Február 28-án búcsúzott el a csatornától Gaál Noémi. Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója pedig ma elárulta, ki érkezik majd a helyére Süveges Eszter és Gesztesi Máté mellé.

Fiatal, csodaszép szépségkirálynő váltja a távozó Gaál Noémit az ATV-nél – fotó

Tótpeti Lili örül a lehetőségnek. Forrás: youtube

A 2021-es Miss World Hungary győztese, a 21 éves Tótpeti Lili köszönti majd hamarosan a nézőket – írja a Naphíre.

Nem titkolt célunk, hogy tehetséges, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség. Tótpeti Lili korábban rövid ideig már feltűnt az ATV képernyőjén, elnyerte a nézők szimpátiáját, így logikus döntés volt, hogy vele egészül ki a csapatunk

– mondta a portálnak Németh.

A bejelentés után Tótpeti is megszólalt, aki hálás azért, hogy a csatorna bizalmat szavazott neki, és alig várja, hogy munkába állhasson – írja a 24.hu.

Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért

– mondta a szépségkirálynő.

Forrás: Naphíre, 24.hu
Fotó: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát,ha ez szépszég királynő volt akkor elég sok üres falut bejárhattak érte!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Kárász, Gál, Fiala...egyre nézhetőbb az ATV
GergoCikkely
Egyik hülye picsát váltja a másik, ebben most mi a nagy szenzáció őszintén?? Azzal nem akarnak foglalkozni, hogy Joli néni a III.-kerületben éppen milyen papucsot vett fel ma? Az is biztos hatalmas hírérték és szenzáció lenne. Tele van hülyébbnél hülyébb és buta fiatal picsákkal a média és ráadásul minden áldott nap megy a parasztvakítás a végtelenbe. Jóformán a tojás héj a seggükön van ezeknek az embereknek, de olyan kurva okosnak képzelik ezek magukat, mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt. Mindenki a médiában akar szerepelni, ahelyett hogy mennének dolgozni valami rendes kétkezű munkát valami gyárba, vagy telefon központba, ott pont hasonló értelmiségi emberek vannak. A másik hatalmas nagy baromság, hogy mindenki egymást majmolja és szemüvegben vannak éjjel-nappal, mintha mindenki olyan ügyes, értelmes és diplomás egyetemista lenne, vagy valami mesterember.Lófaxt nem tudnak ezek az emberek az életről és a franc se tudja honnan szivárog ide ennyi idegen ebben az országba nap mint nap.Tele új generációs tuskókkal, bunkókkal és kiskirálykodó,másokon élősködő emberekkel. Miért nem mennek vissza ezek a büdös francba abba kurva Jeruzsálemi, Izraeli, Dubai és más nárcista és zsidó emberekből álló közösségbe ahonnan jöttek. Mi a faszt keresnek ezek itt ebben az országban és veszik el a még megmaradt Magyar emberektől a munkát, akiket tű a széna kazalban kell már megtalálni, vagy keresgélni ebben az országban? Micsoda kurvák picsája ország lett Magyarországból? Ez nem Magyarország már, hanem bábeli zűrzavar, legalább "62" nemzetállam söpredékei és növendékeinek díszes klikkekbe verődött társasága. Hogy bassza meg őket egy taliga majom ezt a sok faszt!! Nem hülye picsákat és luvnyákat szeretne az igazi Magyar ember nézegetni a televízióban, hanem olyan emberekre volna szükség, akik a 70-es, 80-as években évtizedeken át, kellemes és értelmes és nem össze vissza beszélő és hadaró és zagyvaságokon lovagoló, párt nézeteket előtérbe helyező ideológiában tengeti a napjait.
izéke
Térdelt vagy pucsított az álommelóért?
justhpeter
Nem értem az "elutasítókat" és azt sem mondom, hogy az ATV nem töketlenkedik. Az ATV-n rendszeresen szerepelnek olyan megélhetési politikusok, akiknek súlyos munkásmozgalmi múltjuk van - vagyis éveket tölröttek megélhetési politikusként a palamentben - mégis hazudoznak össze-vissza. Ezek ellen senki nem tiltakozik, megértik, hogy mégsem lehet minden műsor az igazi állatkertből, ahonnan egzotikus állatokat mutatnak be nekünk. Figadjuk el, hogy az általan ismeretlen Tótpeti Lili pályakezdő és úgy is kezeljük.
Ami pedig az ATV töketlenkedését illeti, azt nem pályakezők követik el, hanem gyakorlott tévések. Gondoljatok arra, hogy a reklám minden esetben hangosabb mint az értelmes műsor és arra, amikor komoly témákat pisi, kaki és intimbetét miatt szakítanak meg. Lehet, hogy a rendszer maga ilyen, de akkor nem kell elfogadni, mert gondolatom szerint ez riasztja a már legalább 2 bitet elérő nézőket.
Rockxy
ez az újcsaj egy kalácsképű parasztmacska.
és éppen passzol az átévé arculatához, amennyiben van néki arculata.
Nessy
Ha emlékeim nem csalnak, a mi hírolvasók, riporterek, stb. szintén voltak egykor kezdők. Sőt némelyikük kezdetben még egész értelmes volt, csak később alkalmazkodott a jelenlegi "elvárásokhoz", ha meg akarta tartani az állását.
balos
Hát,ha ez szépszég királynő volt akkor elég sok üres falut bejárhattak érte!
Pálinkás Pál
no...ez egy teljesen átlagos csajszi...kíváncsi lennék, mennyit orálozott a címért-..?..
DURBINOS
Mindegy hogyan néz ki, de könyörgöm... NE LEGYEN PÖSZE!!!
Nyírfa
Mint egy tehenészlány. Ami nem probléma, csak ne kiáltsák ki csodaszépnek. Persze, ízlések és pofonok.
simmering73
Azért az, hogy csodaszép, költői túlzás. Tizenkettő egy tucat.
colibri
Így elsőre a Süveges Eszter és Gesztesi Máté fényévvel viszik a prímet (nálam).
Sámannus
Ha nem lessz öt csütörtök egy héten akkor máris előnyös lesz hogy több szakmája is van.
DR PRÉDlKÁTOR
Láttuk. Szerencsére nem pösze.
De legalább nagyon soványka...
csipetke
Ez a nő kicsit se szebb, csak fiatalabb...
vacsi
Csodaszép szépségkirálynő?! Vak ez a firkász? Csak az utcánkban több nála szebb lány van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.