Egyes bűncselekményeknél 90 százalékot is eléri a migránshátterű elkövetők aránya.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Rém nevetséges és szánalmas, ahogy a közpénzből fizetett kormánymédia vergődik, hogy menekültellenes hangulatot keltsen. Magyarok, ébredjetek már fel, hogy totál át vagytok verve!
menekült
Rém nevetséges és szánalmas, ahogy a közpénzből fizetett kormánymédia vergődik, hogy menekültellenes hangulatot keltsen. Magyarok, ébredjetek már fel, hogy totál át vagytok verve!
painful
Anyád bukott meg amikor megszült téged fake newser !!!
Az Európai Unió mindent megcsinált abból, amit a köcsög Orbán akar.
Ennél többet senki nem tehet, és ezt Orbán jól tudja.
De a köcsög populista hazaáruló (képes Európa egységét, szabadságát feláldozni a rohadék Oroszokért - milyen alávaló gazember képes erre?), csak tolja, nyomja a süketelését, a pávatáncát a telhetetlen kisgömböc...

"Semmi nem tart örökké." - ez egy nagy igazság.
Már csak az a kérdés, hogy lesz vége(d)?

(Keresztelés volt a választások előtt egy nappal - te aljas populista geci!?
ANYÁDAT NÉZD TROLIBUSZNAK!)
Csizmás Kond
Ez nem bukást jelent hanem sikert. Ez volt a céljuk.
Eladott Ország
A közpénzből élő Migráns1 aktuális csatorna Nógrádi György Bakondi-életműdíjas kamuprofesszort szokta riasztani a napi rettegésadag megalapozásához. A lényeg az, hogy helyzet van, minden ilyen aktuális történésbe két kézzel kell kapaszkodni, fontos, hogy a kedélyek állandóan felborzolt állapotban legyenek. Ezért aztán Nógrádi életműdíjas ingyenélő és biztonságpolitikai tótumfaktum helyrerakta a fejekben a látványt és segített értelmezni a világpolitika jelen állását, olyan magvas és megnyugtató válaszokat préselve ki magából, hogy őszintén csodálkozom, a mennyezet vajon hogyan maradhatott a helyén. Mit nem adna a kormány egy ilyen puskaporos helyzetért a felcsúti mauzóleumnak is kiváló stadionban, de mert nem jön össze, abból kell táplálkoznia, ami Európában történik.Tökéletes példa ez is arra, hogyan mossák az agyakat naponta sokszor nyolc percben, hogyan tematizálják és kreálják folyamatosan a pánikot, a rettegést. Miközben Európában sehol másutt nincs mesterségesen felfújt migráns-hisztéria, a magyar azért adózik, hogy a saját pénzéből naponta retteghessen, gyűlölhessen és addig se foglalkozzon összkomfortos nyomorával. Ezt a célt szolgálják a jó pénzen tartott Nógrádi-félék, akik önjelölt biztonságpolitikai szakértőkként a lidérces bizonytalanság érzését tolmácsolják valahányszor megszólalnak. Nem lenne késő most sem belegondolniuk mindazoknak, akik beveszik ezeket a közhelyes, lábszagú semmitmondásokat, hogy ez a magyar kormány uszítással, félelemkeltéssel, plakátokkal és idegengyűlölettel soha semmitől nem fogja megvédeni őket. Mert ez a kormány nem a terroristának kikiáltott menekültek ellen harcol, hanem a saját, hülyíthető népe ellen. Akinek a szavazataiért az anyját is eladná. Nógrádi György kamuprofesszor, a lakásába csak a keresztény harcosokat fogadná be.
uploads.disquscdn.com/images/cb918245882733503762a2d7e34716ad10d36de8470de946b8689e21f0d637ca.jpg?w=600&h=459
Eladott Ország
Íme "RAGUZA" fedőnevű, Nógrádi György ügynökkartonja, hogy lássuk a fidesz új konzervatív és mélykeresztény irányvonalát. Az igaz magyar hazafi Istent is megállítja. Bakondi György belbiztonsági tanácsadó és hókáosz-megoldó őstehetség beletekintett az uniós varázsgömbjébe és mit látott? Úgysem hiszi el senki, de azért megsúgom: birodalomépítő törekvéseket! Bizony! Márpedig ha Bakondi is azt lát, akkor az van. Remélhetőleg hamarosan megerősíti Földi mester és Georg Spöttle ufószakértő is, esetleg még Nógrádi György is és akkor már nagyon tuti lesz. Ha ráadásul ide menekül egy baronesz Svédországból a gyarmatosítók elől, akkor szemernyi kétség sem maradhat senkiben. Addig azért még lehet csöndesen röhögni.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2782/7436/original.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.