Politikai okok állhatnak amögött, hogy Németh Szilárdot választották meg a birkozószövetség új elnökének  – írja a Sport Géza. Sok egyesült ugyanis a korábbi elnököt, Hegedüs Csabát támogatta, ám a szavazásra már nem saját köreikből delegálták szavazókat, hanem – feltehetően Fidesz-közeli – polgármesterek mentek el helyettük. Olyan emberek, akik semmilyen módon nem kötődnek a birkózáshoz

Ezt az eljárást az indokolhatja, hogy a sportegyesületek nagyban függenek az önkormányzati támogatásoktól, így kényszerhelyzetbe kerültek.

A tisztújítás viszontagságairól Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes is beszámolt az Indexnek: szerinte helyette is egy ismeretlen akart leszavazni. Sőt, Hegedüsék azt mesélik, hogy mikor Növényi Norberttel latolgatták a még zajló közgyűlés eredményeit, akkor ügyvédek érkeztek az irodájába, akik kilátásba helyezték nekik, hogy kirakatják őket biztonsági őrökkel, ha nem mennek el.

Szekeres István, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) volt sajtófőnöke is arról beszélt, gyalázatos módon manipulálták a szavazást. A férfi a választás után bontotta fel szerződését a szervezettel.

Németh Szilárdot is megkérdezték az eset kapcsán. Ő azt mondta, szerinte minden törvényesen és tisztességesen zajlott, Hegedüs Csabát pedig nem akarta senki kidobatni, mindössze lejárt a mandátuma.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó igencsak meglepődött három hete, amikor a birkózószövetség tisztújításán egy ismeretlen alak helyette akart szavazni."

Ha már ezt is meg merik tenni, akkor lehet hogy 2018-ban tudtom nélkül a fideszre fogok szavazni pár millió polgártársammal együtt. Simán megcsinálják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Na igen. gyalázatos manipulációval lett viki a vezír.
Sajna ez mindennapos kicsiny hazánkban.:-(
Dr. Felipe
Olyan még nem volt amit a fideSS becsületesen csinált volna. Lopnak, csalnak, hazudnak, manipulálnak.
human
Az egyik tag mesélte a tévében, hogy idegen arcokat látott. Az is furcsa volt, hogy bár jelen volt a szavazatra jogosult tag, de helyette mégis más szavazott. (Persze ha mindkét karja amputálva volt, akkor érthető a dolog)
human
"Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó igencsak meglepődött három hete, amikor a birkózószövetség tisztújításán egy ismeretlen alak helyette akart szavazni."

