Gáspár Evelin új kihívással nézett szembe: Győzike 23 éves lánya a Viasat 3 Észbontók című vetélkedőjében vett részt, ahol reményei szerint bizonyította a felkészültségét. 

Evelin ráadásul 43 éves anyukájával, Gáspár Beával alkotott egy csapatot.

Szerencsére ki tudott bontakozni az a képességünk, hogy mindkettőnknek kitűnő megérzései vannak. Egyáltalán nem féltem attól, hogy kellemetlen helyzetbe kerülök, mivel ez egy vicces műsor, aminek keretet adott az, hogy az ellenfél is ugyanolyan eséllyel indul, mint mi

– árulta el a Blikknek a Gáspár lány, pedig még azt sem hevertük ki, hogy szerinte Kodály írta a Liszt-rapszódiákat.

– Az élet folyamatosan tanít. Törekszem arra, hogy állan­dóan képezzem magam és szélesítsem a látóköröm. Szerencsére nagyon színvonalas középiskolában sajátítottam el az alaptudásom, amire az egyetemi tanulmányaim során építkezem. Jövőre diplomázom, és már nézegetem a mesterképzéseket, hogy melyikre jelentkezzek.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Kookas: Na, ne vele reklámozzák a magyar oktatás szinvonalát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
"– Az élet folyamatosan tanít. Törekszem arra, hogy állan­dóan képezzem magam és szélesítsem a látóköröm. "
A hazugságban élen jár, ezt megtanulta ő és a cigány banda családja:
"Eddig arról regélt Gáspár Győző, hogy nagyobbik lánya pusztán az eszével érdemelte ki, hogy Amerikában tanulhasson diplomatának, sőt, ösztöndíjat is kapott az iskolától! Azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy mi is a neve a patinás oktatási létesítménynek, ahol gyermeke minden nap sportol, remekül érzi magát és nem utolsó sorban, csodás karrier várományosává válik. Nem csoda, hogy titkolta a dolgot és csak általánosságokat szajkózott, mert Evelin most lebuktatta a nagy csodát. Facebook oldalára ugyanis kiposztolt egy fotót, ami egy oklevélről készült. A gond csak az, hogy ez az irat egy nyelvtanfolyam teljesítésének igazolása, szó sincs benne semmiféle diplomataképzésről"
lampa laz
@Mirabilis: Én is kíváncsi lennék arra, h melyik egyetem hírnevét öregbíti ez az IQ bajnok.
lampa laz
@lópicigáspár: Erre szokták mondani,h amíg lószar van, veréb is lesz.
Mirabilis
Utolértük Amerikát:"Az USA-ban a fekete polgárjogi szervezet panaszt emel a hollywoodi faji megkülönböztetés ellen. A leghosszabb nap című filmben ugyanis, amely egy fontos háborús esemény hiteles bemutatásának tekinthető, az együtt harcoló 1500 katona között egy fekete bőrű katona sem található. A tiltakozás eredményeképp augusztus 20-án a NAACP megegyezik a nagy filmstúdiókkal a fekete szereplők kötelező arányáról"
Nálunk behelyettesítve: roma/cigány.
Mirabilis
Csak nagy különbség van Sidney Poitier, Whoopi Goldberg, Eddie Murphy ,Denzel Washington, stb. és a gáspár család között.
Borsodi
Evelin te annyira vagy okos mint édesapád erős, már gyerekkorodban is annyi eszed volt mint most!! Mi Magyarok büszkék lehetünk egy ilyen értékes egyedül álló családra.A nevükben van Gáz[s] páratlan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél