Egyre durvább a helyzet, a hatóságok alig tesznek valamit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: mit vársz ettöl az agyament idiótától,aki föltehetöleg zsidó-arab-indiai keverék ,aki nem meri megcsináltatni azt a nyomorúlt dns. tesztet és a családfáját max. a fogadott szülökig tudja visszavezetni?
CsipkeRózsa
@Shikari: A zsidók nem bosszút állnak, ők védekeznek a mostani terrortámadás, és a további Hamasz támadásai megelőzése érdekében. Nem Izrael támadott!
csak úgy....
@Maccska: persze ukrajnában minden fasza..,te beteg idióta!
CsipkeRózsa
@Shikari: Dicsérd nyugodtan a náci, nyilas, fasiszta mocskokat, attól még nem javul meg a múltjuk sem. Te ezekkel a szemetekkel vállalsz közösséget.
vacsi
@Shikari: Nézhették őket palesztinnak, hisz olyan hasonlók. Fehér zászlót meg bárki lengethet. Mellesleg, a fehér zászló a megadás jele - de egy túsz miért adná meg magát az övéinek?!
vacsi
@Shikari: A gyilkosok itt a palesztinok, akik megtámadtak egy békés fesztiválozó társaságot, meg kibucokat - csomó embert megöltek, vagy túszul ejtettek, lefejezték a kisgyerekeket, csecsemőket is - mi ez, ha nem a legaljasabb gyilkosság?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.