Telefonon jelentkezett be New York-i otthonából Hillary Clinton a CNN-en, és először adott nyilvános interjút, miután vasárnap idő előtt elment a szeptember 11-i megemlékezésről, amit kampánycsapata később azzal magyarázott, hogy tüdőgyulladása van, a melegben pedig kiszáradt – írja az Index.

A műsorvezető megkérdezte Clintontól, miért tartotta titokban a tüdőgyulladását, amit már pénteken diagnosztizáltak.

„Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle"

– mondta Clinton. Szerinte ilyen egy elfoglalt, aktív emberrel történik, akkor próbálja tovább tenni a dolgát. Többek között azt is hangsúlyozta, hogy nem veszítette el az eszméletét a vasárnapi eset alatt.

Megmérgezhették Hillary Clintont?

A több kampányrendezvényen is rátörő köhögésekről pedig azt mondta, azt hitte allergiás – az egyik rendezvényen még viccesen meg is jegyezte, hogy úgy tűnik, ellenfelére, Donald Trumpra allergiás. "Elmentem az orvoshoz, ott állapították meg a tüdőgyulladást" – mondta.

Az egész ügyben sok a találgatás, többek között megszólalt Bennet Omalu nigériai származású orvos is, aki felfedezte a CTE-t, azaz az amerikai foci játékosainál jelentkező agysérülést. Szerinte toxikológiai vizsgálatot kellene végezni Clinton vérén, hogy kiderüljön, nem mérgezték-e meg a demokrata elnökjelöltet.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Megmérgezhették Hillary Clintont?"...

na, jólnézünk ki...ezek irányítják a világot...
Bringás
Ez a luvnya, ha nyer, újabb háborúkat robbant ki!
Ő mérgezi a világot! Söpredék, aljalibsi!
terlasz
@Bringás: Érthető, hogy nem szereted, mert az sem csípi, akire feltetted az életed.
terlasz
@Csizmás Kond: Lehet, hogy mérgezi a világot a jóasszony, de szerencsére lassan ölő méreg lehet a birtokában. Kim Dzsongun vagy Orbán nem szarozna ennyit, ha tehetné.
Szókrakész
Ne hazudj.

Már jó libsi módon maszatolna, másra kenné azt hogy beteg.

Akkor hol voltak az orvosaid, ételkóstolóid, testőreid, ...?
Hogy végezték a munkájukat?
Kirúgni az összeset!!!
magyarbakancs
Amerikai tökétől nem áll távol az elnökök ki iktatása, ha valakiknek az érdekeit súrolja az elnök elképzelése.
Jozefina
Az nagyon durva dolog lenne, ha megmérgezték volna!!! Sajnálnám!!!
36
Trump egy üzletember. Vastag bőrének kell lennie, hisz sokra vitte. Fondorlatos és cinikus. Pont ezért, lepörög róla minden. Egyszerűen beszél, mert tudja, hogy az Amerikai emberek, amúgy is alacsony arányban mennek el szavazni a többiek pedig az érzelmeikre, pénztárcájukra és legvégül az ideológiára figyelnek.

Clintonné, sok mindent ellazáskodott-e-mail botrány, még az FBI is figyelmeztette, hogy ez állambiztonságot fenyeget, a bengazi konzulátus elleni támadás amit a CIA ölbetett kézzel nézett végig, a külügyminisztersége alatt, majd nyugalomba helyezett, már Obama, egy csomó tábornokot, ezért a demokratákra berágott a hadsereg egy része. Ami szerintem a legrosszabb hogy mindent, bonyolult módon akar elmagyarázni. Azt a látszatot akarja kelteni, hogy ő mindenhez ért. Pedig, ez nincs így.
Hellcat
Ez szerintem jó nagy kamu...sajnálom az amcsikat hogy két ilyen idióta bábot toltak náluk előre. Egyik nagyobb vadbarom mint a másik.
Szókrakész
@magyarbakancs: Csakhogy ő pont a Wall Street csicskája.
Nem Kennedy vagy...
A Wall Street csahosai sokáig szoktak "boldogan "élni, míg...
Szókrakész
@krumpli: Kire másra?

Vagy talán még Orbánra.
Szókrakész
Majd olvashatjuk, hogy Orbán személyesen hekkelte meg Dajcs Tompika olcsó internetjűével a levelezéseket, és utána egy hapcit küldött a demokraták szerverére, majd, hogy tuti legyen a dolgában még megdelejezte, mint tette a riporterrel, aztán megmérgezte, hogy Trump győzzön.
Csizmás Kond
@terlasz: Várd ki a végét...ha polcra kerül halálos lesz.
magyarbakancs
@Szókrakész: Pénz, szerencse forgandó.
Kilát bele a kártyákba?
Töke azt csinál amit akar gazdasági fellendülést,gazdasági összeomlást..
wagabund
valamelyik nap nagyon közeliben mutatták a férje arcát...-azt várták, hogy dícsérje.-..nos úgy tett mintha valami oksat akarna mondani, de inkább az igazat tartotta vissza nagy erőfeszítéssel..
az arc(is) a testbeszéd nagyon fontos része...mindent elárul..

Ha van, aki emléxik még az asztal alatt szopós csajra, és az ebből kavart botrányra, az arra is emléxik, hogy a neje hogy viselkedett a nyílvánosság előtt(is) a férjével...alázta rendesen...
...nagy összegben fogadnék, hogy Clinton ezt soha nem felejti...ebből következik, hogy nem is segíti a neje karrierjét...maximum úgy tesz, mintha mégis...a mosolya ezért nem őszinte.

Ha ő keresztbe tesz a nejének, az bizony nagyon keresztbe van téve...persze mindezt mosolyogva...baráti, hitvesi öleléssel...

szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.