"Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt" – írta hétfőn Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, aki szerint "a német nép a vezetői ellen fordult".

Üzenetében az amerikai elnök úgy vélekedett, hogy a migránskérdés "megrázkódtatja a már amúgy is erőtlen berlini koalíciót".

Donald Trump: "nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, mint Európa a bevándorlók miatt"

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Donald Trump leszögezte: "Németországban növekszik a bűnözés. Nagy hibát követtek el mindenütt Európában azzal, hogy emberek millióit engedték be, akik erőteljesen és erőszakosan megváltoztatják kultúrájukat".

Az elnök, többes számban fogalmazva, hozzátette: "nem akarjuk", hogy ami a bevándorlás miatt Európában történik, "megtörténjék nálunk is". Az elnök nem először bírálja egyes európai országok menekültpolitikáját, már a 2016-os elnökválasztási kampánya során is többször ostorozta ezt. Trump többször is bírálta Angela Merkel kancellár menekültpolitikáját.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Equus1: A kedves Trump hozott anyagból dolgozik, nem ő eresztette be magukhoz a déliek millióit. Az elődjei szarát akarod a nyakába kenni, nem tudom érted e ezt az apróságot?

Igen, jól látja a Trump, amit a mekkergült büdösbanya tett Európával az felér egy török hódítással, a banyának bűnhődnie kell, nem való vezető politikusnak egy ilyen elfuserált istenverte takarítónő(nek való). Úgyvan waga.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Donald Trump: "nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, mint Európa a bevándorlók miatt""...

illő tisztelettel, de szabadjon bátorkodnom helyesbíteni Elnök úr...

annyi kiegészítést javasolnék, hogy említse meg merkel gaztattét, mert ő tette tönkre európát..
...esetleg így:... nem akarunk olyan visszafordíthatatlan helyzetbe kerülni, mint Európa jutott a felelőtlen, vezetésre alkalmatlan merkel miatt...
Equus1
ennek elgurult a gyógyszere... mi van a niggerekkel, a latin-amerikaiakkal, a kubaiakkal? Hány főre is jut egy gyilkosság évenként Amerikában? Mennyi rendőr is kell 1.000 fő lakosra, h viszonylagos nyugalom legyen a déli, dél-keleti államokban?
Mr. Trump, tisztelettel, Ön hülye. Nem lenne jobb, ha a saját szarában turizna?
Peller Anikó
@Equus1: A kedves Trump hozott anyagból dolgozik, nem ő eresztette be magukhoz a déliek millióit. Az elődjei szarát akarod a nyakába kenni, nem tudom érted e ezt az apróságot?

Igen, jól látja a Trump, amit a mekkergült büdösbanya tett Európával az felér egy török hódítással, a banyának bűnhődnie kell, nem való vezető politikusnak egy ilyen elfuserált istenverte takarítónő(nek való). Úgyvan waga.
Pálinkás Pál
@Equus1: Ezt te pont Trump szemére veted??? Ha jól emlékszem ,sírt a szátok amikor a Mexicoi kerítés erősítését bejelentette!!!Azt jól látod hogy az amerikai bűnözés zömét a szines népség követi el,de3 ez megint nem Trump hibája!!
egyvandor
Trump erőlködik míg egyszer tele lesz a gatya. Szép lassan a világ meg fogja haladni az erőből politizáló statusquo-t védőket. Róma is bukott. Mindig megtörtént amikor idióták kerültek hatalomba.
csak úgy....
csak tudnám,hogy erröl amerika öslakosainak mi a véleménye...
1magyar
Pedig az elődeinek köszönhetően még szarabb helyzetben vannak.
csak úgy....
@1magyar: szerinted ki a fax hurcolta amerikába a sok feketét és ki a tököm gyilkolászta az indián öslakosokat ? nagyon egyoldalról tudod nézni a dolgokat...
azt tudtad,hogy Trump családja is migráncs volt?
1magyar
@csak úgy...: Na ki hurcolta a sok feketét - nem Trump. Az indián őslakosokat sajnálom, valamiért nekem nagyon szimpatikusak.Pedig egyet sem ismerek.:)
wagabund
...a négereket a spanyolok, majd az angolok fuvarozták át, de afrikában a saját törzsfőnökük kínálta megvételre szarét-hugyért..
a bennszülötteket a spanyolok által behurcolt rengeteg ismeretlen európai betegség felezte meg, a maradékot meg fosztogatás közben gyilkolászták...ennek a maradékát pedig a fínom európai fölművesek írtották.

