"Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt" – írta hétfőn Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, aki szerint "a német nép a vezetői ellen fordult".

Üzenetében az amerikai elnök úgy vélekedett, hogy a migránskérdés "megrázkódtatja a már amúgy is erőtlen berlini koalíciót".

Donald Trump: "nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, mint Európa a bevándorlók miatt"

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Donald Trump leszögezte: "Németországban növekszik a bűnözés. Nagy hibát követtek el mindenütt Európában azzal, hogy emberek millióit engedték be, akik erőteljesen és erőszakosan megváltoztatják kultúrájukat".

Az elnök, többes számban fogalmazva, hozzátette: "nem akarjuk", hogy ami a bevándorlás miatt Európában történik, "megtörténjék nálunk is". Az elnök nem először bírálja egyes európai országok menekültpolitikáját, már a 2016-os elnökválasztási kampánya során is többször ostorozta ezt. Trump többször is bírálta Angela Merkel kancellár menekültpolitikáját.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Equus1: A kedves Trump hozott anyagból dolgozik, nem ő eresztette be magukhoz a déliek millióit. Az elődjei szarát akarod a nyakába kenni, nem tudom érted e ezt az apróságot?

Igen, jól látja a Trump, amit a mekkergült büdösbanya tett Európával az felér egy török hódítással, a banyának bűnhődnie kell, nem való vezető politikusnak egy ilyen elfuserált istenverte takarítónő(nek való). Úgyvan waga.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Bátyó te már amerikának és a világnak annyi szart okoztál, hogy ezt már fokozni nem nagyon lehet!!!
Shikari
@verőce21: Nem világpolgárok, hanem genetikailag selejt hazátlan felforgatók! Ennyit pontosítanék!
Jozefina
Trump intékedései miatt állatként bánnak az emberekkel. pedig ő maga az állat!!!??
https://24.hu/kulfold/2018/06/19/illegalis-be...
wagabund
@Jozefina: ezt a marhaságot honnan veszed? naponta több tízezer gyereket kínoznak, használnak az ágyban, rabszolgaként dolgoztatják étlen-szomjan., vagy szórakozásból halálra vernek.(az anyjukkal együtt)...mindezt olyan országokban, sőt egész kontinensen, ahol még azt sem tudják ki az a Trump..

csak szólok, hogy a németekhez, és más jómódú országokba özönlött migránsok között is van számtalan bűnöző, méghozzá nem is akármilyen. ... csak az áldozataik már nem tudnak beszélni.
JAJMÁR
Ha jól értem, ez a trampli attól tart, hogy a népe őellene fordul... és a végén még úgy jár, mint a Merkel... ez a veszélye szerinte a migrációnak, hogy az ő hatalmát veszélyezteti. A "nép a vezetői ellen fordul" a migráció miatt! hm. Mondja ezt egy bevándorlóállam vezetője!

Egyébként sajnos, sajnos - és ez az én szomorú tapasztalatom -, hogy ámerika eléggé megváltoztatja a mi keresztény kultúránkat. Anélkül, hogy idevándorolnának. Begyűrűzik minden giccses hülyeségük! De belátom, hogy a "hülyeség" sokkal kapósabb és gyorsan terjed ebben a "keresztényinek" mondott világban, mint az örökölt - és megóvni kikiáltott - kultúránk!
wagabund
@JAJMÁR: ..."Begyűrűzik minden giccses hülyeségük! De belátom, hogy a "hülyeség" sokkal kapósabb és gyorsan terjed ebben a "keresztényinek" mondott világban, mint az örökölt - és megóvni kikiáltott - kultúránk!"...

ez pontosan így van...csak példa a bézbólsapka, az amerikai sorozatok, filmek özöne, az amerikai típusú etetés-itatás..és...az nem is ember, akinek nem ájfonja van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. February 17., 10:16
Kigyulladt egy garázs Alsóbereckiben