Puzsér Róbert magára haragította az internetezőket azzal, hogy médiahazug­- ságnak nevezte Vágó Istvánt – írja a Bors.

Puzsér a Hír TV Sznob­jektív című műsorában szólt be Vágó Istvánnak.

A kilencvenes évek végén még akkora volt, hogy felvetődött, köztársasági elnöknek jelölik. Ma meg kit találunk a helyén? Egy agresszív, szektás nyuggert, aki a Facebookon trollkodik. Ő volt a Kádár-rendszer utolsó és a rendszerváltás első nagy médiahazugsága!

A Borsnak részletesen is kifejtette az álláspontját:

Vágó Istvánnal nem az a baj, hogy ne lenne nagy a tárgyi tudása, hanem hogy asszociatív viszonyba hozta a lexikális tudást a műveltséggel, a műveltséget meg az intelligenciával. Ezeknek a fogalmaknak különböző jelentése van, Vágó István azonban összemosta ezeket, és ez a nagy probléma.

Sokan kifejezetten Vágó István miatt hiszik azt, hogy a fejükben felhalmozott adatszerű tudás hasznos. Nem a gondolkodásnak meg a vizsgálatnak a különböző nézőpontjai vagy árnyaltsága és sokszínűsége, nem a kreativitás, nem az analitikus, az absztrakciós vagy az asszociációs készség, nem a nézőpont függetlensége, ha­nem csakis a mindenható tárgyi tudás. Az intelligencia meg a szellemi értékek nem egyenlőek az adatszerű tudással.

Szavaira Vágó István higgadtan, de határozottan válaszolt:

Puzsér szerint az a baj velem, hogy „asszociatív vi­szonyba hoztam a lexikális tudást a műveltséggel, a mű­veltséget meg az intelligenciával. Nekem pedig az a bajom vele, hogy a rádióban, tévében, minden rendelkezésére álló médiumban rendszeresen ilyen dühkitörésekre vetemedik: „Vágó egy agresszív szektás nyugger, aki a Facebookon trollkodik.”

Ez nem pontosan az, amit fentebb állított. Ha egyszer kiderül, mi is voltaképp Puzsér baja, majd megfontolom, érdemes-e bármilyen párbeszédet folytatni vele. Ennek addig csekély esélyét látom

– zárta rövidre.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szettevette
Ha a abban médiában amelyben a Puzsér Róbert szerepel, lenne színvonal, akkor megszólalni sem engednék! Én ilyen ízléstelen, fröcsögő szájú egyént képernyő közelébe sem engednék. De még rádióban sem. Nem elég, hogy maga az alkata tök idegesítő, akkor még rendkívül rossz természete is van, mert ő állandóan mindenkit szid. Őneki mindenkivel van problémája! Az ilyen embernek pszichológusra van szüksége, mert legfőbb problémája magával van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
A fényképen látható baromarcúnak üzenem, hogy az a nyugger aki a világra szart. Ez a mentális seggfej amúgy nagyon okos, csak hát a klozetszagú szájával ne nyuggerezne...mert több millió embert aláz. Velem ezt ne tegye.

Véleményem szerint.
Ehhez Vágónak semmi köze.
szaboria1
Puzsér ugyan azt nyilatkozta meg változik, de látszik bunkó volt és az is maradt. Kívánom, hogy ha még élnek szülei napjában többször mondja a szüleinek, hogy nyugerek. Vajon mit mondanak neki erre?
Bringás
Puzsér annyira fején találta a szöget, hogy meglepődtem, ezt miért nem is én mondtam először! Ez a nagyképű, beképzelt nyugger megkérdőjelezhetetlen tárgyi tudása ellenére egy pitiáner kis korcs, aki a nagyobb kutyákat ugatja!
szettevette
Ha a abban médiában amelyben a Puzsér Róbert szerepel, lenne színvonal, akkor megszólalni sem engednék! Én ilyen ízléstelen, fröcsögő szájú egyént képernyő közelébe sem engednék. De még rádióban sem. Nem elég, hogy maga az alkata tök idegesítő, akkor még rendkívül rossz természete is van, mert ő állandóan mindenkit szid. Őneki mindenkivel van problémája! Az ilyen embernek pszichológusra van szüksége, mert legfőbb problémája magával van!
Yoda69
Egyaltalan ki az a puzser robert? Valami fidelitaszos pocs taho? Se tudas, se intelligencia.

@Bringás: Fekszik, nyugszik, nem pofazik!
Nessy
Érdeklődnék Puzsér úrnál, hogy akad valaki a naprendszerben aki megfelel az ő erkölcsi és intelligencia színvonalának?
Egyébként van számára egy rossz hírem! ha nem dobja fel idő előtt a talpát, ő is megöregszik, sőt, ha még lesz nyugdíjrendszer, esetleg nyugger is lesz!
Remélem, azért az idősebb családtagjait nem nyuggerezi ! Ennyi "intelligencia" talán még benne is akad!
DR Eric CARTMEN
Szegény Puzsérnak lassan új kezelő orvos után kéne néznie.
volvós
Ez a puzsér cicuska egy igénytelen agyatlan unintelligens állat !!
Jobb lenne ha a kecskéivel szórakozna éjjelente a francia ágyon...:-)!
szaboria1
@Bringás: Tudod most nálam is nyílt a bicska. Ne nyugerez itt. Mert sok nyugdíjas aki itt kommentel az még tett le valami ennek az országnak az érdekében de veled szemben ezt kétlem. Akkor beszélj ha te a két kezeddel építetted fel a házakat a háború után. Mert vagyunk még egy páran akik bizony ezt cselekedték.
offside
@szaboria1: Nyugodj le! A nyugger nem azonos, a nyugdíjassal. Ezt éppen Puzsér fejtette ki egy posztjában.
szelsokozep.com/cikk/366-ki-a-nyugger
szaboria1
@offside: Mi van már új néven kellet bejelentkezned.
Nessy
@Bringás: Ha elolvassa a jelenlegi közoktatási törvényt, akkor meglepődve tapasztalja, hogy pontosan a lexikális tudást preferálja! Csak éppen annak értelmes használata, nyelvtudás, logikus gondolkozás, önálló vélemény alkotás nélkül!
Bringás
@Yoda69: Mit ugatsz? Kit érdekelsz korcsfajzat! Megkötlek, ha nem viselkedsz!
Yoda69
@Bringás: Kushad! Kutyanak olban a helye!
Bringás
@Yoda69: Addig ugatsz, hogy megkötlek! Nyalogasd a töködet, mint eddig is és ne ugass!
Bringás
@szaboria1: Kicsit evezzünk komolyabb vizekre! Minden tiszteletem az országot újjáépítőké. Ezeket az érdemeket nem lehet negligálni, de kisebbíteni sem!
Viszont ezek az emberek nem dönthetik el, milyen legyen a jövő, az az egész lakosság joga. Lehet véleményetek, de ha kisebbségben vagytok viseljétek el és alkalmazkodjatok!
Eriksson
Vágó lexikális tudása elismerésre méltó, de gondolkodásban Puzsér sokszorosan lekörözi.
Mert ugye az is teljesítmény, hogy a mások által megfogalmazott, felfedezett, vagy megtörtént dolgokat észben tartja valaki, de az eszét igazán akkor használja, ha ezeket maga találja ki.
Yoda69
@Bringás: Bolhas, bujj vissza a gazdad seggebe!
papa.49
Ha választani kell a kettő között akkor inkább a Vágó, mint a Puzsér...
Bringás
@Nessy: Csillagom! A kreatív gondolkodás tanulása a tapasztalat. Az nem tanítható azt meg kell szerezni!
dr. prédikátor
@Bringás: Te már csak tudod hogy mi a kreativitás!!! Kreativ módon nyalod a viktor szopkin seggét és kreatív módon le is pippantod!!!
Bringás
@dr. prédikátor: Te szopós malac! Menj már a meleg haverjaidhoz és ne engem buzerálj! Kis köcsögduda!
dr. prédikátor
@Bringás: A hóhér buzeráljon téged te kis cummantós f@szkalap!!!
namihami
Egy puzsér-megnyilvánuláshoz képest egy Vágó-fingás egyetemi doktori disszertációnak felel meg. (Bocs a csúnya szóért, de egy puzsér kontra Vágó affért máshogy minősíteni sem lehet.)
Ez a puzsér legfeljebb egy bayerral vagy egyéb hasonló ""szinttel"" lehetne azonos összehasonlítási nívón. Mindenki (még egy analfabéta is) csak túlművelt összehasonlítási példa lehet a számára.
Bár az is tény, hogy a Vágó nem szorul az én védelmemre.
prime777
Puzsérnak szerintem vág az esze és hatalmas a tudása is, de azért most már kezd egy kicsit sok lenni.
Nem vitatom,hogy egy okos ember,de mindenkibe belemászni...
Na mindegy is,az ő dolga.
RonaGyuri
Puzsérral kapcsolatban egy dolgot érdemes megfontolni. Róla elmondható, hogy a tárgyi tudással, a lexikális tudással, a műveltséggel, és az intelligenciával kapcsolatban is egyaránt kívülállóként nyilatkozhat!
Edmond Dantes
Istenem,hol van már a Vitray féle kultúrált, okos tv-s személyiség,hol van a Kellér Dezső féle szelíd és szellemes humor,hol van a klasszikusokat sorozatban bemutató, versmondó és karmester versenyt közvetítő közszolgálati televízió...Istenem,hol van már a tavalyi hó?
Viszont van Puzsér,aki ugyan nem hülye,csak azt hiszi,ha üvöltve kritizál, gyalázkodik,mint a töketépett,akkor ő aztán megcsinálta magát,megcsinálta a brand-jét.Egyébként megcsinálta,ezért írok róla most én is.Ez van.
Nessy
Ez kell a zembereknek! Ebben a szellemi magasságban sokan még nem szédülnek, de feljebb már igen. Ezért él remekül Győzike, ezért van nyilvános ház Valóvilág címen.
dr. prédikátor
@Bringás: Majd a tiedét te szerencsétlen f@szkalap büdösbogár!!!Szólj neki hogy készüljön!!!
Bringás
@dr. prédikátor: szopd le magad takony
quadrocopter
@Bringás: Magaddal szexelsz gyökér, innét a gyakorlat? Próbáld meg nővel, ha értelmesen makogsz és van fogadókészség, bár nyálas gennyhalmazhoz nem ragaszkodnak az értelmes csajok!
Rockxy
"Puzsér Róbert magára haragította az internetezőket azzal, hogy médiahazug­- ságnak nevezte Vágó Istvánt – írja a Bors."
Na, ez szerintem nem igaz.
Már csak azért sem, mert én mint internetező, nem haragszom. :)
Senkire sem.
A többi szöveg meg szóra sem érdemes.
volvós
@szaboria1: 10:02

