A börtönfalakon kívül, otthonában akar szembenézni végzetes betegségével Stadler József – írja a Blikk.

Az akasztói vállalkozó állapota annyira leromlott, hogy az elmúlt időszakban kétszer is ki kellett vinni cellájából egy fővárosi kórházba.

A Blikk úgy tudja, Stadler a közelmúltban egy kérvényt adott be, amelyben egészségi állapotára hivatkozva büntetése félbeszakítását kéri. Levelét elküldte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) és úgy tudjuk, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak is.

Mielőtt bevonult, minden barátjától elbúcsúzott. Nagyon beteg volt, már komoly egészségügyi gondokkal vonult be a börtönbe. Legbelül érezte, hogy nem bírja ki odabent, és többször is megemlítette, hogy már csak a temetésére jön ki – mondta el a lapnak Doró Ernő, az azóta feloszlatott Stadler József Baráti Kör egykori elnöke.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szerencsétlen szerencselovag, elgondolkodhat, hogy van az, hogy a nála sokkal nagyobb gazemberek meg szabadlábon tündökölve prédikálnak az erkölcsről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Józsika amíg a Pintér a miniszter neálmodj róla.
nezelodo
Szerencsétlen szerencselovag, elgondolkodhat, hogy van az, hogy a nála sokkal nagyobb gazemberek meg szabadlábon tündökölve prédikálnak az erkölcsről!
coyote3
Stadler egyetlen nagyon komoly bűne az, hogy anno nem szállt be a zsírdisznó kampányába lóvéval. Persze egy pillanatig nem vitatom, hogy nem csalt. De ahogy nézelődő írta nála milliószor nagyobb csalók szaladgálnak ma is szabadon. Ki-és be a parlamentből...
Powika
Ezért érdemes volt harácsolni... :-))))))))))
Sede
ő csak egy szerencsétlen stróman volt.
mögötte állt egy volt pénzügyminiszter, aki ténylegesen kaszált...
szaboria1
Mi voltunk a solti boltjában nagyon szép ruhákat árult elfogadható áron. Negyed annyi árért árult olyan ruhákat mint a Bp. belvárosi boltok.
martinpalermo
Ez az ember kosárba tette az összes gazdasági Moguljainkat,azért kell ülnie.zseniális gondolkodású ember---mégis buknia kellett.Stadiont épített,és mi mindent még.@Powika:zsigerből vagy ilyen,vagy elgurult a gyógyid?
bukfenc
Nekem az tetszett Stadlerben, hogy tanulatlan juhász létére, "megszívatta az akkori elit pénzügyi világot!
Bár, komoly pénzeket csalt, sikkasztott, de ő kívülállóként lett "sikeres"
Kicsit hasonlít a 80-as évek - meggymag sztori-ra!
Manhattan
A hasnyálmirigyrákból nincs menekvés. :(
tivoli
@bukfenc: Ilyen firnyákos embernek még a háziőrizet se jár, annyira veszélyes a társadalomra.
Gyilkosok meg szabadlábon szaladgálnak :-(
kukac50
Még Pintér hatalmon van addig nem kerül szabadlábra.
Akinek jobb érzéke van az üzlethez, azokat Pintér nem tűri el,hogy szabadlábon legyenek.
Pintérnek is börtönben lenne a helye nem a parlamentben,miatta sok ártatlan ember is van börtönben.
dömdödöm
@kukac50: Ja hogy ez így működik itt ? :-((( én tök hülye vagyok az üzlethez és a poltikához is ezt most itt mindenkinek kijelentem , hátha nem csuknak le akármiért
Powika
@martinpalermo: A felcsúti ramszesz is épít/építtet pár stadiont... :-)
Akkor ezek szerint nagyobb mágus, mint a juhászbojtár... :-))
hetöndöe
@Powika: Csak Qrbán nem a saját pénzéből de ez az apróság ne zavarjon a szarhányásban!:-))
martinpalermo
@Powika: Van különbség.Orbán a te ,és az én pénzemen ,pöffeszkedik mint pampuska a forró olajban.Stadler--pedig a szűrjének mellény zsebéből---ha van annak mellénye. zsebe??? fizette.Én nem helyeslem a csalásokat, a kettőjük között különbség viszont van,--- egy vastag rács ,néhány fegyőrrel.
csa-csa
@kukac50: "Pintérnek is börtönben lenne a helye nem a parlamentben,miatta sok ártatlan ember is van börtönben"
AZÉRT OLYAN SOKAN NINCSENEK!
qxy
ez lenne a jó miniszter bárki bármit is mond, ő a szarból is pénzt csinál és büntetik.
A mai miniszterek meg szart az országból és büntetlenek.
mendi
Stadler ott rontotta el a dolgot, hogy nem lett politikus. Ha belépett volna a brancsba nyugodtan élhetné büntetlenül az életét mint többi csaló, hazug politikus!!!
F_Viktor
No, nem kell Stadlert Isteníteni, ő nem (volt) egy Robin Hood.