Ha már ezt is meg merik tenni, akkor lehet hogy 2018-ban tudtom nélkül a fideszre fogok szavazni pár millió polgártársammal együtt. Simán megcsinálják.
coyote3
Nehopgy már Hegedűs Csabi olimpiai aranya érjen annyit, mint egy bősz rezsharcos elévülhetetlen érdemei népünk jólétének megteremtésében...:)
perfekt
Az utóbbi évtizedek legarcátlanabb,sporttárgyú karakter gyilkossága.Egy ilyen ,puccsot csak ott lehet végrehajtani-ahol patkányok diszponálnak-emberi sorsok- felett.Szégyen.
oncogito
Egész jól hozzászokik már az ország a manipulációkhoz.
Egy kis morgolódás, aztán elfelejtik.
Ennyi.
Senara
Rezsi "simicskánál " lesz a pénztár kulcsa . Fogadok milliárdokat kap aminek nagy része nyelőkébe megy. Dr Hegedüs Csaba teljesítménye ennyit ér orbániába :-(((
Cicamama55
Hegedűs Csabával készült beszélgetést az ATV-ben hallgattam, s egyértelműen lett, hogy manipulálták az egész eseményt. A rezsi biztos 17 éves koráig birkózott, innen a szakmai hozzáértése. Szájtátva hallgatta még K Olga is egykori olimpikonunk nyilatkozatát, mert egyszerűen hihetetlen volt, mik megtörténhetnek kicsi hazánkban. Sikeres sportoló volt, majd edző. s folyamatosan együtt élt a sportág sportolóival. A szavazáskor feltűnt neki a sok addig ismeretlen arc, akikkel valahogy a birkózó termekben, meccseken az évtizedek elteltével eddig nem találkozott...
lampa laz
ez volt ennek a mameuknal az első győzelme ebben a sportágban, de remélem csúfos vereséget szenved el a továbbiakban. A sportolóknak sok sikert.
Cicamama55
Mondjuk azt is említette, hogy anyagilag sokat fognak "beletenni" e sportágba, ezt megígérte Németh Szilárd.
papa.49
@Cicamama55: ,,Sokat fognak beletenni,, a feneketlen zsebükbe!!!
Ruby
Ebben az országban minden törvényes és tisztességes ha ők csinálják.
Cicamama55
@papa.49: Félő, hogy igen. Hegedűs Csaba mondta, hogy az utóbbi időkben sokat fektethettek be a birkózásba, több pénz jutott e sportág fejlesztésére. Előkészített talajra lépett az új vezető, az biztos! Itt már semmihez nem kell hozzáértés, szakma, csak pénz!! Olyan -számomra nevetséges helyzet volt, -amikor Balog tiszteletes a különböző szerződéseket tegnap aláírogatta, mint a témákban leghozzáértőbb szakember...Mert hát egy miniszternek azért valamicskét csak kellene a témákhoz szakmailag konyítani, nem 10-20 tanácsadó javaslatai szerint tenni a dolgát. Ilyenkor azokat kellene igazság szerint odahívni aláírni a paktumokat!
pbalage
az nem úgy van, hogy az emlegetett 200 milliót csak akkor kapják meg, ha a zsíros bálna kapja meg a posztot?
Ha a zsíragyú eltűnik, akkor ki lesz az a másik barom, akit a rezsicsökkentés paradoxon mellé oda lehet állítani és még el is hiszi?
alterego56
Gazemberek. Bármi kitelik tőlük. Jól látszik hogy a választási csalástól sem riadnak vissza.
m.macskosz
@human: Láttam Hegedűs Csabával a beszélgetést az ATV-n Kálmán Olgával.
Meg sem lepődtem. :(
soljanka
Ne finomkodjunk kérem! Nem manipuláció volt ez, hanem csalás. Bár lehet, hogy az EMMI ezt a szót is betiltja. :)
papa.49
@Cicamama55: A rezsiszilárd is meg az ,,ájtatos ezstergányoló is tök hülye az egészhez, ezenkívül még közös bennük a rezsimajom is vagy esztergályos, vagy marós volt a Csepeli fémműben, abban is egyformák xaralak mindkettő...
Fradigege
Amióta bukott Csepelen, borzasztóan hiányzik a lóvé egy része. Ezért minden lehetőséget meg kell ragadni. Politikus görénynek születik.
papa.49
@Fradigege: Megfordítva a görény emberből lesz politikus...
Cicamama55
@papa.49: Az biztos, hogy a jelenlegi magas posztjukhoz nincs megfelelő szakmai hátterük, s ez nagyon elkeserítő tény.Ha az ő felfelé ívelő pályájukat nézzük, valóban nincs szükség a továbbtanulásra! Mi próbáljuk gyermekeinket a tanulásra ösztönözni, de közben ezeknek a siker embereknek a példája minden szavunknak ellent mond! Tanulás, becsület, szorgalom segít a boldoguláshoz...Hol van ez már?!
Hofipisti
A módszereket Himmlertől, netán Péter Gábortól tanulták. Jó tanulók!
Egyenlőre még csak gyakorlatoznak, igaz, már a verőlegény-forma egyéni hasznára.
human
