Árulkodó közjáték zajlott le a Miss Universe 2015 idei sajtótájékoztatóján Andy Vajna és felesége, Vajna Timi között – írja a Bors.

Vajna Tímea elmondta, voltak harcok közte és férje közt az idei gála menetrendjét illetően, de Timi akarata győzött. „Mint mindig” – tette hozzá Andy Vajna hangosan.

Egy dologban azonban már megegyeztek. Mégpedig annak a születendő gyermeknek a  keresztnevéről, akiről a nő egyre gyakrabban ábrándozik.

"A keresztnevet már kiválasztottuk. Annyit mondhatok, hogy mindkettőnknek tetszenek az orosz nevek" – közölte sejtelmes és széles mosolyok közepette.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajon ki fogja megcsinálni, a ,,bőrdíszmű,, már alkalmatlan erre a célra...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Vajon ki fogja megcsinálni, a ,,bőrdíszmű,, már alkalmatlan erre a célra...
Anna Mária
No, hála a magasságosnak.
Már nagyon nyugtalanul aludtam.
adrenalink
Először azon kéne gondolkozni, hogy lesz a gyerek! Mert az nem úgy van, hogy Vajna télapó bácsi a puttonyából elővesz egyet. Sőt! Nem is a gólya hozza.:-)
kakaósbögre
síeva könyörgöm,az emberiség genetikai állományának minősége érdekében,hogy ne szaporodjanak!
ila51
@kakaósbögre: ugyan már , szép lesz mint Andy , és okos mint Timi...:D
Strong
Alexandr Dimitrij Vajnava...

előre látom, hogy Ő lesz a főszereplője az új Elektromodul (Terminátor) című film - Orosz piacra szánt verziójának aminek alcíme: Paksova Dvá (Paks2)
Hellcat
Ez ám az igazi luxusprosti...még gyereket is szül neked. :D
eugen4402
@Strong: Ne idegesíts, a Vajna (vojna) az nem háborút jelent? Az öregúrnak kéne először felvenni ezt Palacsinta, vagy micsoda nevet...
tökölődő
Az öregfiú csak próbálkozzon ! Jó egészséget kívánok neki.
Jankó123
Мальчик - Педофилия
Девушка - Геронтофилия
:-)))
m.macskosz
@m.macskosz: A Google fordítót használtam, de most teszteltem fordítva:
hááááááááááááát. Ezt szerettem volna lefordíttatni: "szerelemgyerek balkézről", erre a gép dobta, amit dobott. Most beírtam, amit akkor írt, mire a fordítás:
Elhagyta a gyerekek is szeretik :(
Na, mindegy, szegény orosz tanáraim már úgysem láthatják...
kakaósbögre
mindegy,ha esetleg születik bármi,fiú,lány,birka,nyúl,előre közlöm hogy én ártatlan vagyok!
verum
Bár semmi közöm hozzájuk, de lombik program is szóba jöhet talán.
m.macskosz
@Jankó123: :D
Gyanítom, hogy Damu levetett rongya nem annyira gerontofil, mint amennyire pénzéhes.
Az adoniszi szépségű endivajna meg nem lehet pedofil, hisz tímea már rég nagykorú.
Ezt a képet most találtam: www.kiskegyed.hu/lapokkepek/kepgaleria/32000/32535_damu-exbaratno-palacsik-timea-mr-es-mrs-g-d000211C3757ff42739a4.jpg
karma1
@Hellcat: A nagy szent sz@rt fog neki szulni! egy felevvel ezelott eppen arrol papolt, hogy neki mindenkeppen egy kis kinai lanykaja lesz,... Mar csak a kinai paparol kell gondoskodni,... Szegeny kislany ... Micsoda eletut var ra... Megszuletik egy oreg trottyosnak, UNOKANAK, ferde szemmel, orosz nevvel, Amerikabol kitiltva... Biztos erre vagyik ez a tenyeszliba?
Hellcat
@karma1: Sajnos az ember nem válogathatja meg a családját...én is csak sajnálni tudom szerencsétlent. Azt mondod nincs annyi gyémánt a világon, hogy szüljön? :D Azt hittem van az a pénz...mást nem nagyon tudok elképzelni amiért mellette van.
karma1
@kakaósbögre: Valoban, inkabb egy horcsogre vagy egy pocokra hasonlit ezzel a fejjel... Tenyleg nem Te lehetsz a Papa...:o)))
pbalage
@karma1: a zárógondolat "tenyészliba" részét én haszonleső szukára módosítanám, de azért 99%-ban így is egyetértünk. :)
Jankó123
Igazad van Kedveském!
Látod, ez lesz akkor, amikor rögtön leírom azt ami a legelőször eszembe jut.
Bocsánatot kívánok, nem volt véletlen!
:-)
Jankó123
@m.macskosz: Mámeg kimaradt a válasz gomb!
Hellcat
@pbalage: @karma1: "Tenyészliba" aliasz PÉK...Pénz Éhes Ku...
karma1
@Hellcat: Szerintem nem fog szulni, hanem vagy orokbefogadnak, vagy valaki masnak a spermajat hasznaljak fel... Ha csak egy paranyi esze van ennek a hulye tyuknak, akkor egy ennyi idos embertol NEM akarhat gyereket, hiszen tudnia kell, hogy mekkora az eselye annak, hogy a gyerek valamilyen rendellenesseggel szuletik. (Jo, tudom, az anya kora meg jobban befolyasolo, de semmikeppen sem jo ez a felallas).
El tudod kepzelni, ha a gyerek rendellenesseggel szuletik, akkor Timike egesz eletet ra fogja aldozni ennek a szegeny gyereknek az apolasara? Szerintem NINCS az a penz, hogy ezt megtegye,... Kivalaszt majd valami makkegeszseges, kesz gyereket, csinaltat a gyerekrol computerrel egypar fotot, hogy hogy fog majd kinezni idosebb koraban (a gyerek), es aszerint fog valasztani. Ha egy kicsit is a szerelem es nem a penz motivalta volna, akkor mar regesregen teherbe esett volna, es nem a 40 millios Porscheval szaladgalna, masfel millas estelyikben, 10 millios szulinapi partikrol szolna a fama, hanem arrol, hogy hany jotekonysagi partin mennyit adott a szegenyeknek, vagy alapitvanyoknak. De en eddig ilyenrol nem hallottam, meg karacsony, husvet kozeledtevel sem... Marad nalam a "gold-digger" kategoriaban, vagyis aki az arany utan kutat...
m.macskosz
Nem más ez, mint a Gábor Zsazsa effektus.
Gondolom, eddig ezerféle módon védekeztek, azért nem lett gyerek, most azonban, hogy mégis rászánták magukat, úgy gondolják, pik-pakkra összejön. Hisz' kinek másnak, ha nekik nem? Emberek ezrei évekig próbálkoznak, hogy gyermekük lehessen, kisebb-nagyobb gondjuk is annál, hogy a leendő babájuk nevén gondolkodnának.
...és még akkor sem az a legnagyobb gondjuk, hanem az, hogy egészséges lesz-e.
Hellcat
@karma1: De szépen leírtad ezt! Egyébként a 90 éves spermája ugyan olyan mint a 20 évesé. Ezt egy doki mondta nekem még régen mikor orvosi alkalmasságin voltam. A gold-digger is tökéletes kifejezés egyébként. :)
m.macskosz
@m.macskosz: Jav.: kisebb gondjuk is nagyobb annál...
de azért remélem értitek! :)
Jankó123
Nem kell aggódni az Andynek beültettek a zacsiba két vasgolyót a régi elhasználtak helyett. Meglátjátok, nemsokára megszületik náluk egy-két Terminátor!
Vagy egy egész sorozat?
:-)))
dr. prédikátor
@m.macskosz: erre gondoltál???любю ребенка! magyarul szerelemgyerek!!!
m.macskosz
@Hellcat: Talán igaz, de azért egy 60-70-80 éves embert már több negatív élmény érte élete során, mint egy húsz évest. A szervezete meg nem felejt. A mája, a szíve, a tüdeje, a veséje, a károsító hatások a spermára is hatással van. Lehet potens egy nyolcvan éves, de az élete során a szervezetét károsító anyagok hatása nem visszafordíthatóak. (persze, nem vagyok genetikus, sem orvos..., de logikusnak tűnik számomra, hogy bizonyos koron túl az apa kora is kockázatos tényező lehet.)
m.macskosz
@dr. prédikátor: Pontosan! Köszönöm. Némi kiegészítéssel:
szerelemgyerek...balkézről. :)
dr. prédikátor
@m.macskosz: de én inkább így nevezném:малафейка!!!po vengerszki: Geci!!!
karma1
@Hellcat: Azert irtam zarojelbe, hogy az anya kora jobban szamit (tehat ha az anya idosebb, akkor nagyobb az eselye annak, hogy Down-koros gyermek, vagy nyitottgerincu, vagy mas rendellenesseggel szuletett gyereke lesz, ugyhogy az orvos baratodnak igaza van). de tudod, ha en lennek a timke helyeben es VALOBAN szerelmes lennek a ferjembe (mindegy, hogy hany eves lenne a ferjem), akkor en mielobb akarnek egy babat, hogy oromet okozzak a ferjemnek. Ha megnezed, akkor Celine Dion hasonlo modon jart el, sokkal idosebb volt a ferje, de o a karrierjet is felretette, csak hogy gyermeket szuljon. Sajnos, a hazassaguk kesobb tonkrement, az egy masik dolog, de a gyermekukert mindketten felelosek. Szerintem EZ volna az igazi , eletszeru lepes, nem ez a kirakati cirkusz, hogy idonkent bedobnak a bulvarnak egy hulye otletet (kinai kislanyunk lesz, orosz nevu kislanyunk lesz) csakhogy ezt a ven hulyet el ne felejtsek...) Mert filmet se tud csinalni, bar szerintem jo sokan emlegetik a mamajaval kapcsolatban is, amiert megkapta az osszes kaszinot, szerencsejatek jogokat, 7 milliard adokedvezmenyt...