Amerikában az átlagember szemében egyik legnagyobb bűn az adócsalás, mert ott tudják, hogy a szomszéd be nem fizetett adóját neki kell befizetnie. Az adófizető nem az államot lopja meg, hanem a becsületes adófizetőket.

Stadler az ellopott több 100 milliókból építette Akasztón a stadiont, vásárolta a játékosokat.
Ugyanolyan bűnöző, mint a többi adócsaló.
dömdödöm
@F_Viktor: A stadler nem stadiont épített hanem pályát ahol mozgássérültek kergettek labdát ,ha valami csoda folytán csinál egy Menchester United szintű csúcsfocit játszó klubot ami képes csúcsprofitot és világhírt produkálni és ahová felsorakozik a világ összes szponzora elhiheted senkit nem érdekelt volna miből szerezte a hozzávaló pénzt . De sajnos ez itt nálunk csak egy népmesébe való álmodozás . Egy akasztó sosem lesz Mencseszter, Felcsút sosem lesz Milánó és Budapest a büdös életben soha nem lesz
Barcelona vagy Madrid , épűlhet bármilyen stadion vagy betehetik Puskás nevet bármi mögé ,A Magyar focival még a legelhivatottabb szakemberek sem tudtak mit kezdeni pedig évtizedek voltak rá , a 78 -és 82 -es válogatottnak is már komoly nemzetközi buktái voltak nem beszélve 86 ról annak ellenére hogy az országon belüli football állapota és minősége még elfogadható volt .Itt rettentő nagy tévedés van a fejekben belül minden szinten , birkapásztortól
választópolgárokon keresztül focistától a vezérigazgatóig minielnökön keresztül államfőig bezárólag :-( :-( :-(
radios45
@tivoli: a szadista kéjgyilkosok, a rablógyilkosok, a profi bűnözők meg szabadok élik világukat, a naplopó élősködő politikus vezetőinkel együtt, szabadlábon vannak.
lenhardtibolya
Kíváncsi vagyok, meghallgatják-e egy szerencsétlen ember utolsó kívánságát a döntéshozók. Lehet rá mondani bármit, de ő talán az egyetlen aki a saját pénzén épített stadiont...
Megérdemelné, hogy kívánsága szerint, otthonában várhassa meg a véget...
martinpalermo
@F_Viktor: @dömdödöm: Szia.Még két különbség van ,Stadler,és az őt bírálók,és a vele összehasonlított kétes elemek között:nevezetesen az,hogy őt nem a pénz "csinálta"---hanem ő "csinálta " a pénzt.Olcsó árukkal tele boltjai voltak.Nem volt Robin -Hood csak egy éles elméjű magyar ember aki nem ismerte a "Jupiter,és az ökör esetét"ezért meg is megbűnhődött tetteiért.Stadler-- mégpedig a pusztaságban igazi stadiont épített,a labdarúgás szakmai részéről is ,szinte szakértőként beszélt,mikor átadták létesítményét.Ő nem tehet ,a magyar labdarúgás milyenségéről---csak sajnos azok kiknek nem kevés ,élményekben ,és pénzügyi támogatásban volt részük.Melyik ül,közülük?
F_Viktor
@dömdödöm: @lenhardtibolya: @martinpalermo: Semmi gond nem lett volna a 90-es években ha nem "villog" Stadler a stadionjával és a csapatával, ezek voltak azok a dolgai amik "szúrták a szemét" egyeseknek...

Nem saját pénzéből építette a stadiont, hanem adócsalásból!!! Ez fontos kiemelni.
Valamint a ruha businesse (Stad-Ker Bt.) is a csalásra alapult. 2008-ban csődbe ment, a csődeljárás folyamán 265 millió hitelezői igényt állapítottak meg. A csődeljárás folyamán más üzletekből származó jövedelmeit eltitkolta, nem adta át a felszámolónak, sőt egy takarékszövetkezettől kölcsönt vett fel, de a zálogjoggal lekötött árukészletet eltüntette, amivel a 265 millió forint hitelezői igény kielégítésének nagy részét meghiúsította.

Így könnyű ám üzleti zseninek látszani ha nem fizet valaki adót, valamint a hitelbe átvett áruk értékét nem fizeti ki...
Ő, az egyszerű, józan paraszti ésszel gondolkodó juhászemberből átvedlett vállalkozó saját véleményem szerint bukását éppen ennek a naivitásnak köszönheti, kapta és elfogadta a rosszabbnál rosszabb simlis tippeket, s ezért fordulhatott elő pl., hogy Leonardo Utolsó vacsora freskója után ÁFA-t igényelt vissza.
Több, mint 1 milliárd forintos kárt bizonyítottak rá 2001 tájékán. Nagy simlis az öreg...
dömdödöm
@F_Viktor: én nem mondtam hogy ártatlanul ül és azt sem tudom mit csinált , az biztos hogy stadiont azt biztos nem csinált ,maximum pályát épített lelátóval és szponzorált egy csapatot ami nem egy olcsó hobbi .
A felcsúti épülő valamilyen képződmény sem stadion hanem pálya lelátóval .
A stadion az talán az új fradi stadionnál kezdődik valahol vagy az átépíterndő
puskásstadion (népstadion) ahová ha éppen van kedve az embereknek mert valami csoda folytán jó a foci akár százezer ember is befér . Én még emléxem arra az időkre amikor pótpadokat kellett betenni egy Magyar- osztrák meccsre mert 110 000 néző volt kint .
1magyar
Társadalmi nyomásra ilyen esetben lehetne kivételt tenni! Mert azért a Stadler kedveltebb ember volt mint sok népnyomorító politikus!!!
martinpalermo
@F_Viktor: Keveset tudsz te erről az emberről,csak annyit amit a piacon a kofáktól is hallani.Egyet értek nagy "simlis" volt az öreg--de "félelmetesen " látott a pályán,csak a bizniszei sértettek másokéit.ezért buknia kellett:Kinevezett Gazdasági zseni nálam ,a az eddigi kormányok gazdasági szófosói (eln) beleférnek az egyik markában szakmailag,és tisztesség szerint is.A büntetése jogos--de a még szabadlábon lévő" kollégáinak"tevékenységeit látva nonszensz.
F_Viktor
@martinpalermo: Ez a probléma a magyar mentalitással, morállal, hőst csináltok az egyszeri bűnözőből.
Tudod, úgy nagyon könnyű sikeres vállalkozóvá válni ha nem egyenlőek a feltételek, ha az egyik nem fizet ÁFA-t, az alkalmazottai után nem fizeti be a járulékokat, ha árukészlete hitelből áll rendelkezésére és azokat nem fizeti ki.
És a te gazdasági zsenid még ekkora előnyök után is csődbe vitte vállalkozását, s legutóbb is 265 millióval károsította meg üzlettársait.
martinpalermo
@F_Viktor: Te már aztán tudod ki,- kicsoda,sajátos szemüvegeden keresztül.Nincs hős képzés,csak tények vannak,az hogy nem jut el a tudatodig a másik mit akar mondani, csak a saját ábrándjaid.A csődbe nem a saját hülyesége miatt jutott, hanem ráhúzták!..Hibás a mondás ,mert nem az én zsenim!És vedd már észre, egyetlen szóval, sem mondtam,hogy jó az ,ha valaki eszét ,tehetségét csalásra használja Kapis?
F_Viktor
@martinpalermo: 1) OK, akkor add elő a te verziódat, kíváncsian várom hogyan "húzták rá" azt a csődöt :-)
2) Írod: "...valaki eszét ,tehetségét csalásra használja."

Éppen, hogy Stadlernek nincs esze, nincs tehetsége, mert akkor tudta volna, hogy ezeket a csalásokat nem lehet büntetlenül végrehajtani.
Csak azt nem értem, hogy a környezetében nem volt senki aki figyelmeztesse? Könyvelői mit csináltak, vagy mit nem csináltak?
martinpalermo
@F_Viktor: 1. egy verzió van, azt már egyszer leírtam.2.Már nem jelzőzöm Stadlert megtettem ezt is.---és írtam az okait is bukásának.Kétszer nem szólok,ugyanabban a témában még neked sem.,mert az ismétlés az tudod mi?? na-?
F_Viktor
@martinpalermo: Ezt írtad, erre gondolsz?
"Ez az ember kosárba tette az összes gazdasági Moguljainkat,azért kell ülnie."

