Többségében még nem létező és/vagy Magyarországra talán soha nem vonatkozó EU-s javaslatokról indul a nemzeti konzultáció. A kormány titokról és irányokról beszél.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem ez a baj, mert ez a betegség velejárója. Az a baj, hogy ezzel választásokat lehet nyerni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem ez a baj, mert ez a betegség velejárója. Az a baj, hogy ezzel választásokat lehet nyerni.
nyanya001
Háború van a skizofrén Orbán fejében
persze fosik az EU-tól mert ha egyszer kiderül mennyit zsebeltek be
a Unió által ideküldött milliárdokból annak csak fegyház lenne a vége !!
karma1
@Aki Én: A baj harmadik resze pedig, hogy ezt a betegseget 10 millioan kell, hogy nyogjek...:o(((
Fradigege
Ez a törpe soha nem dolgozott. Egy ingyenélő parazita.
picike1
@karma1: hát 4 millió az jól él csak 6 millió nyomorog
Perwool
„Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, hát csinálnak háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, veszélyben a haza.”
(Ady Endre)
bakegya
AZ ÖSSZES FÓBIÁJA ORVOSOLHATÓ-KÉRDÉSEM AZ,HOGY POLITIKAILAG,VAGY ÉLETTANILAG-mert hogy gazdaságilag jól maga alá almolt azt mindnyájan tudjuk.KITARTJUK RENDESEN AZ EGÉS PEREPUTTYOT.
-könnyen el lehetne dönteni.
ENNEK AZ EMBERNEK UGYANIS NINCS EGY ÉPKÉZLÁB EMBERILEG ÉRTÉKELHETŐ LÉPÉSE SE( ÖNÁLLÓAN).Csakkk őrizetben létrezik...a KÍNAI NAGY FAL SE OLYAN MAGAS MINT AMILYEN FALAKAT ÉPÍT-és építtet MAGA KÖRÉ-senki se csodálkozzon ha ezek a falak fognak rádőlni MÁR ATOMREAKTORT IS csináltathat (MAGÁNAK-mert ő ezzel jót akar Kérdésem,kinek?)
Sztálin után szabadon,csakkk más eszközökkel-és ez még van akiknek kell is-én ezen vagyok elcsodálkozva annyira,hogy már sajnálom,hogy menthetetlen!
Eladott Ország
"Számunkra végtelenül fontos az Önök véleménye, ezért Hir-Telen konzultációt szervezünk,
hogy megtudhassuk, mit gondol a magyar nép, a magyar polgárok és a keményen dolgozó
magyar kisemberek. Bizonyára mindenki hallott már arról, hogy, és véleménye is van. Ami fontos és kötelező érvényű ránk nézve. Ha mi is úgy látjuk. Jónak. Ezért széleskörű, minden fontos témát érintő kérdőívet állítottunk össze, időt és fáradságot nem kímélve. Összesen tizenhétmilliárdból kijött (rokon csinálta,-Pasaparki- kedvezményesen), ezt az összeget majd le fogjuk emelni az önök bankszámlájáról. Előre is köszönjük."
Perwool
Miért nem arról konzultálsz, hogy akarunk-e stadionokat, akarunk-e kisvasutat, akarjuk-e, hogy a MNB, kastélyokat, képeket vásároljon, akarjuk-e, hogy a kormány kizsebeljen, akarjuk-e csökkenteni az Unió legmagasabb ÁFÁ-ját, akarjuk-e, hogy a minimálbér adó mentes legyen...
bakegya
@Eladott Ország: infantilis ötlete ez ennek a teknősnek-de csakkk azért mert felmentést kreál
magának-tudatában a sok disznóságnak amit a cinkostársaival végrehajtatott Magyarország lakóssága ellen.politikai ,gazdasági garázdaságai már visszafordíthatatlanok !
A migránsok elleni népszavazását se kellett volna legalizálni egyetlen magyar választónak sem-mert csakkk arra volt kíváncsi ki mellette ki ellene???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.