A magyar ellenzék viselkedését több ellenzéki véleményformáló is elfogadhatatlannak tartja.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Pálinkás Pál: Itt is úgy lehetne, ha a modernebb kiadású atlaszok már nem Orbániádia vagy Orbánföld néven tüntetnék fel az országot.
Bizalmat kér az ellenzéktől?!?! És furcsállja, hogy az eddigi tevékenysége alapján az istennek nem akarják megadni neki. Vajon, milyen okból? Biztos azért, mert rászolgált?!?!
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,nálunk"? Kit érdekel mi van Romániában...
Talán ha itt élnél, látnád mi folyik itt valójában. Így szemlátomást nem sok fogalmad van róla.
Sámannus
A pártokkal össze lehet fogni, de a debilekkel nem.
verőce21
De jó, hogy itt nem az ellenzékiek kormányoznak. Széthúznák az országot!
kereső
Emlékezhetnének a 2007-2009 közötti ellenzéki viselkedésre a mostanra kormánypárti véleményformálók. Akkor az volt a szlogen: "minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk", úgyis viselkedtek- megtorpedózva az egészségügy, oktatás reformációját- népszavazást kezdeményezve "szociális???" ellene. Mostanság az ellenzéki pártok támogatják a kormány válságkezelő intézkedéseit. Az, hogy nem kivánnak határozatlan idejű korlátlan felhatalmazást adni a kormánynak=orbánnak, az nem válságkezelés ellenzése. Ezek a véleményformálók jó lenne, ha az országgal törődnének nem orbán diktátori álmaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.