A Lumiere Filmiskolán fog tanítani Kálmán Olga televíziós újságíró.

Itt folytatja Kálmán Olga

A műsorvezető, akit tavaly nyáron, a HírTV újbóli Fidesz-közelbe kerülésekor bocsátottak el a hírcsatornától, és azóta az internetre, a Facebookra szorult, már áprilistól tanítani fog.

A Lumiere Filmiskolában rendezőasszisztenseket, produkciós asszisztenseket, scriptereket, segédoperatőreket, vágóasszisztenseket és drónoperatőröket képeztek eddig, de áprilisban indul az iskola első New Media osztálya is. Ez utóbbit vezeti majd Kálmán Olga.

Az iskolában Kálmán Olga osztályának hallgatói azt tanulják majd, hogyan működjenek majd egyszemélyes stábként; nem csak a riportkészítés, világítás, kamerakezelés, hanem az utómunka fortélyait is elsajátíthatják.

Kálmán Olga televíziós újságíró mellett dolgozik majd Vágvölgyi B. András, a Magyar Narancs alapító főszerkesztője, filmrendező, Földes András, az Index munkatársa, Katz Dávid, a 24.hu videós újságírója, a filmkészítési alapismereteket pedig Salamon András oktatja majd.

Forrás: media1.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: ja, ja ... ők mindhárman nagymesterei valaminek. Azt a valamit nem újságírásnak nevezik, hanem valami másnak.

Amit ezek a kikopott kommunisták művelnek, újságírásnak álcázva, az nem más mint gusztustalan, nyomtatvány előállítás.
Van pofájuk másokat ócsárolni, ahelyett, hogy a visszapillantó tükörbe nézés után, szégyenükben elbujdokolnának úgy mint Rózsa Sándor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Kösz!!! Hálám örökké üldözni fogja!
adrenalink
Szegény diákok! Amikor munkanélküli lett a szentem, bepróbálkozott egy divatos, van akinek sikeres önálló internetes valami beindításával. Képes volt feltenni a tubira, hogy hogy, mennyire nem tudja használni a kamerát. Hmmm... Tulajdonképpen beleillik a jelen oktatásrendszerebe h. e. Hüj(!)ébbek nem lesznek, és feltételezem, hogy csak politikailag elkötelezettek felvételiznek a tanodájába... Sok sikert!:-)
ágimami
Na, örülök neki hogy találtak neki egy jól hangzó állást!!!:DDD
justhpeter
Sok sikert kívánok Olgának az új munkájához !
Yoda69
Sajnalom hogy nem valamelyik mediaban. De remeljuk elobb utobb visszater.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok