A Ferencváros elnöke a Hír televízió P8 című műsorában beszélt a Fradi-stadion avatásáról, vénaszkennerről és a klub jövőjéről is.

"Ebben a stadionban is gyereklelkeket kell megmenteni. Mert az egy primér cél, hogy a csapat nyerjen. Hogy egy csomó gyerek kezdjen el majd sportolni miatta, jöjjön ki meccsre, ezért kell a családoknak ott lenni. Aztán jöjjön el a Fradiba futballozni" – mondta a műsorban Kubatov Gábor.

Kubatov szerint gyereklelkeket mentenek az új stadionokban

Arról is beszélt, hogy szerinte nagyjából kétszázan voltak azok, akik kifütyülték, miközben több ezren megtapsolták. Hozzátette, a vitatott vénaszkenneres beléptetései rendszerrel csak azoknak van problémájuk, akik a balhét keresik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Figyelem,figyelem ha rossz meccset akar látni és ha a gyermekét egy életre el akarja rettenteni a magyar futballtól, hozza ki egy fradi-ute meccsre! A balhé és verekedés garantált! Ha ez a barom gyermek lelkeket akar menteni és sportolásra akarja őket nevelni, ott az iskola ehhez nem kellenek milliárdokért stadion, milliárdokat kell költeni tornatermekre az iskoláknak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
" Miért építünk stadiont, mindig az a kérdés. Meg egyáltalán miért vezetünk egy sportklubot. Azért, mert gyereklelkeket kell megmenteni. Ebben a stadionban is gyereklelkeket kell megmenteni." Beteg agyú gondolat! Láttam a riportot, bár ne láttam volna!
pbalage
a cím láttám felsejlett előttem a kép, ahogy Kubatov Gábor éppen piszkavassal zsenírozza kifelé a jajgató gyerekeket az éppen teljes lángon égő liberális pokol tüzéből, hogy aztán végre valami jó kis átnevelőtáborban átalakítsa a kis igazságérzetüket valami mássá, amitől majd nem akarják később agyonverni.
joopapa
Figyelem,figyelem ha rossz meccset akar látni és ha a gyermekét egy életre el akarja rettenteni a magyar futballtól, hozza ki egy fradi-ute meccsre! A balhé és verekedés garantált! Ha ez a barom gyermek lelkeket akar menteni és sportolásra akarja őket nevelni, ott az iskola ehhez nem kellenek milliárdokért stadion, milliárdokat kell költeni tornatermekre az iskoláknak!!!
human
Tehát tízmilliárdokat kell évente költeni azért, hogy "megmentsünk" hány gyereket is? És mitől mentjük meg? Azt is meg kell menteni, akinek milliomosak a szülei, de a fiuk álma hogy focista legyen?
Akiket itt meg kell menteni azok a gyerekek, akik nem ehetnek bármit és abból is csak keveset. Vagy meg kell menteni azokat, akik rossz családi körülmények közt élnek. És erre nem a stadionépítés a hatékony válasz.
perfekt
Labdarúgó életkép ,országunkról.Egy prominens,bolyongása--a sportágban.Csak néhány mondat,ami bizonyítja hogy fogalma nincs az illetőnek mi is a sport célja 1.mondatából--Miért építünk stadiont?mert gyermek lelkeket kell megmentenünk.--igen --tőletek.2.-3.mondatából:"mert az, egy primer cél, hogy a csapat nyerjen-A másodlagos,cél hogy ennek a csapatnak legyen néhány jó játékosa"!!!Fejlett civilizációkban ez úgy működik--hogy kiválasztják a tehetségeket ,szakemberek!!! fejlesztik a képességeiket a készségeiket--pszichéjüket stb--így lesznek majd jó játékosai az együttesnek,egyesületnek--ez a primer cél---és akkor majd nyer a csapat,ami valóban fontos, és ne Böde szintű játékosok legyenek, hanem tőle sokkal jobbak--ha lehetne klasszisokkal.4.mondatból.gyermekcsoportot csomó-nak nevezni--mit mondjak??? 5.mondatból:nem igaz--hogy 1000 gyerekből 1-2 fő lehet klasszis játékos!! ezzel az a baj -hogy a kiválasztók nem látják meg a tehetséget--mert sem a gyermek lélektanát.,.sem a sportági rátermettség ismérveiről, fogalmuk nincs.A mondanivalójának többi része stimmel!!
volvós
Emberek, NYUGI !!!
Hir TV Péntek 8 cimü szennyadás, benne a kiváló nyalástechnikával
megáldott müsoretetökkel... Hányinger az adás, aki teheti ne nézze !!
És a tartalom...no comment !!
coyote3
Ez a listás popó is úgy hülye , ahogy van...
Cicamama55
A gyermeki lélek nagyon érzékeny, ápolása megszületés előtt kezdődik azzal, hogy tervezett volt-e a gyermek, vagy nem várt terhességből jön a világra.Mire a focipályára kerülnek, a rombolás folyamata már régen elindul, ha az elsődleges környezetükben a saját családjukban a traumák sorozata éri őket...Nem gazdag de a megélhetést biztosítani tudó szerető, gondoskodó családi háttér alapfeltételeiben súlyos hiányosságok vannak...Ezt kellene először rendezni, s majd utána lehet menni a gyereknek focizni! Akkor nem üres hassal élő, tanulatlan gyerekek fognak focizni! Ahhoz a puszta mező is megfelel, nem kell stadion!
lópicigáspár
Lehet, hogy egy tanyasi jószág vagyok és a focihoz sem értek, mi több, ha gyerek koromban beállítottak játékos híján a csapatba, mindig hátvédnek raktak és az volt a feladatom, hogy a labda soha ne kerülhessen a kapu közelébe. Na most ez nálam úgy működött, hogy amerre az orrom éppen állt megpróbáltam elrúgni a focit, ha azt nem találtam el, akkor aki rám vezette. Működött is mindez addig, amíg egyszer eltörtem a tanárom lábát... többet nem kellett fociznom, hál istennek! Viszont NB I.-ben kézilabdáztam, méghozzá kiváló eredményekkel! Na szóval mindkét játéknak a gólszerzés a célja, méghozzá úgy, hogy lehetőleg az eredményjelző táblán a mi csapatunk neve mellett álljon a több! Ellenkező esetben vesztesek vagyunk!! És ez bizony roppant demoralizáló egy gyerek lelkére nézve és ez független attól, hogy milyen stadionban bukik el szegény kölyök! Szóval ennél nagyobb marhaságot kitalálni már igazán művészet lesz, de bizakodó vagyok! Bízom jelen vezetőink művészi vénájában, úgyhogy várom a további magyarázatokat! :-)
miazavalami
A gyerekek lelkének fejlődéséhez ok minden kell. Először is biztonságos családi háttér, ahol nem azt hallják egész nap a szülőktől, ezt nem tudom neked megvenni mert nincs rá pénzünk, nem tudok neked jókat enni adni mert nincs rá pénzünk...
Adnak a belépőhöz a gyerekeknek egy tányér levest is?
Toby
Ez a Kubatov Lista Nehezen Ment a Gödöllői Agrár Egyetem Gábor is ugyanolyan kretén, debil, mint a felcsúti Nagyon Hülye !
Ez is megérett már arra, hogy levegyélk róla a rabruha-méretet !
volvós
Kubatov...milyen ösi magyar név !!!
Mint Hruscsov, Andropov, Zsivkov, Matatov, és tsai !
Senara
Az egész nyilatkozat kis gömböc kifütyülése miatt született meg ! Bekezdés a gyerek lélek megmentése természetesen a család is jöjjön vele :-) . Utána ... talán ha kétszázan fütyültek deeeeeeee több ezren tapsoltak :-)) a nagy számoló ...tuti leba...ta a vezér , te Gabi nem ezt beszéltük meg , tapsoló , mosolygós , éljenzést rendeltem .
Vasárnapiiskolás
@volvós: De van piros pötty aseggén.Ha nem az egész tűz vörös.
karma1
Eleg bizarr terep egy oriasi futballstadion a gyermeki lelek megmentesere... Gondolom, arra celoztak, hogy majd a gyerekeket osszegyujtik, es amig sportolnak,addig se drogoznak, addig se isznak, vagy zsebtolvajkodnak...(Igaz, a stadion nem is a 7-es csuklos busz nyaron, pentek delutan, ahol jokat lehet zsebelni a tomegben...:o))

