Száguldó meteorként tarolta le az országot Kasszás Erzsi: napokig másról sem szólt az internet, mint hogy ki lehet a CBA új reklámarca, miért énekel, és ki az isten engedhette képernyőre. Az indokolatlanul boldog közértest Balázs Andrea színművész formálja meg, aki kedd reggel a Mokka vendége volt, és elmondta: imádja ezt az egész felhajtást.

A színésznő már a forgatás során érezte, hogy a nem mindennapi kisfilm komoly reakciókat fog kiváltani:

Nekem sem kell kétszer mondani, hogy legyek elmebeteg, őrült, és akkor (a forgatáson – a szerk.) már éreztem, hogy ha kikerül, ebből botrány lesz.

Balázs Andreát ezzel együtt cseppet sem viselték meg a kommentelők gonoszkodásai, amivel a reklámot, a szerepét, netán épp az alakját illették:

képzeld el, hogy egész jól [viselem], komolyan mondom. 99 százalékban jól szórakozom rajta, de tényleg. Egy idő után unalmassá is vált az a sok nagyon szemét komment, amit kaptam

- mondja, sőt: állítása szerint az első utálathullámot követően egyre kedvesebb üzenetekkel bombázzák. Elmondta: külön öröm neki, amikor teltebb lányok kérnek tőle tanácsot, hogy legyenek olyan vidámak és magabiztosak, mint ő.

Annyira sok jó kommentet kapok, és levelet, hogy megőrültök. Meg a mémek! Annyit nevetek! Eleinte voltak ezek a nagyon durvák, akár az alkatomra is, de most már viccesek, édesek

- meséli a színésznő, akivel gyakran megesik, hogy megállítják szelfizni az utcán. Néha attól is tart, hogy a színpadon is felkiabálnak neki – ha a felnőtt nézők nem is, akkor a gyerekek.

Balázs Andreát jelenleg a Karinthy színházban láthatjuk, ahol Árpa Attilával együtt a Tortúra főszerepét viszi. Megígéri, nem ragad bele a közérteslány szerepbe, az operettet is épp úgy szereti, mint a pszichotrillert.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól beloptad magad a köztudatba, nem biztos, hogy szinészi pályád előnyére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Jól beloptad magad a köztudatba, nem biztos, hogy szinészi pályád előnyére!
adrenalink
Egy a 4.X-hez közeli kis szinésznőcske, végre beszélnek róla! 15 perc hírnév mindenkinek jár...
levarosbukta
@adrenalink: Hja! Majd ez is pörög egyet a Váradiolaszfarkán oszt jó van!
Ludmilla
neked nagyobb baj,mert bele fognak suszterolni ebbe a jelentéktelen szerepkörbe,angyalom
justhpeter
Mindenkinek igaza lehet, de az, hogy tökéletesen alakítja a szerepet, az tagadhatatlan. Végsősoron ezért szerződtették. Gratulálok neki, ütős alakítás volt.
Peller Anikó
Hát igen, ez a rémség tényleg ütős és ez a cél. Bár nem tudom, kevesebbet nem tudok vásárolni a cébéában ettől az alakítástól mert akkor már befele kellene vinnem nekik valamit.
papa.49
Két eset van vagy igaznak tartja amit előedott, akkor rendben, de én nem kérek belőle,
vagy nem tartja igaznak, akkor meg minek csinálja, itt nem kifogás, hogy színész, ez egy ízléstelen, nagyon bugyuta reklám!!!
elnyomott
Egy színésznek a negatív szerepet is el kell játszani. Hitlert is játszott színész, meg brutális rablógyilkost, kannibált is.
Külön kellene választani a két dolgot.
Szerintem a reklám remek, a színésznő remek (végre, nem anorexiás barbi) -- a CBA ettől nem lesz sem színvonalasabb, sem kedveltebb.
A reklámot szeretem, a CBA-nak ettől még a tájékára sem megyek.
karma1
Hat ez inkabb a zombi kategorias horrorfilm fogalmat meriti ki...Az pedig, hogy kit alakit a reklamfilmben (egy rendkivul pozitiv holgyet kell alakitania) , az a szereptol fugg, nem az o alapszemelyisegetol. Ibsen Nora-jat vajon ugyanilyen lehengerlo stilusban adna elo? Csehov, Harom novereben ugyanigy hengerelne?
Nem egy szerepet kellett eljatszania a reklamfilmben? Ja, es a fiatal kor altalaban aktivitast, eleterot hoz magaval, csak a nagyon depisek hajlamosak beulni egy csendes sarokba...
Nezzen ra Hujber Ferire - o mar a szinhazba is utal bemenni, - monnyuk azt se ertem, hogy meg miert teszi (valoszinu a penzert), mert a szineszetet nem lehet felvallrol, utalattal csinalni, az mar rosszabb, mint egy iparos munkaja...
Desischado
Hát nálam elkaszálta magát egy életre szakmailag. A film borzalmas, a cba-t meg jó nagy ívben elkerülöm ezentúl is!
simmering73
Arra jó volt, hogy megtudtam egy színésznő. Először azt hittem szimpla statiszta. Amúgy rég láttam ilyen borzalmas reklámot.
kukac50
Nem a Kasszás Erzsivel van gond,hanem Mészáros Lőrinc gazdagodásával!
Javaslom,hogy 2018-ban Mészáros Lőrincet válasszuk meg miniszterelnöknek,mert Ő nagyon jó üzleteket tud kötni. Az ország javára válna ha Ő a 2008-as szintre tudná hozni egy év alatt a Magyar gazdaságot. A Fideszt meg el kell zavarni az útólsó szálig.
Meleg nyomába sem léphet még Orbán Viktor sem egy ilyen ügyes üzletembernek.
Csizmás Kond
...szerintem azért csak idegesítik a negatív hozzáállások ...minden normális embert idegesítenének.
JAJMÁR
Lemaradtam róla azt hiszem. A híradóban láttam egy felszólalást, ahol a Kasszás Erzsit a lőrinchez hasonlították!
De ki az a Kasszás Erzsi? egy reklám?
JAJMÁR
Igaz a lőrinc is. Mo. reklámkarca ::(
JAJMÁR
Megnéztem a reklámot. Semmi különös. Egy reklám, akár a többi. Lehet, hogy már ezelőtt is láttam, de bennem semmilyen nyomot nem hagyott.
A tömeg kapott egy félrecélt, a haragjának?
(Személy szerint engem a lőrinc reklámarca sokkal jobban irritál)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.