Tramp nagyon jól tudja, honnan jön a szarszag..nem a gatyájából.
wagabund
@csak úgy...: túlzásba nem esnék...amúgy még ott is vita tárgya ki irtott ki kit...
nekünk mindegy, csak ide ne jöjjenek gyapotot szedni.
Peller Anikó
@csak úgy...: csak úgy mellesleg ámerikában kvázi mindenki migrács, de akkor még üres volt amerika. Ausztráloknál is mindenki migrács, az is üres volt. Korábban mindenhol mindenki migrács volt talán Afrikából migráltak szerte széjjel. De mi közünk nekünk ehhez?

Ma, amikor a lakható szárazföldek be vannak lakva és képtelen vagy megvédeni a saját földedet, a saját hazádat és mint egy idióta önként átengeded egy lusta, beteg, buta, agresszív kecskekúró népnek, akarommondani ezek százmillióinak akkor nem is érdemled meg ezt a hazát.

Ebben a tekintetben nincs jelentősége hogy a földön hány háború dúlt előzőleg és hány népet irtottak már ki. Egyébként szerencsére, mert enélkül már rég kihalt volna az emberiség a saját szarába pusztulva. Ami így csak a következő néhány évtizedben ér utol minket az eszméletlenül megszaladt túlszaporodás miatt.
verőce21
@Peller Anikó: (20:38) Ezt hiába írod az itteni blogtársaknak. Nem értik mi az a "haza". Nem is tudják miről beszélsz, ezek "világpolgárok"!
Jozefina
Bátyó te már amerikának és a világnak annyi szart okoztál, hogy ezt már fokozni nem nagyon lehet!!!
Jozefina
Trump intékedései miatt állatként bánnak az emberekkel. pedig ő maga az állat!!!??
24.hu/kulfold/2018/06/19/illegalis-bevandorlok-gyerekek-hangfelvetel/
wagabund
@Jozefina: ezt a marhaságot honnan veszed? naponta több tízezer gyereket kínoznak, használnak az ágyban, rabszolgaként dolgoztatják étlen-szomjan., vagy szórakozásból halálra vernek.(az anyjukkal együtt)...mindezt olyan országokban, sőt egész kontinensen, ahol még azt sem tudják ki az a Trump..

csak szólok, hogy a németekhez, és más jómódú országokba özönlött migránsok között is van számtalan bűnöző, méghozzá nem is akármilyen. ... csak az áldozataik már nem tudnak beszélni.
JAJMÁR
Ha jól értem, ez a trampli attól tart, hogy a népe őellene fordul... és a végén még úgy jár, mint a Merkel... ez a veszélye szerinte a migrációnak, hogy az ő hatalmát veszélyezteti. A "nép a vezetői ellen fordul" a migráció miatt! hm. Mondja ezt egy bevándorlóállam vezetője!

Egyébként sajnos, sajnos - és ez az én szomorú tapasztalatom -, hogy ámerika eléggé megváltoztatja a mi keresztény kultúránkat. Anélkül, hogy idevándorolnának. Begyűrűzik minden giccses hülyeségük! De belátom, hogy a "hülyeség" sokkal kapósabb és gyorsan terjed ebben a "keresztényinek" mondott világban, mint az örökölt - és megóvni kikiáltott - kultúránk!
wagabund
@JAJMÁR: ..."Begyűrűzik minden giccses hülyeségük! De belátom, hogy a "hülyeség" sokkal kapósabb és gyorsan terjed ebben a "keresztényinek" mondott világban, mint az örökölt - és megóvni kikiáltott - kultúránk!"...

ez pontosan így van...csak példa a bézbólsapka, az amerikai sorozatok, filmek özöne, az amerikai típusú etetés-itatás..és...az nem is ember, akinek nem ájfonja van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.