De peldaul mit csinaljanak a kisjanyok lelkevel? Mert azok szerintem inkabb babaznanak, papas-mamast jatszananak, vagy egyszeruen csak megismernek egy jolmukodo haztartas belsejet, es segitenenek Anyukanak fozni, sutni, haztartast vezetni, satobbi. Addig se mennenek a kislanyok kurvalkodni, fuvet szivni, vagy egyeb csunyasagot csinalni...

Szoval a fideSS mar megint ott volt akkora hulye, mint az Eiffel torony, ahol nem kellett volna
darwin
Az ilyen és ehhez hasonló helyi hülye sporik miatt,akik lelkesen bólogatnak a tahónak. megutálják az emberek a sportot.Vagyis csak a focit.A vízilabdázók közt miért nincsenek nyolc osztályt sem végzett debilek?
micfild
Kubatov olyan hülye helyből mint Orbán nekifutásból, pedig az sem semmi.
Kivel akarja elhitetni ezt baromságot... max az orbánba szerelmes szenilis vénasszonyokkal.
human
@darwin: És a szurkolók értelmi szintjében is fényévnyi különbség. Hány vízilabda vagy kézilabda meccsen függesztettek ki rasszista jelmondatokat?
lajospapa
A saját lelked mentsed szivi! Meg vidd a gyerked a stadionba, hogy megtanuljon anyázni, cigányozni, meg skandálni, hogy Auschwitzba indul a vonat!
Fradigege
Anyád méhében lett volna cápa!
Ma te vagy feketében, holnap anyád lesz!
Csinálj magadnak kistestvért!(ööö...b@'meg anyucit!)
Vannak még ötleteim. XD A suttyóság partot mos.
Dr. Felipe
Hát ezektől a kubaszov féle gyökerektől valóban meg kell menteni a gyereklelkeket.
human
Akik esetleg nem tudnák mi is az a kubatov-lista:
vimeo.com/55694118
Így sajnos lakcímre pontosan feltérképezték, hogy ki NEM fidesz szavazó. Ez így magában persze nem gond, csak majd ha hivatalos ügyet intéz a választópolgár és nem a fideszre szavazott, na ott jöhetnek a problémák.
Nil
TAlán ha a milliárdokat ba gyerekekre költötték volna akkor nem kellene senkit megmenteni. a gyerekek szeretnek focizni és nekik elég a labda és a grund- vagyis egy kicsi szabad terület valahol.
A fradistadion pedig arra kell hogy minél több ember ujjlenyomatát megszerezzék.
Azon sem ártana elgondolkodni hogy mostanában hány focista hal meg hirtelen - ki az a hülye aki odaadja a gyerekét amikor teletömik mindenféle vacakkal, aztán lehet temetni. A mai sportolók nem egészségesek és nem példaképek - leginkább a focisták nem azok
Tulipánfa
Mondja Kubatov,
a gyilkosságért elítélt kollégája milyen beosztásban fogja menteni a gyereklelkeket;
az eddig sok milliárdunkba került stadiont miből fogják fenntartani;...
joopapa
@volvós: Hú a P8 az nagyon ott van a szeren, akkor szoktam kicsit belenézni ha egy filmnél reklám van és elálmosodtam, na akkor úgy felhúzom magam hogy végig tudom nézni a filmet :-))) A műsorvezetőket indítani kéne evezésben az olimpián csak ők nyelvel hajtanák a hajót, tuti a 3 aranyérem ,500, 1000 1500 méteren :-))
JAJMÁR
Sokkal inkább ép marad a gyerek lelke, ha messzire kerüli ezt az üzleti foci világot, ahol a pénz fontosabb, mint a tehetség.
human
@Tulipánfa: Hát tudod a sok néző majd megveszi a jegyeket és persze lesz sok koncert. :D
Grafix69
Mindenki tisztában van vele ,hogy teljesen feleslegesen építettünk ilyen kib@szott sok stadiont. Jó focistának lenni felemelő dolog , fociztunk reggel meg délben meg este is fociztunk. Majd bele döglöttem ,hogy úgy csináltunk 4 évig mintha tudnánk focizni . Nem tudunk és lehet azt mondani ,hogy milyen bizottsági tag legyek meg milyen fizetésem legyen ha tök hülye vagyok a focihoz. Tisztelt hölgyeim és uraim Európa ilyen böszmeséget nem látott mint amit mi csináltunk az elmúlt négy évben. Az anyám bement a Pápai stadionba ,hogy jelentkezik focistának és tudod ,hogy soron kívül felvették mert én vagyok a fia. Meg tudjuk csinálni bár focinak nem lehet nevezni a 8-1 et meg a 6-3 at sem de vannak szóvivők ők megaszondják minek kell az a rengeteg stadion, hogy a gyerekek lássák ...apám nézd ezek is megéltek munka nélkül a sok birka árán hát mi is megélünk max építünk néhány stadiont a meglévők mellé.
kkalman
Csak egy kérdés maradt megválaszolatlan. Kubatov hülyült Orbán színtjére, Vagy Orbán Kubatovéra?
Desischado
@human: A gondolataimat fogalmaztad meg. Arra nem gondol ez a véglény, hogy éhes gyomorral mit ér a sport?
picike
a gyerekeiknek a vagyont mentik igen mentik szerintem is mentik röviden fogalmazva
mate03
@volvós: Alacsony a vérnyomásom!Mit gondolsz?Ha megnézném,segítene?
volvós
@mate03: Biztos vagyok benne, de hányinger csökkentöt is vegyél be mellé...:-)))))
Vadlaci
Az olasz edzőnek tökéletesen igaza van: a magyar foci szakmailag, emberileg, gazdaságilag és minden más tekintetben válságban van. Persze, Várhidi Petik ezt nem fogadják el, mert ebből a fertőből élnek, mint Kubatov a nagy sportvezető. Ért valamihez, vagy csak fideszes? A fradit még Jaross Andor is jobban vezette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.