Senkit nem tett zsebre, még a csalók között is a legbutábbak közé tartozik, akinek egy pici esze is van/volt, az minimum egy strómant tartott aki elviszi a balhét. Stadler maga vásárolt pl. Leonardo freskót :-))))))))
Ehhez kellett olyan nagy zsenialitás? :-))))
lajospapa
Mint ember sajnálni lehet. Azért csak csaló volt és ott a helye. az a baj, hogy még soknak ott volna!
csa-csa
@kukac50: persze! a sitten "mindenki" ártatlan!
nehogymá
@F_Viktor: igen adócsaló volt ,csinált ezt,azt. nem volt egy lángelme. de kérdezlek,ha én véletlen milliomos lennék,lennének "segitök" a bizniszben ,mennyi idö alatt vernének ugy át ,hogy sittre menjek?az öregnek amugy is volt "hajlama"a sporolásra. de nem sarki nonstop büféröl beszélünk.azt talán elvezette volna egyedül. itt azért voltak profi segitök,azok hol vannak?rajta kivül ki van ,volt börtönben. emberileg nem minösitem,mert igazából nem tudok róla semmit,max azt,hogy asszonyt se tudott jól választani.
F_Viktor
@nehogymá: Fentebb én is feltettem ezt a kérdést.
Valószínű, hogy "tanácsadói" látták infantilizmusát és átverték, ezt támasztja alá az is, hogy eltűntek, más zsebébe vándoroltak az ellopott, elcsalt százmilliók.

Mielőtt nekem esnél, hogy infantilisnek neveztem Stadlert, olvasd el ezt a cikket:
www.stop.hu/bulvar/stadler-tobb-szaz-talan-tobb-ezer-not-vittem-agyba/377887/
nehogymá
@F_Viktor: ne stresszojjá miattam.valahogy mindig is tul eccerünek láttam. valószinű hányzott belőle egy kis iskolázottság. hülye nem volt az tény,ha egy kicsit gyurt volna az oskolában másképp alakulhatott volna az élete. talán. vagy zseniális biiizniiiszmen vagy nagy gazember.ezt már nem tudjuk meg. az meg ,hogy hány nője volt?annyi amennyit a büdzsé "elbirt" vonzott. amit láttam belölük,ott nem játszott a személyiség varázsa. nem sajnálom,mert csak a bolondot szokták.igy járt.
kukac50
@csa-csa: A parlamentből fele embernek sitten lenne a helye,nem mondom,hogy ártatlan Stadler,de kételkedem az igazságszolgáltatás igazságosztásában,mivel Pintér riválisa volt.
sírásó
www.youtube.com/watch?v=HK_p1KC7Cgg
nekem józsi a kedvencem! a legnagyobb hibája szerintem az volt, hogy nem akart társulni a védelemért! egy ilyen országban, ahol az elit 80%-a hitvány hiénákból áll, akik a hivatali hatalmukkal élnek vissza, hatalmukkal társulnak, kényszerítik ki a korrumpálást, visszaélnek belső információkkal, józsi sorsa nem volt kérdéses!
érdemes megnézni a valamikori termelő üzemeket, általában az üzemi háromszög /párttitkár, igazgató, főmérnök, főkönyvelő, szakszervezeti titkár/ szerezte meg szinte semmiért! persze a termelés azonnal megszünik és feldarabolva próbálják bérbe adni! hasonló a vidéki városok főterein, sétáló utcáin lévő üzletek túlajdonlása is, tanácselnőkné, városi párttitkárné vagy megyei, stb., müködtetés nem igazán megy, igy vagy egymást másolják vagy bérbeadják! a mai napig a volt pártvezetők, kiszvezetők, szakszervezetisek rabolnak!
józsit 2-300 millióért halálra szekálják, miközben hódmezővásárhely nagytudású polgármestere szerencsejátékokba kezd a városnak befizetett adó kockáztatásával /nem a sajátját kockáztatja/ és mindjárt hatalmas sikerrel! eljárszott büntetlenül 3-4 milliárdot egy carry trade nevű játékkal, ami némi szakértelmet igényelt volna, aminek ö híján volt!
viszont neki a tudását a jó kapcsolatai helyetesítik ezért nincs még a sitten! ezért tart itt az ország!
a használ ruha is nagy ötlet! sok országban veszélyes hulladéknak számit, különösen a müszálas termék. fillérekért, ajándékba vagy adományként lehet hozzájútni! bálákban, kilóra áruják és ez benne a hatalmas üzlet!
szinte lehetetlen beazonosítani az árut, mivel ömlesztve van! igy ezekben az üzletekben vidáman lehet árulni a csempészárut, a márkahamisítottat, nem tudják leszámolni, beazonosítani, mindenre az a válasz, a csomagban volt!
viszont alig van költség és hatalmas a nyereség! na ezt kell eltüntetni! ezért van annyi kamu számla! józsi is ezt ette meg!
ezek a halottról levetett holmikat árusító üzletek gombamódra szaporodnak, mára kezdik...
1magyar
@csa-csa: Nem, de sokkal nagyobb csalók vannak szabadlábon.
csa-csa
@1magyar: igaz! részemről azoknak is KUSS A NEVÜK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.