Orbán Viktor kedden Bécsbe látogatott. A kormányfő ezalatt Sebastian Kurz osztrák kancellárral is folytatott megbeszélését. Ezt követően kemény hangok jelentek meg Orbánnal kapcsolatban az osztrák sajtóban – írta meg az Index. Az Österreich cikkében a lap főszerkesztője azt írta: "kinek jutott eszébe, hogy ez az európai unióban kívülállónak számító Rambo-diktátor legyen az első állami vendége a Kurz-kabinetnek?"

Keményen beszólt Orbánnak az osztrák jobboldali sajtó bécsi látogatása után

Sebastian Kurz osztrák kancellár fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a bécsi kancellárián 2018. január 30-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A legélesebb bírálat az Österreich című napilapban látott napvilágot. 

A lap főszerkesztője azt írja kommentárjában, hogy

Orbán remélhetőleg nem egy követendő példa az osztrák kancellárnak és alkancellárnak, mert „szélsőjobboldali, embertelen a menekültekkel, antidemokratikus diktátor, környezetromboló".

Majd a következő kérdést tette fel:

Kinek jutott eszébe, hogy ez az európai unióban kívülállónak számító Rambo-diktátor legyen az első állami vendége a Kurz-kabinetnek?

Az Index összefoglalója szerint a liberális-konzervatív Die Pressében is kritikus cikket írt a lap külpolitikai vezetője.

Megjegyezte, hogy Orbán minden keddi találkozójáról került fel fotó a kormányfő Facebook-oldalára, kivéve arról „a titkos találkozóról", amelyet a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecinával folytatott.

A Zoom.hu információi szerint a magyar miniszterelnök hétfő este az osztrák fővárosban tárgyalt Heinrich Pecinával, a Mediaworks egykori tulajdonosával, a Vienna Capital Partners elnökével, akit egy osztrák bíróság hűtlen kezelésért és sikkasztásért jogerősen elítélt.

Orbán Viktor sajtófőnöke a lap kérésre közölte:

Pecina úr kért egy találkozót a miniszterelnöktől

Forrás: Index, Zoom.hu

Itthon - 2019. September 21., 09:14
Visszalépne Niedermüller Péter

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Rambo-DICKtátor :)
és mindezt a jobboldaltól :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Nessy: Hazudni lopni hitegetni vigyorogni tudnak.Ja és mind cinikusan vissza kérdez,rágalmaz.Orbánunk büszkeségünk Rambo diktátor ,talán Romboló pusztító diktátorunk.
https://www.youtube.com/watch?v=k2FfC6rKqWQ...
vadnarancs
Csuti geci messzebbre menj vaze, itt a környéken ismernek! JA és felejts el visszajönni! 7,5 M magyart tennél boldoggá vele!
Desischado
@papa.49: Drága barátom, eltévedtél. orbán nem ég mint a rongy, mert azt sem tudja, mi a szégyen! Mondjuk, nekem a szemem égne ki, ha ilyeneket írnának rólam, de az én vagyok. Mondjuk, pontos a megnevezés. Nézze mindenki, milyen önelégült fejet vág ez a csuti féreg, majd a gatyájába élvez, hogy a kancellár kezet fog vele. Pfujj, inkább egy pestisessel fognék kezet, mint vele!
panellproli
@Nessy: Felénk úgy mondják, hogy vigyorog mint vidéki p...a, a városi bilin..
Nessy
@panellproli: Én is hasonlóképpen ismertem, de "jól nevelt" akartam lenni!.:-))
durbincs
@Clavigo: még jó hogy maga gyárilag hülye ? mert másképp még meg is sértődhetnék ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok