Menesztette vezetőedzőjét, Robert Jarnit szombaton a labdarúgó OTP Bank Ligában sereghajtó Puskás Akadémia FC.

A felcsútiak az élvonal 30. fordulójában hazai pályán 1-0-ra kikaptak a Békéscsabától, így a tabella utolsó helyére csúsztak vissza.

A Puskás Akadémia FC tulajdonosa azonnali hatállyal megvált Robert Jarni vezetőedzőtől és stábjától, majd felkérte Szíjjártó Istvánt, hogy a szezon végéig lássa el a vezetőedzői feladatokat a csapat mellett

- áll a klub honlapján megjelent rövid közleményben.

Dráma Felcsúton: kirúgták a Puskás Akadémia vezetőedzőjét

A játékosként a horvát válogatottal világbajnoki bronzérmes Robert Jarni tavaly nyár óta irányította a felcsúti csapatot vezetőedzőként. Szerződése 2018 nyaráig szólt.

Az NB I-ben a Vasasnak, a Békéscsabának és a Puskás Akadémiának egyaránt 25 pontja van három fordulóval az évad vége előtt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
"...MINDEN MIGRI MENNYEN VISSZA ODA AHUNNAN-E GYÜTT-MENT...nehogy má brüssajleszben döncsék meg a magyar focit,engem meg a mészárost...00 tolarens.
Vagy rugdaljátok akár a szögesdróton túl is kemény állampénzen a bőrt,már Szerbiában is,vagy ki vagytok rúgva!TÖBBB ÖNBECSÜLETET ZEMBEREK,mert megérdemlem-végül is focizni sose tudtam rendesen,de folyékonyan gagyizok angolul!!!"
Ne lóggasd az orrod Robi-talán csakkk INÁRA MENT A BÁTORSÁGA!-SENGENEMN TÚL IS VAN FOCI!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Na ugye ,hogy egy ilyen migráncs nem veheti el a magyarok elől a munkát.
Bár erős bennem a gyanú, hogy tán nem vele lehetett a baj. Nagyobb gond lehet, hogy az Gazdi házicsapatának tagjai nem tudnak focizni. Igaz, ezzel nincsenek egyedül a magyar "bajnokságban".
Most a migráncs "fiúkon" a sor, pároslábbal.
Borsodi
Felcsút micsoda szerencsétlenség,mi lesz most az arany csapattal kit vesz Orbán nektek.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA
Yoda69
Csak hergeljetek a taho gecit, aztan majd epit meg harom stadiont Felcsutra es korbehuzza oket kisvasuttal. :)
bakegya
"...MINDEN MIGRI MENNYEN VISSZA ODA AHUNNAN-E GYÜTT-MENT...nehogy má brüssajleszben döncsék meg a magyar focit,engem meg a mészárost...00 tolarens.
Vagy rugdaljátok akár a szögesdróton túl is kemény állampénzen a bőrt,már Szerbiában is,vagy ki vagytok rúgva!TÖBBB ÖNBECSÜLETET ZEMBEREK,mert megérdemlem-végül is focizni sose tudtam rendesen,de folyékonyan gagyizok angolul!!!"
Ne lóggasd az orrod Robi-talán csakkk INÁRA MENT A BÁTORSÁGA!-SENGENEMN TÚL IS VAN FOCI!!!
desert
Na majd meglátjátok, jön 1-2 nap múlva göbbelstóni és bejelenti, hogy visszamenőlegesen megváltoztatják a foci szabályait.
Kiszivárgott információk szerint a Puskás Akadémia játékosai ezentúl 14-en lehetnek a pályán, de ha az ellenfél túl sokat jut a 16-osuk közelébe, akkor tetszőlegesen még 3 ember pályára küldhető. A 11-est ezentúl 5 méterről rúgják, természetesen üres kapura, és ha netán így is mellé menne, ismétlésre is lehetőség nyílik. Szöglet rúgásra és bedobásra ezentúl, csak a PFC játékosainak van lehetősége, és a nemzetközi gyakorlattal szemben ezentúl, a hátulról, páros lábbal történő becsúszások sem lesznek számukra lefújva, az ellenfél esetleges sérültjeit, majd a szünetben gyűjtik össze a csapat orvosok, ezáltal a játék sokkal gördülékenyebbé válhat. Mivel felmérések azt igazolták, hogy a klub professzionális labdarúgói a 2x45 perc alatt gyakorlatilag a végkimerülésig elfáradnak, ezért ezentúl a játékidő vége mostantól módosítható, aszerint, hogy az éppen aktuális vezetőedző a sportolók jelzéseit összegezve mikor kezdeményezi a játékrészek lefújását. A kormány az új intézkedésektől magasabb nézőszámot és bajnoki esélyeket vár a PFC mérkőzéseitől. A javaslatot a Mészáros és Mészáros Kft. és a kormányfő személyesen dolgozta ki, 5 milliárd Ft EU-s támogatásból.
szép új világ
@vadnarancs: Ha jól hallottam átigazolt a Felház FC-be.
lópicigáspár
@szép új világ: Annál azért hátha több esze van!
micfild
@vadnarancs: Vezetőedzőnek meg Gazsigyereket.
amugy.kijaza a szjjártó pityu??
micfild
@desert: ááá.. Minek ennyire is fárasztani a focistákat?
ennél sokkal- de sokkal egyszerűbben is megoldható. Felállnak a csapatok..Orbán a lelátóról végigtekint az alattvalóin majd bemondja az eredmény... - hogy klasszikusnál maradjunk.. 6:3. természetesen a Felcsút javára... - majd Tiborc közremüködésével megnézik együtt kivetitőkön azt a bizonyos 6:3at.. közben isszák a sört és köpködik a szotyit.. A program végén Erdő Péter misét mond egy egybegyültekért... közben is lehet szotyizni és sörözni...
Levezetésül pedig az arra hajlamos szurkolókat elviszik kisvasúttal Budapestre ők pedig felgyújtanak néhány kukát betörnek pár kirakatot és felszednek néhány kockakövet azzal elvonulnak gyurcsány házához ott kicsit kiabálnak. majd hazamennek, hogy kipihenjék magukat, hiszen 1 hét múlva kezdődik minden előröl
sokanvagyunk
Utolsók? 2 ukrán, 1-1 szlovák, holland, horvát, szerb, no meg a horvát tréner -, szóval nem a magyarok szégyene... - pláne, hogy a tréner a ruháján hirdeti: Jako... magyarul: zakó. :)
namihami
@micfild: Sőt, idő- és energiatakarékosság okán bőven elég a második bekezdéseddel kezdődő dolgokkal indítani az egész "bajnokságot".
Viszont a kisvasúton, az alkoholszint véletlen lecsökkenésének megakadályozása végett, a kiterjesztett számú büfékocsik és megfelelő mennyiségű és alkoholtartalmú italok bevezetése szükségeltetik.
kamazuka
Ezért holnaptól 2 forinttal emelkedik a tej literje!
A 95-ös 2.50-el
A pasztőrözötté 20Ft-al

Majd én megmutatom nekik!...szólt alamizsnaherceg,és becsapta magamögött az ajtót!
levarosbukta
Én sík hülye vagyok a focihoz, de ha a csapat rosszul játszott akkor talán nem a játékosokat kellene kirúgni?? Az edző sem tud s.zarból várat építeni.
Január
Te jó ég micsoda pénzt belefeccöltek ebbe a csapatba, és ilyenek az eredmények. Én nagyon nagyon szégyellném magam, ha ott játszanék, és ilyen eredménnyel. :((((
Nem kellene az egész gárdát/csapatot szélnek ereszteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.