Huuuuu, most nagyon rosszindulatu voltam, ezert ne haragudj, a modi kitorolt egy teljesen artatlan bejegyzesemet, kb. a beiras utan 24 oraval... Nem erdemeltem meg...
keresztapa
Hogyan van kifejezve írásilag oroszul az, hogy kurva? Kitudja?
keresztapa
@dr. prédikátor: Köszi tévedtem én azt hittem, hogy ott is kurva a kurva. Hogy milyen hiszékeny vagyok!
dr. prédikátor
@keresztapa: De mondják úgy is hogy kurva!! Csak erős" r "betűvel!!!
Hellcat
@m.macskosz: @karma1: Szerintem mindannyian egyet tudunk abban érteni, hogy ez a csaj csak egy pénzéhes megélhetési ribi, néha beveszi a szottyadt dákót ékszerért cserébe. Gusztustalan.
eszegfu
@papa.49: 7:19 Czeizel Endrének is sikerült majdnem 80 évesen...nem?
papa.49
@eszegfu: Na de azt te is tudod hogy nem vagyunk egyformák, lehet az egyiknek még működik a fütyi, a másik meg madzagot köt rá hogy kitudja húzni ha pisálni akar...Egyébiránt mi a lófaxnak kell egy ennyi idős palinak kisgyermek, ez nem természetes...
karma1
@papa.49: Ez meg nincs neki... Van egy sanda gyanum: ha timcsike beleesik a teherbe, akkor se neki lesz gyereke, hanem a timcsinek valami body builder-tol,... :o)) De majd azt hiheti, hogy o a gyerek apja, es halabol meg tobb zsozsot ad timcsinek, a magyar adofizetok penzebol... Mondd, Neked semmi se jo??? Irigykecc?...:o)))))

Angolul : hooker, whore, prostitute,... "working girls" (ez a nagy finom uri kifejezes errefele) bitch = szuka (a lanykutyat hivjak bitch-nek), witch = boszorkany
eszegfu
@papa.49: Tudom, hogy ez görénység...de Timike -- szerintem -- azért szeretne gyereket, mert igy akkor "örököl" majd...az "ennyi idős pali" pedig csupán kedvébe akar járni a feleségének, mert ugye már "csak" a gyerek hiányzik a gyémántok, a csecsebecsék közül.
papa.49
@eszegfu: Nézd nekem tökmindegy hogy lesz-e gyermeke, vagy sem, de a gyermek szempontjából NEM KELLENE NEKIK BABA...
A spinének vélhetően csak ,,csecsebecse,, a gyermek, de gondolom te is úgy látod hogy csak szenvedést hozna a gyermeknek, ha megszületne...
Mindkettő alkalmatlan a szülői feladatra...
papa.49
@karma1: Én személy szerint nem vagyok jó véleménnyel, a spinéről, szerintem egy ,,számító, hazug picsa,, nem egyéb...
eszegfu
@papa.49: Igazad van, a megszületendő gyermeknek ez nem igazán a tipikus "jó helyre
született".
karma1
@eszegfu: Csillagom, mivel torvenyesen hazasok, es senki sem beszelt elozetes hazassagi szerzodesrol - ugyan milyen vagyona lett volna timikenek? - , akkor viszont MINDENT timike orokol, a gyerek az csak bekavarhat, NEGATIVAN a szamara, mert osztoznia kell majd a gyerekevel. Igy meg nem. Es azert nem gondolkodnak IGAZAN orokbefogadason sem, mert akkor is az orokbefogadott gyerek is ugyanolyan megiteles ala esik, mint a termeszetes leszarmazott...

Ahogy en megitelem, timikenek pont ugy kell egy gyerek, mint uveges totnak a hanyatteses... Hidd el, csak amitja azt a ven hulyet ezekkel a mondokakkal, es mondd, mibe kerul egy ilyen mondat este , endike fulebe suttogva, hogy "Dragam, mit szolnal, ha lenne egy kislanyunk, akit Natasanak hivnank? Vagy Olga Ivanovnanak? Vagy valassz neki TE egy nevet, amilyet akarsz!" Ne mondd, hogy ettol az a szenilis hulye nem olvad el??? (A vegen me'g kefelni is elfelejt a nagy oromeben...:o)) Timcsikenek semmi vagyona n em volt, de olyan szegeny meg o se vo't, hogy igerni ne tudjon... (meg hitegetni). Legfeljebb nem jon ossze,...:o))
karma1
@papa.49: A velemenyunk szo szerint megegyezik, ha valami isteni csoda folytan megis terhes lenne sajatlabulag, es meg is szulne a dedet, akkor is dadusok, cseledek, baby sitterek hada foglalkozna a gyerekkel, de nem o... O kb. olyan messze van az anyasagtol, mint Mako Jeruzsalemtol... Dehat ezt mindenki latja, tudja, csak az a ven hulye hiszi, hogy o a Kabir Bedi ... Hat nem...
bakurasz
Ki nem szarja le, hogy ennek a vén kujonnak meg az orbitális kurvájának hogy fogják hívni a porontyát! Az sem lesz jobb vagy szebb, mint bármelyik újszülött emberke! A francba már, hogy minden szarnak ekkora a hírértéke! Remélem Orbánról nevezik el...Hazugovicsnak! Hogy rohadna el már ez a tökfejű haszonleső a nem különb feleségével együtt!
Souky Sanjay
Lehetne Mercídesz,Amália,Rikárdó,Dzsenifer,Csaknorrisz,
nyanya001
Ez aztán a nagy hír !
És ki a radai rossebet érdekli, hogy mi lesz a neve ?
Dr. Felipe
Ki lesz az apa? Egy ismeretlen szovjet katona ezek szerint.
kamazuka
Mondjuk nagyon szép magyar nevek vannak.
Oroszról magyarosítva is nagyon szépen hangzik ,hogy egy példát is mondjak:Bolse Viktor.
yazo64
Másik cikk hozzászólásának egyik gyöngyszeme:
Basz Tamás:)
ila51
@Jankó123: egész kiművelődök már itt tőled , épp kezdett feledésbe merülni a ciril betű jelei...:D
papa.49
@karma1: Ebben is egyetértünk, a spiné semmire nem való, legfeljebb az ,,ősi mesterségre,, de anyaságra semmi szín alatt!!!
eszegfu
@karma1: 15:06 Egy bibije van a dolognak... a házastárs nem örököl semmit a magyar törvények szerint, csupán a haszonélvezetet, a gyermek örökli a tulajdonjogot. Igy a gyámhatóság nélkül Timike a gyermek nagykoruságáig nem adhat el semmit, vagyis max. "élvezi" a javakat, de semmi sem az ővé.
papa.49
@eszegfu: De csak ha valóban volt esküvő, amit a hallottak alapján erősen kétlek, mert ha nem volt a spiné - az ökölbe szorított kéz, hüvelykujj a mutató,és a nagyujj között,- na pont ennyit örököl!!!
papa.49
@mariaberta: Akárki akinek van 5 perce, és pont arra jár...
eszegfu
@papa.49: 19:20 Arra nem is gondoltam, hogy ne lett volna esküvő.
papa.49
@eszegfu: ma 06:55. re Nem ez lenne a spiné első hazugsága, de nem is az utolsó...
mate03
@verum:Csak azt tudnám hogy férjem uram ,kire gyanakszik!?
Tényfeltáró
@papa.49: meg ami a lába között lóg - spirituszban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.