A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is – hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában.

Az M1 kölni tudósítójának beszámolója szerint a város több pontján is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek. A kölni rendőrség szóvivője hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplőket.

Az M1 tudósítója azt mondta: éjjel kettőig két szexuális molesztálás történt. Az egyik a belvárosban, a dómnál volt, a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A férfiakat hamar elfogták – hangzott el a Híradóban.

Tavaly szilveszterkor Köln belvárosában tömegesen fordultak elő bűncselekmények. Felháborodást főleg a nők sérelmére elkövetett szexuális zaklatások váltottak ki. Az elkövetők körbevették és zaklatták az áldozatokat, közben loptak tőlük.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Még mindig ez a vezető hír a köztévében?A kanos keresztény fiúk akcióiról pedig már semmi hír? Egyébként megmondta a kedves vezető,hogy 2017 a forradalom éve lesz.Tessék ezért már minden csatornán lelkesen lengetni a vérnarancs színű zászlókat,kiadni az új jelszavakat,ez lesz az új dili,nem a migránsok.Azt a csontot már lerágták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Eladott Ország: Hol? Magyarországon? Az lehetséges. A piac és a kormány ( is ) szabja meg az orabéreket. Ellenben ellentétben Magyarországgal itt azert erre is vannak törvények. Minden szakmának meg van az értéke. Természetesen ez egyedül nem mindent jelent hiszen sok tényezö szab meg egy tényleges orabért.
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"Elvárás van fizetés meg nyema.
(...)
Ne csodálkozzanak, ha a fiatal agilis munkaerő elhagyja az országot."

Egyről beszélünk.
Azzal egészítenélek ki, hogy nem csak a fiatal munkaerő távozik, sok 40-es, sőt 50 év feletti magyarral találkoztam a nyáron vasárnaponként osztrák és német parkolókban.
Eladott Ország
@libellle: Nem kell most már sokat szépíteni a kérdést, másodrendű állampolgárok vagyunk Nyugat-Európa szempontjából és passz. Csak néhány vezetőz kell lefizetni, akik elvégzik a parasztvakítást és néphülyítést és éljen a banánközársaság.
libellle
@Eladott Ország: Milyen érdekes, nekünk itt ugy tüntök fel mint valami hatalmas nagy nemzet. Ugyanis amit mi itt olvasgatunk akik valamennyire értenek magyarul ( fordito segitségével is) hogy orbán akkorára duzzadt melkassal lépked, hogy majd el száll. Ezenkivül vannak itt magyarok olyanok is akik azt probálják viselkedésükkel sugerrálni, hogy egy hatalmas nemzethez tartoznak. Csak a kérdés miert nem maradtak otthon. Nos ennyit a másodrangú polgárságról.
F_Viktor
@libellle: Szerintem @Eladott Ország: úgy értette a másodrendű polgárokat, hogy Európa cigányai lettek a magyarok, akik képtelenek együtt élni z európaiakkal, nem tudnak integrálódni, csak a markukat tartják, a nekik járó pénzt követelik.

Persze a magyarok orbánnal, a fityesszel, a jobbikkal!
libellle
@F_Viktor: Ach so lehetséges igy, hogy én ne jól értelmeztem a beirását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.