokanvagyunk
@Őrnagy: Olvass régebbi Orbán-beszédeket, Messiás-korából.
Sakk Matt
@Peller Anikó: Magyar ellenséges, a DK többnyire csak reagál. Magyar elhatárolódott Gyurcsánytól és a DK-tól. Magyar nem határolódott el a Fidesztől.
Ezek a tények. A többi spekuláció, fake news és pletyka.
KisGenyo2
Ne félj Klári, nem fog fájni! XD
Pusztai
@Sakk Matt: de független bírósági elszámoltatást belengetett!
És ne feledjük, 2006 előtt szdsz-es liberális volt MP!
sokanvagyunk
@Pusztai: ...és 18 évvel fiatalabb.
verőce21
Hatalmas öngól MP a lipsiknek...!
KisTehen
@Őrnagy: a messiáshívőket nem kell sajnálni

ner péter 14 évig a pénzükből élt ... és kegyelmet kapott tőlük

:)
KisTehen
@Őrnagy: csak fabrikálják és verdessék azokat a koporsószögeket ... sok sikert kívánok nekik :)

fidesz 48%
tisza 21 %
Sakk Matt
@Pusztai: Na és?!
Orbán 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé alelnöke volt.
KisTehen
@Maccska: lehetne ebből egy jó kis pókerparti ... de ferinek nincs vár a pucájában ... nem meri bemondani az all in-t :)
Béla333
"...állítása szerint több mint hárommillió embert szabadítottak fel a Fidesz uralma alól, amit most elvesz előlük"

Mert Klára asszony úgy gondolta, hogy ezeket ő már örök életre megvette, nincs dolguk vele?!
Mutasson a DK valami jobb alternatívát, amivel le lehet váltani a maffiát és elszámoltatni! Ne olyat, mint az elmúlt 14 évben, mert abból nem kér a választó! Ne sopánkodjanak, hanem dolgozzanak!
KisTehen
@Sakk Matt: 167 milla ... na ne röhögtess ... feri 1-2 milliárdért vette a bimbó utcai luxus otthonát
Őrnagy
@KisTehen: 10.37
Tehát Bajnai stábjával Soros pénzén sikeresen felszámolják az alkalmatlan ellenzéket, és marad a fidesz 2/3 a parlamentben egy másik alkalmatlan ellenzékkel.
Eladott Ország
A magyarhoz hasonló aránytalan választási rendszerrel rendelkező országokban mindenhol kétpártrendszerek alakultak ki, mert csak így van esély leváltani a kormányzó pártot. Lásd USA, UK, Kanada, Ausztrália. Előbb-utóbb ez nálunk is végbe fog menni, mert a kormányváltást akaró szavazók megértik talán, hogy csak akkor van esély a fidesz leváltására, ha mindegyikük egységesen egyetlen egy ellenzék pártra , illetve annak a jelöltjére szavaz. A mostani irtózatosan aránytalan választási rendszerben kormányváltásra kizárólag csak akkor van esély, ha a törpepártok eltünnek a színről és csökken az ellenzék szétaprózottsága. A legerősebb ellenzéki pártot pedig Összefogásnak hívják, és nem DK-nak. Ezt javaslom a Tisza pártnak is, mert most éppen a 2018-as Jobbikot épitik újra, akik nem fogtak össze.
Sakk Matt
@KisTehen: Szülői ajándékból/kölcsönből?
Őrnagy
@Dillárért Eladott Ország Marhaság! Súlyosan hibás elmélet!

: A fidesz-KDNP szövetség eredménye 2022-es választáson: 67,34 %

Mit érne el olyan országokban ahol van időnként kormányváltás, de nagyobb ország, mint Magyarország, és másképpen aránytalan a választási rendszer, és több mint két párt verseng:

1, Olaszország : 63,79 %
2, Franciaország:72 %
3 Egyesült Királyság: 85,85 %

Hiába egyesül a sok kis párt, ha dollárért eladják a lelküket és szemmel láthatólag olyasmit akarnak a választókra külföldi érdekből rákényszeríteni, amit nem esznek a választók, az összefosás lószart se ér! Ezért bukott hatalmasat az MZP a nagy összefosásban!

Nem elég azt mondanii a választóknak, hogy "tisztességesebbek leszünk, mint a fidesz, hanem úgy is kell voselkedni önkormányzatban, magánéletben egyaránt, és nem szabad az országot dollárért eladni a sanda nyugati spekulánsoknak! Vagyis szemmel láthatólag képviselni kell itthon, Brüsszelben, Washingtonban, Moszkvában, Kijevben és Pekingben legalámm Magyarország, és a magyar emberek érdekeit. Ez az alap. Az alapon felül még sok minden kell, például el kell hitetnie a választókkal, hogy azon felül, hogy nem lop túl sokat, mit akar kezdeni a gazdasággal, hogy gyorsabban fejlődjön, és jobban éljebnek az emberek!
Őrnagy
@Maccska: Természetes, hogy félnek! Rossz a lelkiismeretük!
Horizont
@Őrnagy: @Maccska: Látom kisöpörték a kommentjeiteket. Hahahahahahaha
Őrnagy
@Maccska: Én a katonai légierő tisztjeként nem ismerem a félelmet (Ezt a nevelést-kiképzést- kaptuk, hogy nincs félelem. Akinek a felkészítése sikertelen volt, mert alkalmatlannak bizonyult, azt nem engedték át a tiszti vizsgán.), de ezeknek a senkiháziaknak a félelmét megértem!
Őrnagy
@Horizont Gyagyás nyanya: Mit és hol söpörtek ki Gyagyás? Nem hiányzik egyetlen kommentem se!
sokanvagyunk
@Maccska: Túl magas a labda... Többeknek ugyancsak nem. :D
KisTehen
@Horizont: mama ... neked is törölték a kommentjeidet, már nem emlékszel? :)
Horizont
@Őrnagy: Gyagyás faszparaszt nézzél már rá az oldaladra csak a maiból van kommented húgyagyú az összes többit törölték hál istennek. Lám milyen hülye vagy még csak nem is látod barom.
Feller_Peti
Azt hiszem, sokunk nevében mondom:

ADDIG IS ÉLJEN A JOBBOLDAL, ÉLJEN A MAGYAR NEMZET.
SEGÍTSÜK, ÉPÍTSÜK ORSZÁGUNK-NEMZETÜNK-EGYMÁST!
Dr. Proktor
@KisTehen: Ti pedig még mindig a nerből éltek...
jancsipapa
Mert a sorozatos Fidesz kétharmadokat akkora sikerként értékeli ?
Horizont
@Feller_Peti: 13:28
te valami Rákosi reinkarnáció vagy ? Lököd itt a jelszavakat?
Ezt lehagytad: „A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke…”
orbánod is pont ezt mondja.
„hazánk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján!”
orbánod is pont ezt mondja.
Ne hagyd le ezeket se, mert még megharagszik és akkor ihaj csuhaj kikapsz.
Eladott Ország
@Őrnagy: "Kim Lane Scheppele a Princeton egyetem Magyarországgal foglalkozó alkotmányjogásza szerint: Magyarországon látható volt, hogy milyen egy nem szabad, és nem tisztességes választás. Orbán uralja a sajtót, így az ellenzék nem tudta eljuttatni az üzeneteit a szavazókhoz. A Fidesz közel tízszer többet költött a kampányra, mint az ellenzék, és messze túlment minden írott szabályon. De megúszta az ezzel kapcsolatos vádakat, mert a vádakról ítélkező intézményeket, testületeket is uralja. Csalnak a választásokon, azzal, hogy a hatalmi helyzetüket kihasználva, elmossák az állam és a pártjuk közötti határokat és választási ajándékokat osztogatnak, a szavazóhelyiségek előtt több helyen közvetlenül is fizetett a szavazatokért pénzben, vagy élelmiszerben."
uploads.disquscdn.com/images/a9289d9a395dc551c747ae7f479191ad66796dfabcd2afbfaa7d3ceeb72a2314.png?w=800&h=564
KisTehen
@Dr. Proktor: ja ... de, ha ner péterre szavazok, akkor nekem is kegyelmet adtok?
terlasz
Ha a népnek a kamupárt mögé bújó luficsávó kell, és nem egy évekig építkező párt, akkor hajrá betegország, hajrá fidesz!
NKF
A DK-MSZP-Párbeszéd összefosás bronzérmes lesz!
Béla333
DK siker: közös lopkodási lehetőség a maffiával. Lásd Zuglói 500 milliárdos üzlet a maffiózókkal.
Ha valaki belelát az összejátszók kártyáiba, az mindenképpen elkerülendő! Így MP és csapata nem jöhet a tűzközelbe.
Mindenáron meg kell akadályozni és ezt akár a maffiával is megbeszélik a közös érdekek miatt!
Akit érdekel, hogy milyen aljas üzletek folynak a DK-MSZP-Párbeszéd polgármestere és a maffia között, szánjon rá egy kis időt:
"Bejöttek egyeztetni. Elmondtam, mik a gondok. Pár nap múlva jött a kormányrendelet"
telex.hu/belfold/2024/05/08/zuglo-foepitesz-dienes-janos-horvath-csaba-bayer-construct

Na az ilyenek miatt nemkívánatos MP és csapata!
csak úgy....
@Maccska: mert a fideszben szerinted mindenki lopós? - mondom,hogy te vagy a legbutább megafonos! :)
azt hiszem,hogy jelenteni foglak a feletteseidnek!
verőce21
@csak úgy...: te még a török vendégmunkás munkatársaidat feljelentetted mindig...!
csak úgy....
@verőce21: na megjöttél végre te is, te jósdás buta álnok látnok!? :)
ugye te a ganyédombon szoktad kikapirgálni az idióta ötleteidet?
csak úgy....
@Maccska: = legbutább megafonos ! :)
verőce21
@csak úgy...: te csak egy besúgó, feljelentgető patkány vagy...!
csak úgy....
@verőce21: ha ez igaz lenne, akkor te már ülnél, te alja hazug lopós paraszt! :)
verőce21
@csak úgy...: azonkívül, naponta bizonyítod, hogy egy pitiáner, kisstílű, ócska hazaáruló patkány vagy...!
csak úgy....
@verőce21: ezt pont te mondod, aki a hazáját tönkretévö ,kínaiaknak - ruszkiknak eladó dagi miniszterelnököt támogatod? :) - te patkány!
@verőce21: = agresszív kismalac! :)
Horizont
www.kolozsvaros.com/2024/05/07/ez-nem-egy-romantikus-film-nem-egy-leanyalom-ez-a-politika/

"Ez a politika, és aki még most sem érti, hogy előbb győzni kell, és minden más utána jön, az nem fogja megélni a változást. Kár lenézni, hülyének nézni azokat, akik most már úgy érzik, a rézfaszú bagoly, a vasorrú bába, a patás ördög, bárki jobb lenne Orbánnál. Aztán, ha ez is meghülyül, ha nem azt csinálja, amit ígért, akkor el lehet kergetni. De a jóból is megárt a sok. És úgy tűnik, hogy most megártott végre. "
Horizont
@Maccska: Kopjál e rólam leszarom mit irkálsz kerülj ki . Nem vagy nekem kommentpartner .
sokanvagyunk
Megyei listákon nem indul a Tisza, lehetőségük van megmutatni, mit tudnak elérni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.