Az Apple technológiai cég ügyvezető-igazgatója szerint Trump rendeletei nem olyanok, amiket ők támogatni tudnak – olvasható a The Verge cikkében.

Tim Cook egy, az alkalmazottjainak küldött levélben fogalmazott úgy, hogy aggódik a Donald Trump rendeletei nyomán kialakuló új politikai irány miatt, mert ez nem az a politika, amit "mi támogatni tudnánk".

Az emlékeztetőben olvasható, hogy az Apple a Fehér Háznál is tiltakozott a több országból érkezők belépését tiltó elnöki rendelet ellen (amit a bíróság fel is függesztett), mivel azok több munkavállalójukat is érintik, akiknek természetesen minden segítséget megadnak. A sokszínűség a cég erőssége, amely nem lenne meg bevándorlók nélkül – írja az ügyvezető-igazgató az emlékeztetőben.

A levelet egy Martin Luther King-idézettel zárta Cook: 

"Lehet, hogy különböző hajókban érkeztünk, de most mindannyian ugyanabban a csónakban ülünk."

Tim Cook egyébként részt vesz a Trump által kialakított testületben, amelyben vezető technológiai cégek irányítói adnak tanácsot üzleti kérdésekben az USA 45. elnökének.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nagyon elbujnak a nyilvanossag elott Trump szavazoi, tamogatoi, eddig csak a vilag neonaciai merik tamogatni politikajat.
Desischado
Egyetértek. Nem is értem, hogyan választhatták meg ezt a közveszélyes bohócot.
huKKK
Fészbukkk:

"Az antikrisztus, perverz, parázna tramp Ferencnél is határozottabban lép fel azokkal a nemzetekkel szemben, amelyek diszkriminálják és irtják az emberi jogokért küzdõ muszlimokat, keresztényeket. A Pápa beszél, tramp cselekszik isten meg ítél:
biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=40&c=21&v=31#v29

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.