Donald Trump amerikai elnök "mentálisan beteg" és nem alkalmas elnöknek – állította John D. Gartner, a John Hopkins orvosi egyetem oktatója, pszichoterapeuta az US News cikkében.

A pszichoterapeuta szerint Trump rosszindulatúan nárcisztikus, ami nem keverendő össze a nárcisztikus személyiségzavarral, és nem gyógyítható.

Gartner mindezeket Trump nyilvános szerepléseiből szűrte le, de szerinte a betegség kritériumai megállják a helyüket az új elnök esetében: agresszivitás, antiszociális viselkedés, paranoia, szadizmus és nagyzolás. Az orvos hozzátette, Trump leginkább azt érezheti, hogy a tömeg nem veszi észre az ő nagyságát.

Gartner nézeteit mások is osztják, de a cikk szerint a diagnózisa nem felel meg az amerikai orvosetikai elveknek (hogy csak nyilvános szereplésekből vonta le következtetéseit, személyes meghallgatások nem voltak közte és alanya között). Gartner erre úgy válaszolt, Trump esetében felülíródnak ezek az elvek.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mint a mi Donkihóte de la Felcsútunk. Grazban összecuccolhatnának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@juttka: Hiába a hasonló a hasonlónak örül!
evacica
Két elmebeteg egy pár! A baj csak az, hogy az emberek is megbolondultak, hogy hagynak ilyen embereket vezető pozícióba kerülni! A kár amit okoznak felbecsülhetetlen!
Kutyuska
@bakegya: Pont így gondolom én is. De ez nem csak Trumpra vonatkozik, hanem mindegyik politikusra, amelyik 60 felett egy ország vezetését vállalja. Trump ráadásul milliárdos is, nem értem, mit akar a vén szarházi. Unatkozik és beteg az agya, de nagyon. Ott van a rakás gyereke, a fiatal felesége, a vállalkozásai, de neki ez kevés.
Egyébként nem kell pszichológusnak lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, nem normális. Debil a szerencsétlen, úgy, ahogy van. El kellene venni a vagyonát és kétkezi munkára fogni, olyan munkára, hogy este annyi ereje se legyen, hogy bezuhanjon az ágyba. Akkor nem lenne ideje unatkozni és emberek millióit cseszegetni.
Macskaszem
Normális ember nem fésüli tarkójáról a homlokába azt a pár szál haját, mert röhejes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.