Ne alacsonyodj le az elmebeteg szintjére ...
kkalman
Puzsér tudása nem igazán lehet vitatéma. De az alpári stílusa bicskanyitogató. Ha csak ezt nézem, akkor semmi keresnivalója a médiában. Ezért a stílusért egy lepusztult városszéli kocsmában egyszerűen agyon, vagy agyhelyen verik.
RonaGyuri
@kkalman: azért ezt gondold meg:
Steve Jobs óta az igazán szexi cégeket nem profitéhes, gátlástalan pszichopaták, és nem kifogástalanul elegáns, jól képzett menedzserek vezetik – hanem vizionáriusok. Őket, mint tudjuk, sem a múlt, sem a jelen nem érdekli – legkevésbé a pénz. Tekintetük a jövőt fürkészi – soha nem önzés vagy anyagi érdek vezeti őket, hanem mindig és csakis a szolgálat: elhozni az emberiségnek a jobbat, a többet, a kényelmesebbet, a gyorsabbat, az elegánsabbat.
Szakács János
A Puzsér Róberttal meg csak az a baj szó szerint, hogy egyáltalán létezik az undorító, ki-ha-én-nem, kákán is csomót kereső, kekec stílusával, no meg, hogy egyáltalán helye van a magyar Médiában - dehát - ez a "Magyar" Média" - eszed, nem eszed, ha van eszed! Tehát a fő baj vele, hogy az Édesapja inkább sámlit csinált volna helyette, még az is jobban sikerült volna, vagy legalábbis nem pofázna ennyi aljas, szemét hülyeséget, hogy a j...k...a...át tenné inkább magáévá "deszka élén", mert az ám a művészet!
Lepényleső
A válasz borítékolható és korrekt volt. Ki mindkét álláspontot olvasta,ki ütött nagyobbat,megtudta!
Szakács János
@evacica: Igazad van, úgyhogy jöhet a "hasító balta", hogy legalább két-, de inkább négyfelé hasadjon, aztán túzbe vele - a legkisebb rossz akarat (indulat) nélkül. Egy dolog viszont becsülendő benne, hogy a kövér, már vágásra megérett korábbi disznófazoróll - az undorító hajával - egy tisztességes kinézetű, viszonylag tűrhető hajviseletű emberré fogyott le, csak ne szólalna meg, vagy legalább kevesebb faragatlan baromság hagyná el a száját!
feco fero
Sajnos nem kevesen vannak az e féle Puzsérok! Sok millió forintunkért, cca. 5-7 év alatt meg tanultak 5-7 db. kifejezést, és erre építik az életüket, át gázolva bárkin és bármin, csak, hogy foglalkozzanak velük! Bárkit a szájukra vesznek, ahelyett, hogy a szájukba vennék amire gondolok!
Csak meg jegyzem sok erénye melett , hogy Vágó úrnak több tucat szellemi alkotása,
szabadalma van, ezáltal nem csak lexikális, de tényleges értéket előállító képessége is van, ellentétben ezzel a Pucérral szemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.