Ebből az egészből az a tanulság, hogy még a nyilvános szavazásokat is elcsalja a fidesz. Akkor gondolhatjátok mit mernek művelni azokkal a szavazatokkal amiket nem is lehet visszaellenőrizni.
m.macskosz
@Fradigege: Bukott a fenét! Választania kellett azt orbáni döntésnek hála:
képviselőség vagy polgármesteri szék. De! Orbán megmondta, hogy aki kiáll mellette, az számíthat rá, hogy nem hagyja az út szélén. rizsaszilárd szépen kérte, hadd lehessen ő a birkózószövetség elnöke
bundi
@human: honnan tzdod 2014 ben nem ez történt?
nemjoezigy
erről a csalásról jut eszembe, hogy a németeknél a Merkel ha kíváncsi a polgárok véleményére (konzultáció), akkor a polgárok által feltett kérdésekre válaszol.
Ezzel szemben az orbáni illiberális valamiben, az orbán milliárdokért levelez velünk és azt hozza ki végeredménynek,- mint a NÉP AKARATÁT-, hogy azt akarjuk, amit ők, az elnyomó rezsim (a kormány és a gazdagok) akarnak.
Nem lehet bebizonyítani a csalást!
human
@bundi: Mikor Pálffy Ilonát (Nemzeti Választási Iroda vezetője) hallom nyilatkozni mindig eszembe jut, hidd el.
444.hu/tag/palffy-ilona/
Figyelmedbe ajánlom az első, biztosítós cikket vele kapcsolatban.
kkalman
Fidesz bérlemény lett a birkózószövetség (is).
rosalinda57
@soljanka: De addig amíg nincs betiltva, ez fejezi ki leginkább a körülményt.
rosalinda57
@nemjoezigy: Be lehet bizonyítani a csalást. Ha a szavazó a saját szavazatát lefotózza és ezt teszi a többi is, aki szavaz, majd összehasonlítják a kihozott eredménnyel, akkor igen. Az igaz, hogy nagyon macerás, de nem lehetetlen.
Desischado
Így csalták el a választásokat is! Szégyen, ami itt történik!
kkalman
@rosalinda57: A macera ott kezdődik, hogy összefogás. Ha ez meglenne, akkor már sokkal egyszerűbb lenne.
m.macskosz
@papa.49: az emmi miniszter földrajzilag sem és egyébként sem dolgozhatott Csepelen.
Sőt! Nem is dolgozhatott, mivel gyanítom, hogy síkhülye volt a CNC eszterga kezeléséhez
coni
Már az érettséginél is kelhetett egy kis manipuláció neki. Ha focistának nem is, de bokszolónak el tudnám képzelni.
bakegya
Orbán-vezérkarát ha végig-munkaalkalmasságiznánk-szellemi -és erkölcsi toprongy állna a diagnózis rovatban.
Ildomos lenne már egy nagytakarítás a Magyar parlamentben
papa.49
@m.macskosz: Nem az ,,ájtatos esztergányoló,, hanem a ,,rezsiszilárd dolgozott,, Csepelen...
nezelodo
Most nyer értelmet néhány pártpolitikában nem érintett ismerősöm véleménye, akik a kádári politikusokról elismerték, hogy legtöbbnek van, vagy volt szeméremérzete. ( a volt azokra vonatkozik akik átálltak a dakotákhoz). Ma szeméremérzettel egyetlen fideszes, és KDNP-t politikust sem lehet megvádolni.
mariaberta
No de szíp és okos ember, és ért a birkózáshoz, vagy az már nem követelmény egy fideszes főtől?
Bercifiu
Új szabályt vezet be a birkózásba. Nem gyötrik egymást, hanem fütyülve keringőznek a fedett sportlétesítményben. A műsorhoz a zenét Balog tiszteletlen biztosítja oboával.
rosalinda57
@kkalman: Teljesen igazad van, én is így gondolom.
Főlökött
Már megint a füllentések...

"Még tartott a közgyűlés, amikor ügyvédek jelentek meg Hegedüs irodájában és távozásra szólították fel. Erre kiderült, hogy Hegedüs is ügyvéd, így maradhatott, de figyelmeztették, hogy "bodyguardok" állnak az ajtóban.
- Magamra néztem, meg a mellettem ülő Növényi Norbira, és arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy ez elég lesz. Aztán elmosolyodtam..."

Forrás :
www.hirkomp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1345%3Abodyguardokkal-fenyegettek-hegedust&catid=19%3Avezercikk&Itemid=503
Knapp75
Azért ezt a szavazást még a Hegedűs vezette elnökség szervezte és bonyolította le, ha ismeretlenek ténferegtek az épületben és voksoltak végül, akkor az az ő felelősségük is...
alte trottel
@human: Miért 2018-ban? Legutóbb ki a fasz is ellenőrizte a határon túliak szavazatait?
human
Arra kellene odafigyelni 2018-ban, hogy minden szavazókörzetben legyen elég független, ellenzéki szavazóbizottsági tag.
kukac50
Ért egyáltalán hozzá,? mert ha a hűje okoskodik az borzasztó lehet a játékosoknak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.