A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is – hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában.

Az M1 kölni tudósítójának beszámolója szerint a város több pontján is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek. A kölni rendőrség szóvivője hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplőket.

Az M1 tudósítója azt mondta: éjjel kettőig két szexuális molesztálás történt. Az egyik a belvárosban, a dómnál volt, a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A férfiakat hamar elfogták – hangzott el a Híradóban.

Tavaly szilveszterkor Köln belvárosában tömegesen fordultak elő bűncselekmények. Felháborodást főleg a nők sérelmére elkövetett szexuális zaklatások váltottak ki. Az elkövetők körbevették és zaklatták az áldozatokat, közben loptak tőlük.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Még mindig ez a vezető hír a köztévében?A kanos keresztény fiúk akcióiról pedig már semmi hír? Egyébként megmondta a kedves vezető,hogy 2017 a forradalom éve lesz.Tessék ezért már minden csatornán lelkesen lengetni a vérnarancs színű zászlókat,kiadni az új jelszavakat,ez lesz az új dili,nem a migránsok.Azt a csontot már lerágták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
napimigrans.com/angela-merkel-belulrol-szamolja-fel-az-europai-civilizaciot/

Angela Merkel belülről számolja fel az európai civilizációt
Olcsó rabszolga-munkaerőt akar biztosítani a német
vállalatoknak, hogy biztosítsa a profitnövekedést?
Talán egy szovjet típusú internacionalizust és
kozmopolitizmust követ a kancellár, amit Kelet-Németországban
nevelkedése során tett magáévá a volt demokratikus tehén?
Szókrakész
A bevált módszeren ne változtass elv?!?!?!
Ha nem kamionnal, akkor nemi erőszakkal zaklattatni, demoralizálni a népet?!?!
Gratulálunk Mérkell!
szép új világ
Elkerülte valami a figyelmeteket! Mégpedig az, hogy : M1
Nessy
Tiszteletem a német ifjaknak, ha szó nélkül eltűrik a lányok zaklatását!
Viszont a rendőrök intézkedtek, tették a dolgukat!
Évek óta tegnap este jöttem haza színházból 11 óra után egyedúl.
Leszámítva a belvárosi Isten barmait aki a megállóba küldte a petárdáit, a kissé illuminált ifjak a buszon rendesen viselkedtek, Kivéve egy középkorú társaságot, akik lelkesen libsibolsiztak, migráncsoztak. (Igaz, a kiszemelt áldozatok magyarúl jól tudó ázsiaiak voltak.) Az volt a gond, hogy nem lehetett őket kikapcsolni.
Szókrakész
@szép új világ: Az autópályán zaklatták a kölni nőket?
cs.n.
"a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A férfiakat hamar elfogták"
Sehol nem írják, hogy migránsok voltak. És azt sem, hogy elfogták őket. De a magyar közpénzmédia ezek szerint jobban értesült, mint a DPA hírügynökség.
Edmond Dantes
Még mindig ez a vezető hír a köztévében?A kanos keresztény fiúk akcióiról pedig már semmi hír? Egyébként megmondta a kedves vezető,hogy 2017 a forradalom éve lesz.Tessék ezért már minden csatornán lelkesen lengetni a vérnarancs színű zászlókat,kiadni az új jelszavakat,ez lesz az új dili,nem a migránsok.Azt a csontot már lerágták.
eugen4402
@szép új világ: Bizony mondom néktek, akkor sem lennék nagyon meglepve, ha a hírecske bölcsőjét a Novosztyi Provosztyi szerkesztőségében ringatták volna...
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod, azaz idézel:
"Olcsó rabszolga-munkaerőt akar biztosítani a német
vállalatoknak, hogy biztosítsa a profitnövekedést?"

OK, látom a kérdőjelet a mondat végén... De akkor is szánalmas ilyet olvasni magyar portálon...
Mert: Kérdezem, ha a német minimálbért összehasonlítjuk a (2017-es) magyarral (1.428 € ~ 444.000 forint vs. 127.650 forint), akkor hol beszélhetünk rabszolgatatásról?
Eladott Ország
@F_Viktor: Igazad van, mi is rabszolgák vagyunk. Én arra gondoltam, hogy elszámították magukat a németek, amikor azt hitték, hogy a migránsokkal olcsó munkaerőhöz jutnak, de ezek nem is akarnak és nem is tudnak dolgozni/tanulni.
teuton
@Szókrakész: Olvasni tudsz? Nemetül is? Mert ilyen hirek nem voltak semmifele hivatalos nemet mediaban! Nemhogy eröszak, szexualis büncselekmeny, de a migrans vagy bevandorlo szo sem szerepelt semmifele hirben - kiveve az m1-et... Persze ök tavaly a 3 eves kairoi videot is eladtak a birkaknak, mint kölni zaklatast... Aztan meseldd mar el nekem, hany nemi eröszak is törtent tavaly Kölnben? Es hany hatalyos itelet? Na akkor elarulom neked, hogy 2 itelet született, telefonlopas miatt... Most pedig illegalisan az orszagban tartozkodo szemelyeket vettek molesztalasert örizetbe (ami ugye nem büncselekmeny, csak szabalysertes!), valamint az illegalis az sem migrans, sem menekült, sem bevandorlo, függetlenül az allampolgarsagatol... Na igy van ez, ha valaki analfabeta... Ja, meg egy hivatalos adat: a kölni karneval idejen korabban minden evben atlagban 150 szexualis molesztalas szokott törtenni, valamint több nemi eröszak, amikor meg hire-hamva sem volt menekülteknek, az elkövetök mindig nemetek voltak. Ugyanigy szokott lenni a müncheni okroberfest idejen is...
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"Én arra gondoltam, hogy elszámították magukat a németek, amikor azt hitték, hogy a migránsokkal olcsó munkaerőhöz jutnak, de ezek nem is akarnak és nem is tudnak dolgozni/tanulni."

Nem tisztem eldönteni, hogy a németek "elszámították"-e magukat, ott, a demokráciában a Zembereknek van lehetőségük erről hangot adniuk. Nem hallok utcai tüntetésekről pl., de idén lesznek választások is Németországban, akkor majd hallunk sok-sok elemzést.

A magyar jobberek még azt is szemükre vetik a nyugati kritikusoknak ha felhívják figyelmét Magyarország kormányának ha megszegnek egy-egy EU-s szerződést, az ország szuverenitását féltik, miközben ugyanezek a jobberek akarják megmondani mi jó a német népnek...

Nem tudom honnan az értesülésed, hogy "ezek nem is akarnak és nem is tudnak dolgozni/tanulni", én azt látom, hogy nagy számban dolgoznak muszlimok.
Látom őket az üzletekben, a abban a pár gyárban ahol rendszeresen megfordulok, de még tanuló autóban oktató muszlim nővel is találkoztam.
Láttam nyáron parkolóban iskolásokat szállító buszt megállni, ahonnan a 15-16 éves gyerekek leszállva együtt focizott a német, az európai, a muszlim, a kínai...
Eriksson
@F_Viktor: Akikről te írsz, valszeg nem tavaly nyáron migráltak 'németbe'.
Értékes emberek mindig voltak és lesznek is, de a mostani invázió nem arról szól.
Eriksson
@Horizont: Rokonod ez a Kósa Károly, vagy lelki vezetőd, akinek minden szava szentírás Neked?
Eriksson
@Horizont: Jó, jó :-)) De ne higgy sose feltétel nélkül egyetlen embernek, csak a szerelmesednek. Mert az mindig szubjektív vélemény.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Akikről te írsz, valszeg nem tavaly nyáron migráltak 'németbe'."

"Valszeg"! Felelős, normális ember ez alapján nem ÁLTALÁNOSÍT!
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"De ne higgy sose feltétel nélkül egyetlen embernek, csak a szerelmesednek."

O'szt te mit teszel? Egyetlen embernek hiszel, az orbánnak!
Eriksson
@F_Viktor: Nem általánosítok, de bizonyítsd be az ellenkezőjét. Hány migránst sikerült beintegrálni az utóbbi évben?
Eriksson
@F_Viktor: Sajnálom, ha neked az egészből ez jön le. Ha valaki próbálja saját fejét használni, akkor az már Orbán bérenc? S milyen bérenc az, aki azt fújja, amit itt a többség?
libellle
@Nessy: Ez a cikk most nem stimmel. Abszolut nem történt emlitésre méltó. Igaz ugyan, hogy az észak-afrikaiak szerettek volna valami hasonlókat tenni ellenben sikertelen volt a probálkozás.
libellle
@Eladott Ország: Ugy álltalában kedvelem a beirásaidat de most valahol nagyon eltévedtél. Ugyanis az elméleteidböl semmi nem felel meg a valóságnak. Nállunk törvények vannak mi azert nem Magyarország vagyunk ahol az igazságszolgáltatás és a törvények nem müködnek.
libellle
@Eriksson: Azokra gondolsz akiket a vezéred ránknyomott. Ellenben törödj a drámával és a katasztrofákkal amik ott a hazádban történnek. Valószinü "feltupiroztad a hajad" azokon a hireken is, hogy karácsony környékén mennyi gyilkosság történt hazádban. Pedig minden menekültet ránk nyomott szeretett vezetöd, Nállatok csak azok maradtak akik a letelepedési kötvényeket jól megfizették, még ha az tömeggyilkos is.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Nem általánosítok, de bizonyítsd be az ellenkezőjét."

Ezt te írtad:
"...ezek nem is akarnak és nem is tudnak dolgozni/tanulni."

Mi ez ha nem általánosítás?

Az ellenkezőjére írtam, ha igaz lenne a magyar és orosz kormány propaganda célú hazugságai, azt hallanánk a hírekben, németek milliói tiltakoznának kormányuk menekültpolitikája ellen.
De nem, hogy a hírekben nem hallani ilyet, még az ott élő magyarok is cáfolják a magyar jobberek rémhíreit!
sziha
Ez olyan, mint a jamaikai bulirol keszult felvetelek, amit eladtak a birkaknak migrancsriportkent?
1magyar
Mindig abban bízom, hogy ilyenek a migránssimogatókkal történnek.
aremy
a királyi tv ezt a hírt már tavaly is le adta gondolom hogy jövőre is le adja a nagy sikerre való tekintettel.
Eladott Ország
@F_Viktor: lehet hogy van ilyen, de nem jellemző, a híradásokból nem ezt lehet olvasni. Én olyat is olvastam, hogy a szálláshelyüket sem hajlandók rendbe tenni.
karma1
@aremy: Es meg arra sem vettek a faradsagot, hogy legalabb ne Kolnt emlitettek volna "tetthelynek"...:o(((( Sotetek, felreinformaljak az orszagot, mert ezert allitottak oket oda.
Eladott Ország
@libellle: valóban a németeknél érvényesülnek törvények , de ezzel a nagy befogadással mellé fogtak, ezek a migránsok nagyrészt nem konvertálhatóak a német gazdaságba, életformába stb.
karma1
@1magyar: Mennyivel jobb erzes neked, hogy a ferjed a negy fal kozott ut agyon, vagy ha egy menekult az utcan tenne ezt veled?
Csak eppen az utobbi megtortentenek a valoszinusege ebben a pillanatban egyenlo a 0-val Magyarorszagon, mig a ferjed siman agyonverhet, te meg atbukhatsz a vakkomondoron...Senki nem fogja ezert a ferjedet megbuntetni. Mig egy menekult legalabb 15 evet kapna azertm, ha megrangatna akarcsak a kezedet. Ez a mai magyar torvenykezes, igazsagszolgaltatas, hogy ne mondjam, kettos merce.
(De ha tudsz eroszakos nemi kozosulesrol, menekult altal vegrehajtva az elmult masfel evben, akkor kerlek, linkeld mar be a hirt. Koszi)
Eriksson
@F_Viktor: tegnap, 21:18 Ezt te írtad:
"...ezek nem is akarnak és nem is tudnak dolgozni/tanulni."
Hol írtam ilyet? Hol? Hol?
Eriksson
@libellle: Ezt mind a hangok sugallták, kiscsillag?
verőce21
A plüssmacis migránssimogatóknak és a németországi e blogra ráállítottaknak óriási eredmény most, hogy Kölnben, stb. nem voltak különösebb bevándorlói zavargások! Amit nem győznek hangoztatni a szegény spiclik.

El kell, hogy keserítsek minden migránsszimpatizánst, hogy eddig csak az amatőr bevándorló zavarkeltők által okozott gyilkosságok, stb. keltettek borzalmat a bevándorlási üzem gépezetében. Az igazi profi gyilkológépek még nem léptek működésbe! A kiképzett, gyakorlott terroristák és civil tartótisztjeik még a háttérben vannak, csak szervezéssel, szervezetépítéssel, kiképzésekkel, háttérlakások, bázisok kiépítésével, akciók megszervezésével foglalkoznak. A nagy merényleteket - Bataclan koncertterem féléket és stadion méretűeket - még ezután, talán ebben az évben, talán öt-tíz év múlva fogják elkövetni a hálás befogadottak. Láthatjuk, már így is sokat fejlődtek a módszereik. Már nem amatőr önrobbantgatók járnak-kelnek a tömegben. Már el tudnak menekülni zavartalanul a helyszínről. (Berlin, Isztambul, stb) A nagy mészárlások, ahol csak vastag vércsíkok jelzik, a sérültek milyen irányban próbáltak elmenekülni a helyszínről még ezután következnek.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Hol írtam ilyet? Hol? Hol?"

Igazad van, az idézet nem tőled van, ezért bocsánatot kérek! Mea culpa!

Persze kis olvasgatás után találni tőled is olyan írást, amelyben általánosítasz migráncs ügyben:
"Gondold csak el: a női és gyerek menekültek vannak legkevesebben, többnyire erőszakos, helyfoglaló, kiképzett fiatal emberek jönnek..."

Gondolom téged nem érdekel, hogy miért fiatal férfiak mennek többségében, ezt már többször leírtam.
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"A kiképzett, gyakorlott terroristák és civil tartótisztjeik még a háttérben vannak, csak szervezéssel, szervezetépítéssel, kiképzésekkel, háttérlakások, bázisok kiépítésével, akciók megszervezésével foglalkoznak."

A logikai bukfencektől eltekintek, nem akarlak kínozni, csak annyit kérdezek:
"Ezt mind a hangok sugallták, kiscsillag?" (by @Eriksson: )
1magyar
Hatalmas rendőri készültség mellett is próbálkoztak? De a banyát nem molesztálták?
Eriksson
@F_Viktor: A bocsi elfogadva. Ám ha szoktál olvasni, tapasztalhattad már, hogy nem vagyok szélsőséges életfelfogású, sőt inkább visszafogottan ítélek meg dolgokat.
Azt azért megkérdezhetem, hogy szerinted miért baj az, hogy nem akarok barna bőrű emberek között élni?
verőce21
@F_Viktor: (10:20) Ezt csak a realista életszemléletem és és a tények "sugallják", ami neked soha nem lesz meg "kiscsillag". Nulla gyakorlatiasságod nem engedi meg a gondolkodást. :)
libellle
@Eladott Ország: Ez a mi alkotmányunkban van leirva. Nekünk mindenkit be kell fogadni, majd késöbb eldöntödik, hogy kap-e valamilyen statuszt. Ezt nem Merkel vagy egy személy dönti el, hogy hogyan legyen ezt a kormány dönti el. Mindig meglepödve olvasok olyanokat, hogy mindenben Merkel a hibás. Absolut nem, neki is csupán egy szavazata van. Bizonyára ott beletörödött már mindenki Magyarországon, hogy csak orbán dönt. Nos azert nem teljesen jó ötlet azt gondolni, hogy ahogyan Magyarországon folynak a történések ugyanugy történik mindenhol. Magyarország egy kivételes statuszban van. Ott egy fél diktatorikus állapot uralkodik.
F_Viktor
@verőce21: Megmosolyogtattál, ezért a like :-)
F_Viktor
@libellle: Ne spirázd túl, orbánnak kell(ett) egy bűnbak, egy ellenség(kép), a birkák csak bégetik a leckét.
libellle
@Eriksson: Herzblatt a hangokkal esetleg neked kell küzdened. Ellenben a sok karácsonyi gyilkosságot a ti hireitek közölték és amennyiben kétségeid lennének arról, hogy ki nyomott ránk több mint 400 ezer menekültet szivesen belinkelem neked azt a felvételt amit egy embernek csufolt lény hivatalosan fideszesen elmondja. Neked is boldog szép 2017-et.
youtu.be/2wVqJsLO-B8 a 20-ik perctöl lessz érdekes.
Eriksson
@libellle: Ez az eshetőség is megfontolás tárgya lehet, józanéknál:
www.facebook.com/ujvilagrendellen/videos/1086418768057316/
Neked is boldog 2017.-et, bár lehet, hogy a tavalyi volt az utolsó.
Eladott Ország
@libellle: Én elhiszem, hogy Németországban nem egy ember dönt, de a rengeteg migráns segélyezése sokba került és kerülni fog, különösen úgy, hogy ezeket az embereket nem lehet a társadalomba konvertálni ( nem is akarnak). Sőt egyre több hír jelenik meg, hogy több Nyugat Európai országba is regisztrálják magukat, azaz visszaélnek a segélyezéssel is.
verőce21
@F_Viktor: (11:01) Szerintem jó volt a like, így tudja az ember, hogy célba talált :)
verőce21
Működik a határzár, 36 terroristával kevesebb:
"Tiltott határátlépés miatt 36 illegális migránst küldtek vissza "Romániába" a magyar hatóságok múlt szombaton - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
A rendőrök egy holland forgalmi rendszámú tehergépkocsi ellenőrzésekor annak rakodóterében 36 illegális migránst találtak. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfiak a Partium felől gyalog érkeztek az ország jelenlegi területére, ahol a sofőr már várta őket a járművével, hogy Németországba vigye őket."
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"...de a rengeteg migráns segélyezése sokba került és kerülni fog, különösen úgy, hogy ezeket az embereket nem lehet a társadalomba konvertálni ( nem is akarnak)."

S ez téged miben érint? Miért te aggódsz, miért nem hagyod meg ezt a németeknek?
Ők tudják mit akarnak, ők ismerik már a muszlim mentalitást, ők tudják milyen gazdasági haszonnal fognak járni ezek a menekültek.
Németország 82 milliós népességéből 5 millió a muszlim. Ez 6 százalék.
Magyarország 9,8 millió lakosságából 900 000 a cigány. Ez több, mint 9 százalék!
Biztosan érted...

Konklúzió:
Nem kell belevauzni más ország belügyeibe, otthon lehet lezárni, védeni a határokat, saját magatok kizárhatjátok az országot Európából.
De akkor nem kell másra mutogatni, bűnbakot keresni. Ezeket helyben megtaláljátok. S ha majd kisöpörtétek a ge@iket az országból, lehet kopogtatni Európa ajtaján.
verőce21
Még mindig vannak elvetemültek, akik a saját sírjukat ássák a terroristák simogatásával
libellle
@Eladott Ország: Bizonyára több igazság is van abban amit leirtál. Németország finasierozza a fél világot. Ez a menekült téma is kiforrja magát. Ezenkivül azt gondolom ezt is lerendezzük ugy mint a második világháború után a 11 millio menekültet.
Eladott Ország
@libellle: a magyar munkaerő bérét a gépiparban már sikerült a németeknek "lerendezni".
F_Viktor
@verőce21: Helyesen:
"Még mindig vannak elvetemültek, akik a saját és Magyarország sírját ássák orbán simogatásával!"
libellle
@Eladott Ország: Sajnos nem értem mire utals.
verőce21
@F_Viktor: (12:26) Te csak ne "helyesbítsed" az én hozzászólásomat!
Azonkívül hogyan jön ide a "Kölni nők molesztálásához" Orbán?
Eladott Ország
@libellle: arra utalok, hogy ugyanazon munkáért a magyar munkaerő szarér-hugyér dolgozik.
A válaszodat is tudom, hát a teljesítmény, meg a hozzáadott érték ectera...de ennyire?
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"A válaszodat is tudom..."

+ a piac, + az adó- és illetményelvonások...

2016-ban 245 500 forint volt az átlag munkabér Magyarországon.

A munkáltatónak egy átlagkereső munkavállaló 315 468 forintjába került. Ez az összeg, ugye nem is olyan elrugaszkodott a nyugati bérektől?

Viszont a munkavállaló ebből csak 163 258 forintot vihetett haza.

Eközben a közösbe adakozott 152 211 forintocskát!

No, ki a hunyó?
Eladott Ország
@F_Viktor: Értelek nagyok a bérekre rakódó terhek. Nagyot hallok kicsit látok, de így is kevés.
Ha ez így marad előbb utóbb kaputt lesz. Elvárás van fizetés meg nyema.
Eladott Ország
@F_Viktor: Ne csodálkozzanak, ha a fiatal agilis munkaerő elhagyja az országot. Bár ezt a bandát a legkevésbé érdekli, csak a lé döljön neki.
libellle
@Eladott Ország: Hol? Magyarországon? Az lehetséges. A piac és a kormány ( is ) szabja meg az orabéreket. Ellenben ellentétben Magyarországgal itt azert erre is vannak törvények. Minden szakmának meg van az értéke. Természetesen ez egyedül nem mindent jelent hiszen sok tényezö szab meg egy tényleges orabért.
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"Elvárás van fizetés meg nyema.
(...)
Ne csodálkozzanak, ha a fiatal agilis munkaerő elhagyja az országot."

Egyről beszélünk.
Azzal egészítenélek ki, hogy nem csak a fiatal munkaerő távozik, sok 40-es, sőt 50 év feletti magyarral találkoztam a nyáron vasárnaponként osztrák és német parkolókban.
Eladott Ország
@libellle: Nem kell most már sokat szépíteni a kérdést, másodrendű állampolgárok vagyunk Nyugat-Európa szempontjából és passz. Csak néhány vezetőz kell lefizetni, akik elvégzik a parasztvakítást és néphülyítést és éljen a banánközársaság.
libellle
@Eladott Ország: Milyen érdekes, nekünk itt ugy tüntök fel mint valami hatalmas nagy nemzet. Ugyanis amit mi itt olvasgatunk akik valamennyire értenek magyarul ( fordito segitségével is) hogy orbán akkorára duzzadt melkassal lépked, hogy majd el száll. Ezenkivül vannak itt magyarok olyanok is akik azt probálják viselkedésükkel sugerrálni, hogy egy hatalmas nemzethez tartoznak. Csak a kérdés miert nem maradtak otthon. Nos ennyit a másodrangú polgárságról.
F_Viktor
@libellle: Szerintem @Eladott Ország: úgy értette a másodrendű polgárokat, hogy Európa cigányai lettek a magyarok, akik képtelenek együtt élni z európaiakkal, nem tudnak integrálódni, csak a markukat tartják, a nekik járó pénzt követelik.

Persze a magyarok orbánnal, a fityesszel, a jobbikkal!
libellle
@F_Viktor: Ach so lehetséges igy, hogy én ne jól értelmeztem a beirását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.